- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.O.D.
senior tag
válasz
RexpecT #37109 üzenetére
Nekem mage-em van, azzal gyakorlatilag egyetlen másik kasztot sem lehet megölni. Ha petje vanm azért, ha plate-es, akkor azért, ha healer, akkor azért
1vs1 class balance nem nagyon van a WoW-ban. Ezért kell csapatvan jétszani
WSG egyébként különösen szenya, az alliance oldal rémálma, legalbbis a mi szerverünkön. -
Gyick
őstag
válasz
RexpecT #36933 üzenetére
Én pl gyülölöm az alap interfacet,addonok nélkül már is tudnák játszani szerintem.
Ami kellhet magenek:Xperl,Bartender(ikonokat tudod vele pozicionálni szinte bárhogy meg a keybindingseket is),Quartz(casting bar),Recount(damage meter),Omen(threat meter nagyon fontos,föleg arcanos magenek mert könnyen lehuzza az aggrot a tankrol és ilyenkor mindig a tank a hülyepedig a dpsnek is figyelni kellene az aggrot szerintem) ,Atlasloot,Mapster,Gearscore lite,Gatherer(ha van gyüjtögetős profod)
-
F-ECT$
titán
válasz
RexpecT #36933 üzenetére
Egyetértek Cathfaern-nel. Eléggé bonyolult a játék ahhoz, hogy egyelőre ismerd meg azt, és ha már tisztában vagy mindennel, akkor jöhetnek az extra igények. (Persze ha ez a mage alt, akkor a továbbiak nem érvényesek.) Emelett már az alap ui is elég sokat tud, és az ugye mindig megy, az addonok meg néha patchelés idején nem, vagy csak egyszerűen leállnak a fejlesztésükkel.
Ennek kicsit ellentmond, hogy minél előbb jó olyan környezetet kialakítani, amiben megszokod, hogy mi hol van, de szerintem az előző érvek erősebbek.Az sem mindegy, hogy milyen aspektusa fontos a játéknak, mivel vannak pve, pvp, aréna, bg, raid, ah, ui, stb addonok és pl fölösleges egy aréna addont feletenned, ha nem is arénázol. Az is fontos, hogy egyszerre csak 1 új addont tegyél fel, ismerd ki azt teljesen, és utána tedd fel a következőt, különben elveszel a sok beállításban. Éppen ezért addon packot egyelőre nem javaslok, bár vannak nagyon jó egész ui-t átalakító cuccok is (pl TukUI).
Ami mondjuk már szintezéshez is jól jöhet: cd figyelő; valamilyen timer - ami figyeli pl hogy meddig van még bariban az adott mob; koordináta "kiíró"; valamilyen auctioneer; ha instázol, akkor valamilyen threat meter, esetleg dps meter; ha gyűjtő szakmád van, akkor gatherer.
De ezek nélkül is el lehet lenni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
RexpecT #36933 üzenetére
Semmilyet. Nem azért, mert nincs értelme addonokat használni, hanem azért mert sokkal jobb, ha olyan addonokat raksz csak fel, amire tényleg igényed van, mint ha kipróbálsz 10 félét, mert azt mondták az jó. Szóval ha úgy érzed valami hiányzik az alap interfaceből, vagy jobb lenne máshogy, akkor arra keress addont (vagy tedd fel a kérdést itt, hogy hogy lehetne megoldani), de szerintem általánosan kár mondani.
Mondjuk magehez (meg általában casterekhez) talán pont lehet, valamilyen castbar addont érdemes feltenni, én jelenleg a Gnosis -t használom, de népszerű még a Quartz, illetve a simán csak Castbars nevű is.
-
-
törölt tag
válasz
RexpecT #34365 üzenetére
Én se kezdtem volna el trial alapján a játékot de törtről jöttem és bele láttam a pvp-be, pve nekem mindegy mert azt nem igazán szeretem.
Nem akarom reklámozni a tört szerókat és azt se, hogy oda menj hanem csak azt, hogy az alapjáték kb. 2500 Ft és annyit megér még ha nem is jön be.
Kis szinteken is lesz már battleground amit most helyre is pofoztak, instázásba is bele látsz.
Az egyetlen egy dolog amit nem tudnál olyan szinten értékelni mint a régi játékosok az a világ újra tervezése ami az új kiegről szól.
Én csak egy dolgot bántam meg, hogy szeretek sunnyogni és healelni erre csináltam egy rugót és egy papot, nemhogy csináltam volna egy druidát(#34361) Viktor 77:
Köszi de elég lett volna egy, igen is
És ha mondjuk csak dec.12-én érek oda a boltba akkor is áttudnám ennyiért venni? -
Vitus
őstag
válasz
RexpecT #33302 üzenetére
WoW Europe itt belépsz vagy ha még nincs létrehozod az accodat és ott a download game client felirat alatt, hogy milyen rendszerre kell.
-
nierthen
tag
válasz
RexpecT #9080 üzenetére
mielőtt befogod előtte mindenképp ugorj el egy stable masterhez, akit minden kocsma mellett találsz. add le a jelenlegi petedet, így az megmarad, így lesz két peted, ha befogod a következőt. namost eljutottunk az új pethez, aki nagyon nem lesz loyális veled, viszont lesz egy loyality szintje és egy xp szintje is. pontja asszem semmi, vagy nagyon minimális, de eleinte nagyon gyorsan ugrálja a szinteket, ha sokat eteted, nem hal sokat és foglalkoztatod. így nagyon hamar sok training pontja lesz, és taníthatod amire tetszik és tudja. namost véleményem szerint hetvenen úgyis újra kell talentolni, mert úgy tudom, hogy a tanult szkillekből elég az elérhető legmagasabb, az alsóbb szintek rankjai tudtommal nem adódnak össze. ha mégis, javítsatok, mert lassan a huntimnak is itt a hetven és van ké petje akiket újra kell iskolázni.
köszi előre is
-
válasz
RexpecT #5522 üzenetére
szerintem nem változott. ugyanúgy küldetés után kapod meg. keresd fel a hunter trainereket hátha elsiklottál valami mellett. sztem kharanosban próbáld meg először
szerk:
csapi007: regelésnél meg kell adni egy fizetési módot, de lehet az valamilyen bankkártya is amiről nem tudsz fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest