- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ereshkigal
őstag
válasz
kovsol #98781 üzenetére
Naja, akkoriban 270 Ft körül volt az euró.
Egyébként elbeszélünk egymás mellett. Ti az eur/huf árfolyamon vagytok kiakadva. Ami persze szar... A Blizz viszont nem olyan sokat emelt 15 év alatt. Bár így lenne mással is.Más.
Nektek mennyire jön be az evoker? Valaki esetleg mainné léptette elő? -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
kovsol #98705 üzenetére
Ha a dd nem áll ki semmibol, alig van sebzés, mert nem 5 mob nyomatja az aoe-t, hanem 25. A healerről nem is brszélve, akinek szintén döntenie kell, és még ugye nincs semmi M+ effect amiből ki kell állni. Megint oda lukadtunk ki hogy a healer fizeti az árát a sebességnek. Jobb ha még most visszafogják ezt a diablo szerű játékstilust..
-
Plata
félisten
válasz
kovsol #90001 üzenetére
Én még 91-ig tegnap el instáztam a worgenemmel.
Ma akartam megcsinálni draenor bevezetőt,ami ad minimum két szintet,utána draenor world questekkel gyorsan felhúznám 98-ra.Csak épp ma piszkosul elfáradtam,nem tudom hogy lesz-e erőm még draenor küldikhez,hulla fáradt vagyok. -
Ideg
aktív tag
válasz
kovsol #88043 üzenetére
Nekem egyébként úgy rémlik, hogy retailen volt valami ilyesmi régen nem? Nem biztos, hogy recepteknél, de valami itemeknél azt hiszem. De egyébként nekem nem kellene bele ez a feature. Oké idegesítő a sok ninjázó, de ha pl dungeonban csinálja akkor ki kell vágni.
Szerintem tizen x évvel ezelőtt én is beneedeltem cuccokat de akkor még azt se tudtam mit jelent az h ninja, meg kezdő is voltam.
-
Plata
félisten
válasz
kovsol #87680 üzenetére
Vagy sunyiban tolja.
Ha tudja és nem bukik le.
Küldizni lehet úgyis hogy csak félig figyelsz oda,na persze raidelni nem.Azt csak este,de félig afkolva tök el lehet lenni,legalább is Bfa-ban.
No meg persze nem pvp szerveren.Mert ha mondjuk el kell mennem nem hagyhatom ott a karim pvp szerón a semmi közepén. -
-
Csapoati
nagyúr
válasz
kovsol #74566 üzenetére
Na akkor még túl is vagyok gearelve.
Nekem questes ladából lett egy 875-ösöm, mástól kaptam egy másik 875-öst és esett 870-es. Két hét alatt ennyi 13 kill meg egy lfr szárny után, valami 7-8 bonus rollal. Tier cucc 0. Másik gyerek kb 4. raidje volt velünk ősz óta és tegnap már meg is lett neki a 2-es bónusz.
De amúgy én már nem sírok a lootért, annyi amennyi, úgyis az adott ilvl-hez nézem hogy mit tudok. -
Lokids
addikt
válasz
kovsol #74522 üzenetére
Egyelőre kicsit káosz. A raid frame elhelyezését még pontosítani kell. Helyat nem vettem fel, de ott 2-4-14-es setup ment több emberrel és akkro széthúzta a raid framet.
Meg ugye át kell szoknom. Sajnos sikerült pár dolgot rosszul bindelnem, mert megcsináltam a key bindet, majd a clicque-t. Csak ez kicsit furcsa lett. Lényeg, hogy szokni kell nagyon.
Amúgy a másik druidunk, aki lehealel simán, ő nem használ mouse overt. Végig klikkel mindenkit. -
Lokids
addikt
válasz
kovsol #74482 üzenetére
Pedig én nem úgy érzem
A számok alapján igazad van, egyszerűen nem kasztolok eleget. És sajnos tényleg problémám van a mozgás közbeni targeteléssel. Amikor ki kell álnom 3-4 szarból, akkor képtelen vagyok ránézni a raid frame-re. Ezt még nem tudom hogy oldom meg. Meg az a vicc, hogy így healelve is elégettem a manám teljesen azon a fighton, mikor ki is nyírtuk Alurielt. Pedig ittam mana potit meg használtam az innervatet is.
-
Lokids
addikt
válasz
kovsol #74457 üzenetére
Akkor kipróbálom olyan addonnal. Azon ne múljon.
Még a végén igazatok lesz.Itt a gearem: http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Lokidstau/advanced
Ugyanezt használom balanceba is, csak a két trinket lesz dps (mindkettő 865 ilvl) (és láthatod a talenteket)
Meg DPS-nél majd vagy a cipő, vagy a wrist is cserélődni fog ha esik a nyaklánc legendary miatt. -
Lokids
addikt
válasz
kovsol #74426 üzenetére
Nem arról van szó, hogy pihenek.
Annyi, hogy pl az Ursol vortex nincs keybindelve, az egérrel kell kattintanom. És nem használom a typhoont, hanem a stomp van bent helyette.
Pl előtte egy 8-as 3 chestre puggal annyira sima volt, hogy nyugodtan aludhadtam volna is közben. Ott a tank rendesen menekült az ellen elöl, nem hagyta, hogy üssék, így nem stackelt akkorát. -
Csapoati
nagyúr
válasz
kovsol #74385 üzenetére
Nálunk is van 1-2 alacsonyabb dps, de annyit még elbírunk normalban. Úgyis a hangulatért játszunk, nem a mythic full clear a cél.
Csak mondjuk 849-es healert már ki kellett tenni, mert a harmadát hozta a top healerünknek.
Nem mondom, hogy nem. idegesít néha a bénázás, de hát olykor én is hibázok.
-
Viktor77
titán
válasz
kovsol #74314 üzenetére
A fentiek szerint...
Én is úgy tudtam (Atlasloot is így mutatja), hogy kapásból az item esik. Sajna nekem nem esett egy sem, így nem tudtam.
Viszont így (majdnem) végigveréssel megvan a 39 essence, így még 3-5 nap, és megvan az upgrade item, így kb. 1 hét 1 item (max plusz 1-2 nap).
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
kovsol #74273 üzenetére
Nem tudom... Ha a haste nem is a legjobb, a crit biztos jól jön, az effect meg hasznos lehet néhány raiden/m+-on, illetve world pvp-ben is kaptam már ki amiatt a legendary miatt dh ellen. Ellenben az enyém rossz statokat is ad(versa, mastery), illetve még az effectje is elég gagyi.Szerintem én rosszabbul jártam
-
Mythsardan
aktív tag
válasz
kovsol #74271 üzenetére
Ha jól tudom, csak 1 legendary-t upgrade-el. Nekem a heti M+ ládából lett 15 db-om, emmisary ládából 4, így már csak 31 kell
Egyébként nekem talán kedden dobta az első legendarym... nem is túl hasznos, a stat is rossz rajta és még 910-es is... Nem szeret ez a játék szerintem
-
kuLi_
tag
válasz
kovsol #74243 üzenetére
A neck nem is annyira a bubi, hanem a statok miatt lett egészen kompetitív választás (különösen progress idején) amúgy dps classoknál is.
A mana témát illetően:
Csomi így állt, kapott 1 Innervatet (zöld), elment a mana poti is.
Te így álltál, Innervate és poti nélkül.Csomi vadállat módon healelt ész nélkül (talán bizonyítani akar?), ami egyben azt is jelenti, hogy tuti nem fogja bírni tartani ezt a tempót a fight végéig, ami kb. 8 perc körül lehet. Prehotolni lehet és remek dolog (húzni magad hps-ben, más előnye ennél a fightnál szvsz. nincs), de csak akkor, ha biztos vagy benne, hogy bírni fogod manával végig.
-
Lajtorja
aktív tag
-
-
Viktor77
titán
válasz
kovsol #74116 üzenetére
Ezen gondolkoztam én is, de nem tudom, sehogy nem igazságos.
Ha a mostaniak 910-esként esnek ezután is, az szívás, mert nekem miért 910-es esett, neki meg miért 940-es.
Ráadásul lehet, csak bossokból fog esni cucc (ilyesmit olvastam), és 50db fog kelleni, ami nem 1-2hét. -
-
bigbadforty
tag
válasz
kovsol #74100 üzenetére
Jaja, így fogom.
Más: sajnálom, hogy kivették a PVP vendort..... ez, hogy randomba talán ad cuccot nagyon nem jó. Van vagy 2 gear ami nagyon béna, és csak az RNG-re bízhatom, hogy le tudom-e cserélni..... Mert így semmi értelme a PVP-nek meg BG-nek, mert 50 artifact power az ugye semi, a random cucc meg eddig nekem 3 nadrág. Jó honor talent, oké.
Meg nincs már különbség a PVP-PVE cuccok között. Sokról lemaradtam ezek szerint.
-
bigbadforty
tag
válasz
kovsol #74090 üzenetére
Mondjuk ott még nem tart az artifact nekem, 800 az ilvl, nyilván még kezdő a gear, de tegnap 10-0 arena skirmish-t toltam, nekem bejött a DH mechanika, nem tudom magasabb szinten milyen rendes felállások ellen. Ott nyilván kell skill is, a skirmish az elég egyszerű volt, de szerdáig úgyse nagyon skillezem még, utána eldöntöm, hogy tényleg kuka-e, vagy azért maradhat.
Vengeance nem nagyon tervezek lenni, inkább DPS kasztokat szeretek. Csak ez így elég rossz.....
-
BeZol
őstag
válasz
kovsol #73539 üzenetére
Én 843ig mage-eztem, és még most is a fire mage a nyerőbb, de warcraftlogs alapján a frost sem lehet annyira rossz, ott is akad pár jó eredmény. A fire-nél sokat számít a jó legendary item, mert a pyroblast 650k helyett 1.8millát critelhet, és abból ketyeg az ignite másodpercenként. Már nem emlékszem mik voltak jó itemek, de nagyobb szinten sokkal durvább lehet, hiszen mikor még 850 v. 860 volt a max, már akkor 2,5 millás pyroblast criteket tudtak egyesek... Fire mage-nél az a lényeg, hogy minden egymást követő crit 5%-kal növeli a crit damage-et. A skillekkel ha jól emlékszem fixen 13at ki tudsz tárazni, és utána ami jön, az már szerencse alapon jön össze, és biztos vagyok benne azok tudnak ilyen jó eredményt, akiknek tovább jön össze a crit-lánc és megfelelő legendaryja van nagy ilvl mellett. Ez ugyanaz, hogy a szimulátor azt írja, hogy 353k dps-em van minden buffal single targetra, de ez az átlagom, ez lehet csak 283k ha nem jön össze annyi crit és a sebzések is a sebzés alsó felében jönnek, vagy szimplán a kis sebzések critelnek többet. Ha viszont pont a fordítottja jön össze, akkor akár 500k dps-t is össze lehetne mákolni single targetra, kérdés h éppen mennyire jön be az rng amellett, hogy hibátlanul használod a karaktered úgy, hogy nem kell elmozdulni semerre, nem kell mobokat ölni (igaz, ha sokan jönnek, akkor növelheti a dps-ed).
Én DH-val rúna buff nélkül 861en 2 old war potival 293k dps-t toltam heroic xaviuson úgy, hogy nem ranged vagyok, és emiatt rohangálnom kellett az érkező mobok felé, ill. ha ki kellett a karmok miatt állnom, akkor az is dps veszteség volt. 864-en már 305k-t toltam a 2 old war poti nélkül (amik ha jól emlékszem +18,5k dps a szimulátor alapján). A sárkányoknál jönnek a mobok, és aoe-ben lehet osztani őket a boss-szal együtt, ott 325k volt meg rúna és old potik nélkül, míg pl. a pókos bossnál, és ahol sokat kell rohangálni, ott 250k-ra is leeshetek, a rangedek meg ugyanúgy tolhatják ilyenkor, ezért van az, hogy a 2 hunter a guildben mindenhol 280-315k között dps-el, én meg 250k-325k között, épp milyen a boss.
-
pckownz
őstag
válasz
kovsol #73029 üzenetére
Ha fps laggom van, lassabban allok ki mindenbol, tobb heal kell belem, megsem kerik el a gepem specifikacioit DF-ben. (Komolyabb guildekben igen)
Szvsz nem lehet hatart huzni, hogy "casual" szinten mitol szamit jonak, elfogadhatonak valaki, max annyi, hogy lemegy vagy sem.Napokban volt az, hogy egy guild tarsat lekellett cserelni mythic ursocon, mert egyszeruen olyan keves hp-ja volt, hogy nem birta a focus gaze-t. Hiaba tolt 300k + dps-t, a low gear volt a buktato.
De jott hozzank egy healer srac is, akinek egesz vallalhato volt a hps-e, de semmi mas nem volt meg.Sot, volt mar M+10 -re is olyan tokeletes random comp, hogy eselyes volt 2-3perccel behuzni a kulcsot, de sajnos az utolso(!) add packnal nem szamolt azzal a tank, hogy nem fogok tudni odaerni idoben healelni, igy instant wipe lett a pullbol, pedig szinte hibatlanul ment vegig.
Amikor mar minden szamit, ott teljesen csapat fuggo, hogy mit bir el a setup, mi az elegseges, kiemelkedo, legyen az M raider klan, vagy HC progressen szenvedo semi-casual.
-
szucstom
őstag
válasz
kovsol #72989 üzenetére
Hát, akkor ezek szerint én pont, hogy a kivétel vagyok, mert a klánommal mentem eddig, és mythic instánként max 2x álltam meg tölteni, akkor is csak a túl sok trash miatt. ha jók a talentek, illetve a tankon rajta tartod a reju+lifebloom kombót, akkor gond nem lehet, mert a regrowth is proccol szinte folyamatosan. Azzal meg életben tartasz bárkit, aki gondban van. Wildgrowth is mehet, a gombát szinte csak vész esetén teszem le.
-
Ereshkigal
őstag
-
Ereshkigal
őstag
válasz
kovsol #72967 üzenetére
Ez totál így van...
Most húztam fel egy druidát (na jó, még csak 102-es). Level 15-től 98-ig csak instáztam, healerként. Soha nem healeltem még, és rá kellett jönnöm, hogy tök kicseszés ez a feladat. Egy hete játszom csak vele (playedben max. 1-2 nap), de máris annyi negatív tapasztalat összegyűlt... 110-en is ennyi hülye lesz?!
Kedvenceim. Tank: rohan előre, behúz mindent, fut tovább, te fuss utána, meg még healeld is; közben egy-két mob esetleg lefordul róla, és persze maradjon életben mindenki. Ha addok jönnek be, vagy szimplán agro-t veszít, nem veszi észre, valamelyik ranged mob tuti engem lő fél percig. Identitászavaros tank: tanknak képzeli magát, de nem sok köze van hozzá. Gondolom rosszul használja a skilljeit, mert sokat sebződik és a mobok 90%-át valamelyik dd tankolja helyette. Dd-k: nekik a legkönnyebb a dolguk, mégis valamelyik mindig AoE-ben áll, és olyankor több heal kell bele, mint a tankba, persze időm ilyenkor általában nincs, hogy rászóljak, mert amíg írnék, tuti meghalna valaki. A behúzott addokért is 99%-ban ők a felelősek. A legjobb, mikor valami miatt az egyik lemarad, majd utána négy mobbal a nyakában fut utánunk, és nem hogy megdöglene hátrébb, inkább ránk húzza az egészet. Random hülyeségek: ha valaki meghal combat közben, átalában egyből release-t tol, meg se várja az esetleges combat res-t. Ha combat res-t nyomok, néha azt is képesek kinyomni, és inkább élednek. Néha kétfelé fut a csapat, mondjuk a tank az egyik irányba, a többiek a másikba. A legjobb, mikor rögtön be is húznak valamit, és döntsem el, ki hal meg. Ha valaki meghal, combat végén nem várnak, már húzzák be a következő adagot res közben. Trash-t lootolni nem szokás; én próbálnék mindig lootolni, de olyankor már rég a tankot ütik. Mondjuk lehet, hogy csak mindenki rohant a szintezés miatt, de akkor is idegesítő. -
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
kovsol #72839 üzenetére
Cata raidek kitakarítása ~5500 goldot hoz karakterenként, és repkedésekkel együtt 1,5 óra kb. S ugye ezt karakterenként csak 1x lehet megcsinálni szóval nem napi 1,5 óra. Már WoD-ban meg lehetett csinálni 690-700-as gearrel, most már így kb 2-4 ütésből ölöd a bossokat, sz'al...
Azon kívül HC instázás ha van Satchel. Gondolom ez szerverenként változik, de ugye magában a batyuban van 8-900 gold, és a rúnák 600-1100 goldért mennek, sz'al...
-
k.kristof
őstag
-
samfishR
senior tag
-
válasz
kovsol #72758 üzenetére
Én is úgy érzem (: Aki megvette visszatette 300k fölé, de annyiért körbe se szagolták nálam. Mikor hírdettem trade channelen, már 100k-nál ki voltak akadva az emberek.. Kicsit megszaladtam így pénzügyileg, vettem is 60k-ért egy sky golemet ahból, jó lesz a herba mellé (: 200k így is maradt, ami szerintem több, mint elég, nem nagyon szórom a goldot. /meg nem vagyok ah bűvész sem/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest