- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz
arpi6k #99426 üzenetére
Bemész bármilyen Mythic dungeonba, akkor kapsz egy kulcsot. Mindegy hogy M0, vagy +15ös.
M0-ba heti 1x tudsz bemenni úgy, hogy lootot is adjon. Ez természetesen minden dungeonra külön értendő.
Ahhoz hogy M+t indíts, kell lennie valakinek egy Mythic+ kulcsnak. Amilyen kulcsotok van, csak oda tudtok bemenni. Kulcs szintjét le tudjátok törni NPC-nél Valdrakkenben, de a szintjét emelni csak úgy lehet, ha időre leütitek a dungeont.
Remélem érthetően sikerült megfogalmaznom
-
kicsako
őstag
válasz
arpi6k #99405 üzenetére
Szia,
Melyik szerver? melyik frakció? Ragnaros horda oldalon ezek a klánok keresnek jelenleg shamant:
https://www.wowprogress.com/?faction=&raids_week=&lang=hu&class=shaman&spec= -
Telda
addikt
válasz
arpi6k #92946 üzenetére
Unalmas, monoton és még hosszú is. Koloncnak érzem az egészet. Pedig csak pár kört mentem, de már most nincs semmi ingerenciám bemenni.
Bár panaszra nincs okom, mert holy paladinnal Layer 2-t végig csináltam egyedül. Nem volt vészes inkább csak iszonyat lassú. Proton kb. vicc kategória, csak végig futok rajta. Layer 3-at hárman csináltuk, de trash és az elitek kb. nehezebbek voltak, mint a boss a végén.
Maw is hasonló kategóra, tudom a pokolban nem lehetnek csillámf@sz pónik, meg szivecskék, de nah.
-
Viktor77
titán
-
persil
nagyúr
válasz
arpi6k #82443 üzenetére
Én 3 gigás 1060-nal játszom, 7-esre van húzva a graf, vsync bekapcsolva, mert elviselhetetlenül csíkoz nélküle és tulajdonképpen csak akkor esik be 60 fps alá, ha éppen kerreghetnékje van a hdd-nek egy pillanatra.(55 alatt még nem láttam, az is orgrimmarban volt).
Kis kieg: raid-ről nem tudok nyilatkozni, valszeg nem így menne, de ugye arra van külön beállítási lehetőség, illetve a bfa-s területekről szintén nem tudom mi a helyzet.
De, ha nem csak a csúszkát húzgálod, hanem egyesével nézed át a beállításokat, akkor van több is, ami konkrétan nem látszik egy bizonyos szint felett, csak feleslegesen lassít, szóval érdemes kisérletezni.(mint minden játékban)
-
slayer007
tag
válasz
arpi6k #50790 üzenetére
Ez ugye egy vicc?
Ahol utoljára láttam ilyen login sorokat, az free to play mmorpg volt. Ott még megértem. Ha vettél premiumot az accountodra, akkor soron kívül belogolhattál.
De baszki, fizetsz egy szolgáltatásért, és még sorba is állítanak? Hova süllyed még ez a játék? -
Khelben
nagyúr
válasz
arpi6k #50310 üzenetére
Nekem tetszett a régi talent rendszer. A legfőbb ellenérv az volt, hogy amikor megvolt a legjobb talent kiosztás, onnantól mindenki azt használta. Na ez esetemben pont nem volt igaz, mert resto druidként tök más leosztással játszottam, mint az ajánlott és jól ment. Inkább azt kellett vokna úgy balance-olni, hogy több jó tree legyen minden specen és ezzel variálja a játékstílust. Ez a leegyszerűsített valami csak arra jó, hogy tényleg mindenki ugyanolyan talenten nyomja.
-
Khelben
nagyúr
válasz
arpi6k #45830 üzenetére
Nézz utána neten, hogy az adott addon hol tartja a beállításait. A legtöbbnek nem az interface/addon könyvtárban van, hanem realmenként és karakterenként külön. Pl.:
C:\World of Warcraft\WTF\Account\454343322#1\[REALM NEVE]\[KARAKTER NEVE]\SavedVariables
Ha szerencséd van, ebben a könyvtárban megtalálod az [ADDON NEVE].lua file-t.De amúgy az is jó megoldás, ha fogod és lemásolod az egész World of Warcraft könyvtárat úgy, ahogy van. Nem kell telepíteni a másik gépen, csak fel kell másolni és indítani a launcherrel.
-
-
Wolverine
félisten
válasz
arpi6k #45018 üzenetére
Tudod, miért ilyen gyenge a dobozos eladás? Mert most már a megjelenés előtt meg lehetett venni a WoW-ot a Blizzard Store-ból, és mert most először van Digital Deluxe is, amivel jár a CE pet és mount, de a többi sallang nem. Ez a kettő az USA-ban és Nyugat-Európában is lenyomta a dobozos eladásokat - mert sokkal kényelmesebb otthon ülni éjfélkor és a szerveren várni, hogy elinduljon a kieg, mint a bolt előtt a sorban.
Pandarián ugyanannyira tele van minden zóna, mint anno HFP-n, Borean Tundrán és Howling Fjordon, meg Hyjalben/Vashj'irban. Vagy fél tucat szerver annyira tele van, hogy sorba kell állni, mint eddig is.
szerk: ezt valaki leírhatná a HWSW-seknek is, mert emiatt nem fogok oda regisztrálni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
arpi6k #45016 üzenetére
"Ugyan a számok nem tartalmazzák az online értékesítéseket"
Értelmetlen összehasonlítani a catás 3,3 millióval, mikor abban benne vannak az online eladások, ebbe meg nincsenek. Akit ismerek és wowozik, az mind online vette. Ez csak egy bulvárcikk, ami az olvasottságra utazik, nem a tényekre.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
arpi6k #44871 üzenetére
nekem is így tűnik. FS-en is alig van komment, azért korábbiaknál nagyobb volt a pörgés. azért így a negyedik expnél már más. Egy BC-nél brutál mi volt, aki emlékszik... haldoklik a wow?
2 hete kaptam ey hetet, benéztem, de annyira más már. Catába sajnos alig tudtam játszani, teljesen lecserélődtek az emberek, egy ismerős sincs szinte aki van szinte csak casual már. ismerős neveket se láttam OGban. elég nagy a játékosfluktuáció. Minden nap ennyien jönnek wowozni új játékosként, hogy pótolják a kiesőket? (ráadásul a cata utolsó fél éve - legalább... - semmiről se szólt, csak várásról. se új set, se új kontent)
néha elcsábulok de megállom, sajnos nincs időm wowozni, hogy szaladgálásnál több is legyen, pl raidCatás raidek közül csak a legutolsót tudtam megnézni azt is RF-el, előzőekbe be se tudtam tenni a lábam mert a guildem csak tíz főseket tolt én meg mindig kimaradtam, mert 25re meg nem voltunk meg.
-
Healbacsi
őstag
válasz
arpi6k #44659 üzenetére
Letoltam a mainemmel partyban 400+ atlag ilvl mellett.. egy vicc volt.. De viszont az alig 340 ilvl-u hordas karakteremmel mar egeszen jol szorakoztam, es ott jol jott a 3 ember.. Lehetne szolozni vegul is, de mivel nincs tank/healer kovetelmeny, igy ha adott ilvl-en nezzuk kell a 3 ember.
Nekem tetszett, mindket oldalt letoltam, low gearrel en elveztem.
-
Wolverine
félisten
válasz
arpi6k #44329 üzenetére
Ilyenkor az első dolog mindig az kéne legyen, hogy kikapcsolod az addonjaid és megnézed, így milyen a játék. ha jó, akkor jöhet a felezős módszer (fele addont bekapcsolod - ha jó, akkor nem ott van a ludas, ha nem jó, akkor közöttük. abból a csoportból, amelyikben a problémás addon van, a felét bekapcsolod stb.)
-
Viktor77
titán
válasz
arpi6k #40679 üzenetére
Ehhez már addon kell.
ScrollingCombatText vagy ugyanez Mik változatban (én ez utóbbit preferálom, a scrolling terület jobban konfigurálható, ha sokat kapsz valamiből egyszerre (jellemzően ilyen a heal), nem teríti be az egész képernyőt.A Mik féle valahogy így néz ki (balra a kapott heal (mindegy, hogy magamatól vagy mástól jött), jobbra a kiosztott damage): [link]
A sima CombatText addon annyival rosszabb, hogy ott ha pl. sok heal jön be, akkor a képemen látható healoszlop szinte a képernyő aljától a tetejéig tart (persze nem, mert bizonyos fokig állítható, de közel sem olyan jól mint a Mik). -
Lirion
addikt
-
kovsol
titán
válasz
arpi6k #30880 üzenetére
én a ventrilo fix -t használom és vele több féle klienst is el tudsz indítani egyszerre és a szerverek beállításait is megőrzi [link]
a gépemre csak egy ventrilo3 64 bites kliens van telepítve a többit ő szimulálja abból, a TS3 -t még nem ismeri fel azt kénytelen vagyok saját ikonjával indítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest