- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabicsepp
aktív tag
válasz
J o e #103867 üzenetére
Igen, az....amit Plata is írt.
Nem 100%-os, valamint nagyon ritkán csinált olyat, hogy 10-20mp-re "lefagyott" a küldetés szövegablaka, mintha a gép lefagyott volna.
Mostanában nem tapasztaltam, talán javították.
(konkrét példa amikor scholomance-ban felveszed az egyik quest-et)
Egyszer volt egy vicces pillanata.... a pandamizéria alatt,mire el tudtam fogadni a quest-et, vége lett az instának -
Plata
félisten
válasz
J o e #103867 üzenetére
Gondolom ő is azt használja amit én.
De amit én használok annak a neve World of Huncraft.
Curseforge-ban elérhető.Nem tudom más hogy van vele,de undermine olyan kicseszett unalmas hogy én pár küldinél tovább nem tudok meglenni ott.
Megszereztem a hülye mountot és mentem vele egy küldetést,de olyan szinten álmos lettem hogy majdnem elmentem aludni. -
BMS
őstag
válasz
J o e #103793 üzenetére
Nem hiszem,hogy annyi.
[link]
New drops, such as the Love Witch’s Sweeper, can only drop on your first attempt of the day (WoW account-wide), and will see an increasing chance to drop with each new day that a first attempt is completed.
Elég nagy szarháziság lenne még a Blizzardtól is,hogy berak még egy olyan low drop %-os mountot mint az X-45,egy limited time eventre ahol még csak nem is használhatod az altokat. -
Plata
félisten
válasz
J o e #103674 üzenetére
Cloth-os karival a legjob farmolni,ha esik mail meg plate nem kell felvenni hogy bekerüljön,most találtam pár cuccot dk-val timewalking instában,de mivel az mindent fel tud venni,így vele fel is kellett vennem instába mielőtt kidobtam volna.
Már a fehér itemek is adnak kinézetet,az előbb találtam szép fehér cloth övet. -
-
ViharVadász
őstag
válasz
J o e #102619 üzenetére
Azt képzelem
Főleg amikor írják az LFG chaten, hogy készüljünk, kezd a nagy lagg, onnan már tudom, hogy mindjárt indul az event.
Tegnap picit bugos is volt, gnollokat kellett ha jól emlékszem ölni, viszont egy helyre be spawnolt vagy 30 mob én meg nem voltam elég figyelmes és mágussal benyomtam a Frozen Orb-ot
-
sztivo
őstag
válasz
J o e #100478 üzenetére
Nálam ez ment egy óra hosszáig, és ráhagytam
instakban a többieket rendes tempóban láttam szaladni, csak nálam volt lassított felvétel, de ha forogtam vagy ugrottam egyet, egy pillanatig megszűnt, majd ismét előjött, ez így játszhatatlan volt, inkább nem akartam másokat szívatni.
-
Plata
félisten
válasz
J o e #100118 üzenetére
Vedd fel a cirkuszban a 10% xp buffot és esetleg vegyél 10% buff potit boralusban,úgy még durvább az xp eső.De ezek nélkül is nagyon jön az xp kiskarival,60 felett már belassul.Van hogy ha túl kicsi az insta egy szint sem jön össze.Attól függ mennyi trash van.
65-ös karival azjol nerub fél szint. -
Ghoosty
őstag
Currency-ből, lehet, hogy csak 1 új jött, de mellette lett egy pár gyűjthető marhaság, ami foglalja a helyet a táskában. Külön fejlesztő marhaság az explorer szintű cuccnak, külön a veterán cuccnak és még lehet, hogy külön lesz majd még valami. Meg ugye a barter token, meg ami még most nem jut eszembe. Persze ezek a fejlesztő cuccokat még át kell váltani egy másik fajtába, hogy fel lehessen használni és ha véletlenül átváltotál egyet, akkor vissza már nem tudod, ott marad és még egy hely a bagban. Szóval inkább lenne még több currency, az legalább nem foglalja a helyet.
-
Csapoati
nagyúr
Akkor mondok én is egy jót. Az alt mage-emmel megcsináltam a 4 mythicet, dörzsölöm a kezem, csak upgrade lehet (390-ben volt). Aha, Terros nyaklánca, ami rengeteg versát ad (legrosszabb stat messze frost mage-nek), és ráadásul Lariatom van. Oké, semmi gond, ma kinyitom a Great Vaultot, mi van az egyetlen heroic raides sloton? Igen, ugyanaz a nyaklánc.
-
BoneDragon
veterán
Én azt mondom jelenleg, jobb mint SL, de ezt inkább majd 1 hónap után mondom meg. Igazából abban is élveztem a szintezést. Viszont most nem hiszem, hogy fogok raidelni pedig azok az armor settek...uh. Warriorom elcsöppen.
Szintezés tényleg brutál gyors. Második zóna végén 70 voltam. -
-
laceszgamer
addikt
Hát ha telibb szerveren akarsz, akkor nem sok jóra lehet számítani, délelőtt toltam egy kicsit 9 fele sor nélkül tudtam Gehennas-ra belépni. Fél 2-kor be akartam lépni, egy 7000-res sor, és még mindig nem vagyok benn, jó ha 5 körül beenged
Apropó, este el kell ugranom itthonról, vajon ha berakom a karaktert valahova sarokba és kiékelem a billentyűt, hogy fusson a falnak, kidob afk miatt?
Az a baj másfél óra legalább míg visszaérek, addig tuti kidobna ugyebár, viszont este 9-kor ha megpróbálnék belépni, talán valamikor hajnalban jutnék be.
Szerk: Haver most mondja, már 10k fölötti sor van.
-
echterion
nagyúr
Hangulatos lesz, én imádtam a zónákat, q-eket. A raid-es rész maradt ki nekem teljesen, így emiatt vágtam ismét bele, arra nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen úgy, hogy nem három ütés per boss.
Jut eszembe: milyen volt a start, valaki innen megvárta az éjfélt? Most milyen a népsűrűség, queue van login-nál?
-
Plata
félisten
Szerintem wotlk volt a legjobb.
Akkor még volt nagy élet és rengeteg barát meg közösség.Ami aztán catával szétesett.
Wotlk-ban rengeteget intáztam és mégtöbbet pecáztam.
Minden veszett cooking reci meg volt és úgy mentem raidelni huntival hogy két tonna kaja volt a macim hátára kötve. -
Plata
félisten
Nekem 4 nagy DK-m van.Frost-al nekem most a kyrian ami be jön,night fae nem az igazi mert fix területre hat,ha a csúnyabácsik ki mennek belőle nem sokat ér.Necrolord az unholynak van,mert az tökre passzol hozzá hangulatban.Az nem rossz tényleg.
Épp most esett cuki void elf dk-mnak egy rohadt nagy kéátkezes fejsze eventen,bár nem tom frost dk-nak minek kétkezes favágó balta. -
Plata
félisten
Ha nincs rested xp-d akkor lassabban jön,de ha van akkor 1 insta 1 szint.Kb.
Bár múltkoriban volt valami bibi a timewalking instával és volt olyan hogy másfél szintet is adott.De mosta Cataclysm jön,az nem olyan jó.De hátha megint defektes lesz.
Meg mondjuk nekem azért nem az igazi mert nem nagyon szeretem a cataclysm instákat. -
Plata
félisten
Ami azt illeti nem.
Az öreg törpe huntimmal naponta rosszalkodom.
Ami azt illeti semmi értelmest nem szoktam vele csinálni,csak marháskodni,de arra pont jó.
Na és várom a 9.1.5 peccset.
Egyébként a törpe huntival nem csináltam semmit,se covenant sztori sem korthia sem semmi baromság,csak naponta el marháskodom vele egy kicsit és már 51 a covenantja.
Pedig nem rég húztam fel 60-ra és hetekig rá sem néztem utána.
Ma például rínó kergetés van tervbe draenoron,mert a múlthéten eltoltam.
De akkor is mókás volt. -
Tigerclaw
nagyúr
Uborkaszezon, nyar-vege, iskolakezdes es ahogy latom a youtube videokbol, hogy a 9.1 - story is veget ert. Epp punnyadas van, a casualok leleptek szokas szerint, bar most a botranyok es a jatek allapota miatt tobben is mint szoktak. A youtube-on is leult az egesz tema. A legtobb wow streamer vagy jatekot valtott es a Blizzardot szidja, vagy meg nem valtott, de a Blizzardot szidja vagy elmelkedik a WoW megmentesen, a 9.1.5 vagy 9.2 tartalman, vagy epp az osszekavart wow lore-t probalja megfejteni vagy epp meg jobban osszekuszalni sajat elmeletekkel.
Van aki naponta bedob egy total legbolkapott, de erosen klickbait cimet/elmeletet es azon ragodik, probalja megtartani/novelni a taborat. Annyira meg nem nagy nev hogy kovessek ha o is jatekot valt.
-
Stan648
tag
J o e és Plata: Én druiddal űzöm mind a három role-t. Engem gyakran azonnal behív vagy max pár perc. Egyébként amikor valamiből hiány van akkor bónuszt ad az adott role-ra, de láttam már vagy összesen egyszer, hogy dps-nek adott bónuszt a random dungeon. Olyankor azzal role-al hamar behív.
-
Plata
félisten
TW-vel húztam fel.Kb háromnap alatt húztam fel.
Már mint nem valódi három nap persze,csak három nap este mikor ráértem pár órára akkor toltam timewalkingot.
Mindig csak olyankor timewalkingoztam amikor tudtam nyugodtan játszani.
Nap közben is tudnék néha játszani,de csak félszemmel félig afkolva,az meg instában nem megy.Így esténként szoktam instázni.
Egyébként ha karit akarsz húzni vedd fel neki mining/herba/archeology proffot,mind xp-t ad,archeology elég sokat.No meg lehet tolni a pet battle küldiket. -
Azie
őstag
igen, tök más egy 30-90p sor, amikor hazaérsz és raid előtt megkattintod és raidre bejutsz és lehet játszani, mint egy 10 óra+ sohasenem bejutós fos.
6-kor belogoltam tegnap du., este f10kor lefeküdtem, 12kor megébredtem, kiDCzett s sorból, visszalog, mázlira kb oda tett vissza, 2-re beállítottam ébresztőt, de 1kor megébredtem, akkor megint DCs volt az acc, relog, f3-kor felkeltem, akkor megint DCs volt, de beengedett sor nélkül. 3kor szerver restart, 3.15-től tudtam játszani 7ig. és ezért fizetünk... o.O amúgy tegnap írtam egy fórumposztot nekik -
szaszab
aktív tag
Azért nem olyan könnyű az. Ha felhúzol egy altot, még a nyakláncot is ki kell húzni, lehetőleg 65-re, hogy igazán élvezhesd minden előnyét. Az a 3 essence... De már egy is odaver, ha jól választod meg, illetve nyilván, ha kiesik a BiS essence. De ahhoz is kell 50-es nyaklánc. Szóval, ha nem tolsz bele időt, nem keveset, akkor az 50-est is nehéz elérni. Mechagonban és Nazjatarban pl emiatt lenne nagyon jó legalább a direktben azerite power-t adó world quest-eket letolni, mert a "régi" területeken egy wq amíg átlag 200-at adott, az újakon legalább 400-500-at. Meg a heti sziget, az emissary-k, stb. Sz'al, ha komolyabban gondolod, akkor rengeteg időt bele kell ölni.
Pl mainemmel volt tegnap pofáraesés részemről. Kivettem titan residuum-ból a 445-ös fejest, de az utolsó pöttyhöz, ami ad +5 itemlevelt és növeli a statokat, ha jól emlékszem, 57-es nyaklánc kell, nekem pedig még csak 55 (nem kell sok az 56-hoz). Ez a hátránya, ha a maineddel sem wq-zol, csak csinálgatod a mythic+ dungeon-öket, meg az emissary-kat. Na, most képzeld el, az alt nyakláncát mennyi idő felrángatni.
-
Zimmi91
addikt
Nekem még 1500 repu kell nazjatarhoz, és 6000 mechagonhoz, szal 1 hét múlva végre repülés
Nazjatarra addig be se teszem a lábam míg nem jön a kövi WQ-s hét és adja az 1500 reput ami még kell, mechagonon meg naponta csak a nagy questet csinálom meg 1200 repuért, tegnap kidobta a Jetpack recit és le is gyártottam 6 db-ot szal így full easy az egészNazjatarra is tehettek vna vmi ilyesmit mint a Jetpack, nem lenne annyi bosszankodás
-
Plata
félisten
Mivel tw hét van így gear sem nagy gond,kapott benthic és tw gear-t meg elmentem nazjatar küldire,de csak a kezdésre amíg portált nem nyitunk,azért járt 370-es fegyó,így a kari felöltöztetve.Nem kellett rá költeni egy fillért sem és 366 ilvl.
Ma ha lesz kedvem befejezem nazjatar küldit hogy tudjon menni heti bossra.
Hátha. -
Zimmi91
addikt
Mechagon az nagyon easy, megcsinálod mindennap a nagy küldit és 1300 körül kapsz. Nazjatarba meg a WQ-s cucc ad 1500öt, aztán a többi meg lószart
Igaz Nazjatarból márcsak 3500repu kell, mechagonból meg 8000, de amire lesz megint a WQ-s cucc addigra Mechagon is ugyan ott lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged