- iPhone topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Jó hír és érthető, hogy a Blizzard miért fokozatosan jelenti be az új szervereket. Viszont az EU vonatkozásában szerintem kicsit félresiklott ez a hozzáállás, mivel az adott országok közösségei, akik már berendezkedtek egy adott szerverre egész biztos, hogy nem fognak egy másik szerverre vándorolni. Így pedig csak azok tudnak váltani akik egyedül, vagy csak egy szűk baráti körrel terveznek játszani. Már az is jó lett volna, ha a kezdetekkor legalább eggyel több angol szerverrel számoltak volna.
-
Wolverine
félisten
-
Wolverine
félisten
A realmek közti postázás lehetősége még nincs megoldva. Az accountok közti, ha azonos realmről és Battle.net-accountról beszélünk, igen (legalábbis a 4.1-től).
peterkeT: a Grid olyan, mint a Firefox: remekül pluginezhető
Van HoT-figyelő pluginje, az aggróra nem emlékszem hirtelen.
-
Úgy gondoltam, hogy amelyiknek mondjuk nem fogy annyira a mana-ja, akkor azzal érdemesebb gondolom, mivel nem kell folyton MB-t tartani, múltkor említettétek, hogy egyiknél szinte alig megy el mana, csak nem tudom már melyik volt az.
Wolverine: Berserk még nincs, Lacerate sem, Faerie Fire meg szintén 8-10s cooldownal, úgyhogy mire az lejár addigra kb. meg is halnak a mobok nagy eséllyel, legalábbis amik a mostani dungeonokben vannak.
Amúgy az tényleg poén, hogy tankként mennyivel gyorsabban be lehet jutni, de meg kell hagyni, hogy valóban neki van a legnehezebb feladat plusz rajta van a legnagyobb felelősség.
efge: balance+feral, nem resto+feral-t akartál írni?
Csak mert healre inkább az kellene, nem?A gearelődési tanács csak a 4.0.3a-ig érvényes
Miért?Cat-el DPS-ezni max lvl-en amúgy miért problémás?
Korábban itt azt írtátok ha jól emlékszem, hogy sokan áttérnek balance-re, mert nagyobb DPS-t ad.
Csak mert jelenleg Cat-ként szinte mindig nekem a legnagyobb a DPS-em, meg én tolom a legtöbb damage-t, akkor is ha nálam 1-2 szinttel magasabb a többi csapattag, van, hogy a tankot is lehagyom, most nem nagyzásból mondom persze, csak nem vágom, hogy akkor a későbbiekben ez miért változik meg?
Azt tudom elképzelni, hogy most a gyors energy regenerálódás a Cat-nek kedvez, a későbbiekben meg a Moonkinnek fog lassabban fogyni a manaja, plusz jobbak lesznek a spelljei és emiatt lesz erősebb, csak abból kiindulva, hogy amikor kipróbáltam a Balance Tree-t akkor nekem iszonyat hamar elment a mana-m így közepes szinten.
Ha jól emlékszem 220 vagy 240-es DPS-t mutatott a recount legutóbb, 39-40-es szinten ez mennyire számít jónak? -
hyperspace
őstag
ezen mindenféle druid addont találsz.
szerk: jáj nem Rizzonak, s.s.j.goku, neked szántam.
-
szilchi
őstag
Én is úgy írtam,hogy 19 triumph a 19 conquest.Meg a triumph-os 25-be kerül.Nekem trash-en eddig mindig elég volt a D&D/HB/BB trió.Rune strike-ot inkább csak bosson használok.Majd az első pár 80-as HC-n,mikor a 6K-s dps arc leszedi rólam a mobot akkor meg úgyis mindegy,mert mire eltolnám már a hátam mögött lesz és a dps-t üti.De a bemakrózása nem rossz ötlet,majd megnézem a mikéntjét.
-
gabranek
senior tag
pont ma beszélgettünk erről egy kollégámmal, hogy az utóbbi 1 hétben valami hihetetlen mértékben elszaporodtak az idióta emberek a játékban. Tegnap már ott tartottam, hogy a napi frostot sem tudtam megszerezni a huntimnak, pedig 2 órán keresztül próbálkoztam, és nem vagyok egy mindenkit lefikázós, én jobban tudom típusú ember
Kezdődött azzal, hogy Halls of Lightingban 3x wipeoltunk trashen, mivel a tank képtelen volt bevárni a healert...negyedszerre már nem próbálkoztam, hanem leaveltem.
Ezután bedobott POS-ba, ahol is indulás előtt a tank bejelenti, hogy csak azért jelölte be a tankolást, hogy gyorsabban berakja, de ő valójában dps(amúgy ezt az emberkét folyamatosan figyelmeztetni kellett, hogy váltson már át crusader auráról, meg buffolja fel a partyt). Aztán jött egy tank és egy healer, akikről tényleg egy rossz szavam nem lehet. De hiába a jó tank és gyógyító, ha a dps-ek "szarok bele mindenbe" idióták. Elég lett csak egy pillantást vetni a dmg meterre, ahol is a tank volt a 2ik helyen 2,5k-val (az első természetesen én voltam valami 5,5-el, de egy gearelt pure dps-el ez nem olyan haj de nehéz
).
Az egész szerencsétlenkedésre a koronát az tette fel, amikor nagy nehezen és wipe hegyek után elértünk a hegy tetejére...a tank mindenkit figyelmeztetett, hogy meg kell várni míg a boss támad. Csodák csodájára egyik dps sem kezdett magánakcióba, viszont Tyrannus az istennek sem akart támadniSzerencsétlen tank ott táncol előtte, de az meg rá sem bagózik, hanem egy kis idő múlva visszaugrik a sárkányra
Na kb itt ment el az egésztől a kedvem, és miután a tanknak is elege lett, leaveltem is. -
Wolverine
félisten
Azt is említette GC korábban, hogy természetesen meg lehet próbálni korábban is az AoE-t... csak ne csodálkozzon senki, ha a) a healernek elfogy a manája és wipe; b) a tankot ledarálja a trash és wipe; c) a dps aggrót húz és wipe
(kivéve a direkt ilyenre tervezett dolgokat, lásd még Onyxia whelpjei)
szerk: #31576: felhívnám a figyelmed, hogy nem lesz nehézségbeli különbség a 10 és a 25 fős raidek között. Hiába ölsz meg majd egy Cataclysm-bosst 25-fős verzióban, attól simán wipe-olhatsz a 10 fősön is
-
Cathfaern
nagyúr
Szerinted hogy lehetne teljesíteni normál 5 fős / groupos quest reward kékekből egy HC instát, ha úgy terveznék, hogy T12-ben is komoly kihívást és folyamatos CC-t, focus dmg-et igényelne? BC-ben is, ha full T6-ban bementél egy HC instába, akkor csukott szemmel fél kézzel letoltad, csak akkor senki nem ment be. Ugyanez igaz a raid instákra is.
-
sasa311
veterán
Ezt meg így nem tudom elképzelni, hogy hogyan fogják megoldani....
Tegyük fel resetkor elindul egy 25-ös raid. Megölnek a 10/5 bosst.
Másnap nem jön össze csak 20 ember.
Akkor elindul egy tizes raid a 6. bosstól és a maradék 10 mehet malmozni? Vagy elinduhat 2 10-es raid és mikor az egyik csapat (ugye ugyan arról a raid IDről beszélünk!) megöli a 6. bosst a másiknak eltűnik?
Ezt így biztos nem fogja megcsinálni a blizzard.
-
Majd elmúlik
Nekem még mindig nem sikerült megbarátkoznom ezzel az intelligens rating rendszerrel.
Pl, ha egy csapat ~45 perc harc után döntetlenre végez, igazságosan mindkét csapattól levon x ratinget, ha mondjuk 2 csapat összekerül 2x egymás után, akkor mind2x többet von le, mint amennyit nyersz/nyertél előtte. Bár lehet bennem van a hiba és hiányzik a Daoc-os mass-world pvp. -
-
LucifeI2
őstag
Serpent Sting-et nem mindig érdemes használni. 60-68 között a legtöbb mob 6-7 másodperc alatt meghal, ha normális geared van. Én Arcane Shot-ot meg Steady Shotot használtam csak. 68-on kezdtem el újra használni Northrenden.
gabranek
Én is azt olvastam a legtöbb helyen, hogy BM-nél jobb az MM meg az SV DPS-re. Kipróbáltam 66-on, de én BM-rel többet toltam a boss fightokon. 70-en lehet más lesz a helyzet, mert tovább tart egy boss fight, de alacsonyabb szinten szerintem BM még talán jobb DPS is, mivel minden boss fight-ra visszajön az összes CD-d. 1000-1100-as dpst toltam BM-rel SV-lel viszont csak 800 körül.
(ezeket alacsonyabb szintre értem, azt tudom hogy lvl80on a BM-nél jobb az SV meg az MM)
-
Cathfaern
nagyúr
Inline Aura
Buff, debuff köré is rak keretet, más színnel természetesen, és akár azt is bele tudja írni, hogy mennyi ideig van még fent az adott dolog.
OmniCC-vel együtt műküdik, olyan módon, hogy az (vagy más CD-t actionbar ikonra író) addon aktív, akkor nem az ikon közepére helyezi a számlálót, hanem az aljára (de ez átállítható). -
FefeeX
veterán
Én csinálgatom a questeket 80 után is, bár ami még nagyon hiányzik, hodirral állok nullában...
Viszont tegnap hunteremmel gondoltam megyek egy VoA-t (már rég nem játszottam vele, még anno HCban sem jártam) - egyrészt a rare gearben (1zöld 3 epic) 2800 dps-t toltam ki 10fősben, másrészt (amellett hogy emblem of honor, valor és conquestet is most kaptam vele először) 10esben kiesett a grand black war mammoth, és én rolloltam legnagyobbat(DK mainnel meg már hónapok óta minden farmolható mountot farmolunk és még egyik sem esett
)
-
FefeeX
veterán
most nézem, hogy annyira nem is akkor a cucca sajna... Mondjuk ahogy számolgattam, a PVP cuccok PVE-re olyanok, mintha a 200as epic 200as rare lenne... tehát akkor kb full rare a srác...
Na majd felgemelem kicsit... Mert ez így elég tarthatatlan...
Bobace: jajj kösz, ezt kerestem első körben, csak nem emlékeztem mire keressek rá
Igyekszem betanítani neki, bár akkoriban nem akarta elhinni (lám meg is lett az eredménye, bár tegnap hc nexusban már 1300at tolt - persze még nem az új rotával)
Akkor ha jól értelmezem:
hit>haste>spell power moonkinnél, a többi nem számít (legalábbis a maxdps + statok szerint) -
sasa311
veterán
Akkor segítek (bár mondom, lvl 75-ig szinteztem, afölött nem tudok nyilatkozni!)
Pala: Dagadt galamba? +360% armorod van. Persze, ha clothot hordasz az szívás, hordj leathert és úgy kb 55% dmg reduce. Retripalának esélye sincs. Először is ha meglátod (és hiszed, hogy támad) már nyomd is magadr a regrowthot, annak a hotja rajtad marad. Utána lestunnol (bár ha pala stunnal kezd már ebből tudni, hogy nub), amit simán túlélsz. Innentől 2 verzió van.
a., rádjudgeol és nem tudsz travelbe futni. Ez a roszabb verzió neked, ilyenkor barkskin + regrowth azonnal, ciklon 2 hot és vissza dagadt galamba. instantroot, amire vagy freedomoz vagy spamolja a cleanset, ami megeszi a GCDjét. moonfire spam + insect swarm non-stop fenn legyen. critre wrath.ha healelne ciklon. Ha bubizik elfutsz, felhealelsz, OOC, cica és vagy töltesz ha úgy állsz vagy visszasprint 4 sec stun és újra előlről.
b., nem judgeol rád semmit. Ilyenkor röhögve hülyét csinálsz belőle. Ha akarom fejenállva félkézzel csipszetmajszolvaDK: Még jobb, mint a pala, silencen és death gripen semmi komoly képessége nincs és sokkal könyebben kiteolható freedom / cleanse híján.
Mage: az tényleg meleg, dehát kő-papír-olló. Jótanács, hogy a ciklon OFFENSIVE spell! Okosan használd. Vigyázz a spellsteallel, ne lopja le a hotokat.
Hunter: Bestial wrath nélkül a világon semmi esélye sincs. Azzal szétkap, ezt nyugtázom
Warrior: warriornak 0 esélye van. max legenkelni tudna, 1v1-be 0 boomkin ellen.
A baj, hogy kasztolni akarsz. Miért? A druida a hotokból, az instant DOTokból és a kiteoló képességéből él. Feldotolod, kiteolsz, futsz. Root, travel, egyhot, 1 moonfire, root, travel, ciklon, regrowth, még1 ciklon, hotok, futás. Nemmondom, kiteolni meg kell tanulni. Erre az arena volt a legjobb hely S2-S3 idején, amikor voltak 30-40 perces meccseink hunter-druid kombóval. Majd ha megtanulod akkor kb minden melee klasszból hülyét csinálsz. A kaszter meg sajnos elver, ez ilyen, az ellen nem véd az armor.
Ha nyálelf vagy, akkor még a shadowmeldel is csinálhatsz vidám dolgokat, írsz egy macrot, hogy shadowmeld + cica + stealth + sprint. Azt' hello.
-
bobace
addikt
Tény, hogy 70-en a moonkin 'isten' volt. Engem sem ölt meg semmi, mostmár a meleenek csemege lettem... De root, cyclone combót azért ne felejtsd el használni. Casterben ha elkapnak, akkor tényleg két gcd, főleg rugónak... Én annyit csinálok, hogy két dot fel, fák ki, aztán spuri körbe körbe, ha nem tud healelni, belehal a class általában
Mióta nincs stun a starfallon, azóta meg minden nehezebb... Addig annyi volt a moonkin pvp, hogy fák ki, starfall ellő, és kb bele is halt bármelyik healer kaszt is ebbe a kombóba...
-
Bencus88
nagyúr
Talán ezért is utálok pvp-zni balance-ként.Sajnos sok esélyed nincsen ha adhatok egy tanácsot amikor meglátsz egy másik kasztot hotold fel magad és fuss
Amúgy dk-val én úgy szoktam elbánni, hogy hotolom ezerrel magam meg tolom a pici healeket előhívom fákat kötözés és a dk halott.Pala igazából esélyed nincs és nem is lesz.Huntert szintúgy fákkal meg lehet ölni, de nehéz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen autót vegyek?
- Windows 11
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest