- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
-
Wolverine
félisten
2011. március 4. előtt vagy után vált frozenné az account? Ha utána, akkor nem vagy jogosult a SoR használatára.
#45837: röviden: Intellectes leathert kell használnod. A hit ratinget kerüld, az támadó stat és neked nem jó semmire; ha managondjaid vannak, akkor szerezz Spiritet. A "milyen spelleket használjak" elsőre egyszerű: a healeket
Tankon legyen 3 stackes Lifebloom, és ezt újítsd meg Nourishsal vagy Regrowthszal; és néha dobj rá egy Ironbarkot is. A Regrowth drága, ritkán alkalmazd. AoE healre Wild Growth, Rejuvenation mindenkire és Swiftmend használható, de ez utóbbi elsősorban single heal. Fontos makród lesz a Nature's Swiftness+Healing Touch, ha gyorsan kell nagy heal. Az "Oh shit" gombod a Tranquility, ami nagyot gyógyító AoE HoT.
-
Cathfaern
nagyúr
Azt írja, hogy:
- Vagy kaptál (és elfogadtál) már SoR-t
- Vagy nem elég régóta inaktív az accountod SoR-hoz
- Vagy starter edition accountot választottál ki a SoR aktiválásáhozSzóval önmagában a starter edition megléte nem kizáró tényező, csak ne arra próbáld aktiválni a SoR. Viszont mivel felteszem nem ezt tetted, ezért jó eséllyel a második pont lesz a probléma nálad.
-
-
44-es a druidám, a szintjének megfelelő full kékben és heirloomokban van, de thrash packon állandóan túlaggróznak....single targeten nincs gond, de a packot egyszerűen lehetetlen tartani
paladin, warrior sokkal jobb tank ezen a szinten
vagy én vagyok béna, de nem hinném
egyszerűen 2 aoe lehetőség van még csak ezen a szinten a swipe meg a dmg csökkentő medvemorgás, aminek nem tudom a nevétmondjuk engem nem zavar, aki túlaggróz az meghal
csak egy idő után már bosszantó hogy engem hibáztatnak
általában akkor kussolnak el, ha bejelentem hogy a következő beszólásnál kilépek és várhatnak félórát tankra -
Ribi
nagyúr
Ezt én pont fordítva látom.
Inkább zg meg hasonló helyekre kell több stamina, míg low geares az ember, és utána kell egyre inkább avoidance. Főleg 25ös raidben ahol sok healer van, viszonylag konstans van heal, gyorsan vissza lehet húzni a tankot is. Az, hogy van mondjuk +10-20k HPja van nem ér sokat, mert nincs olyan ütés amihez pont az a +10k kellene, viszont a healerek manáját spórolja, ha kevesebb sebzést kap be. Alacsony gearben, instákban sajna bőven vannak olyan esetek, amikor egyszerre több add miatt kaphat durva hirtelen sebzést amire nem lehet számítani, csak túlélni.
Raiden mindig lehet tudni, hogy mikor kap a tank nagy sebzést és akkor jobban figyelnek rá. Szinte sosincs váratlan nagy sebzés amin csak a HP segít. -
Macival tankolas eleg erdekes, mondjuk meg csak 62-es szintu, de fegyo kivetelevel minden heirloom cucc megvan es szinte lehetelne AoE szituacioban aggrot tartani vele, nekem legalabbis nagyon nem megy, mig a 68-as DK-mnal meg szinte senki le nem szedi rolam a mobokat, fura, hogy ekkora kulonbsegek vannak 2 tank kozott
-
Viktor77
titán
Jézus! Utoljára MC-ben healeltem így a tankokat, hogy kitettem melléjük a healgombokat.
Ez ma már nagyon nem menő, sok helyet is foglal (megnézném ezt az addont raiden), lassú is.
Egy bármilyen party, raidframe kell (az alap is tökéletes), meg egy mouseover macro addon, jellemzően a Clique.
-
Arnold2
őstag
Nem nagyon. A fight legelején toll nagy burst dmg-t ha jól emlékszem, de utána már nem tudja tartani. a mi guildünkben a DPS verseny a (szénné buffolt) arcane mágusok, s. priestek, moonkinek és destro lockok között szokott lenni. Hosszú távon más castnak nálunk nincs nagyon beleszólása a DPS lista alakulásában. Elől szokott még lenni a hunter és a frost DK is ha úgy alakul.
Mindezeket a mi guildünk függvényében mondom, nem mondhatom globálisan.(#37698) Onamish:
-Én nem hallottam, hogy 4.2-ben lehet majd realmek között küldeni.
-Igen, a 4.2-ben lesz a nagy nerf.
-Nem tudni pontosan. Tippre ~2 hónap szerintem. -
H.O.D.
senior tag
Ez sztem csak akkor okés, ha a jöember megveszi a WoW-ot és fel sem telepíti. Mert ugyebár, ha felrakja, akkor account nélkül nem fog a játékba belépni, ergo csinálnia kell egyet, ahol a CD kulcso(ka)t is meg kell adnia. Innentől kezdve pedig accountot veszel és vissza is kanyarodtunk az eredeti problémához.
-
Khelben
nagyúr
Így van. Nem értem, mit nem értesz
Neten sok helyen árulják a játékot, cd-kulccsal, a blizzardos ár töredékéért. (most az lényegtelen, hogy adják a cd-ket is hozzá) Pl. alapjáték+bc+lk 5000-ért, mert ajándékba kapta valaki, akinek nem kell. De ugye a képeken nem látom, hogy tényleg bontatlan-e, ezért rizikós megvenni, mert mi van, ha mégis kibontotta és "elhasználta" a cd kulcsokat. Egy ismerősömet akarom amúgy beszervezni, aki sokallja a 18k-t a játékért. -
-
lumpen_stex
aktív tag
két..három nyert mecs egy lvlup most húztam fel cc 20 óra alatt 58-ig egy blood elf paladint, csak pvp-vel, minimális, napi egy dg-vel a ruha miatt és nulla quest-el. föleg az alterac valley hozza jól az xp-t.
egyetlen exta rajta a heirloom Reforged Truesilver Champion [link] +crusader enchant. most van 1800honorja, úgy, hogy kiszedtem minden kisebb pvp cuccot és 1600gold-ja, ami csak ah-s zsidózásból van. +némi jelentéktelen xp gyüjtögetésből.. -
F-ECT$
titán
Ahogy fejlődsz, úgy kell egyre több xp a szintlépéshez. Lvl20 körül ha bementem egy új területre, akkor mire a questek felét megcsináltam már menni kellett tovább, mert szürkévé váltak a mobok. Ugyanez volt dungeonban is: lazán megvolt 1, néha 2 szintlépés is. Most lvl50 körül már kb végig lehet questelni egy adott területet, és a szintlépés sincs meg minden dungeonban.
-
Buddhha
tag
Sziasztok!
Az én mage-em fire talenttel indult egyből, és nem volt vele gond... Northrenden áttekeretem frost-ra, de nem jött be, mentem vissza fire-ra... Nekem nagyon lassú volt a frost.
Fire ágon a Pyroblast-fireball/frostbolt-scorch-fire blast sorral meg tudtam fogni bárkit...Nekem inkább az end-game-mel van problémám, bár ez inkább gear-kérdés... HC-instákban a dps-em a béka feneke alatt van, raidre nem is merek menni...
Tudtok esetleg infót, hogy mekkora HIT/Crit/Haste kéne, hogy jó legyek?Üdv!
Buddhha (@Bloodscalp) -
ezeregy
csendes tag
Nem azzal van bajom, hogy nem tudnám megfizetni azt a havi 3000Ft-ot (mindamellett, hogy bőven van más, amire el tudom költeni). Én nem vagyok olyan nagy kocka, hogy minden este ott töltök 4-5 órát a játék mellett, van, hogy hetekig felé sem nézek, és ezért nem látom értelmét annak, hogy vegyem a game card-ot.
Ha olyanom van, sokat játszok egy hónapban, de lehet, hogy max 1-2 napot, és ezt előre nem lehet kiszámítani.
Kétségem sincs afelől, hogy az eredeti nagyságrendekkel jobb a tört szeróknál, de az én rendszertelen játékidőmnek egyelőre a ezutóbbiak tökéletesen elegendőek -
Healbacsi
őstag
A hivatalos verzio szerint igy van. Emelett meg reklamfelulet, illetve 3rd party progikat is keres a gepen. Nalam csak patchelesek alkalmaval fut le. Ha az accountomat ellopnak, arrol tisztan en tehetek, nem hiszem, hogy meg tudna vedeni az adataimat ha mar ram szabadult egy seregnyi fereg.
-
Wolverine
félisten
Nem. Egyszer megveszed, telepíted, szinkronizálsz és kész, onnan működik. (csak ne felejtsd el felírni a kódját/számát/akármit, hogy szoftverfrissítéskor vagy telefoncserénél le tudd venni az acc-ról és ne legyen ezzel probléma)
Ráadásul iPhone-ra ingyenes az app, az Androidos verzióról nem tudok nyilatkozni. -
-
SimS
senior tag
Üdv
Nekem is van egy hasonló gondom - nem ennyire vészes ugyan. A voidwalker-em szokása azt csinálni, hogy megüti a mobot tormenttel (5sec cd) aztán üti tovább melee-vel, akkor is ha lejárt a cd.. be van kapcsolva autocastra és mégis.. zavaró manuálisan nyomkodni. Néha eszébe jut és 2-20sec múlva megint nyomja, de addig!?
Az megint egy más kérdés, hogy egyes moboknál (nem tudom mi az összefüggés, mert nem a típusuk) csinálja rendesen a threat-et, nem szedem le (kb. az esetek 10%-a), a többinél meg már a 3. dotnál engem üt a mob, ha nyomja a tormentet akkor is.
SimS
-
Khelben
nagyúr
Szerintem szintezéshez akár mindkettőt is, mert xp-t kapsz érte, nem is keveset. Alacsony szinteken kb 10 növény leszedése helyettesít egy questet. 50-60ason meg 20. Tárgykészítős szakmát meg ráérsz akkor tanulni, ha már elérted a 85-öt, addig úgyse nagyon tudsz értékelhető (vagy eladható) cuccot gyártani.
Később meg úgyis lesz külön gyűjtögetős karaktered a fő mellé -
Dantenero72
aktív tag
Kezdjuk ott hogy ott az a szarod amivel le lockolsz egy helyre ,feldotolsz belém lösz egy valamit ami általaban 30k dmg ezutan 5sec és a dotok leeszik a maradék 70+k hpmat.... Hiaba rakok le groundingot a petjevel kiszedi mert van esze,akkor hivom a farkasokat lestunolnak kemény 2secre ezzel kiegyenlitem a te lockolos szarodat de mivel agyon vagyok dotolva mire megütlek meghaltam ennyi... Vagy akkor beszéljunk 10secről azis kurva gyors...
ui.. felguardrol nemis beszélve aminek white damage 10k+ whirlje meg 15K/sec -.-"
ui2.: csak a cement shaman a szar az fix,de azt ne mondja nekem senki hogy a lock nincs agyon buffolva...(jah és és akkor arrol neis beszeljunk amikor még nem kaptátok meg a -10% spell dmg nerfet ami bőven lehetett volna 30% is vagy kapcsoljak ki a dot critet mert az faszság) -
Tommmmka
senior tag
RoF csak Demo használ a maradék kettő SoC-al aoe-zik legalábbis én így tolom, de valami mocskos szarok a trinketeim
Viszont a héten volt egy apply-zó srác a guildünkben jóval gyengébb gearben affli-n hozta azt amit én, csak hát én az affli-t valahogy nem igazán tudom játszani :S
-
Ribi
nagyúr
Én jobb szeretek destrokent menni, mert gyorsabb spellek vannak.
Mondjuk ez attól is függ mennyire haladós a csapat.
Demokent volt hogy alig tudtam elcastolni a mobokba a shadow boltot, miert ugy hullott minden. Viszont emlékszem eleinte nekem is jó dps-t hozott a demon. Ha normális a tank, akkor úgyis csak AOE-ni kell. -
parandroid
félisten
Mert szeretek tankolni és feral dps-elni is, de mindenképpen használni szeretném 80+ raid környezetben a boomkint és a restot is. Sajnos a quad-talent még nem megoldott, váltogatni semmi kedvem nincsen (főleg a viszonylag jól, de mindenképpen megszokottra beállított kezelőfelületek miatt) így kénytelen voltam még egyet felhúzni.
De legalább kipróbáltam a balance-fejlődést és a low-level resto instázást is.
p
-
parandroid
félisten
Bloodscalpra sem. Gondolom meghaltak a login szerverek. Negyed órával ezelőtt még ha nehezen is, de beengedett, most egyáltalán nem. Beszéltem egy ismerőssel telefonon, csak hogy biztos legyen, hogy nem nálam a hiba, ő is BS-en van, szintén nem tud belépni. Vagy megint csak a T-s net miatt nem megy.
p
-
Cathfaern
nagyúr
Lockot teljesen átalakítják, szóval jelenleg ezt lehetetlen megmondani. De mivel a többi kasztot is (talentfák teljes revampja, statok megváltoztatása, stb), ezért nincs is értelme ilyet mondani, hogy nerfelik-e vagy sem.
De az biztos, hogy több hp-d és dps-ed lesz mint jelenleg -
Ribi
nagyúr
Demonology biztonságra megy, főleg ha egyedül csinálod a groupos questeket.
Pet betankolja te meg healelgeted a petet és dotolsz.
Bár mostanában nem igazán éri meg az ilyen questekkel "szenvedni". Revardot 3-4 szint múlva lecseréled úgyis, a szintek pedig jönnek mint a veszedt. Minél gyorsabb mob ölésre kell menni. Destro 45-től megkapja a soul leech spellt amivel elég gyorsan healeled magad így se hp se mana gondod nincs és mielőtt odaérne a mob meg tudod ölni. Elég sokat farmoltam így BT-ben. Tény hogy egyesével kell, de aflival sose tudtam sokat összehúzni, mert ha futok csomószor evade lesz, sokszor pedig a cloth miatt bucira vernek. Demo viszont mint írták fun. Valszeg Cata alatt is demoval fogom tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest