- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #83473 üzenetére
Mindegyik item egy küldetés,sok xp és 10 darkmoon token a jutalom.
Csak el kell vinni a cuccot darkmoon eventre ott leadni NPC-nek és kapsz egy rakás xp-t meg 10 tokent.
Ha van a táskádban darkmoon könyv akkor instában és bg-n esnek ilyen itemek,el is adhatod.
Ha egy item esett akkor többé nem fog neked esni amíg a karaktered táskájában vagy bankjában van,de ha elpostázod alt karinak vagy felteszed ah-ba egyből esik újabb.
Ezeket BfA meg timewalking instában szedtem a múlt héten.
Van belőle több is,csak a fene sem tököl vele hogy minden karitól elpasszoljam ha esik.
Múlt héten ha eszembe jutott elpostázgattam az alt cuccos karinak.És összegyűlt pár.Most elpostáztam tőle ezeket az új karimnak.Kb 20-25 perc pecázással fogtam dark iron törp karival 1 békát és 1 halat,meg 2 tonna büdös halat és szemetet.
Halál tuti hogy ez titkos passzív faji képesség nála. -
Exiron87
csendes tag
válasz
CactuS #83473 üzenetére
Nem olyan régen néhány embernél volt hasonló jelenség a Discorddal, ez nem rossz ötlet, körbejárom egy kicsit köszönöm!!
Darkmoon deck nem minden castnak a legjobb, de pl DHnak egyelőre BIS, "állítólag" buffolni fogják a Frenetic Corpuscle trinketet, akkor az lehet, hogy jobb lesz mint a Darkmoon.
-
Exiron87
csendes tag
válasz
CactuS #83455 üzenetére
Ilyeneken túl vagyok, újra telepítettem 1 hónapja kb a windows 10et, a Wowot kártya vásárlás után.
Próbáltam kikapcsolt addonokkal, nem segített. Drivereket lefrissítettem, az se segített. Lehet kínomba csinálok még egy újra telepítést hátha az segít... nemtom teljesen tanácstalan vagyok sajnos -
Csapoati
nagyúr
válasz
CactuS #83252 üzenetére
Pont ezért lesz óriási koppanás sokaknak a Classic. Amihez akár 10+ éve hozzászoktak (és mint pl az aoe loot, abszolút kényelmi megoldás, előtte nem nehezebb, hanem kényelmetlenebb és lassabb volt a játék nélküle), az most nem lesz. Majd amikor az alapból alacsony droprate-ű quest item úgy fog esni az elit mobokból, hogy csak egy ember lootolhatja, az lesz az igazi próbája sok barátságnak.
Egyébként lehet hülye felvetés, de simán összedolgozhatna a Blizzard pár vanillás privát szerver üzemeltetőivel. Akár állást is adhatnának nekik.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
CactuS #83252 üzenetére
Én röhögnék, ha megkapná a nép az 1.0-t teljesen autentikusan és korhűen. Azaz moslékul nézzen ki, manuális legyen minden (craft, loot, dungeon/raid) és még addonok se legyenek ám! Sőt, az AH is legyen frakciókra bontva, mert régenmindenjobbvolt. Avanilla az vanilla. Cserébe lehet játszanék vele 60FPS-el egy 2010-es MacBookon.
Amit az én gyomrom is bevenne, az egy grafikailag korhűbb (karaktermodel, spellek, assetek többsége, neadjisten az egész játék), kényelmi funkciókkal megpakolt 1.0, ami szépen lassan megkapná a vanilla patcheket a dungeonökkel és raidekkel.
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #83100 üzenetére
Wq-zni tudok vele majd,a többi meg kialakul.
Gírt nem tudok neki az expedícióból összerakni,mert a többi cucc az nem dk-nak való.
Csupa transmogra való cloth.
Ez az első amit tud majd használni 120-on.Mondjuk a cloth-ot is tudná,de azé ciki lenne intelectes clothban mászkálni. -
Mister_X
nagyúr
válasz
CactuS #83100 üzenetére
Hát ez az:
- sztorival fel kell oldani a saját, war campaignnal az ellenfél saját dungeon-jét (King’s Rest, Siege of Boralus)
- kellenek a flight masterek a jövőbeni kényelmesebb WQ/Mythic dungeon eléréséhez
- a nem gyűjtögetős professionök 3-as receptjei megköveteli a revered státuszt, azt meg irgalmatlan nehéz lesz összeszedni questek átugrásával -
TheHessian
tag
válasz
CactuS #83084 üzenetére
Akkor lehet kicsit megérné húzni a procit? Annyira nem zavaró kis bgn és dungeonban nem 7esen a fix 60fps megvan. Csak reméltem hogy a 144is meglesz ha már a monitorom viszi. Igazából a 40fős bg volt Kiakaszto számomra hogy más azzal hogy tud játszani, de köszönöm a válaszokat ☺️
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #83067 üzenetére
Ez régen még igaz is lett volna (kb. Cata-ig mindenképp), de Blizz utóbbi időben többször is kijelentette, hogy ők 36 speccel számolnak és nem 12 classal. Abba meg nem fér bele ilyen.
Plata: Monk tankkal a legnehezebb jól játszani jelenleg. Ha valaki nem tudja mit csinál, akkor kis túlzással dps specen is lehetne
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #83067 üzenetére
Én a garrisonnal sosem kerestem sok pénzt,de legionban a class hall küldikből dőlt a pénz.
Nem ah-ztam mert nincs hozzá kedvem,volt 300k+-os itemem is amit eladhattam volna de inkább kellett nekem transmogra.
Én a monk tankokkal nem vagyok kibékülve.
Tegnap is volt kis karival balhé,normal random Bfa instába a monk folyton halál szélén volt és szidta a hílt hogy szép szóval mondva béna.Az első bossnál kinyiffant,de levertük nélküle is,mivel tovább is nagyon csúnyán járt a szája repült a francba. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #83047 üzenetére
Na grat.
Kis karival is próbálkozz szerintem,mert két mount van.Tavaly is jött vagy 4-5 fölösleges kecske.
Kár hogy nem lehet eladni.
Nem tudom 120-as karinak milyen itemet ad,gondolom nem túl nagy ilvl.de 110-114 közti karikkal eddig nulla item,bezzeg láttam hogy másoknak esik trinket fegyó és egyéb cucc.
A 115-ös karinak ami esett trinket azt elfogadtam volna,mert tök jó volt.(#83046) whitezo88
Ha van alt karid azokat is vidd el.
Nekem úgy emlékszem a kecske már első évben kiesett mikor újra kezdtem új accountal.
Tavaly meg már vagy 20 karival csináltam és jó pár esett.
Minden nap ad újra lootot.(#83048) szaszab
Én is így kezdtem újra,vannak ismerőseim,de ők magyar arathor meg ragnaros és egyéb magyar szerveren játszanak,de én Bronzebeard szerón kezdtem újra.
Ott meg senki.Igaz magyart is elvétve látok úgy félévente egyszer.
De szeretek ott játszani,nyugi van.
Nem kell hallgatni a zsxdózást cxgányozást anyázást.
Arathoron még pecázni sem lehet anélkül hogy valakinek ne az anyukáját vagy a testvérét gyaláznák.
De Heirloom nélkül nehéz lesz tényleg,főleg 60-90 közt,így is vacak,de anélkül.
Mellesleg meg nem is tudok angolul. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #83035 üzenetére
Részben igazad van,lehet uppolni küldetéssel és Misprinted Draenic coin-al is.
De aranyért és eventes tokenért is.
De eventeken is van upgrade token,nem tudom brewfesten van-e,de a legtöbb eventen van event tokenért upgrade.
Timewalkingon biztos van,mert nagyrészt abból uppoltam sok cuccot. -
-
Plata
félisten
-
Csokishurka
őstag
válasz
CactuS #83022 üzenetére
Hát nem tudom kinek mi könnyű
Nekem meg van szokva, de szerintem nem igényel annyival több tudást mint egy akármelyik másik karakter.
PVP-zni én is igazából most kezdtem/ fogok elkezdeni, annyi hogy nagyon papír, de hát igen csak leather az a leather. De imádom, ha jól tolod egy Stun kombó alatt min lefelezed a Hp-ját, lehet az plates is. -
Csapoati
nagyúr
válasz
CactuS #83002 üzenetére
Múlt héten kaptam itemet a world bossból, bonus roll nélkül.
Ma meg úgy ment le LFR-ben MOTHER? hogy az első szobában meghalt két tank, a petem meg egy warri tankolta a másodikban.tonermagus: Sose értettem, hogy miért akar valaki az aktuális top class/speccel játszani. Azzal kell, amivel a legjobban élvezi az ember, ahogy írták is, a dps lista minden patchben változik.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #82965 üzenetére
Mindenhol backdropnak fekete (némileg átlátszó) hátteret használ. Healthbar, castbar, (de)buff barok, menü, chat, minimap, táska, karakterpage, stb, stb... tedd egymás mellé pl. sheshtakkal, elég feltűnő a különbség (szerintem).
Pl.:
Vannak itt is sötétebb részek, de az alapból nem egyenfekete, illetve nagyon sok helyen nincs is backdrop ahol elvui-ban van.
Mondjuk nekem sehol se tetszenek a "dark" theme-ek vagy éjszakai módok, miközben elég népszerűek, szóval valószínűleg bennem van a hibaAz tényleg egy male tauren priest?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #82930 üzenetére
Szerintem az alap UI-t felhozták olyan szintre, hogy ha nem valami nagyon magas szinten tolja az ember, akkor feature szinten hiánytalan (nyilván a stílus külön kérdés, az vagy bejön valakinek vagy nem). A pontot az i-re a Legion-ös karakter alatti HUD hozta el, ami szvsz feleslegessé teszi a saját karakter frame-jét kirakni a képernyő közepére.
De ha mindenképp UI, akkor szerintem ShestakUI. Nem rossz az ElvUI, de engem zavar, hogy annyira sötét az egész.
Táska addonnak szerintem csak és kizárólag Adibags. Nincs ömlesztés, nincsenek külön táskát, hanem minden itemet csoportokba rendez és aszerint mutatja. Alapcsoportok is teljesen jól használhatóak, de lehet sajátokat is létrehozni. Pl. Legion-ben nem értettem a sírást meg a külön addonokat az artifact use-olós itemekre, mert adibags külön csoportba rakta őket és nem kellett keresgetni
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #82910 üzenetére
Minimálisan jelenleg. Pl. az unlockolós insták alapból nyitva lesznek. De Azerite progress tök külön van, repuk tök külön vannak (és ugye nagyrészt ezek vezérelnek jelenleg úgyis mindent). Talán world questek alapból elérhetőek lesznek még.
Más:
Amúgy a 110-120 közti progressel kapcsolatban azt ne felejtsétek el, hogy 110-en jelenleg a legtöbb ember Argusból fullra gearelt karakterrel vág neki, legendarykkal felvértezve. Ha húzol egy új karit, ami quest zöldben van 110-en, máris nincs ez a jelentős visszaesés, sőt. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #82910 üzenetére
Wq-zni azt mondják tudsz majd 120-on,de minden mást az altal is ki kell vinni,az összes sztorit meg egyéb baromságot.
Bár én nem fogom az fix.
Tegnap lett kész a ready to war mage karival,még egy hónap talán és lesz exalted repu hetedik légióval és lehet dark iron törp karim.Ezzel ki is fújt a BfA. -
BeZol
őstag
válasz
CactuS #82833 üzenetére
Vampiric embrace mikor low hp kozelben vagy, es amit onnantol sebzel annyit healelodsz.
Egyebkent bubi, veszhelyzetben mikor cd-n van a vampiric akkor pedig shadow mend.
Amire teszel vampiric touch dotot az is healel teged de nagy minimalis, kb semmit nem er.
Egy disc pap jelenleg kb fele akkora dps-tol mint egy sp azonos gearben, szoval amennyivel gyorsabban hallnanak a mobok, az ha nincsen cd-d akkor nyekkensz, foleg a gyorsan spawnolo mobok mellett. -
Plata
félisten
válasz
CactuS #82691 üzenetére
Három friendly repu kell Kul tiras-on,Order of embers,Storm's wake,Proudmoore Admiralty.
És meg kell csinálni az első három war campaign-t zandalarban,hogy meglegyen az első 3 foothold.
Azt hiszem ez a neve,az első 3 war campaign nem nagy szám,inkább unalmas és fárasztó ,de nem hosszú,csak a küldik tök unalmasok. -
Csokishurka
őstag
válasz
CactuS #82635 üzenetére
Legnagyobb figura a Wow-ban
Óriási dumái vannak:
Ah, ya come ta spend some time with Bwonsamdi?
Haha! Now that[sic] dat be an amusing death!
Well look at you! Da mighty hero... ha!
No, no, no, ya no good to me dead. I be able to return ya to life... for a price.
Tsk, tsk. I did not expect ta be seein' you here so soon.
What you be doin' here, mon? It not your time to pass on... yet.
Let me guess... ya got in over ya head?
Oh, poor little thing, ya be needin' some help from old Bwonsamdi?
Ah, a death knight. Ya should come see MY death gate! (to death knights)
Someting about ya seem off... Ah, da stench of a demon hunter. (to demon hunters)
Ya not be dreaming now, mon. (to druids)
Ya be tryin' ta feign death, mon? Shame... (to hunters)
Dat blink didn't get ya very far, did it? (to mages)
Hah! Ya didn't roll out of dat one. (to monks)
I tink ya followed da wrong light, mon. (to paladins)
Oho... a priest! If ya ever consider a change of faith, be sure you let old Bwonsamdi know, you hear? (to priests)
Ya can't be hidin' from Bwonsamdi, little ting. (to rogues)
Oh, da spirits be with ya now, mon. (to shaman)
Awww, did ya lose your little shiny soulstone, eh? (to warlocks)
Haha, all dat armor didn't help ya much, did it? (to warriors)Paladin meg a warlock D:
-
HoaryFox
őstag
-
Plata
félisten
válasz
CactuS #82482 üzenetére
Legionban nagyon könnyű volt pénzt keresni.
Bronzebard szerveren 12 darab 110-es karim volt.
A class hall küldikből jól jött a pénz.
Sok pénzem nem volt,de a legion végére lett 1.4 millióm.
Kereskedni nem kereskedtem mert ahhoz sosem volt kedvem,de wq-zni szerettem.
Napi pár wq megtermelte a szükséges class hall resurces-t,hat karinak nem is kellett wq-zni mert naponta volt ingyen küldije.
A tizenkét class-ból hat class hallban volt olyan fejlesztés hogy napi 1 ingyen wq.
WoW az nekem más nem a farmról szól,vagyis a hülyeség farmolásról igen.
Néha napján félnapokat pecázok csak úgy szórakozásból.
Wow-ban csak elvagyok mint a befőtt,sosem törekedtem a top gear-re,vagy top raidekre,inkább csak a szórakozás érdekel,ezért volt jobb a legion,BfA sokkal grindelősebb.
De most vagyok túl egy 2 órás admiralty és kristály túrán.Haza jöttem melóból mentem farmolni dilithiumot,jön az új kieg és kell a pénz.Már csak 64 ezer zen-em maradt,az új dlc valószínűleg 125 dolláros lesz,vagyis zenből megvéve olyan 13 ezer.Engem meg irritál ha 50k körülire csökken a pénzem.Ha jön a következő főnix event és a sok mazsola ráugrik megint lemegy a zen ára és jól bevásárolok belőle.
Hála a Victory is Life kiegnek lett +2 maxos karim,így már 38 kari farmolja nekem paszívan a lóvét.
Gamma recruit eventet maxosra vittem nagyon gyorsan,nem is tudok másik magyar játékost akinek sikerült volna ilyen gyorsan.
Az is jó pénzt hozott.Mert a jutalom acc wide oszt másik 36 karival is kivettem.
Legtöbb játékosnak még jó ha félig kész.De nekem már ez volt a harmadik recruitment,Delta 300%-ra temporal 100%-ra kész volt szintén elsők közt,Delta 300%-os teljesítése meg ritka.Meg azért hat év tapasztalata nagy előny,no meg sok trükköt ismerek. -
Viktor77
titán
válasz
CactuS #82265 üzenetére
Én holyn questeltem végig. Talán kicsit lassabban ölök, de magamra húzhatok 5-6 mobot akár, amibe egy dps simán belehal.
Tegnap kóricáltam, látom rare, nekimegyek, nézem 1.6 milla hp. WTF? Térkép megnyit (fight közben), látom WQ. Gyorsan finder, belecsöppenek egy 40-es groupba, úgy azért könnyebb volt. Egyedül is meglett volna, de lett volna 15 perc.
-
thomeef
őstag
válasz
CactuS #73432 üzenetére
Hát szerintem ennyire még sose volt kinyalva a pvp-sek segge mint most (vagyis inkább most először van kinyalva
), legalábbis számomra (7-8 év alapján). Külön pvp balance, nagy ilvl gear szerzési lehetőség, egy rakás drop arénán, prestige szintezésből szintén, gold, arti power, vanity cuccok. Szerintem kurva jó lett. Azt az egyet basztam el hogy rugót húztam main-nek, és senki nem játszik velem, úgyh csak alttal pvpzek egy ideje
.
-
thomeef
őstag
válasz
CactuS #73429 üzenetére
Pont hogy most legionra választották ketté a pve és a pvp balancolást, a pvp talentekkel és a gear systemmel, szal pont nem aktuális amit írsz.
(#73428) BeZol Annyi a 3s lényege hogy végig nyomást gyakorolj az enemy-re, el cd-ztesd velük a def abilityket, majd ezután jöhet a cc-zés és a score kill. Ezért is nagyon fontos fontos egy jó setup.
-
Lokids
addikt
válasz
CactuS #73212 üzenetére
Igen, mert ott az a mastery volt kitéve, hogy az FB reseteli a Rip-et.
Amit viszont nem értek, az a RIP sebzés brutális különbsége. azzal hogy lehet többet sebezni? Az egy DOT. 1x felrakod, és amíg le nem jár, addig az ott van és proccol. Na már most nálam 100% ideig fent volt, hiszen az FB refresheli. Ezért nem értem én ezt. Látom, hogy 2x annyit sebzett ezzel, meg azzal, de nem éprtem, hogyan lehetséges ez. 2x egymás után nem lehet feltenni. Az fent van és kész. Mást nem lehet vele kezdeni. -
pckownz
őstag
válasz
CactuS #73078 üzenetére
Lattam egy eleg imba logot, ahol a Pala Mastery > Haste alapjan volt buildelve, es aktivan hasznalta a sacrifice + light of the martyr combokat.
Nem akarom elhinni, hogy a pala "ennyi", hogy kidobom a beacont, vagy esetleg dupla beacont es beallok melee-be tankot simogatni. Kell hogy itt legyen valami nem szokvanyos megoldas
Hiaba tolok ki 300k + hps-t, 877-880 ilvl-ben, logok alapjan atlagban 20-40% performanszom van...
(Mielott valaki jonne a duduk 500k-s hps-evel, 1 hotom van, es main target a 2 tank szamomra, a raid heal a tobbiek feladata nalunk) -
Tigerclaw
nagyúr
válasz
CactuS #72761 üzenetére
Én is monkkal healelek és ez az egyetlen boss, aminél teljesen máshogy kell healelnem, mert itt ha sebződik valaki, akkor csak kvázi a legnagyobb heallel lehet valamennyire helyre tenni, ráadásul olyan limitált az időablakban tudok csak healelni, hogy abban nem mehet a szokásos mist + vivify. Szinte csak envelopinget tolok és a thunder focus tea-t se a mistekre használom, hanem a vészhelyzeti instant dupla envelopingekre.
Teljesen más a tempója és a jellege a sebzéseknek. Nincs olyan állandó nagypályás letámadás, mint Moroes-nál, hanem 10 másodpercig semmi, max a tank, aztán egyszerre bombardment, shadow, disintegrate. Ekkor ugye lehet hogy van egy erős dot a tankon, meg a 1-2 erős dot a többieken a shadow miatt, de nem healelhetek, mert keresem a tiszta helyet a bombardmentek között, ami beborítja a hajó 90%-át, elugrok a shadow orbok elől, már azonnal healelnék is, erre disintegrate...100%-ban csak rám tolja, senki másra.
Ha csak félig lök le, és szaladnék vissza, akkor kapok egy 500k/sec -es dotot...ami amúgy nincs a hajón.
Próbáltam a folyosóhoz állni, hogy legalább ne lökjön le, de a tornyok ha nincs szerencséd leveszik a disintegrate után megmaradt HP-t instant.
Annyi biztos hogy én arra a bossra nem fogok menni többet healerként, amíg ilyen marad...
-
TheProb
veterán
válasz
CactuS #72165 üzenetére
Pont, hogy azt mondta, hogy olcsóbban tudja eladni a flashkot, mint magát a gazt. Az mi ha nem bukás?
Magyarul alchemy-vel buksz ha a gazból craftolsz valamit.
Mondjuk a HP/Mana poti-n lehet valamennyit keresni ahogy nézem, de a többi jó ha kijön nullszaldóra.(#72167) Lirion: A herba az tiszta, én az alchemy-ről beszéltem. (vagyis gépeltem
)
-
Whysperer
addikt
válasz
CactuS #71688 üzenetére
Azt,hogy a mostani beállításaimat nem akarom elmozgatni ,hogy eljes addons tárat cserélek . Szóval egy elvui nem játszik vagy hasonló telejs UI addonsok. nekem csak az a bajom,hogy a minimapot letudom húzni a sexymap nevű addonssal jobb fentről ,de a QUEST ablakom az ott marad ahol van. És ezt szeretném ,hogy a quest abalakom ami ott jobb középen van az becsukott állapotban ne ott legyen ,hanem mondjuk jobb alul és ,ha kinyitom akkor felfele nyiljon ki ne lefele.
Ezt szeretném lentre tenni és ,hog yne lefele nyiljon ,hanem felele. Erre van mód?
Az a baj,hogy azt szeretném ,hogy minden ott legyen lent.. és fenti részen ne legyen semmi csak a GRP jelző felülete meg a saját és a target ablakai.
-
-
Lirion
addikt
válasz
CactuS #71511 üzenetére
Gratz.
Még catában egyszer megkért egy holy pala, segítsek már neki mc-ben, kéne neki a sulfuras. Elindultunk és mc-ben kiesett mindkét bindings a tf-hez és az eye of sulfuras is... aztán ha már ilyen mázlink lett, mehetnénk bt-be és sunwellbe is. Pár guild tagot még behívtunk és bt-ben kiesett az egyik warglaive, sunwellben meg a thori dal. Azelőtt és az után is legendary dropot csak kael thas fight alatt láttam, meg persze a legendary quest lineokban. Az én szerencsém annyi volt, hogy a két bindingset vihettem (ott még csak ketten voltunk
) és így meglett a kard, különben szerintem még ma se lenne meg.
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
CactuS #71209 üzenetére
A pandás mount-hoz ami egyszerűbb ahhoz a The anglers frakcióval kell az exalted a másik ami wodos mount nah az már nehezebb mert rare halakat kell kifogni poolsokbol ami ugye szerencse kérdése és előtte kell mindegyik fajta halbol pecázni 100db-ot ami nem kevés idő és utána lehet csak lvl 3as garrison peca részed eleve maga a mount 100db coinba kerül ami + kell a Nat pagle best friend repu is hozzá. Nah ez kb olyan 2-3 nap intenzív peca főleg most hogy már nincs garrison fishing group.
-
.LnB
titán
válasz
CactuS #71086 üzenetére
& (#71087) Healbacsi
Köszi mindkettőtöknek. Igen, ezeket tudtam én is. Bíztam valami "trükkben". De akkor maradnak ezek.
(#71088) Arnold2 Ez nálam kicsit mókásabb volt mikor a Holy fegyvert vettem ki, visszaváltottam én is Retri-re rögtön, csakhogy a quest alatt healelni kellett..
Érdekes volt mikor leesett.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CactuS #68734 üzenetére
Hát jelenleg nekem 8 karakterrel (abból mondjuk 5 fullos, szóval 25 maxos follower) hoz olyan napi 2-3k körül átlagban. Ha tényleg ennyire drasztikusan visszavágták, akkor szerintem nekem fog hozni napi pár száz goldot. Ha azt elosztod 8 felé, az sajnos nem lesz egy túl nagy szám.
Viszont a sok goldot adó missionök helyett most garrison resource-t adók vannak. Kérdés, hogy ebből lehet-e értelmesen pénzt csikarni (triviálisan biztos nem, mert gondolom pont emiatt a resource -> gold közvetlen konverziókat elég rendesen megnyirbálták). -
törölt tag
válasz
CactuS #68574 üzenetére
Draenic Philosopher's Stone-t szoktam Alchemy-vel gyartani (25,31g) elsodlegesen de engivel is mindig legyartom a vendor-nak a Hemet's Heartseeker / Megawatt Filament-et (30g).
Tailor-nal elkepzelheto, hogy a Hexweave Bag-et is megeri majd legyartani es AH-ba bedobni ameddig nem stabilizalodik a Legion-os tatyo ara.
Ritkan szoktam AH-zni meg ritkabban lemenni Cata-s vagy barmilyen Raid-be.
En nem akarok GC-t Token-el kivaltani szoval nekem ezek a kis beveteli forrasok is hoztak eleg sok goldot 5 karakterrel (es remelem fognak is ameddig nem nerfelik a Trading Post / Prof-okkal kapcsolatos dolgokat). -
Arnold2
őstag
válasz
CactuS #68505 üzenetére
Ha nem vagy AH goblin, akkor én azt mondanám, hogy ahogy érzed. A lock mainemmel világ életemben Alch+herba voltam és nem éreztem azt, hogy akkora nagy hátrányba lennék.
Gemeket + enchákat általában megoldottam guilden belülről (adtam cseréba flaskot vagy matsot), de ha nem volt akkor meg AH (természetesen miután lement és beállt egy nem pénztárca fosztó szintre). -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Gombászkönyvek egyben
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest