- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoneDragon
veterán
válasz
Aethelstone #98375 üzenetére
Ezt a problemat sosem ertettem. Nehany embert ez nagyon zavar, de esszeru logika nincs mogotte?! Te szeretned 6 kiegen keresztul ugyan azt az itemet hordani? Ugyan annyi dps-t tolni? Nem fejlodni sehova? Na latod.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Aethelstone #98373 üzenetére
Mi a halalod? Hogy 2 evente fel tudsz zarkozni az adott contenthez? Borzalom. De jo is lenne vegig utni mindent, hogy tudj menni kiegbe.
-
tPedro_
őstag
válasz
Aethelstone #98195 üzenetére
Szerk.: Nem válasz akart lenni, de akkor válaszolok is
Ha jól tudom, át tudják vezetni EU-ra. A support tikcet 1-2 hete nekem 3 napba telt, ami nem is olyan rossz.
És akkor amit postolni akartam:
Megjött a CE.
Mázlim van, hibátlan az állapota, ahhoz képest, hogy másoknak elég rendesen sérült, a gyenge csomagolás miatt (1 nejnon, és 1 réteg buborékfólia). Gondolom a doboz nem fért bele a keretbe. -
válasz
Aethelstone #93672 üzenetére
Wenger Knows...
-
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #93479 üzenetére
Tudom,csak a búvárszerkótól nem látszik a kari.
Nem lesz klausztorfóbiás benne?
A Pet aranyos.
Egyet vagy kettőt használsz? -
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #93477 üzenetére
Ez törpe akar lenni? Vagy mi a szösz?
-
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #93470 üzenetére
Én szeretem a Bm-et,jó mondjuk én casual vagyok.
Én pecázni szoktam vele meg bányászkodni,meg főzőcskézni.
Na meg kertészkedni pandában.
Bronzebearden 4 huntim van,1 törpicsek Bm,ő az örök kedvenc szakállas kertészem.
Van egy dark iron dwarf MM hunti.Ő is poén,a dark iron raciallal olyan gyorsan lő mint egy kergebirka.
Van egy Kul tiran humanoid survival hunti,survival huntihoz illik a pofon osztás,ami a kul tiran képesség.
Na és van egy Night elf BM hunti akit a BfA végén kezdtem,ő úgy volt tervezve hogy nem lesz max szintű,csak Timewalking kari lesz légiós és egyéb legendarykkal,csak ennek ugye lőttek.
Jelenleg valahol Bastionban alszik egy bokor alatt.De majd felmegyek vele is és oribos-on skipelem a sztorit. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Aethelstone #93465 üzenetére
A retri palaval nekem az vol a problemam, hogy keves a skillje, es abbol is sokon van CD, igy gyakran csak varok es nincs mas mint az autoattack, meg rovidebb harcok eseten is. Erosnek eros, de unalmas, lassu. Igaz ez nem endgame tapasztalat, valahol lvl40 korul lehet a palam az uj szamitas szerint es meg nincs unlockolva minden talent.
A BM hunter nagyon halados, biztonsagos, smooth, talan kijelenthetjuk, hogy a legjobb valasztas kezdo jatekosoknak, annyira konnyu vele jatszani. Kesobb viszont mar csak ezert is lesz unalmas. Megunhato ha csak "harom gombos" a class. En mar egy ideje MM-en vagyok. Overall jobb vele jatszani, mert tobb taktikat igenyel, de neha hianyzik a BM mozgekonysaga. Talan outdoor questelesnel, farmolasnal es torghastban erzem legjobban hogy hianyzik a BM. Dungeonokban es es raidben jellemzoen az MM is eleg mozgekony.
-
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #93459 üzenetére
Jah a félévet azért gondoltam,mert semmi hajlandóság nincs bennem hogy ezeket a karikat is átvigyem maw-on,gondolom fél év és jön egy nagyobb patch,ami után az egész gügye bevezetőt lehet skipelni alt karikkal,valszeg jön heirloom upgrade is.
BfA-ban is így volt meg Légióban is,egy nagyobb patch után a karikkal nem kellett le tolni sem BfA bevezető csatát meg Légiós scenarió-t,egyből Dalaranba húztál Vagy Boralus-ra.
Jövőhéten újra timewalking,dk druida és rugó karit fel akarom húzni.Legalább.
Az elf druidám hiányzik,a lökött unholy dk is,a cuki void elf rugóm már 54 és maw-on cseszi a rezet egy hete.
Ami azt illeti,lökött kul tiran druida is jó lenne ha 60 lenne már,de híler karival maw-ra menni semmi kedvem. -
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #93459 üzenetére
Szerintem Unholyban pont az a poén,hogy nincs az a nagy számú ellenség akit ne tudna megfertőzni,akármilyen tömeget le fertőz.
És a z tök poén,bugos instákban még a falat meg a tárgyakat is megfertőzi.
Az mekkora röhej mikor a falon a padlón meg minden szaron ott ugrál a fertőzés. -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Aethelstone #93454 üzenetére
Annyit megtehettek volna, hogy ha mar keszitettek ott kulon zonakat, rare es minibossokat, hogy adnak nemi story-t is azok melle. Korabban is voltak kopar zonak, talan meg koparabbak is, de ott volt story. Most a mawban alig van named mob, aminek lenne tortenete es annak a parnak is epp csak erintoleges szerepe van. Persze nem lore szintu tortenetet varok mindegyikhez, de valami jo lenne, foleg hogy ez lenne az endgame zona.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Aethelstone #93448 üzenetére
Az influencerek altal keltett hype mogul mar akkor is kilogott a lolab, csak sokan nem voltak hajlandoak tudomasul venni, hogy a Torghast csak egy ujragondolasa a Horrific Visionoknak.
Azt mondjuk en sem gondoltam, hogy a Maw ilyen felkeszen kerul a jatekba. -
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #93448 üzenetére
A Frost DK mióta ilyen cseszett erős?
Frost Dk-t és tank demon huntert húzok.
Kicsi a Dk 10-es.Az első instám freehold,csak azt engedi,mást nem.
Details szerint mindig vezettem sebzésben,volt hogy a csapat 74%-át sebeztem.Általában 50% körül mozgott de nagyobb csapatnál simán felment 70 fölé.
Szerintem a Void elf Dk aranyos.Bár a kalóz satyi hülyén áll neki. -
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #93442 üzenetére
Fenébe,azt hittem maw-ot is lehet skippelni.
-
qsscanner
csendes tag
válasz
Aethelstone #92619 üzenetére
Az a jobbik eset. Tegnap Pandába komplett városokat pusztítottak ki lehetetlenné téve a questelést. Jó móka! ...
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Aethelstone #92619 üzenetére
Kar hogy ezek a prepatch eventek/questek nem phase-elve vannak megoldva. Talan egyet sem lattam, miota vannak. Igazan engedhetnek, hogy mindenki a sajat tempojaban haladjon, foleg ha valaki csak kesobb csatlakozik be.
-
Telda
addikt
válasz
Aethelstone #92448 üzenetére
Bőszen jelentgesd őket, csak eltűnnek előbb vagy utóbb.
Az a baj ezekkel a botokkal, hogy olyanok mint a hydra, levágod az egyik fejét és visszanő kettő. -
Viktor77
titán
válasz
Aethelstone #92445 üzenetére
És? Itt megmondták az okosok, ők szórakozásból csinálják és a geci Blizz elrontja az örömüket.
-
Ghoosty
őstag
válasz
Aethelstone #92445 üzenetére
Ha én látok ilyet, mindig reportolom, neked is tudom javasolni.
-
Viktor77
titán
válasz
Aethelstone #92442 üzenetére
Multibox. Egyre kevesebbet fogsz látni.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Aethelstone #92442 üzenetére
A választ valószínűleg itt leled: [link]
-
Ghoosty
őstag
válasz
Aethelstone #90238 üzenetére
Nem rossz melltartó méret.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90241 üzenetére
Átmentél legionbe?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90238 üzenetére
Holnap megjön a Pc aztán csapatom ezerrel
-
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #90228 üzenetére
Ha eléred a 98-at,ami kb pár óra,akkor menj haza stormwindbe és kapsz egy küldit,ami légióba küld.
Ha még nem volt légiós karid akkor szívás mert a bevezető kampányt le kell tolnod.
Bár elsőre nem rossz,de nekem sokadszorra uncsi volt. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90228 üzenetére
Tetszeni fog en már átmentem
91 vagyok azt hiszem
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90202 üzenetére
Egy cipőben evezünk, dobsz egy nevet felveszlek majd?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90195 üzenetére
Én is úgy kukáztam össze ah itemeket😂😂
Elértem végre pandás részre baromi jó, imádom
-
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #90195 üzenetére
Heirloom nem luxus már.
Nem kell pénz az upgradeléséhez.
Eventes tokenből is uppolhatod 120-ra.
Nekem az összes heirloom 120-ra van húzva,cloth,leather,mail,plate,gyűrűk,trinketek,fegyók,kivéve a nyaklánc.Mivel 110-es szinten spéci nyakláncot kapunk amit húzni kell így azt nem uppoltam.
No ér boralus harborban repus vacakért is lehet kapni spéci új heirloomokat 120-as szinttől.
Ezek az új heirloomok party buffot is adnak.Még a flightpontokat is meglehet venni heirloomként. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90189 üzenetére
Én is retri pala vagyok
Én meg kenem vágom 80-90ig a dolgokat questeket, 90 után akarok majd váltani és bejárni mindent -
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90187 üzenetére
Én is így tervezem biztos lesz hamarosan akcióban. Én instákban fejlődök nagyon gyorsan megy. Igen pár dolog megváltozott
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Aethelstone #90185 üzenetére
Remélem bfa lesz akcióban majd le is csapok rá, lehet el se jutok a végéig mire jön az új kieg
Ezernyi kérdésem is lenne, de majd szépen apránként
-
echterion
nagyúr
válasz
Aethelstone #90172 üzenetére
Bloodscalp, természetesen. Én ott kezdtem még nagyon-nagyon régen, nem vagyok hajlandó elhagyni. Semmi pénzért.
-
echterion
nagyúr
válasz
Aethelstone #90166 üzenetére
Én az Öregfiúk-ban vagyok, nyugis klán, most kezdtünk el normal N'Zoth-ot nyomni, úgyhogy raid is van, de ha nem akarsz majd raid-elni, itt az sem gond. Thunder, vagy Astor, őket tudod keresni, vagy guild finder.
-
Plata
félisten
válasz
Aethelstone #90166 üzenetére
Hogy a szöszbe vettél légiót?
Ha csak nem arra gondolsz megvétel alatt hogy előfizettél a játékra és megkaptad a légiót vele.
Arathoron Ragnaroson Silvermoon-on van sok magyar,tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest