- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obliterátor
tag
-
J o e
tag
válasz
func93 #101465 üzenetére
Most tartok 83 félnél, mondom, összekötöm a kellemest a hasznossal és elmegyek Deepholmba farmolni kicsit, de ez is nerfelve lett, fél óra alatt talán, ha 5 plusz tiny chestet kaptam. Persze így sem rossz, egész szépen lehet belőle goldot gyűjteni és xp is tetszetős (rested xp-vel 8-9k/mob).
Hétvégére talán meglesz a 85 is és mehetek hczni -
J o e
tag
válasz
func93 #101452 üzenetére
Wotlk classic összességében tetszett, de abba túlságosan sok időt nem tettem bele, a dkm húztam fel 80-ra és talán, ha 2 raidben lehettem. Nekem anno Catával kezdődött a wow, ezért is vártam nagyon a classic verziót. Tisztára olyan, amikor belépek, mintha újra 2011-ben lennék, megvan a nosztalgia rendesen
-
sztivo
őstag
válasz
func93 #101450 üzenetére
Én egyelőre azt látom "nagy a hype", nyilván nem mindenkinek tetszik (sok a wotlk/cry baby, meg hogy sz*r az egész), aztán majd meglátjuk..
ahhoz képest, hogy a wotlk is mennyire várós volt, Naxx után már a végére jó ha fele volt a népesség, ironforge.pro elég jól mutatja ezt, továbbá meglepett, hogy már csomó realm "bezárt", nem csak az újak (amik LK-re nyíltak), hanem az "ős"realmek közül is, pl Mograine, Nethergarde Keep, Earthshaker stb.
-
grizlisandor
veterán
válasz
func93 #98864 üzenetére
Wrath Classic DPS Rankings Phase 1 Week 7 szerint az Assa vagy Combat rugó megy nagyot. A Sub az inkább pvp talent, ha jól emlékszem.
(#98874) Plata:
Ez tényleg borzasztó.
Akkor inkább Ben Brode - ARTHAS kellene promóznod Blizzard!
Aki nem ismerné, ő az arc, aki pizzát szállított a Blizzardhoz, majd játéktesztelőként felvették, Warcraft 3 és WoW játékokon dolgozott, később a Hearthstone játékhoz, ahol vezető pozícióig vitte. -
lakisoft
veterán
válasz
func93 #96615 üzenetére
sok sok m+, segítek!
Ha megvan a gear utána lehet finomhangolni.
Vannak érdekes oldalak segítségül:
https://www.icy-veins.com/wow/marksmanship-hunter-pve-dps-guide
https://wowanalyzer.com/
és weakaura-t is érdemes nézni a CD helyes használatában tud segíteni.
és még van tovább is ... de elég ennyi ez is több hét intenzív munka.
-
Viktor77
titán
válasz
func93 #91635 üzenetére
Findert már nem lehet majd használni 50 alatt. Ez egyrészt ugye rossz (kiskarik is szeretnének szerveződni), másrészt nem lesz tele hirdetéssel.
A chat meg új-új karikra vonatkozik. Akinek már van nagykarija, annak nem kell használni, bár így a hirdetők kockáztatják ennek a karinak az elvesztését, ha elég bejelentést kapnak rá. -
Ereshkigal
őstag
válasz
func93 #91624 üzenetére
Valahogy így zajlott:
- Mennyi legyen az új max. szint?
- Hát osszuk el a 120-at!
- Jó, de kettővel, hárommal, néggyel, öttel, hattal is osztható...
- Azért ne menjünk már 60 alá, hogy nézne az ki, hogy a classic-ban magasabb a max. szint?
- Akkor legyen 60, ne variáljunk!
- Na és hányas szinttől legyen elérhető Shadowlands?
- Mondjuk 50? Szeretem a kerek számokat.
- Rendben. Mehetünk ebédelni. -
-
DjDanee87
addikt
válasz
func93 #87654 üzenetére
Ó én a többségtől le fogok maradni bőven idő hiányában, de nem zavar. BFAval nem játszom már jó ideje, de mikor még játszottam és bejelentették a Classicot valahogy hidegen hagyott. Inaktív játékosként viszont annyira megcsapott a nosztalgia, hogy egy tokent csak azért felhasználtam, hogy aktívvá tegyem az accountot és lefoglaljak két nevet. Korábban nem értettem miért jó classicot indítani, most meg alig várom már, hogy elinduljon. Nem a main (warrior) karakteremmel fogok játszani, hanem a második felhúzott és későbbi main törpe pappal.
Remélem nem lesz órás várakozás a belépésre este, mert akkor tényleg nehéz lesz szintezni. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
func93 #81378 üzenetére
Melyikre gondolsz?
A stat squish-re (amiről a többiek is írnak), ami egyformán érint mindent, tehát arányaiban nem változott semmi, csak kisebbek a számok?
Vagy a napokban kijövő hotfixre, ami nerfelte a lvl100 alatti mobok hp-ját és dmg-ét?
A stat squish szimpla kozmetika, utóbbi pedig pont a stat squish miatt kellett, mert kis szinten nem volt tökéletes és túl erősek lettek bizonyos zónákban a mobok. -
-
-
-
Lirion
addikt
válasz
func93 #70580 üzenetére
Nekem van két rugóm, egyik outlaw másik sub lesz, assát sose szerettem. Class fantasyt tekintve a sub nálam a favorit, az outlaw féle kalózosdi nem jön be, viszont a spec szórakoztató és csak outlaw tud kardokkal küzdeni, a többi rugó tőrös. Sajnálom, hogy sub rugo nem mehet kardokkal.
-
MedweSajt
tag
-
bobace
addikt
válasz
func93 #70446 üzenetére
Hogy te meddig, azt nem tudom
De én köbö annyit szoktam. Megnézem milyen az aktuális új kiegészítő, max szint, újdonságok, szólózható raidek. Utoljára Wotlk-ban nyomtam igazán, akkoriban még volt időmMost már csak az érdekel, hogy meglegyen dobozosan az új kiegészítő, de ha már megvettem, akkor kipróbálom
-
nonsen5e
veterán
válasz
func93 #66895 üzenetére
Attól függ mennyit szánsz rá, de azért a 280X továbbra sem egy gyenge kártya.
Esetleg érdemes lehet már várni pár hónapot a P betűs architektúrákra ha nem sürgős a váltás.A hatalmas FPS-ek titkát az évek folyamán sem értettem meg, hogy nekem miért van raideken kevés, amikor haverok 5-6 különböző gépén is méricskéltem, aztán hiába volt csúcs (NV+Intel) gép, ott sem ment az FPS 60-on hatalmas csatákban, meg 200-on a világban. Lehet aztán csak én vagyok elátkozva. Ezek után már több mint valószínű.
-
lakisoft
veterán
válasz
func93 #65592 üzenetére
Úgy érzem ez csak kifogás. Soha nem a tartalommal van a gond hanem a játékosok játékkedvével. Azzal meg nem lehet mit kezdeni
. Ha nem is a legjobb kieg ez a mostani a raidek egész jóra sikerültek. Azon kívül még old contentben van annyi minden amit lehet csinálgatni hogy 24/24 is kevés lenne hozzá.
. és ez csak PVE vonal.
-
laceszgamer
addikt
válasz
func93 #64970 üzenetére
Hát, van gond, ha az embernek már nincs mit csinálnia.
Ez a valor upgrade is max 2-3 hétig fogja kicsit fellendíteni a raid findert meg a mythic instákat, onnantól, hogy mindenki feltolta a teljes felszerelést maximum annyit fog járni, hogy ha esik uj cucc azt fel tudja tolni többet nem, és megint minden a régi lesz.Mondjuk szerintem a kieg előtt még fog minden kapni még két upgrade lehetőséget, csakhogy legyen mit farmolni pár napig, meg lehet, hogy HFC-ben nem a bossokat gyengítik majd hanem így erősítik hozzá a playereket.
-
lakisoft
veterán
válasz
func93 #63660 üzenetére
főoldalon a jobb oldalsó sávban van a "Today in Draenor" ott listázzák hogy milyen trader van adott napon a garrisonban. Ezt érdemes követni és ha van akkor amit Viktor is írt, hogy Custom és keresel olyat akinél van ha nálad nincs.
Ally: Zeezu - legközelebb 09.24-én lesz
. ty wowhead.
Horda: Jake the Fox - u.a. mint az Ally esetén.Köszi hogy felhoztad a témát legalább kiveszem én is.
-
etooo
senior tag
válasz
func93 #63650 üzenetére
Gold esetén ami jó ha van: inn/tavern lvl3 a plusz goldos missziókért, és a heti +1 treasure hunter followerért, valamint barrack lvl3 a +5 followerért (ez eleinte talán ráér, mert drága), a salvage yardot pedig már említették korábban. Illetve én bunker/war mill lvl2t is szoktam építeni, hogy gyorsabban jöjjenek az upgrade tokenek a followerekhez.
-
törölt tag
válasz
func93 #63646 üzenetére
Enchanter's Study meg hasznos lehet Gold szempontbol a Disenchant miatt de Engineering Works is jo ha akarsz par hasznos dolgot pl. Goblin Glider Kit, nekem a kedvenc a Salvage Yard ami szinten jo Gold miatt es Follower Upgrade-ek miatt is
Ha kezdetben kell meg sok Garrison Resource akkor Lumber Mill (es vagy) Trading Post. -
DrGonzo22
őstag
válasz
func93 #60523 üzenetére
Pugnál nagyobb időrabló nem létezik
(bár ide inkább síró smiley kéne, csak annyi könnyet nem tudnak a PH-s smiley-k) egyedüli előnye, hogy tetszőleges időben játszható, de a bosskill/ráfordított idő aránya a lehető legrosszabb. Főleg progress szakaszban rémes, rengeteg a leaver, a minihitler, a fightot hírből ismerő leader, aki 660 ilvl-es gearrel jön 1/10 progressel, és 675 alatt nem enged be ember, meg 5/10 progresst ellenőrizget armory-n... ha végre összejön a bosskill, akkor utána lehet elölről indulni, mert mindenki más fázisba van save-elve...
-
DrGonzo22
őstag
válasz
func93 #60519 üzenetére
Simán pugolható a HC is. 7/10-ig jutottam (csak pug); Kromog fightot valamiért a tankok nagy része képtelen felfogni ezért még mindig nincs meg a bosskill... amúgy iszonyú könnyű fight az is. Ma este Furnace és Blackhand pug indul 11-től, remélem ezzel 9/10-ig jutok. Nincs nehéz fight HC szinten, de a gear upgrade is kisebb, szóval kérdés még hány hét, amikor beindul az igazi 1 shot stílusú HC pug farm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Dying Light
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune: Awakening
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- További aktív témák...
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest