- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacee1986
senior tag
válasz
H.O.D. #50046 üzenetére
Általában ha elsőre nem is, de második alkalommal már lemegy minden boss. Ha jó a csapat, akkor simán végig lehet rohanni. Garrosh más tészta, oda több try szokott kelleni, de 3ból általában mindig megvan.
Érdemes szerdán letudni, sok overgearelt akkor megy. Vasárnap este sok az agyhalott.
-
Arnold2
őstag
válasz
H.O.D. #49586 üzenetére
Ha jól adom össze az egyet meg a kettőt, akkor rákeresel az adott emberre az armoryn.
Ha jól tudom akkor a WoL kb úgy gyűjti az adatokat mint a Skada/Recount, a combat logból. A Combat logban pedig nincs ilvl.
Ezen felül, hogy bekérné e az armoryból az aktuális item levelt (ami akár raid után változhat) és párosítaná az emberrel kétlem, de nem vagyok 100%-ig biztos benne.(#49587) whitezo88: Pusztán gondolat ébresztőnek és nem kötekedésnek, de pl éles helyzetben mikor te mozogsz akkor attól még a pet üti a bosst. És minél többet kell mozogni, annál kevesebb sebzést osztasz te ki, míg a pet (már ha van és mialatt te amúgy csak mozgasz) folyamatosan üti a bosst.
Én már nagyon rég nem bábuzom, mert egy nagyon viszonylagos számot ad. Ha tesztelni kell valamit irány RF. De ha jól tudom te régebbi motoros vagy mint én, szerintem ezzel nem mondtam újat
-
válasz
H.O.D. #49479 üzenetére
Kommenteket elolvasni.
Isle of Thunder, Aimated Warriors-okat ölve, 5-ös groupba, 0% friendlyről exaltedra 3 óra, guild tabard-al, meg a nem tudom melyik PvP napi questtel, amivel kapsz egy buffot ami néha sebzi a targetet(ezt is leírjak a kommentekbe).
Utolsó annyira nem lényeges, inkább, hogy groupba csináld. -
whitezo88
nagyúr
válasz
H.O.D. #48907 üzenetére
nem igazán értem, rengeteg jó balos-jobbos egér van a Razerek legtöbbje is ilyen, és tízért kapsz már Abyssust is, nekem bőven elég az is, nem kell ezer gombos, max arena, de azt nem tolok.
mi köze ehhez a keyboard forduláshoz? nem ugyanúgy wasd használod, csak jobbal, az egér meg bal oldalon van?
-
tskó
tag
válasz
H.O.D. #48801 üzenetére
Ez akkora marhaság volt, hogy mehetnél pr-osnak a blizardhoz.
A cata egy vacak volt, a mop meg még vacak se. Ez a patch jól indul, a raid-et végigtoltam flex-el, mintha nem is a mopfos lenne... de ez már későn jött. Ha valami hasonlóval kezdetek volna, nem sha, stb bogaras vacakkal, meg a kismillió napi q-val, akkor most +5M játékossal több lenne a wow-ban. De innen már nincs út visszafelé.
-
törölt tag
válasz
H.O.D. #48801 üzenetére
Sok lett mar a F2P MMO, de tenyleg sok. Az uj jatekosok meg nem igazan fognak mar egy havidijas jatekkal kezdeni plane a WoW jatekosok tobbsege ugye Warcraft reszek utan kerdes nelkul belevagott a dologba.
Ma mar a Warcraft 3 sem ismert annyira az uj jatekosok koreben. Hat mondjuk nem is olcso a Blizz shop-banAmugy meg a Face kulfoldon is zombikat csinal az emberekbol.
Jatekra van igeny csak atalakuloban van a piac. Meg a mai jatekokhoz kepest akermennyire is jo jatek tenyleg nem szep, ezt el kell ismerni. -
Healbacsi
őstag
válasz
H.O.D. #48781 üzenetére
"All non-gladiator gear in Battlegrounds, Rated Battlegrounds, and Arenas will be scaled down to an item level ceiling of 496.
Grievous Gladiator gear is exempt from this item level ceiling.
The item level ceiling will increase at a rate of 1 item level point per week until it reaches a maximum of 512."Ez az en olvasatomban azt jelenti, hogy ha vki pve gearben megy arenaba, rbg-be, bg-be, akkor a gearje visszaskalazodik 496-ra. De ha valaki a legujabb pvp itemekkel van felszerelve, akkor ezen itemek eleinte 496-ra skalazodnak vissza, de hetrol hetre 1 szinttel magasabb lesz az erejuk. Tehat azon sloton, ahol nem a legujabb gladiator item van az leskalazodik 496-ra, a legujabb gladiator item 496-512-ig fog skalazodni az ido elteltevel. A mostani pvp set 528-as de arenaban 512-esre fog leskalazodni.
Ha rosszul ertelmeztem, akkor majd vki kijavit/kiegeszit.
-
Healbacsi
őstag
válasz
H.O.D. #48551 üzenetére
Probaltuk lvl1-es karival, es nem ment. Nyitottunk neki portalt pandariaba, es ott inveltunk, es a kis kari kerult at a ragnara. Igy gondoltuk, hogy egy lvl 90-essel kellene kiprobalni.
Igen, a pve realmrol kell jonnie az inv-nek, es igen a te servereden levo mobot olne le.Itt a link a karijarol, [link]. Gyakorlatilag egy helyben all, es smite, penance spam. Max akkor megy arrebb, ha epp raesne egy meteor (ez eleg ritka), illetve ha a vengeful spirit kozel er hozza.
Majd raszolok, hogy o is irjon mar ide par sort.
-
Healbacsi
őstag
válasz
H.O.D. #48547 üzenetére
Igazabol tok egyszeru a dolog.
Ismerosommel a ragnan (pvp) vagyunk, es o disc pappal solozgatja. Csak igy kell neki kb 5-6 perc mire fekszik. Ilyenkor az esetek tulnyomo tobbsegeben a warbringer alacsony hp-janal betamadja 1-2 hordas, megolik, a mob az ovek, es 5-10 masodperc mulva free lootoljak (azt azert hozza kell tenni, hogy ha 2-en vagyunk, akkor mi is igy csinaljuk, hogy leoljuk a hordasokat es elvesszuk toluk az alacsony hp-s warbringert.).
Ha vki beinvelne egy pve realmes partiba, akkor o atkerulne egy pve realmre, ahol mar nem tudjak elvenni tole a mobot.
Gyakorlatilag egy battletages friend felvetel, es adott esetben egy party invite, mast nem kell tenni. -
parandroid
félisten
válasz
H.O.D. #48472 üzenetére
Hogyne lenne, friss 85-ös karikat remekül pandaria-ready szintre lehet tenni velük. A gond inkább az, hogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy milyen statok lesznek rajta, így altnak elég bajos őket craftolni, illetve lehet, hogy lesz 5 db egyforma (ráadásul esetleg kevésbé keresett) statos cucc, amit aztán eltart majd egy darabig eladni.
p
-
tskó
tag
válasz
H.O.D. #48439 üzenetére
Mert a mage-nél magasan van a gearcap. Olyan 510-et el kell érni a normális dps-hez, ott ki lehet rakni 50% körüli crit-et igy minden cast-ra kapsz egy instant pyroblast-ot amitől megnő a dps-ed. 510 alatt pedig kötelezöen frost-on kell menni, ha dps-t akaszt. Én nem szeretem az arcane-mert nagyon unalmas, bár az egész mage úgy unalmas ahogy van.... de ahogy néztem annak még a fire specnél is magasabb a gearcap-je.
-
Wolverine
félisten
válasz
H.O.D. #48441 üzenetére
Ööö, nem értek egyet
Cirka 450-es kék gearben egy Feral druidával simán végigturnéztam az 5.0-s és 5.1-es dailyket - csak az ásatási barlang kapcsolt hp-s mogujai okoztak gondot, ha véletlenül 2 párt is behúztam. Mire megjött az 5.2, addigra ~460-nál jártam, és Isle of Thunderen sem volt problémám, csak az 1 millió hp-s elitekkel, amiket eleve 2-3 emberre tuningoltak. Minden más mobot simán meg lehetett ölni így is. (Oondasta szigetén nem jártam, mert nincs helyem a csontokat gyűjteni a mount miatt, ezért arról nem tudok nyilatkozni)
-
Healbacsi
őstag
válasz
H.O.D. #48441 üzenetére
Nem ertek egyet. Ha mar total casual merteknel maradunk, akkor 480-nal be kell menni TOT lfr-be, majd kiporgetni egy fegyvert, 500 valorert ott az 510-es utleg, emelett lehet 480 atlag ilvl, siman lehet aratni, Az osszes altom ilyen, semmi gondom sincs, akar caster, akar melee, akar healer.
Majd elfelejtettem a hc scenariok random esellyel eso 516-os itemjeit.
-
törölt tag
-
Healbacsi
őstag
válasz
H.O.D. #48424 üzenetére
Nem kioktataskeppen mondom, de most szinteztem fel egy maget, most jelenleg 85-os meg. Instaval fejlodtunk 2 masik haverral (prot warri, frost mage, resto druid +2 random felallasban). Talan 1 insta volt, ahol egy masik dps le tudott nyomni damage done-ban, meg a nalam 2-3 szinttel magasabb karaktereket is sorra alaztam froston. Igy kicsit nehezemre esik elhinni, hogy nem lehet leutni 2 700k koruli mobot.
-
parandroid
félisten
válasz
H.O.D. #48241 üzenetére
Jó az, én elvoltam vele, most meg sokat segít a frakciókhoz repuzásban. Mindig szerettem a másodlagos szakmákkal való szívást, most is bőszen archeológiázom még, a főzés, és a horgászat meg már teljesen fullos, kivéve Old Ironjaw, amihez neki kéne végre állni Ironforgeban is vég nélkül horgászni. Elsősegélyhez is megvan minden acsi, bár annak már nem sok értelmét látom.
p
-
Healbacsi
őstag
válasz
H.O.D. #48162 üzenetére
Hat nem tudom. Az a warbringer tankra alig ut vmit. Mi 2-en oljuk retri/disc felallasban. A kepessegeket counterelni kell, es ennyi. Ha van tank, akkor igazabol healer se nagyon szukseges. (bar ajanlott egy offhealer az esetleges fatalis hibak javitasara) Hunter, lock, es dk-val szoktak stabilan szolozni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
H.O.D. #48150 üzenetére
5.4 után fél év minimum a köv kieg, mert ennyi idő kell, hogy a guildek többsége le tudja ölni a bossokat (főleg, hogy most is nagyon sok lesz)
Eddig 3 havonta adtak ki egy patchet MoP-ban, páros számúakban jött raid, páratlanban csak questhub / egyéb dolgok. Szóval ha jön is 5.5, attól még lehet, hogy március környékén már kijön az új kieg (illetve ha eddigi ütemezést nézzük, akkor jó esély van rá). -
tskó
tag
válasz
H.O.D. #48105 üzenetére
Inkább csak a skill hiánya miatt érezheted igy
. Most húztam egy firemage-t 83-tól a jade forestben öltem a rareket meg a kigyókat. 85-től amikor már felvehettem a rare-kből esett kék/epic geart a dread wastes-ig mindent vittem, kivéve a warscout-okat, de azt is csak azért nem mert az alacsony dps miatt mindig evadoltak negyed kb hp-n. Mire megléptem a 90-et lett 322 tokenem, 24 mote of harmony és 114db golden lotus, cc 150 trillium bar, amik a kis zöld táskákból estek. Blood dk-val pedig már 79-től krasarang-ban öltem a rare-ket.
-
kenwood
veterán
válasz
H.O.D. #48105 üzenetére
az benne van a pakliban,h megut,sot a taktika resze.
mivel fent van az ice ward es a barrier is,frost ward van rajtad.
sebzodni nem fogsz,viszont o befagy.
van melle meg ket novad (egy sajat ,egy elemental). nem letezik,hogy 2 mob ne haljon meg mire elkezdenel sebzodni.ha meg nem mezei mobokrol van szo,johetnek a cdk.szerk :
arcanen mondjuk eleg mazohista dolog szintezni.
ott rontottad el.
lehet azon is,de az nagy oszpontositast igenyel,pillanatok alatt le kell burstolni oket. -
kenwood
veterán
válasz
H.O.D. #48095 üzenetére
en felhuztam egy maget 85rol 90-re froston.
a mezei mobokat osszehuztam kettesevel-hamrasaval,ha picit klikkelgetni akartam (full cd),8 is megfekudt.
ahol nem kellett mobot olni,csak gyujtogetni,bementem invivel.
90% ala nem igazan esett a manam.88ig problemat egyedul a nehany rare okozott, es az olyan helyek,ahol lattak inviben is a mobok,vagy nagyon surun alltak.
a 90es teruletek mar picit huzosabbak voltak,mert hirtelen iszonyatosan megnott a mobok a hpja,es nagyobbakat is utottek,de ott mar a dknak is donteni kell,h healre,vagy dmgre kolti a gcdt,mivel az utobbi mindig tobbet sebez.
a dk valoban konnyebb,de a mageben tobb lehetoseg van.invi,cc,aoe cc,menekulo skillek, glyphes evocation.
-
tPedro_
őstag
válasz
H.O.D. #48025 üzenetére
Mikor annak idejen beleptem az elso instaba (amirol fogalmam se volt, hogy micsoda, csak lattam a nagy szines, forgo portalt), a terkepre ranezve orultem neki, hogy hoppa, atteleportalt a masik kontinensre
(Volt egy idoszak, mikor ha instaban voltal, akkor a world map az eastern kingdoms-on mutatta a helyzetedet, nem tudom ez meg mindig igy van-e.) -
lovag05
aktív tag
-
tskó
tag
válasz
H.O.D. #47704 üzenetére
Bg-n meg arénában még mindig jobb a tyranical pvp gear, kivéve a trinket-eket, mert azért 1250 statikus leskálázva talán 900 int, agi,str csak jobb, mint ugyanannyi pvp power. Különösen amiatt is, hogy az agi meg az int crit-et is ad.
Kint a mezőn, meg az nyer akinek magasabb ilevel-je van. Egyszerűen nincs értelmes magyarázat erre a resilence-et mindekinek és nerf pvp power dolognak.
A másik dolog ami kiakaszt, az az ész nelküli nerfelgetés. Pl a chasos bolt 400k-t sebez mob-okba az 501-es ilevel-es destro lock-ommal szólóztam 10-es módban Lord Rhyolith-ot. Arénéban meg 3 sec-ig kasztolom és kell hozzá "üzemanyagot" termelni, 40..70k-t sebez ugyanakkor a Conflagrate ami instant meg van amikor 80k-t...
Vagy bejön egy rog és 3 sec alatt beléd tol 800k-t.
-
Beri
addikt
válasz
H.O.D. #47694 üzenetére
Én eddig minden expansiont élveztem, de valószínűleg azért, mert nincsenek olyan ambícióim, aminek az adott éra sajátosságai gátat szabtak volna.
Azt általánosságban el lehet mondani, hogy a játékosok azért lázadnak, mert teljesíteni szeretnének, de valahogy mégsem jön az a bizonyos progress/rating/achi. Aztán van, aki ezt úgy kezeli, hogy ész nélkül rage-el (itt a topicban is láthatod), megint mások meg csak simán feladják. A legrosszabb az egészben az, hogy ha a teljesítményért játszol, szépen lassan elfelejted élvezni a játékot [link] -
JenciHUN
aktív tag
válasz
H.O.D. #47694 üzenetére
Ebben totálisan egyetértek. Jó volt az a rendszer is. Viszont én biztos vagyok benne hogy tényleg azért kellett ezt bevezetni mert nem bírták volna egyensúlyban tartani a kasztok közötti különbséget. Azért a 4. kiegészítőnél pedig ez már igen is fontos. Már a WoTLK-nál is az volt. Remélem egyetértünk
-
Wolverine
félisten
válasz
H.O.D. #47665 üzenetére
Mert egy kezdő nagyon gyorsan el tudná rontani a dolgot, amikor nem tudja, hogy melyik statok fontosak a kasztjának. A jelenlegi talentezés szerintem nem kötött, és nem is jelentéktelen - más, mint amit a vanilla óta megszoktunk, de az eredeti, egyre áttekinthetetlenebbé váló és valóban kötött (cookie cutter buildek) rendszernél szerintem a jelenlegi sokkal jobb lett.
-
válasz
H.O.D. #47555 üzenetére
Egy dps valóban nem tudja, ezen szituációknak általában az a vége, hogy valamelyik csapat lelép.
hemaka: A deepholmos pókot használom, meg a macro is meg volt már máshonnan, nagyon hasznos.
Gladius-t viszont még nem ismertem, azt meglesem, köszi.Teki1986: Widow Venom-al próbálkoztam, de nem láttam sok értelmét, egyszerűen simán kihealeli magát úgy is, max akkor van értelme szerintem, ha már fogyóban a manaja.
Tranq shot-ot hasznosabbnak találtam, lekap róla pár fontos cuccot és sokkal több damaget szed be, főleg ha azonnal nem is veszi észre, meg ha észre is veszi, akkor is vissza kell pakolnia, minimum egy gcd-nyi idő mindegyik s meg is zavarja legalább.
Ha 2 dps van, akkor tényleg a healer lenyomása az értelmes lépés, de egy dps-nél semmi értelme, lehetetlen, csak a társát érdemes kinyírni, a legtöbb utána ki is lép magától.Én általában úgy szoktam, ez a legjobb eset, hogy stealth-ből indítok, a focusra(healer) scatter+freezing trap, általában ezt trinkettel megoldják, ekkor wyvern sting, a dps-re intimidation, cd-k elsütése, ennek általában az az eredménye, hogy ilyen 10% körnékére lemegy a dps, mire a healer kijön cc-ből, de ekkor meg 3s alatt visszahealeli s ennyi, míg nem járnak le a cd-k kb. csak játszadozunk egymással.
Jobbik eset ha pont nem jön ki a healer, de a dps menekülne, ekkor jön képbe a pókocska hálója, amit nem szoktak díjazni.Főleg az a gáz, hogy nincs állandó társ, mert pl. ha lenne egy fix healer vagy valami hibrid kaszt, akkor pl. minden gemet cserélnék resiről pvp powerre, mert ha nem tud a healer életben tartani akkor már az a plusz resi semmit nem ér, viszont gyengébb ellenfeleknél meg lehet elég lenne az a plusz damage hogy pont meghaljon a dps mire vége a cc-nek.
Még azon agyaltam sokat, hogy több guide is írja BM hunternél, hogy gearen a crit-et reforgeoljuk mastery-re, de vajon az a kis plusz mastery tényleg megéri, hogy esetleg elessek pár extra crittől, amik meg nagyon hasznosak lennének az említett 10%-os szitukban.
Csak ugye ez meg szerencse játék, míg a másik biztos plusz dmg. -
tPedro_
őstag
válasz
H.O.D. #47519 üzenetére
Pecazasnal erdemes figyelni a "fish of the day"-re, koncentraltan csomo pool.
Esetleg meg lehet nezni, hogy az adott hal milyen aron fut az AH-ban.
Haznos meg ehhez, az Elixir of Water Walking, hogy az osszes pool konnyen elerheto legyen.
(Nalunk az AH-n pl egy darab se volt belole, lehet megeri eladasra is gyartani.)Ezen kivul, a Ghostly Pandaren Fisherman ad egy Ancient Pandaren Fishing Charm itemet, ami szinten hasznos a horgaszathoz.
-
tPedro_
őstag
válasz
H.O.D. #47515 üzenetére
Jo a skinning, de foleg szintezesnel, mert akkor amugy is olsz mobokat. Utolag mobokat oldosni, csak a skinning miatt nem tul nagy fun.
A megoldas kifigyelni azokat a helyeket, ahol az emberek amugy is leolik oket es neked csak nyuznod kell.
Pl. bizonyos daily questek, szintezo helyek stb.Jo moka meg egyebkent a halaszat is, bizonyos halak eleg sokat ernek. Lehet petet is farmolni kozben, vagy achira gyurni.
-
lakisoft
veterán
válasz
H.O.D. #47503 üzenetére
Nem tudom nálatok mi a helyzet, de az arathoron is azt mondják áll az ah. Amint csak cáfolni tudok. Mindenenkinek más kell és más időpontban ezért nagyon nehéz ah-zni, de nem lehetetlen pénzt csinálni. Ilyen gazdag contentben könnyebb ... kaja alapanyag pl? vagyonokért lehet eladni a halakat is. pl. Ilyesmivel nem foglalkozol? Repu-s receptek kraftolása? epik recept kraftolása? raid kaja? Flask? Poti? soroljak még? Gem? nagyon komoly pénzeket lehet vele összehozni.
-
dilipok
veterán
válasz
H.O.D. #47497 üzenetére
Igen, a normalisabb szerveken igy megy... csak hat tomegben az emberek eleg csurhe modjara tudnak viselkedni, es ha eleg sokan vannak, akkor inkabb ok ijesztik el tobbieket
(lasd emlitett szerverek) Eleg csak rapillantani tsko kollega hozzaszolasara, es mar latod is mire gondolok
-
Beri
addikt
válasz
H.O.D. #47425 üzenetére
Random BG-n nem nagyon tudod megbeszélni a csapattársaiddal, hogy mit szeretnél. Egyrészt írnod kéne (mert senki nem használja a voice szolgáltatást, pedig meglepően jól működik), másrészt benne van a pakliban, hogy a csapatod nagy részét nem érdekli az egész, csak farmolni jön, vagy eleve fogyatékos.
Rateden meg vannak stratégiák minden mapra, többféle setuppal, stb. Egy meccset nem feltétlenül a killekkel nyersz meg, az csak sokat segít.
-
Healbacsi
őstag
válasz
H.O.D. #47409 üzenetére
Szerintem a Blood Dk arenaban felejtos. Igazan jol tulelo spec, de ha elhal mellole a tarsa, akkor egyedul nem sokat tud tenni. (en spec ha blood dk-t latok arenaban, akkor hozza se nyulok.. eltol 1 cc-t, meg nemi lassitast, es kb ennyit tud, damage-e nincs. Leoljuk a tarsat, es kesz is). A Dk-nak mindenkepp unholy vagy frost javasolt ha healer nelkul mentek be, mivel 1-2 altalatok kiosztott cc alatt durvan levertek 1 embert, es ha rosszul kezelik le, akkor mar nyertetek is.
-
kenwood
veterán
válasz
H.O.D. #47283 üzenetére
felhuztam a magemet is lvl 90-re, es isle of thunderen plusz az 1 fos scenarioban a jol gearelt rugom utan vert hugyoztam.
egyreszt kell a pve gear,kulonben sose halnak meg.
a masik,ami eltartott egy ideig,mire felfogtam :
ne foglalkozz a melee hitekkel.
azert szivtam rengeteget,mert annyit fagyasztottam,ugraltam,hogy vegul behuztam mast is,vagy belealltam a csunyakba.
alapvetoen semmit nem ut egyik sem,nyugodtan allj egy helyben,max ice barrier es 1-2 fagyi,hogy legyen shatter,aztan a a fo spelljebol kell kiallni,mert az 1-200kt sebez.ami meg nem art,ha van : glyph of evocation es ez az item :
http://www.wowhead.com/item=86580
nekem egy lvl 87 rarebol esett, 50ks healing touchot tolok,asszem 8 sec a cd. -
Beri
addikt
válasz
H.O.D. #47349 üzenetére
Nos, RBG-n sem tudsz érvényesülni arcane-ként, hiába lehet nagyobb mozgástered.
Az, hogy mennyire tudsz túlélni, meglepően kevéssé számít. Annó (még catában) az oroszok csinálták azt magasabb MMR-en, hogy vittek egy full pve resto druidát (egészen hihetetlenül használhatatlan volt akkor a kaszt pvp-ben), aki kitolta a többiek healing done-jának a tripláját és úgy védték, mintha a szent grál lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged