- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ne agyalj. Ha szeretsz egydül gyűjtögetni, néha instázgatni, akkor gyere. Ha ez annyira nem jön be, sokkal szociálisabb vagy, akkor nem annyira javasolt, mert minden elérhető solo-ban is, az, hogy mythic-kel nagyobb a kihívás, egy dolog, de arra nem "kényszerít" a játék, mint régen, hogy klán nélkül sanszod sem volt az end contentet megnézni. Ha ez utóbbi hiányzik, akkor classic a te utad.
-
Zedz
addikt
-
nonsen5e
veterán
Szó nem volt arról, hogy nekik megérné.
Sőt, ha azt nézzük, hogy (és itt most visszakanyarodhatunk egy másik kedvelt témába) milyen ütemben csökken a játékosszám... pontosan 0% esély van rá, hogy megtörténik.
Amíg még tudják, addig foltozgatják effektekkel (el fogunk még érni ahhoz, hogy a wownak arányosan olyan gépigénye legyen mint ma egy Unitynek), utána meg marad a grafikai színvonal és megáll a grafikai fejlődés amíg véget nem ér a játék fejlesztése. -
törölt tag
En teljesen jol elvagyok vele mar evek ota.
Nagyon elter a WoW-tol, mas a Talentezes, fejlodes, szakmazas, nincs kulon Tank/Heal/DD Role hanem tobbe-kevesbe minden Class-bol ki lehet hozni barmit.
Kieg bejelentes kornyeken volt 10 euro, szerintem biztos lesz meg annyiert hiszen iden jon az elso kiegeszito.
GW2 jo jatek lett, en csak azt banom, hogy a TESO lett eszmeletlen hulladek
szerk:
Ennel az MMO-nal az a jo, hogy a kezdetektol fogva az egyszerusegre mentek es nem a WoW taborabol akartak elvenni a jatekosokat mint a legtobb MMO eseteben (lehet ezert is van jol meg a WoW mellett).
A masik meg, hogy nem szabad a PvE reszetol WoW endgame-et varni mert habar nem eros a PvE tartalom de legalabb nem hanyagoljak el a PvP-t.
OFF vege, mar igy is tul hosszu lett -
Viktor77
titán
Aranyszabály, elöször legyél raidbe invelve, aztán lovagolj be. Persze kidob, mert nincs hely, de mikor kitölt, akkor már a leader szerverére történik. Ezután mehetsz majd be, ha behív.
Amúgy igen eléggé allis terület lett, akkor van bukó, mikor hirtelen a semmiből feltünik 1-2 ruszki raid, semmi perc alatt meghalunk. Olyankor raidend, másikra becsatlakozás.
-
DrGonzo22
őstag
Ez gondolom erősen battlegroup-függő; nálam a rep farmolása nagyrészt úgy nézett ki, hogy 20 ally vs. 40+ hordás (de volt, hogy két teljes raidgroupjuk is volt...), és ha esett olyan beváltható, akkor azt megnyerve jött +2500 rep... Szerencsére egyszer kifogtam egy fordított felállást is, és akkor rövid idő alatt elég sok rep jött, azóta a közelébe se mentem annak a helynek.
-
thomeef
őstag
Forstituált mindig nagy segítség...
Pshero, multi rank1 rugó (2800+ exp) napi rendszerességgel streamel jó minőségben. 2v2, 3v3, 1v2, bg, so mindenfélét szokott csinálni.
Jellybeansxo szintén multirank1 hunter, szintén jó minőségű streammel, végig mondja mit csinál, érthetően, sokat lehet belőle tanulni. 2v2, 3v3 amiket streamel.
ui.: ha esetleg rugózol, jelenleg pvp a combat is nagyon erős spec, mert iszonyat burstje és stunlockja van, de az igazi rugók még mindig subon tolják, so ált. a streamerek is
more fun
-
mqm
senior tag
-
frostitualt
tag
"Elindult, aztán mielőtt bedobott volna a karakterválasztóra, akkor kidobott az asztalra bezárta a játékot és kiirta h nincs elég memória"
Egészen vélatlenül a swapfile nincs kikapcsolva? Van valami nagyon kicsi értékre állítva kézzel? Mert ez tipikusan olyan hiba ami ez okozhat.
-
nonsen5e
veterán
A WoW írta ki ilyen in-game kinézetű ikonban, hogy nincs elég RAM, vagy még mielőtt elindult volna, esetleg te monitoroztad a Task Manager / GPU-Z programokkal a számítógéped erőforrásait? Érdekelne a szaggatás alatt mit írnak ki.
Rendszergazdaként próbáltad indítani - mármint admin fiókban vagy, de az után arra rá, hogy jobb click ikonra és run as admin? -
Shamy
tag
Először is, miért kell valakit sértegetni? Én ilyet nem tettem. Elmondtam a véleményem, ennyi.
Másodszor. Valaki benyögte, hogy könnyű a mostani raid. Idézve egy korábbi hozzászólásodat erre vonatkozólag: " En 5/7 hc nal vagyok es egyaltalan nem konnyu, csak elso boss ami konyebb." ...az én minősített szövegértésem szerint az egyáltalán nem könnyű= nehézségek vannak. Lehet tévedek. Elnézést kérek, ha így van.
Mire erre más valaki azt mondta, hogy voltak ennél sokkal nehezebb raidek is, azokhoz viszonyítva igenis könnyű. Te bicskanyitogató stílusban elkezdted firtatni, ki honnan szerzi a tapasztalatokat. Én erre adtam egy racionális választ, hogyan lehet megállapítani, hogy egy content a többihez viszonyítva milyen. Majd elmondtam azt is, miért érezheted "egyáltalán nem könnyűnek" a normál "hc" raidet.Nem kell a fentiekkel egyet érteni, de nem értem, miért kell a másikat ilyen hangnemben, ilyen stílusban leoltani?
-
Shamy
tag
Számodra lehet nehézséget jelent a mostani raid, de ez nem általános. A mérvadó a progress.
A progress legyalulta ezt a raidet, és ha a final bosshoz elég volt 120 try első héten, ami kb 3 itemnyi hc meg 2 itemnyi mytic geart jelent, az bizony könnyű raid, nem kell megnéznem sem, nincsenek kicentizve a bossok.
Persze ha normál szintet nézzük csak, ott már más lehet a szórás, csak ugye azt meg a semi-hc guildek is megcsapják 1 hét alatt.
Egy gyengébb guildnek meg minden raid nehéz, de ők maguknak okozzák a nehézséget, mert a leader nem osztja be a raid CD-ket, nem tudnak a társak kiállni semmiből, nem használnak potit minden tryon, vagy épp button+click-kel healel a healer, amitől égnek áll a hajam általában. Úgy valóban nehéz, de úgy minden raid nehéz.... -
Shamy
tag
Nem vagyok már aktív WOD-ban, de volt szerencsém server 1st, 2nd ,3rd killekhez HC szinten korábban, ami ugye most Mythic, de a nehézséget nem mi halandók határozzuk meg (igen, még én is az vagyok, pedig sokszor takkeroltam első héten full normált, ami most a hc szint). Az hogy Mythicet első héten 4 nap alatt takarították kb basic gearben, első két bosst one shotolták, és az uccsó is kb 100 try volt, az a mérvadó.
Ez bizony korábban összvissz 1 raiden sikerült produkálni, és köze sincs nehézségben azokhoz a raidekez, ahol 20-30 nap kellett a teljes takarításhoz a top guildeknek, és 500+ try kellett a last bosshoz.Az, hogy ti szenvedtek heroicban, ami a régi normál, az csak a csapat alulgeareltségén és a pár járóképtelen karakterét nem ismerő csapattársnak köszönhető, aki képtelen elnyomni a potit minden try alkalmával, mert drága. Ez van, ezt kell szeretni. Attól még könnyű a content. Lehet, hogy nektek nehézségekbe ütközik pár boss, meg a "normál" szint, de nem ti vagytok a meghatározók .... ugyanakkor valahol jó is, hogy a halandó nép nem 4 nap alatt takarít, mert van szórakozás hosszabb ideig.
Csak ennyit akartam.
-
frostitualt
tag
Ha már itt tartunk én se igazán tudom mi alapján osztod az észt. Csak mellesleg írom: azért azt a hc-t nem kéne annyira HC-nak nevezni mert az kb annyira hc, mint amikor a 3 kerekű bicikliről átülsz a 2 kerekűre de azért még rajta van a 2 segédkerék. Aztán nagy büszkén beírod fórumra, hogy már 2 kört mentél és meghívtak a tour de france-ra díszvendégnek csak nem értél rá éppen.
-
TommyGun
őstag
Nem igazán értem a Reforgot miért vették ki, pont most lenne jó...ugye nincs hit exp, így nem kell szarakodni a százalékokkal végre, simán a hasztalan cuccok egy részét áttudnám reforgolni tankos statokra és máris picit jobb lenne a leányzó fekvése...értem én hogy a hit exp miatt szopás volt a reforge de mivel kiszedték pont most lenne fasza használni, és még gem helyet se láttam egy cuccban sem ami esett eddig kék...
-
DopeBob
addikt
jaja, én is mindig tőle veszem
egyébként bemész a postára, veszel egy rózsaszín csekket, ráírod a számlaszámot, és befizeted a pénzt. Lehet kapni üreset, és akkor azt ő már utalásnak látja, nekem meg nem kell semmi bankos cucc hozzá. Nem tudom mennyibe kerül, de hogy nem 10e lesz a vége az tuti. 7e alatt.
-
Zedz
addikt
Több pontban szeretnék erre reagálni:
"Onnan talan, hogy itt tartunk ahol es mas mmok meg tudtak oldani, ok pedig nem, ettol tobb bizonyitek nem kell"
Más MMO-k csak álmodnak ekkora játékosbázisról. Lehet, hogy ha kijön az XYZ koreai mmo legújabb contentje, akkor gond nélkül fogsz csatlakozni. De kapsz olyan történetet, játékmenetet mint itt? A Blizzard fejét akarja most mindneki ezért a 3-4 napért, de kicsit gondoljunk bele, hogy azért a kiegészítő élete alatt általában gond nélkül futnak a dolgok.
"de hat gondolom nincs penz kulon fejlesztogardara"
Nyilván nincs pénz rá. A WoW konkrétan nekem úgy futott tökéletesen 60 fps-sel, hogy még közben töltötte a játékot. ( Amikor elkezded letölteni a launcheren keresztül, akkor ott ugye írja, hogy honnan játszható, honnan optimális. ) Véleményem szerint a mai napig az egyik legkreatívabb és legügyesebb srácok dolgoznak ott, elég megnézni mit ki nem tudnak hozni egy ilyen motorból mint ami a WoW alatt fut.
"sok jora nem szanitok a foltozos bagazstol, akik csinaltak egy audit trabant motorral "
Nem tudtam, hogy vezetőprogramozó vagy náluk, és tudod hogyan van összerakva a játék.
Szerk.:
"Nem a berendezesekkel van a gond hnem a megirt forraskodokkal es kapcsolatokkal koztuk, az osszefuzott adatbazisok stb"Amilyen szinten most kísérleteznek a játékkal, ki-be kapcsolgatnak dolgokat, le-fel vesznek értékeket, szerintem elég rendezett kis kód dolgozhat ott.
-
Zedz
addikt
10 éves maga a WoW mint játék. Milyen információkra alapozod azt, hogy 10 éves maga a hálózati rendszere a Blizzardnak? 10 éves szervereken, 10 éves szerverparkban? Ha náluk dolgozol akkor elnézést kérek, de szerintem nem nagyon láthatunk be a motorháztető alá. Illetve szerinted övezte ekkora érdeklődés a GW2-őt?
-
Zedz
addikt
Persze megértem, hogy akik mondjuk munka mellett - mint én - esténként szeretnének 1-2 órát játszani azoknak ez a helyzet most nem épp a legideálisabb. De ne felejtsük el azt sem, hogy ez nem fog örökké így maradni, fogadni mernék arra, hogy a héten már minden normalizálódni fog, onnantól pedig el lesz felejtve ez az egész hercehurca.
"Szerintem 10 év alatt illet volna megtanulni kezelni ezt a marha bonyolult, ósdi rendszert és azért "dolgoznak" bent ott annyian annyi pénzért, aminek a nagy részét mi fizetjük nekik, hogy oldják meg és kész."
Nyilván ez elvárható egy szinten, hogy megoldják és kész. De az ósdi rendszeres részt nem teljesen értem. No offense, de szerintem csak az ottaniak látják át mivel van dolguk, biztos nem egy szokványos rendszert kell ekkora terhelés alatt is munkára bírni.
-
DopeBob
addikt
kicsit szokni kell de nem vészes. Nem bétáztam, még meg kell szokni, hogy castolósak lettek az instant spellek.
Ami kellemes meglepetés, hogy a manaháztartás mint olyan megszűnt. Nem volt olyan tegnap, hogy akár csak felére is lement volna a manám, se poti se állatka nem kell, egyszerűen alig fogy.
-
for3l
senior tag
Törlik a quest-et is (Test of Valor, de ezt írtam is) a VP-tal egyetemben.
Ma este raid?
ldave,
Igen, aki most jár a 3000VP gyűjtésnél, az elég rossz helyzetben van, mire összeszedi, addigra pont eltörlik, tehát az előző 3 hétben adott a sz*rnak egy pofont, viszont onnan tovább haladni megint csak körülményes lesz a buff hiányában.
-
kenwood
veterán
-
kenwood
veterán
meg lehet csinalni a flexet 520as atlaggal is,de ennek random csapattal azert eleg kicsi az eselye.
elso ketto meg oke,bar a legtobb pug 530 + ban is megizzad.
meg malkorok is,de onnantol vagy mindenki a 10.csoves altjat geareli,vagy iszonyatos szoporoller jon.
itt most 520as csapatatlagrol beszelek.
ha van par 560+,akkor azok leboostoljak a tobbieket,csak kis odafigyeles kell.
garroshon rengeteg wipeom volt puggal ugy is,hogy nem volt 550 alatti a csapatban. -
Yllgrim
őstag
528-as atlag osszejon a LFR SoO-val, veszel AH-ban 553-as nadragot meg ovet es mar 530-felett vagy szepen. Aztan lehet upgradelni par cuccot, ha esetleg kiszedted a Legendary back-et akkor meg mar atom jo vagy (13 secret bigyo van meg, szerdan meglesz a maradek es meglatom eddig jutok, remelem van meg 2-3 het, ha mar nincs gyujtogetos akkor meglesz gyorsan. (max nem alszok 1-2 napot
Csak azt sajnalom hogy a DK-nak lesz meg nem a Paladinomnak, valahogy a Pala legjobb svajcibicska, nem hiresek a Retrik a DPS-rol, de 92K eddig 523-as Ilvl-en, meg jon par cucc es I.ten csaszar lesz
szerk: Horda oldalon barmilyen buli erdekel, irjatok privit, szivesen gearelodok
-
kenwood
veterán
Nem lehet ilyen temakrol beszelni a ph-n.
Tiltja Blizzard is,barmikor felfuggeszthetik az accodat miatta.
Raadasul a magyar torvenyek sem tesznek lehetove ilyen tranzakciokat.
Lenyegeben adocsalasnak szamit.Az is csoda,h a private serveres elmenyeit nem gyomlaltak ki a sracnak 30-40 hozzaszolassal ezelott.
Annak ellenere,h mar szoltak neki, ( nyito posztban is benne van) hogy kizarolag blizzard altal uzemeletett serverekrol mehet a csevej itt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- ThinkPad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U GeForce MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest