- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMS
őstag
válasz
ChromeX #104132 üzenetére
Nincs pug limit. Próbáld meg az MDT addont leszedni(Mythic dungeon tools) azon vannak ajánlott route-ok meghogy mennyi mobot húzz be stb. Vagy lehet,hogy a dps-ek sincsenek a helyzet magaslatán. Rengetegen mennek úgy kulcsozni,hogy fogalmuk sincs arról,hogy a boss meg a trash mit csinál.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ChromeX #97897 üzenetére
A ret pala nem a legnépszerűbb szerintem se talán a legkevésbé keresik. Én boomkin vagyok rögtön jön az inv bárhova megyek. Nekem pár napja volt voa, hamar lement többivel még nem próbálkoztam. Nax25re inveltek de elaő bosson elvéreztek aztán leléptem
3600 felett van már a gs, már elvileg jó vagyok mindenhova, belépek ma van egy magyar klán itt.
-
echterion
nagyúr
válasz
ChromeX #97748 üzenetére
Ha nincs ember, azon a finder sem segít. Nekem, ha van ember, akkor mindig sikerül bekerülnöm egy csapatba, dps-ként, inkább annyi a macera, hogy mikor megvan a csapat, kinek van kedve 5-10 percet utazni a meeting stone-hoz, ez szokott a legnagyobb gond lenni, mindenki a másikra vár.
-
válasz
ChromeX #97748 üzenetére
Arra menne rá a dolog, hogy legyél egy klánban aztán a fergetegesen jó közösségben érezd jól magad és nyomd a dungeon-t meg a raid-et ezerrel. Viszont akinek van napi 1-2 órája esetleg csak hétvégén tud játszani pár órát, annak már nem valós opció a rendes klánozás szvsz.
-
Skyhunter
őstag
válasz
ChromeX #97682 üzenetére
Én ugyanígy, level 71 vagyok (szintúgy Mirage-on), és tényleg sokat kell várni kis dungeonra- vagy elitre is. Tegnap este csak azért jutottam be Azjol-nerubra úgy 2 óra keresés után, mert egy magasabb szintű gtársam megsajnált.
Sajnos nem maradt elég szabim, hogy pár napig éjjel-nappal együtt csapassam a guildes hardcore leveling réteggel.
Szerk : Bencusra reagálva. Nem értem, miért vette ki kedves Blizz bácsi ezt az opciót, nemcsak a keresés tart sokáig, de mire odamászunk megsummolni egymást, sokszor az is 20-30 perc.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
ChromeX #97682 üzenetére
Picit megkönnyíti az ember dolgát a finder ez oké, de soha nem volt ilyennel gondom, 2 hónapja vagyok aktív, mindig mindenhova találtam csapatot, vagy behívtak dpaként.
Semmiről nem vagy lemaradva ez a legnagyobb butaság
Csináld a saját tempódban és élvezd
Én tegnap léptem meg a 72
-
OgreImre
senior tag
-
lakisoft
veterán
válasz
ChromeX #96276 üzenetére
TradeSkillMaster amit keresel. Én ezt használom évek óta, nyugodt szívvel merem ajánlani.
Van fizetős része is, de az ingyenes része is tökéletes. -
wintikek
tag
válasz
ChromeX #95520 üzenetére
2.3k rioval (2293 asszem) és 251 ilvl-el is néha nehéz fostos 15-re bejutnom heallel
.
Mondjuk annyira nem érdekel, nagyon ritkán pugolok.
Healnél az utóbbi időben nagyon rászoktak arra, hogy vagy kyrian shamant akarnak vagy venthyr palát a damage miatt. Igaz hogy venthyr palából még egy jót se láttam + oda elég erőteljesen kell a jól megtervezett útvonal, ashenre optimalizált pullok, jól összeszokott team...
A 2k rio-s kyrian shamanomat hamarabb invelik 15-re. Mondjuk az is igaz hogy dupla akkora overall damageket tolok vele fele akkora erőfeszítéssel -10 ilvl-el mint a druiddal.Mondjuk ha őszinte akarok lenni 15-re én se invelnék 1800-as healert. Akik 15-ket tolnak azok a heti vaultért csinálják, lehetőleg minél gyorsabban és problémamentesen le akarják tudni. Minimum ilyen 1950+ körül vagy 10-20 darab 15+ completed után már bátran invelnék bárkit.
-
Viktor77
titán
válasz
ChromeX #95212 üzenetére
Rule 6 aszem ja, a Beastwarrens. Kapsz majd egy itemet, amit ott useolva eltűnik a fear.
Ha a 9.1 questline-t megcsinálod, akkor a szem is eltűnik, annyit lehetsz lent amennyit akarsz.
Sőt, érdekes, de altkarival nem tartok Rule 6-nál, de nincs fear Beastwarrensnél (én is aggódtam, hogy jutok el a bossig).
Lehet a 9.1-es questline ezt is megszünteti. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
ChromeX #95203 üzenetére
Ahogy haladsz a storyval es ahogy gyujtod a reput oda a broker NPC-hez, egyre tobb teruletet fedezhetsz fel es vehetsz nala olyan itemeket, amiket aktivalva veglegesen csokkentik ezeknek a bosszanto dolgoknak a hatasat. Van ami a Mawban segit, van ami Torghastban. Teljesen nem tunik el egyik sem.
Fontos hogy ne gyilkolj agyatlanul, ha mondjuk van olyan quest amit meg akarsz csinalni. Eloszor told le a fontosabb questeket, aztan a tobbit, majd a minden mast. De ha pl. banyaszni akarsz, vagy herbazni, akkor ne csinalj se questeket, es keruld az oldoklest, vagy ha muszaj csak a szimpla mobokat old.
Szinten fontos, ha meg nincs mountod, nem tudsz gyorsan haladni, hasznald az utba eso mechanikus mountokat, vagy olj meg egy mountos patrolt. A barlangbol kimenve, a balra fele eso packok kozeleben gyakran van mount, sokszor meg olni se kell hozza, ha gyors vagy es ugyse.
Ja meg persze hasznald a rifteket. A brokernel is aktivalodnak uj rift pontok, Illetve szinten a brokernel vannak visszateleportalo es futasgyorsito consumablek. Az utobbi lathatatlanna is tesz. Ezeknek a hatranya a hosszu cooldown, de attol meg nagyon jok.
-
Plata
félisten
válasz
ChromeX #95170 üzenetére
Szerintem nem.
DPS-nél max akkor ha túl önfejű és behúz mindent.
Ma legalább 15 instát toltam le,híler és dps karival is.
Zandalari troll dudu híler 38,magyar ork hunti 17,vulpera rugó 37.
Nem dobtak ki egyszer sem,pedig hordában toltam és az a problémás oldal.
Sok ezer randomot letoltam már,de nem szoktak ki dobni.Főleg nem kis karival.
Bár azt hozzá tenném,te valószínűleg BfA instában voltál,én kiskarival classic-ba járok mert sokkal jobb. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
ChromeX #94170 üzenetére
Ha nem Draenei vagy Bloodelf karaktert akarsz csinalni, akkor elore felhuzhatod lvl60-ra. 60-tol meg nem kell sietni sehova.
szerk: most olvasom, hogy Draenei. A 2 honap soknak tunik meg nullarol is. Mondjuk azt nem tudom, hogy anno hogy voltak a dungeon lockok, meg azt sem hogy dungeon runokkal lehet-e majd a leggyorsabban fejlodni. Az biztos nem art ha tank/healer classal csinalod majd. A Draeneibol gondolom hogy talan Samant akarsz csinalni.
-
Wolverine
félisten
válasz
ChromeX #16610 üzenetére
3,5 év alatt meg lehet unni egy karakter kinézetét; a borbélyüzlet segítségével legalább változtathatsz időnként anélkül, hogy új karaktert kezdenél. Ez ugyanolyan fun, mint pl. a minipetek, a tabardok vagy a rendszeres eventek (Faire, Midsummer, Brewfest stb.) - nem kötelező, csepepet sem szükséges, viszont fun
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest