- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
parandroid
félisten
válasz
slayer007 #50808 üzenetére
"nem tudom mennyire reálisak a például a Bloodscalpos rémhírek (valószínűleg túloznak azzal, hogy "van 2 ember OG-ban")"
Nem, ez nem túlzás. Tényleg teljesen kihalt. Szerintem simán találnánk olyan időpontot, amikor a két OG-ban tébláboló karakter konkrétan egész Kalimdor játékospopulációját teszi ki, miközben ugyanennyien téblábolnak Eastern Kingdomsban is. Dalaran konkrétan töküres, Pandarian talán egy tucat elvetemült end-leveles azért lézeng. Amikor legutóbb néztem, még a szerverösszevonások előtt (nem tudom, ez BS-t érintette-e, amennyire tudom, még nem), teljes kereséssel 24 oldalnyi cucc volt ally AH-ban, abból majd' 2 oldalt én tettem be próba-szerencse alapon.
Szerk.: A híresen low-pop Daggerspine-on van pár hordás karakterem, annak a szervernek határozottan jót tett az összevonás, nem lett egy nyüzsgú metropolisz OG, de azért folyamatosan történik valami trade chaten, és az AH is kicsit beindult. Bár DS 'fénykorában' sem volt soha olyan kihalt, mint most BS, legalábbis horda oldalon, ally játékosok száma ott is konvergált a nullához.
p
-
Arnold2
őstag
válasz
slayer007 #50801 üzenetére
Amiről itt most szó van azért elég relatív.
Minden annak a tükrében van nézve, hogy népes magyar táborral akarsz játszani.
Én a The Maelstrom szerveren kezdtem (max ha 10 magyar volt összesen ott, akkor sokat mondtam) ally oldalon. Népesség ügyileg 50-50 volt akkor az A-H arány, és találkoztam az én ingerküszöbömnek megfelelő játékossal és egyetlen egyszer nem láttam sort.
Mikor 2 éve váltottam Arathor Ally oldalra szintén elég (magyar) játékossal találkozom nap mint nap és szintén nem láttam még sort (kivétel ugye content elején, de az természetes).Ha te kifejezetten Ragna horda oldalon akarsz játszani akkor biza várnod kell esténként. Én specc nem hiszem, hogy megérné megtízszerezni a Ragna szerver teljesítményét hogy este pl 7-től 11-ig mindenki be tudjon lépni, csak hogy utána a fennmaradó időben meg parlagon maradjon az a nagy számolási teljesítmény (de nem vagyok szakértő, nem értek a lovakhoz).
Ezért ha vissza akarsz jönni és csak az tart vissza, hogy csak tele vagy üres szerverek vannak akkor ez így nem igaz.
-
Viktor77
titán
válasz
slayer007 #50799 üzenetére
Legalább olvass utána rendesen, fikázás elött.
Attól, hogy olyan szerveren vagyok, ahol ketten vannak, attól még azzal játszom együtt akivel akarok. Csak legyen friendlistben (addon is van már rá ugye).
Ráadásul az ah-k is össze lesznek vonva, így pont semmi negatívummal nem fog járni, ha kihalt szerveren leszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Építő/felújító topik
- Revolut
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest