- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Diniboy
aktív tag
válasz
Xirtam #51715 üzenetére
" a probléma nem függ össze az órajelekkel, én úgy találom valahol a 3d render és a post processing közt lehet. ha a wowot ablakban játszod sok mikrolagot tapasztalhatsz, ha rárakod az ablakát egy másik ablakra (pl gpu-z vagy msi afterburner (válaszd ki hogy mindig felül) a játék tökéletesen sima.
hasonló történik amikor videot játszol le a vlc media playerrel blabla a többi nem a wowra vonatkozik"
nagyjából, on the fly ennyire telt
Tényleg nem windowed módban futattod ? (abból is van full screen windowed mód ) , rakd át rendes full srceenre néha az segít -
LógaGéza
veterán
válasz
Xirtam #51700 üzenetére
Van hasonlóság a konfigunkban, én ha mindent maxra húzok, akkor sincsen semmilyen mikrolagg, teljesen folyamatos a játék. Vsync persze állandóan On, Multisampling maxon, és minden a lehető legmagasabb szinten, és LFRbe se laggolok.
SSD-re megjegyzés: Nekem nem SSD-n van, hanem HDD-n (Igaz RE4-es RAID0 köteten), és mégis nagyon smooth, nem érzem a hiányát, meg hogy bármi lassabb lenne.
-
parandroid
félisten
válasz
Xirtam #51697 üzenetére
Agreed, cél ugyanazon szerveren 11 db lvl90 karakter az új kieg megjelenéséig.
Nem is állok rosszul, tekintve, hogy négyen vannak még lvl68-70 között, a többi mind 85+. Kis nehezítés, hogy a két 90-es kivételével mind nulláról indult, meg hogy más szervereken már van pár 90-es, meg egy rakás 85-ös.
p
-
Fandango
veterán
-
Healbacsi
őstag
válasz
Xirtam #49189 üzenetére
hit + expertise = 15.51 + 1.12 (ez 1.63-al tobb mint kellene)
Frost mage-t haste-re kell reforgolni, gemelni.A reforge javaslat itt lathato (kattints az optimized gombra, kb 12k-val tobb pontot hoz): [link]
A rota itt lathato: [link]
Pve bosson ne varj top dps-t. A frost nem erre valo. Mivel a frost mage dps-e durvan fugg a finger of frost procok gyakorisagan. Fagyaszthato mobokon challenge modban (463 ilvl) kitoltam vele 250-400k dps-t. Ez persze csak addig tarthato amig massziv aoe van, es a targetek fagyaszthatok. Boss fighton kis makkal elertem a 95-97 -t, de altalaban 81-86k dps ment ki (hangsulyozom, ez 463-ra leskalazott gear meleltt, teljes raidbuffal ertendo).
-
-
H.O.D.
senior tag
válasz
Xirtam #48879 üzenetére
A "hero class" lényege az egyediségben rejlik a többi classhoz képest. A DK ugye 55-ről indul, full kék gearben és egyedi erőforrást használ (rúnák).
Amennyire én tudom, a Necromancer, a Runemaster és a Monk merült fel a Blizzard részéről, mint lehetséges hero class. Ebből a mink már kilőve, a maradékból még kijöhet a három, Ehhez persze az kell, hogy a kiegészítő témája kapcsolódjon a bevezetemdő classhoz, ahogy a Lich King és a death knightok között is elég erős korreláció fedezhető fel.
== Más ==
Van olyasvalaki köztetek, aki balkezes, az egeret is azzal használja és van melee karaktere? Nagyon érdekelne egy billentyű-juosztás, mert eléggé szenvedek a jelenlegi kurzorbillentyűs keyboard turn-ős felállással... -
Arnold2
őstag
válasz
Xirtam #48762 üzenetére
Az én történetem
:
Az Icy-veins nagyjából egyidős a MoP-pal, szóval viszonylag újonc portál (ahhoz képest szépen felfejlődött).
Mikor kijött a MoP és az EJ lock guid-jának halála után többen ajánlották a Noxxic-ot az akkor még babacipőben lévő IV mellett. (5.0-5.1 körül járunk)
Az ott javasolt talentek és reforge-ok plusz stat priók erősen érdekesek voltak, de jobb híján használtuk őket. Nemsokára megjelentek az alátámasztott ellenérvek, hogy mi mért nem jó.
Az icy veins pedig egyre erősebb tartalmat produkált. Miután áttértem az ott javasoltakhoz (amiket az én tapasztalataim is alátámasztottak) szépen megnőtt a kitolt DPSem.
Jelzem ez MoP elején volt. Azóta és specc már nem is nagyon néztem vissza Noxxicra, talán egyszer a PvP gemelés miatt (bár már ott is inkább keresek egy PvP lockot az armoryn és az alapján tervezek).Plusz az olyan listák miatt sem szimpi mint amit linkeltél, bár ez erősen szubjektív vélemény már.
Részemről ennyi. Az IV-t szerintem többen is látogatják, többek között a leírt boss taktikák is hasznosak, használhatóak.
(Illetve nem tudom, hogy mennyire lövök bakot ezzel, de pl a Mr. Robot is az IV stat prioritásával dolgozik, nem tudom mennyi az áthallás, erősen ajánlgatják egymást)
Ui: a fentiek mind lock szemszögből íródtak. Más kaszttal nem néztem és próbáltam ki a noxxic-ot.
-
Arnold2
őstag
válasz
Xirtam #48754 üzenetére
Amióta a lock részét nem frissítik (Cata - Dragon Soul óta kb), azóta nem nézem őket. Addig az volt az egyik legpontosabb lock forrás. Úgy nézem, hogy van olyan class amit rendszeresen frissítenek, feltételezem azok még mindig színvonalasak.
Most a lakisoft által is ajánlott Icy Vveins-t használom én is. Mind boss taktika és mind class dolgokban jót ír.
Noxxic-ot speciel én sem ajánlom, max a PvP részlegét meg a többi játékkal foglalkozó részét.
-
lakisoft
veterán
válasz
Xirtam #48754 üzenetére
Elég jó. Ezt is javaslom: http://www.icy-veins.com/
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Xirtam #48712 üzenetére
Noxxic felejtős, ez színtiszta hülyeség, spriest top5 dps-ek között volt ToT alatt, főleg ha 1-nél több target volt a fighton (majdnem mindegyik). Azóta meg még kapott buffot is. De igazából jelenleg a leggyengébb és a legerősebb DPS spec között is maximum 10% különbség van. Annál meg kb. az is többet számít, hogy 100ms vagy 200ms a pinged
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Xirtam #48741 üzenetére
Jól van tesó ezzel csak az a gond, hogy még mindig aliyba van a gearelt karakterem
De majd palával akkor megpróbálok alkotni valamit
Úgy is szedtem ki neki geart.lakisoft: Lesz guildem, csak egyelőre nem érzem hiányát, annyi teendőm van. Majd ha már normálisan meglesz a karater kenem vágom na majd akkor
Persze én is sokáig játszottam guildekbe, de egyelőre a raidelés a második szempont. De lassan már érik
Helyesbítek, van guildem de csak olyan hogy megkapjam a bonusz xp-t. Semmi hazsnát nem veszem, de célnak megfelel.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Xirtam #48734 üzenetére
Rendben
Képzeljétek el, é meg 10 ezer coint el költöttem, hogy 496 fölé vigyem az ilevelem. Mert akartam raidre menni, de kiderült ezek csak jövő héten nyílnak meg
Nem baj legalább készen állok, meg javítottam ilevelemen is. És a leg lényegesebb lett egy csimpánzom
Mi van a majom zsebében? Csimpénz
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Xirtam #48731 üzenetére
Tegnap kitapasztaltam így tudok tanácsot adni. Le mész az új szigetre, ha gondolod elmegyek Veled, megmutatom hol vannak a ládák. 6-7 új 496-os itemet találsz legalább majd végig nyomod a raid findert. Aztán Valorból is ki tudsz venni itemet és ennyi. Én tegnap már sikeresen 498-ra felhúztam.
-
válasz
Xirtam #48708 üzenetére
Nekem csak 85 most a papom, arrol tudok nyilatkozni, de instakban sokszor az elso vagyok, max masodik.
Van hogy healkent megyek s latok mas papokat dps-elni s nagyon valtozo, van aki a lista vegen kullog van aki meg hozza azt a szintet amit en is szoktam, szerintem ezzel a classal nem annyira trivialis a dps-eles mint Hunterrel pl, azert szidjak sokan, nagyon alkalmazkodni kell a szitukhoz, meg a csapat osszetetelhez is, szerintem. -
Healbacsi
őstag
válasz
Xirtam #48712 üzenetére
Jo es mikor fogsz te ekkora dps-t tolni az adott tierben?.. ez tisztan theorycraft. Azaz Patchwerk tipusu harcok eseteben 0 ms latency mellett.
Szerencsere mar nincsenek Patchwerk harcok, es nem is lesznek.Ott van pl 4. helyen a frost mage. Ami azert is erdekes, mert a frost mage damage nagymertekben mulik a finger of frost proc-ok gyakorisagan. Igy total random a frost mage damage single targeten, illetve nem fagyaszthato aoe-nal lenyegesen gyengebb.
Nem bantaskent, de ezek az abrak max a tapasztalan jatekosok szamara jelent barmit is (ez amolyan parasztvakitas, mint a 3d mozi), aki kicsit is raidel, az kapasbol legyint ra.
Ajanlom figyelmedbe ezt a videot. Sparkuggz a method lockja kb 1:00:00-nal kezdi elmondani, hogy a casual playerek miert jarnak tevuton dpsmeres teren.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Xirtam #48698 üzenetére
Npc kijeloles:
1: ctrl+v ekkor latod a friendly + enemy health barokat, es kivalasztva az npc healthbarjat tudsz vele kommunokalni.
2: Mixelhetjuk az 1-essel, az interface options 1. lapjan van egy olyan pipa, hogy bal gombos npc interakcio. Igy siman odalepsz az npc-hez, bal gombbal kattintva targeteled es beszelsz is vele, igy nincs olyan eset, hogy veletlen a masik frakciot tamadod meg.Az arnyekpap eleg jo dps tolnak single es multi egyarant. A disco smite healje egy toltelek dolog, alacsony heal igenyu korulmenyek kozott javasolt csak, es ezentul + dps (mielott az lenne a problema, hogy kicsi, nem az). Paladinkent en is denounce es holy shock spamet tolok ha epp nincs mit healelni es van manam. Sot elvileg minden healer classnak ezt kellene csinalnia.
-
Arnold2
őstag
válasz
Xirtam #48698 üzenetére
496-os gear eshet, kis eséllyel 535-ös. Én nem győzőm eladni a tokeneket amik esnek, illetve átküldeni a kisebb altokhoz.
Celestiálok hetente dobhatnak 553-as geart (2-öt ha mákod és bónusz tokened van) s Ordoszról most nem is beszélek, mert feltételezem hogy nincs még meg a legendás köpenyed.
Én annó ezért jöttem el a PvP realmről mert már herotóm volt hogy kettőt nem tudok lépni.
Bevallottan sand-box szerű játékmenetet terveztek ide. Semmi kötelezően elvégzendő nincs itt (a legendás köpeny kiüthető ~2 óra alatt). Ezen kívül maximum hetente egyszer kell eljönni ide a celestiálokat és Ordost leütni felszerelésért.
Ezen felül van rengeteg achiev, új pet, pet battle, de ezek ugye nem kötelezőek.
Hogy csak a nagyját említsem.
-
törölt tag
-
Arnold2
őstag
-
Wolverine
félisten
válasz
Xirtam #48687 üzenetére
Thrall lesz az ork vezető, ha jól sejtem; de a Warchief posztra nincs elég ideje.
#48684: a WoW-Hungaryn egy srác Endless 19. hullámig (lásd #29) bírta healerként, szóval mennie kell...
-
törölt tag
válasz
Xirtam #48649 üzenetére
A gond az mikor mindegyikbe belekostol az ember es csak 1-2 class-ra van ido. Na akkor melyik a kiraly es melyik lesz az alt? (es a tobbi meg csak disznek lesz)
(#48662) Wolverine:
Nem tudom megerteni azokat akik meg mindig tort szeron jatszanak a mai F2P jatekok vilagabanszerk:
(#48664) Xirtam:
PTR-en mindegyikkel el lehet szorakozni de nincs idom mindenbol live realm-en is felhuzni. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Xirtam #48628 üzenetére
ha van időd és kedved... én a kb háromezer óra gameplay alatt csak 1 altot maxoltam ki, emellett van két hetvenes meg pár kisebb. Pedig nem unalmas, csak ugyanazon a questen kell sokszor végigmenni és a vége fele nagyon lelassul. Bár a heirloom cuccokkal kb 35% xp bónusz jár (vagy 45?).
-
Healbacsi
őstag
-
törölt tag
válasz
Xirtam #48628 üzenetére
Ha ez szorakoztat akkor miert ne?
Raadasul ha van midnenbol max lvl-es karaktered akkor kovetkezo kiegnel szinte azonnal tudod oket fejleszteni-szintezni es nem kell szenvedned a regi teruletek szintezesevel hanem mar az uj teruleteket fedezheted fel. Tehat most csak a Raid-rol tudnal lemaradni de kesobb meg az uj tartalomrol ha akkor akarnal szintezni tobb karaktereket -
tPedro_
őstag
válasz
Xirtam #48458 üzenetére
"To be eligible to receive a Scroll of Resurrection, your friend must have a full (non-Starter Edition) World of Warcraft license that used paid game time in the past and has not been active after March 4th, 2012."
Ez tényleg így van? Az több mint egy év. Ezek szerint pár hónapja inaktív accok nem is kaphatnak sor-t?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Xirtam #48322 üzenetére
Legerősebb.
Amúgy korábbi AMD-s kérdéseddel kapcsolatban, én tapasztalatom az, hogy az MMO-k általában nem szeretik sem az AMD CPU-kat, sem az AMD VGA-kat (utóbbi alól van kivétel, de az általában az éppen futó vga modellfrissítés miatt van).
Mind WoW, mind GW2 esetén bizonyítottan jobban fut azonos kategóriás (értsd: más játékokot azonos fps-el futtató) Intel CPU, mint az AMD.
VGA-knál kevésbé látványos a különbség, de ott is meg van. -
Arnold2
őstag
válasz
Xirtam #48318 üzenetére
Én a lockommal anno úgy kezdtem, mikor bejött az 5.0, hogy az összes spellt ami az addot specnél ott van a varázskönyvbe kihúztam az actionbar-okra és megnéztem bábun, vagy HC instában, hogy mi mire jó.
Miután már ikonról vágod, hogy mely gomb mit csinál meg lehet nézni a nagy és okos oldalakon, hogy milyen rotát ajánlanak.
Nekem ez így bevált.(#48319) K_mester: Jogos. PvP oldalról nagyon nem tudok hozzászólni a témához (tőlem aztán lehet 2 óra CD a fearen..
). A defensive dolgok viszont jogosak. 3-4 komolyabb életmenőnk van és ha nagyon akarom akkor én wipe-olok utoljára, ha mindent benyomok
-
Arnold2
őstag
válasz
Xirtam #48316 üzenetére
Lehet, hogy egy kicsit puritán lesz a válasz, de most ez van ezt kell szeretni
Nekem mint lock nagyon nem tetszett az elején, most már valamennyire megbékéltem vele, főleg úgy hogy cakum pak átdolgozzák mindhárom 90-es talentet 5.4-re.Pozitív dolog, hogy tényleg fightok közt tudsz pik pak váltani (egy piszok olcsó reagent kell legyen nálad, amiből veszel 2 stacket és egy darabig meg is feledkezhetsz róla). És kell is.
Mai napig vannak kötelező talentek, de többségében olyanok vannak, amik tényleg opcionálisak. Most nem az van, hogy beállítod a patch elején EJ fórum alapján és a következőig hozzá sem nyúlsz, hanem azt a 2-3 beállítod () a többivel meg játékstílushoz / boss fight-hoz mérten váltogatod.
Negatív: lock eddig ugye CC isten volt, most van gyakorlatilag kettő. Nem panaszkodom, de nagyon sokat kellett "nyelni" az elején, hogy ne asztalborogatás legyen végül
Szokni kell az biztos, főleg neked ugye a sok kihagyás után, de mivel nincs más ezért lázadozni lehet ellene, csak nem érdemes
-
parandroid
félisten
válasz
Xirtam #48309 üzenetére
Nekem szinte teljesen ugyanez lett az új konfig, csak i5-ös alapon, de eszembe sem jutott mindent maxra tenni. Mondjuk a C2D-val és a 9600GT-vel szinte minimumon játszottam, az után így is épp elég nagy váltás a sima high beállítás, meg hozzá még egy kis maxos draw distance... Így megy szépen, nem tapasztaltam fps dropot sem, és meg sem röccen. Azt néztem még, hogy érdemes-e az SSD-re tenni a játékot, vagy jó-e az a HDD-n is, de elég sokat darált a merevlemez, úgyhogy ment szépen az SSD-re, azóta csend is van.
p
-
Xirtam
veterán
válasz
Xirtam #48309 üzenetére
Everyone saying that "AMD is Bad for WoW" is more "AMD is bad for wow when you want to get the best performance per dollar and maxing out the CPU performance". On medium to High settings, it will still pull entirely playable framerate.
Mindenhol ilyen baromságokat olvasok.
-
kareszkaresz
tag
válasz
Xirtam #48306 üzenetére
udv
egy gyors kerdes a nagyerdemuhoz...
mostanaban vasarolunk notebookot es ahogy elneztem amiket mi szeretnenk beinvesztalni csupa ati radeonok vannak benne, foleg 7670m es esetenkent 8730m.
a kerdseem a kovetkezo van e avlakinek tapasztalata veluk egyaltalan mi a helyzet ati vonalon wowval, en eddig csak nvidia parti voltam wow teren.
proci i5 lesz benne valami.szal?
-
törölt tag
válasz
Xirtam #48304 üzenetére
Ott mas gond lesz akkor.
Igaz nem full grafikan de C2D E6320 es 4850 + z500 lapos mellett nem tapasztaltam nagyobb problemakat. Inkabb azt mernem mondani, hogy regebbi gepeken is elmegy meg mindig egeszen szepen.Mas: x64-es rendszeren automatikusan igy indul a WoW-is vagy kezileg kell mindig 64-es exe-vel inditani?
(feladatkezeloben nem irja) -
Healbacsi
őstag
válasz
Xirtam #48299 üzenetére
Konkretan nem az amd procival van gond, hanem a "high-end" hardverekkel. Ha felnezel a technical support forumara, tonna mennyisegu fps drop post van, es nagyreszt mind eromuvek eseteben tortenik, driver ide-oda. Ez majd csak a kovetkezo kiegre fog vmit valtozni, ahol a wow motor megint valtozik annyit, hogy az ujabb hardvereken stabilabban fusson. Aztan a kieg kozepetol majd megint fps drop lesz.
Ha fps szamit, akkor vegyel vissza a reszletessegbol. Downgradelj drivert, ujabb driverek tuti nem fognak jol mukodni.Reforge-hoz en nem addon ajanlanek, hanem az askmrrobot oldalat. Sokkal megbizhatobb mint a reforge light.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged