- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCsaplak
tag
válasz
muszurkefal #90357 üzenetére
#muszurkefal
Még nem próbáltam, de jó ötlet. Keresek itthon egyet.
#hemaka
https://www.onlinemictest.com/mouse-test/-en próbáltam, szépen érzékeli, 100-ból 100x.
Csak a wowban csinálja.6 hónapos az egér, ennyit még a kínai omronok is bírnak. Ettől még lehet hibás az egér, ez egy cserénél derül ki,amit most meg is ejtek. -
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Egy olyan jelenséggel szívok egy ideje, amivel nem tudok egyről a kettőre jutni. Adott egy Razer Naga Trinity egér, és adott a wow. Néha a jobbklikkes fordulásnál olyat csinál, mintha felengedném a jobb egérgombot, olyankor megjelenik a kurzor, és magának az egérnek nemhiszem hogy baja lenne, mert a kurzor szépen folyamatosan megy, csak mivel ilyenkor nem érzékeli a jobbklikket, nem fordul a karakter, és ez elég zavaró. Meg olyat is észrevettem hogy néha a bal klikk+jobb klikkre ugye előre kéne mennie a karinak, na nálam néha olyat csinál hogy lép 1-et, majd megtorpan a kari egy másodpercre, majd megy előre ahogy kell.
Amiket próbáltam:
*Maga az egér winben, más játékoknál jól működik, semmi gond. A bal és jobb egérgomb 100-ból 100x jól működik.
*cseréltem egérpadot, nincs a jelenségre hatással.
*razer synapsot leszedtem, újraraktam, raktam fel 2.0 és 3.0-t, most épp teljesen le is szedtem, így is csinálja
*/console rawMouseEnable 1 nem segít
*Wowot töröltem, újraraktam, próbáltam addonokkal és anélkül.
*Windowsban az összes egérbeállítást próbáltam, levettem a gyorsítást, a rámutatás pontosságának javítását kikapcsoltam, stb.
*polling ratet levettem 1000-ről 500-ra
*alaplapon átdugtam másik portra, sőt, már arra is figyeltem, hogy ne a billentyűzet melletti portra dugjam.
*fps laggom nincs, msi afterburnerrel néztem, az se segít ha korlátozom az fpst, vagy ha éppen nem.
A kérdés, hogy mi lehet a gond? Az egér persze lehet hibás, de pl GTA5-ben nincs semmi gond vele. Van-e erre megoldás? -
McCsaplak
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet goldot átvinni hordás kariról allisra? -
McCsaplak
tag
Sziasztok!
A BFA-s klienst csak éjféltől lehet tölteni? Nem lehet előtölteni valahogy? Ilyenkor hogy "élesedik" a BFA, van éjfél előtt egy server restart vagy leállás és utána elindítják? A World of Warcraft®: Legion™ Digital Deluxe Items anno mikor lett betéve? Csak mert ugyanilyet vennék utólag BFA-sat. Gondolom nem egyből teszik be.
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Ez az instant gaming mennyire megbízható?
Jók az árai, már-már gyanúsak.
Pl: Win10 Home OEM 10€
Retail price: 100€
Na ez már a nagyon-nagyon gyanús kedvezmény... Van valakinek tapasztalata? Természetesen a BFA miatt kérdem, csak ott még hihető a kedvezmény, ez meg már a mese kategória... -
McCsaplak
tag
Szeretem Argus-t! Most már tudom honnan kapta a bolygó a nevét!
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mért ilyen hosszú a töltésidő. pl egy dalaranba portálás esetén?
SSD-ről pikk-pakk megy? Mert vinyóról 3-4 perc is van, ami idegesítő. Ilyenkor folyamatosan tölt a vinyó mint állat.
WorldPreloadNonCritical beírása a configba már megvolt, nem ér semmit. -
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van 2 accountom, egyikre töltöttem 3 hónap játékot. Aztán kiderült, hogy rossz accountot töltöttem. Szerintetek Blizzel meg lehetne oldani, hogy "áttegyék" a feltöltést a másik acc-ra?
Üdv,
Mc -
McCsaplak
tag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék, hogy a Recruit a friend keretében az működne-e, hogy x meghív engem, én meg meghívom y-t. Gondolok itt a 3x-os xp-re például, vagy a mountra, ami azután jár hogy a meghívott 2 hónapra előfizet. X 1 hónapja játszik, én és Y frozen vagyunk, ha ez számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest