- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
Vigneau #37584 üzenetére
Pontosan. A Blizz policyje szerint 6 hónapig garantálják, hogy megmaradnak, de sosem volt arra példa, hogy bárkinek is eltűnt volna valamije (kivéve, ha közben feltörték az accountját - szóval a helyedben egy Authenticatort mindenképpen beszereznék, az Androidos verzió fél euró, ami nem pénz, iPhone-ra meg ingyenes)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vigneau #37584 üzenetére
Talán pont itt írta valaki korábban, hogy még annak idején amikor elérhetővé vált a trial acc csinált egyet, és a hsz írásakor (olyan 1 éve lehetett kb.) még megvolt az acc, rajta minden karakterrel. Szóval nem nagyon törölgetnek semmit, igazából nem érdekük, annyira sok helyet 1-1 karakter nem foglal (főleg a mai tárolóhely árak mellett).
Amúgy hivatalosan azt hiszem 1 évig garantált, hogy megmaradnak a karakterek, valamelyik FAQ-ban írnak erről a hivatalos oldalon.
Maga az acc pedig biztosan megmarad bármeddig, nem a saját ellensége a Blizz(Ha újra meg kéne venned mindent, az drasztikusan csökkentené az esélyét, hogy újra előfizess)
-
válasz
Vigneau #36051 üzenetére
Köszi, szimpatikus így ízelítő alapján, meg a honlapon olvasottak is, ahogy látom azért raid is szokott lenni, ha eljutnék odáig.
Egyelőre még Ragnaroson vagyok, jövőhét folyamán tervezem a transfert, utána még a proffok meg pár repu felhúzását s csak aztán valamikor egy guildhez csatlakozást.
Nálatok egyébként állandó felvétel van vagy csak most épp így alakult? -
Ribi
nagyúr
válasz
Vigneau #34538 üzenetére
Hát igen, az igazi kockák már elérték a lvl 85-öt.
Nálunk este lett meg az első 85.
Persze nem túl sok instázással, inkább questeléssel.
Nekem első nap 2 óra alatt lett meg a 81, tegnap 82 Hyjalban kb 6 óra alatt. (25 napit leadtam induláskor.). Innentől viszont meredeken emelkedik a szükséges XP. Szóval szerintem questeléssel legalább 24h played kell a 85höz. Dungeon onlyval gyorsabban meglehet, de ahhoz normális csapat kell. Nem ICC dungeonban nevelkedett vérpistikék.Induláskor ICC25 HC gearben BR kb tank and spank volt végig. 1x haltunk a tüzes bosson, mert benn maradt középen a boss és az aoe mindnkit elvitt. Utolso bossnal meg mindig nemtudom mi a taktika, csak szaladozott mindenki ossze vissza, mikor ráment az add, amúgy meg csak agyonvertük.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vigneau #32789 üzenetére
"targetolni a tankot" = ugyanazt a mobot üsd amit ő. Illetve a legjobb, ha mikor pullol, azt a targetet kezded el ütni, ami ki van jelölve neki (később lehet hogy vált targetet, ez függ attól milyen tank). Lévén abba a mobba mindig több threatet tud belepakolni, mint a többibe.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Vigneau #32789 üzenetére
Amire neked szukseged van az egy Omen addon, vagy legalabb a wow alap interface-ben kapcsolt be az agro megjeleniteset, igy a az altalad utott mob/boss eletero csikja felett egy kis szam irja majd, hogy a 100%-hoz kepest hogyan allsz.. amig nem ered el a 100%-ot addig usd, ha elered akkor leagroztad.
Neha elofordul, hogy a dk-k rossz presence-ben vannak, azt is figyeld.
Az Omen folyamatosan mutatja az aktualis agro listat, es jelez ha tulleped a 90%-ot, mert akkor kicsit lassitanod kell.A dps agroja termeszetes nagyban fugg a geartol, de mivel nem egy gep iranyitja a karaktert, igy neha kontrolalnod kell az agrot foleg ha gyenge a tank.
-
szilchi
őstag
válasz
Vigneau #30919 üzenetére
Lehet alap felbontáson és full alap grafikán eldöcögne,igaz szvsz Dalaran egy 1 fps-es diashow lenne.Nameg a raidek és insták is.De a PVE sztem elmenne vele.Én egy mobility radeon x1400-on játszottam közepes grafikán és a laptop natív felbontásán és jól ment a PVE.Raid,Dalaran kicsit döcögős volt.De sztem 3DMark eredményeket összehasonlítva (14405 x1400,8600 X300),nagyon alap grafikán kéne neki menni.De lehet a nagy városokat is kerülnöd kéne
-
válasz
Vigneau #29276 üzenetére
[link] Itt vannak a settek.
T8ból a 226osból (nagyobbik) tudsz kivenni egy fejest+chestet (2x58 emblem of conquest ha jól emlékszem) tőle
T9ből pedig a legkisebbet tudod beszerezni tőle Triumph-ért.
Régebben sokan PvPs cuccokban jártak, mivel honorért ki lehetett szedni egy teljes epic settet (S2es korszak), manapság szerintem már mindneki ToC normal+Hcból öltözködik, aztán jön a 2x18 a chest+fejes, majd a Triuphos cuccok (vagy a T9 amit feljebb linkeltem, vagy lehet venni erősebb itemeket is, amik nem setitemek)
Szerintem látogasd meg a Headless Horsemant, i200as epic gyűrűt is dob többek közt ;)
-
-
tildy
nagyúr
válasz
Vigneau #26343 üzenetére
Bő egy perccel később eszegette a tízóraiját, hozzá a manaszörpöt.
Ez qrvajó.
Én meg hiába vagyok 74es mage... Kezdő vagyok na, első karakterem, alig játszottam még.
Err emúltkor valamelyik gyökér beszólt, mikor modntam, hgoy kezdő vagyok, hogy ebay account? Nem esett túl jólMiért, tán egy 74es emberke nem lehet kezdő? (Hozzáteszem én húztam fel a karimat, 0-ról...)
-
Kharg
tag
válasz
Vigneau #26332 üzenetére
Battle.net -el összevonni a wow accountod
Igy megváltozik a jelenlegi loginneved egy emailcímre amit megadsz.
Illetve megadhatsz új adatokat is, ami az egész battle.net -es accountra lesz majd érvényes.
A későbbi blizz játékokkal is ez lesz majd a helyzet, igy egy accountra össze lesz majd vonva a WoW,Diablo3,Starcraft2meg ami még jön.
-
nak0n
aktív tag
válasz
Vigneau #24683 üzenetére
Arathor nem PVP szerver, hanem PVE. BGken meg, régebben legalábbis (nem járok sokat errefelé), hordafölény volt a battlegroupban, AVt nyert többet az alli, minden mást a horda. Ismétlem, nem tudom, ez mostanában hogyan van, wintergrasp eloszlása egész arányosnak tűnik a 2 frakció között.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vigneau #24487 üzenetére
A blizz downloadere torrentet használ a patchek letöltésére. Tehát ha neked tiltva vannak a portok, amiket használna aktív kapcsolathoz és/vagy szolgáltatód korlátozza a p2p, akkor ezért lassú.
szilchi:
Jó eséllyel az lehet amit írsz... de nézd meg, social ablakban, raid fülön raid info gomb, ott írja hova vagy elmentődve. -
-
-conrad-
addikt
válasz
Vigneau #21653 üzenetére
Ha rám hallgatsz, akkor amíg nincsen jó geared addig froston tankolsz, aztán amikor lesz elég avoidance-ed akkor mehetsz unholy-ra, a bone shield nem fog hamar leesni akkor már.
Ghoul nagyon sokszor hal instázáskor ha nem állítod passzívra, ha meg igen, akkor macera azt is irányítgatni. A heal meg nem a te dolgod hanem a healeré, szóval felejtsd el, ha magadat kell healelned akkor régen rossz. (amúgy meg van froston is heal, ott a lichborne+death coil magadba)
Én most egy egész jó heroic-tankolós(van imp. dnd, a sok addos trashelésre jól jön, plusz van 2 percenként crit. howling blast) talenten vagyok, esetleg próbáld ki.Heroic instás negatív dps-rekord: 380as dps huntertől. Petet nem éleszt fel, mert úgyis meghal és nem tudja mi lehet az oka (growl+nem tanktargetre való küldés trashpackeken = fail ) plusz kitettem focusba, és csak autoshoot-olt.
-
pachito
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
Vigneau #18972 üzenetére
Gyanítom, hogy elsősorban a frozen acc-ok felélesztése volt a cél kieg előtt egy nagyszabású world eventtel; BC-nél sokan morogtak azon, hogy a csata a Dark Portalnál nem volt eléggé epic... na erre az invázióra már nem lehet ezt mondani
szerk: tegnap észrevettem egy furcsaságot... zombivá változtam SW-ben - és a sámán trainer nem volt piros; neutral volt még zombiként is...
-
Wolverine
félisten
válasz
Vigneau #18850 üzenetére
Legkésőbb november 13-án
De addig is... két blue post:
- Kisirani, world designer: It certainly does seem containable, doesn't it?
- Nethaera, US CM: If only Arthas had just cleansed everyone versus killing them, right? Right? So easy!szerk: ja igen. Ha rajtad van már a 10 perces disease debuff... kerüld a Stoneformot/Ice Blockot/palabubit...
-
válasz
Vigneau #18790 üzenetére
G3, G4? biztos vagy te ebben?
mert van T1, T2.... jelenleg T6-ig... azok a raid instákból összeszedhető cuccokat jelölik, legerősebb a legnagyobb számú, most épp a Tier6és van az S1, S2, S3, S4... hasonlóan a Tierekhez, csak ezek az Aréna-pontokból összeszedhető cuccok, most épp S4, mert most van a negyedik Aréna-szezon (Season4)
általában ezeket hívják akármilyen Gladiator's akármi-nekmeg vannak a Dungeon Set-ek (D1-3) amik a nem raid instákból összeszedhető kék szetteket jelölik
-
-
-
válasz
Vigneau #18640 üzenetére
persze hogy fűbe haraptál vele, fury pve-re való, az a lényeg hogy minél könnyebben lehessen fejlődni. ha leölnek az teljesen más.
ad1 - ha 1v1-ben talizol ellenséggel azonos szinten, kicsi az esélye hogy neked megy.
2 - ha mobozol akkor tök mind1 ha megtámad. nem éled túl csak valami csoda folytán.
3 - ha többen jönnek megint csak meghalsz.
4 - nagyobb kari jön. meghalsz.kb
-
PMT
csendes tag
válasz
Vigneau #18603 üzenetére
A magyar népesség szerinti sorrendben az Arathor a Ragnaroshoz hasonló populációval rendelkezik, de mindkettőt határozottan maga mögé utasítja a Bloodscalp.
A lényeg, hogy ezen a 3 realmon van a legtöbb magyar.
PVE erősség sorrendjében szintén a BS vezet, különösen az alli oldal nagyon erős, de amennyire tudom, a horda is veri a másik két említett szervert PVE-ben.
Hogyha vonz az RP, akkor valóban a Venture Co. lehet még jó választás, mert ott is van néhány száz magyar játékos.
A realmok közötti mozgás két módon lehetséges:
Free Character Transfer: időnként a Blizzard kijelöl néhány realmot, amikről bizonyos okok miatt (pl. tipikusan a túlnépesedés) ingyenes a karakterátvitel megjelölt realmokra.
Ez meglehetősen korlátozott lehetőség, hiszen adott realmról adott realmra lehet csak menni és kicsi az esélye, hogy pont neked megfelelő lenne.Paid Character Transfer: ha fizetsz, akkor átviheted a karid egy másik realmra. Ezt adott karakterrel havonta teheted meg és mindegyik kariért külön kell fizetni.
-
PMT
csendes tag
válasz
Vigneau #18591 üzenetére
Ha a fő gondod, hogy elég magyart találj, akkor WoW-ban nem lehet nagy gondod, mert köztudott, hogy egy-két realmon jelentős a magyar népesség.
Ha tényleg ez a legfontosabb számomdra, akkor egyértelműen a Bloodscalp realm kell neked, ott messze a legmagasabb a magyarok aránya, mind horda mind alli oldalon.
Bőven vannak annyian, hogy a full magyar guildek között még aszerint is válogathatsz, hogy mennyire veszik komolyan a PVE-t, vagy akár a PVP-t.
Szóval a laza, baráti tömörülésektől a komoly raider guildekig minden van, mindez magyarokkal. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
Vigneau #16256 üzenetére
Alapvetően WoW-ban eléggé meghatározottak (jelenleg) a dolgok. Nagyjából mindennek pontosan meghatározott szerepe van, részben alapból is, részben azért mert egyesek iszonyatos mennyiségű munkát beleöltek, hogy csontig tisztázzák a dolgokat. Ennek persze meg van a maga előnye (pl. ha kicsit utánanéz az ember a dolgoknak, akkor még kezdőként se tud hatalmas hülyeséget csinálni pl. talent build vagy equip terén), de megvan a hátránya is (valójában az egyediség hiányzik a wowból, 1-2 apró különbség lehet a hasonlóan speccelt kasztok között, de az minimális).
Más:
Nézegettem Questhelper alternatívákat, azt hiszem végre sikerült találni egyet, Carbonite a neve. Pontosabban annak az ingyenes verziója, a teljes verzió az olyan mindentbele addon, az ingyenes ami csak a quest résszel foglalkozik. Vannak benne jó dolgok, de én kicsit úgy érzem, hogy túl sok akar lenni, ami önmagában nem lenne gond, de a testreszabhatósága minimális. De ha valakinek nincs gondja ezzel, akkor tud mindent amit a questhelper.Megint más:
Azt hiszem ezentúl amikor Nihilum vagy más guildek neki állnak sírni a túlzott casual irányba elmozdulás vagy a túl könnyű boss fightok miatt, akkor lehet nekik mondani, hogy reroll FFIX -
Wolverine
félisten
válasz
Vigneau #15966 üzenetére
Ingame az U billentyűvel nézheted meg az egyes frakciókkal/fővárosokkal a reputationöd. Ahhoz, hogy kodón kívül másra is ülhess, exalted repu kell. szerk: a mai repuk mellett lvl 54-55 körül exalted lehetsz egy várossal, ha az összes hozzájuk tartozó quested kész.
Fefeex: én egyrészt emlékszem, másrészt a saját adataimat használom a Cartographer_QuestObjectivesben, ha valami mégsem jutna eszembe, harmadrészt a LightHeaded kommentjeibe olvasok bele.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
Vigneau #15966 üzenetére
Soha nem volt taurenem, meg nem is nagyon nézegettem min ülnek (nem egy épületes látvány
), de szerintem használhatja. A reputáció-t a karakterlapodon tudod megnézni, bizonyos mobok megölésével, ill. questek megcsinálásával tudod felvinni (ill. van még a donation q, de az nagyon sok pénz lenne, és egy idő után már alig ad repet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Androidos fejegységek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- BestBuy ruhás topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest