- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
vilmaboy #46133 üzenetére
De mit lehet sajat tapasztalatot mondani azzal kapcsolatban hogy melyik pet milyen buffot ad? :S Teljesen guild fuggo, hogy altalaban milyen buffok hianyoznak, ha pugolsz akkor meg foleg barmi elofordulhat. Vannak nagyon jo flowchartok hogy milyen kasztok (hianya) eseten mit kell vinni. Ezt ide leirni nem fogom mert csak egy az egyben ugyanazt tudnam leirni ami ott van, feleslegesen dolgozni meg nem fogok.
-
Healbacsi
őstag
válasz
vilmaboy #46128 üzenetére
Igazabol ebben semmi kulonos nincs. Olyan petet fogjal be, hogy mindig tudj adni olyan buffot ami epp a partybol hianyzik. Ehhez kellene az emlitett link, de fogj be parat, es lassan rajossz melyik pet milyen buffot ad. A medve es teknos nem tul acelos dungeon petnek, mivel sok buffot nem adnak, es inkabb tankolni jok.
(pl: a farkas critet ad, nagymacskak mastery-t stb,) -
Cathfaern
nagyúr
válasz
vilmaboy #46077 üzenetére
"A befogott petek erőben, gyorsaságban stb.. fejlődnek a karakterrel együtt? Tehát ha befogok egy medvét lvl20-on, akkor ugyanaz a medve lvl85ön is jó lesz még?"
Igen, a petjeid mindig ugyanolyan szintűek, mint te. Tehát ha lvl60-on befogsz egy lvl10-es mobot, akkor a befogás után az is lvl60-as lesz."Mikortól fog mailt használni a Hunter?"
Lvl40. Lvl50-től pedig kapsz egy passive spellt, amitől ha minden cuccod mail, 5%-al több agid lesz, szóval legkésőbb addigra célszerű lecserélni minden leather geart."Neki is ugyanúgy agility, stamina cuccok kellenek majd mint a feral dudunak?"
Igen, agi a legfontosabb stat."A focus regent a haste adja neki?"
Haste növeli a focus regent, igen. De alapvetően a Cobra Shot (Surv, BM) / Steady Shot (MM) abilitykkel tudsz focust visszanyerni, a passzív regen nagyon lassú."Későbbiekben milyen petet lesz érdemes befogni dps fejlődéshez, és milyet dungeonokba, pvp-re, buffok miatt boss-ra?"
Fejlődéshez teljesen mindegy milyen petet viszel. MoP óta nem szinteztem hunterrel (85-ről 90-re egy DK-val együtt fejlődtem), szóval nem tudom tankként vagy dps-ként érdemes inkább vinni, próbáld ki (én 90-en nem éreztem szükségét a tank pet használatának)."Érdemes a questeket erőltetni kis szinten, vagy jobban megéri minél többet dungeonokba és BG-re járni?"
BG szerintem felejtős szintezésre (főleg ha csak a szintezés a cél). Leggyorsabb ha minden dungeont csak egyszer tolsz le, hogy az ottani questeket megcsináld (ezek most már ott vannak az insta elején, nem kell külön elmászkálni felvenni őket), amúgy meg questelsz. Megjegyzem ha van XP növelő cuccod (guild perk, heirloom gear), akkor ez 15-60 között kb. azt jelenti hogy végig instázolSzóval lehet 60-ig nagyon nem is éri meg questelni, mert gyorsabban szintet lépsz, mint mire végigérnél a zónán...
-
Khelben
nagyúr
válasz
vilmaboy #46014 üzenetére
Én azt javaslom, hogy próbálgassa végig, nincs olyan sok beállítási lehetőség. A régi notebookon nekem minden minimumra volt véve és az is teljesen jó játékélményt adott. Első körben érdemes az AA-t, AF-t, árnyékokat, SSAO-t visszavenni, meg a liquid detailt. A többi csak 2-3 fps-t jelent.
-
vilmaboy
őstag
válasz
vilmaboy #46009 üzenetére
kiegészítve fenti kérdésem: Nekem per pill nem is kapcsolódik az androidos app. frissítést nem találok hozzá...
Más: Egy barátom játszik a wow-al. Elég szegényeg videokarija van. Melyek azok az efektek, amiket le szabad venni és nem zavarnak a játékban, nagy a graf igényük stb...? Mi az amihez ne nyúljon? Tudnátok javasolni valamit?
-
Arnold2
őstag
válasz
vilmaboy #46000 üzenetére
Vagy még megoldás, hogy a guild chat ablakon bal fenn (ahol van a zöld pöty, hogy Avalible vagy) kijelentkezel.
(#46002) peterkeT: azok táborát erősítem, akik csak akkor olvassák el azt a dobozt, ha valami baj van
Plusz 8-17-ig dolgozom és sajnos ezen a régi gépen nem fut a WoW
(#46003) Cathfaern:Vendégek voltak az éjjel, nem néztem
-
Kis Samurai
tag
válasz
vilmaboy #45909 üzenetére
Szia!
No, mivel látom hogy resto dru témakörben sokan adnak sokféle tanácsot (melynek a fele sajnos butaság) engedjétek meg hogy összefoglaljam pár sorban a lényeget.
Lassan 5 éve raidelek resto druidként, szóval van rálátásom a témakörre, kezdjünk is neki!
Statok: spirit>haste>intellect>mastery
Igen spirit, de nem kell túlzásba esni, ha nem kell trash packonként leülnöd inni ötfősben, akkor nagy gondod már nem lehet. Bár prióban a spirit után van, de ha raidelni akarsz akkor nagyon fontos hogy meglegyen a haste caped, ami jelenleg 3043. E nélkül ne próbálkozz, maximum LFR-be menj. (könnyen össze lehet szedni akár csak kék lootokból is) Intellect/mastery csak ezek után jöhet, a critet meg felejtsd el!Talentek:
Ha raidelni akarsz megint csak egy választható út áll előtted úgymint:
Feline swiftness->Nature's swiftness->Typhoon->Incarnation->Ursol's vortex->Nature's vigil
(lökés+a vortex jól jön addok kezelésekor, tanknak segíthetsz összerántani; az utolsó talented pedig aoe sebzésnél a faformmal kombinálva iszonyat healing outputot eredményez)Rota:
Tankon pörgetsz 3 lifebloomot folyamatosan, NEM hagyhatod leesni! (ötfősben nourish-al újítsd, raidben bloommal)
Többiekre mehet a rejuvenation ha sebzést kapnak, melee-re (vagy épp a tankra) célszerü swiftmenddel elhasználni a rejut, igy a tankot is healeled egyben a keletkező aoe heallel.
Amikor a bloom proccol (ingyenes healing touch vagy regrowth), akkor azt mindig használd ki szinte azonnal.
Raidben aoe sebzés esetén WildGrowth (Fontos hogy kire rakod, hiszen róla terjed el max. 6 emberre, tehát ha egy szélén ácsorgó rangedre dobod, akkor róla nem fog terjedni, tehát kárba megy 5 hot.)
Gombák is jók, ha összeáll a raid, pakold le őket előre! (vagy ha van összefutás a fight alatt akkor oda)
Aoe healeket érdemes a nagy cd-iddel boostolni pl: wildgrowth+fa form (egyel több targetre ugrik +20% heal)
vagy akár a nature's vigillel is kombinálhatod, helyzetfüggően.
Tranqulity a druid O-SHIT gombja, ha nagy gáz van tenyerelj rá, ezt is érdemes kombinálni valamelyik cd-ddel (faform vagy vigil)Hirtelen ennyi, ha maradt még kérdésed keress nyugodtan akár itt fórumon, akár ingame: Jaedenar szerver horda oldal, név: Boczko
-
ígyvanferi
addikt
-
Kirir
tag
válasz
vilmaboy #45928 üzenetére
Letöltöttem a Windows 7 SP1 utáni összes általam hasznosnak vélt frissítést, azóta működik. Én alapból nem gondoltam, hogy hardverhiba, mivel igencsak furcsa, hogy csak akkor fagy ki, de akkor száz százalékosan, amikor belépek a karakterrel a játékba. Sajnos tapasztaltam már memóriahibát, processzorhibát és többször is VGA hibát, valamint még tápegység hibát is, azok mindig rendszertelenül jelennek meg, illetve permanensen, mint például nem indul a gép.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
vilmaboy #45929 üzenetére
Mobily Armory. A wh nem tudom micsoda, de pont azokra van,amiket még írsz.
-
tskó
tag
válasz
vilmaboy #45902 üzenetére
Hát ilyesmiről mindig az jut eszembe, ha megyek az utcán és elkezd ugatni egy kicsi 12 kilós kutya a kerités mögül és csak azért mert ott kerités és nem emiatt nem rúgja fel senki, az utcán meg bhuzvná a farkár és elfutna akkor most álljak négykézláb és ugassak vissza?
Nyilván azért nem irta le mert nem tudja és szerinte másról kéne beszélni.
Ez már ego a javából.
-
Beri
addikt
válasz
Ha ennyire eldurran az agyad emiatt, akkor biztosan valami baj van a játékoddal. Ha megmondod, mi az (nulla idő alatt oom leszel, meghalnak emberek, stb.), tudok segíteni. Az alapokat (mikor mit nyomj, mit ne vigyél túlzásba, stb.) már leírtam egyszer.
Egyébként mennyi egyéb statod van, ha ki van pakolva a haste valamelyik breakpointig? Én kevésnek érzem még a geart ehhez, pedig 477-ben van a druidám. -
Healbacsi
őstag
válasz
Annyiban ellent mondanek a tobbieknek, hogy azzal, hogy egy 5 emberes partyt kihealelsz, meg nem feltetlen leszel jo healer, legalabbis azt veszem ki a szavaidbol, hogy szeretned jol csinalni azt amit csinalsz.. Raideken jon ki igazan, hogy mitol doglik a legy. Nem tudom erkezett-e hozzad privi, de ha nem akkor a kommentekbol az tunik ki, hogy a forumozok kozott nincs sajnos decent resto droid, aki kezzel foghato tanaccsal latna el. Probalj meg ingame is beszelni emberekkel akirol tud(hat)od, hogy jol jatszik azon a specen amin te. Forumokat kell olvasni, illetve marha sokat jatszani, es kiprobalni tobb lehetoseget, hogy sajat tapasztalatbol tudd, mikor mi eri meg jobban. Ha paladin lennel, akkor egy egesz mesedelutant tudnek neked nyomatni a temarol, de en pl. druiddal max tankolni tudok.
-
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45898 üzenetére
Lifebloom egyszerre csak 1 emberen lehet. Az a tank legyen, és rá 3 stacknyi kerüljön fel. Utána már megújíthatod Nourishsal is.
Takentek: a Heart of the Wild mindig megadja a 6% Intellectet, nem csak 45 másodpercre. Abban a 45 másodpercben ingyen dps-elhetsz a rendelkezésedre álló Wrath/Moonfire kombóval, ennyit ad pluszban...
De jól mondják a többiek: ha mindenki életben marad és nem fogsz ki a manából harc közben, akkor jól csinálod - legalábbis annyira jól, amennyire az adott helyen kell -
Lirion
addikt
válasz
Azért abban igaza van, hogyha a parti tagjaid nem halnak meg és a manád se fogy el, akkor tök mindegy, hogy miket és hogyan használsz. Ha viszont az a problémád, hogy a felsoroltakat használva haláloznak a tagok és/vagy fogy a manád, akkor azt közöld a forumtársakkal, hogy értékelhető segítséget kapj.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
vilmaboy #45898 üzenetére
Ne játsszunk esetleg helyetted? Annyit pörögsz ezen, már többen, többször leírták, mit használj, linkeket is kaptál, innentől illene már egyedül megoldani a helyzetet.
Nem tudod életben tartani a party-t, raidet? Meghal a tank gyakran? Állandóan elfogy a manád? Lenooboznak? Akkor tényleg valami nem stimmel, fuss neki még egyszer pl. a fentebbi linknek, meg amit itt írtak a többiek. Ha ezek nem állnak fent problémaképp, akkor meg nem mindegy, hogy hajszál pont úgy csinálsz-e mindent, mint ami az ideális lenne? -
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45883 üzenetére
Nem, a fa hossza fix 45 másodperc, amin nem tudsz változtatni. A talenteket próbáld ki; egy talent cseréje csak 1 reagens felhasználásába kerül... Amelyik bejön, tartsd meg.
Szerintem a macska dps-ével nincs gond, ha az ember tudja használni a cooldownjait; kivéve az AoE, mert ahhoz brutális energyregenre lenne szükség. -
Arnold2
őstag
válasz
vilmaboy #45883 üzenetére
Nem kell makró. Ott van a Blizz gyári öltöző szekrénye (karakter képernyő, nagyjából a neveddel egy vonalba van 3 gomb. A harmadik lesz a te embered. Ott létrehozol egy új presetet, majd mondod neki, hogy mentse el. Onnantól kezdve ha azt megnyomod és minden elmentett ruha az inventorydban van felpakolja magára). S ha jól tudom, működik úgy is ha az ikont kihúzod a castbar-ra és ott nyomogatod.
Druida tankként lassabb lesz a DPS-es, hisz nem az a fő feladata, de meg lehet vele lenni. A legjobb ha kerítesz magad mellé egy DPS-t (összehúz+AoE elv érvényesítésére
). Mackótank barátom és jómagam igen effektív csapatot alkotunk és viszonylag gyorsan is haladunk így.
-
Teki1986
tag
válasz
vilmaboy #45868 üzenetére
Akkor valószínűleg félreértettél. Amit én kerestem volna, hogy mászkálsz és a sárga pöttyök helyett azt látod hogy milyen bánya van ott, jelenleg ugye felé kell vinned az egeret és akkor kiírja milyen. Nem az egész térképen akarom látni a bányákat.... A gatherer pedig csak a helyeket menti el, amire nincs szükségem mert tudom merre szokott lenni.
-
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45844 üzenetére
A tankon Lifebloomot és Rejuvot kell tartani, nem "vagy". Hosszú buffod nincs más, csak a MotW. Rövid buffnak rádobhatsz egy Ironbarkot is, de ne ész nélkül, ahhoz túl hosszú a cooldownja.
A Resto gomba a következőképpen működik: ha leteszed, akkor nem csinál semmit. Ha robbantod, akkor healel. (de sebzésnek is felrobbanthatod, a Detonate külön spell)
Igen, Tree of Life alakban az a 4 spell (Wild Growth, Regrowth, Lifebloom, Entangling Roots) erősebb lesz.
A Soothe akkor jó, ha az ellenfél Enrage alatt van (megnő és piros lesz). Pl. PvP-ben a warriorok ellen hasznos. -
Arnold2
őstag
válasz
vilmaboy #45770 üzenetére
Justice-ből tudsz majd pofátlanul drágán crafting materialt venni:ércet, növényt, leathert, clothot stb. Hogy hol, fogalmam nincs. Catában SW-ben volt egy ilyen a Valor/Justice árusok mellett.
Illetve ha csak koca PvP játékos vagy, akkor át lehet váltani Honor ponttá és meg tudod venni a kezdő PvP geart belőlük, szép lassan. Már persze ha igényed van ilyesmire.Addig is minden olyan helyre ahol kisebb mint 458 ilvl-ű cuccod van és lehet oda ilyen Justice cuccot venni, megéri beruházni.
-
Arnold2
őstag
válasz
vilmaboy #45768 üzenetére
Röviden nincsenek. Amit egy Pandás HC-ból kaphatsz: Justice pont / boss, item, valor (ha random volt a HC) valamint móka és kacagás. Vannak Klaxxi, Golden Lotus, Shado-Pan témájú HC-k, de annyi.
Másik végén megfogva: tényleg csak dailyzésből lehet az egyes frakciókhoz reput szerezni Pandaria földjén. -
Arnold2
őstag
válasz
vilmaboy #45765 üzenetére
Ahogy átlépsz repu szintet a Golden Lotus-szal úgy kapsz egyre több és több dailyt. A küldetések variálódnak, hogy nem und meg őket már rögtön az első héten, ezért napi szinten más és más küldiket kapsz. Sárga küldetés nagyon kevés van Blossomban. Sanszos, hogy már meg is csináltad őket. Az a zóna főleg dailyzére lett kitalálva.
Csináld meg a pagodás questeket. Ha Frendly leszel, miután meglettek a pagodás questek mész majd a kis tóhoz. Ha honored vagy, akkor megcsinálod a pagodát, majd mész a tóhoz, majd megint mész tovább. Revereden megint kapsz egy új részt. Szóval szép lassan egyre több daily nyílik meg. Türelem.Lehet olyat, hogy a további dungeon és scenario repupontok a golden lotushoz vagy més frakcióhoz menjekek?
Nem tudom hányszor mondjuk még el, vagy írjam le, de NEM!! Biztos ami biztos fusd át még egyszer ennek az elejét. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
vilmaboy #45765 üzenetére
"Miért van az, hogy bloosomban kaptam egyszer a tónál napikat, de azóta nem kapok"
Golden Lotusnál több daily quest hub van, a legelső mindig ugyanaz, viszont utána több helyre is küldhet tovább, naponta változik hova.
És igen, ahogy nő a repud, úgy lesz majd egyre több quest hub naponta."Hogyan tudnék a napikon kívül többet repuzni hozzájuk?"
Sehogy, MoP-os frakciókhoz csakis napizással lehet repuzni. -
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45726 üzenetére
1. Nem. Olyan addon van, amivel waypointot lehet oda tenni, a TomTom. De ezzel is csak egy nyilat kapsz, ami oda mutat; olyat nem lehet csinálni, hogy ilyenkor automatikusan a célra menjen a karaktered, ezt ugyanis a Blizzard tiltja a WoW programkódjában.
2. Jegyzet csak addonnal írható. Én pl. a HandyNotest használom.
3. A Carbonite-ból szerintem nincs teljesen Mists-kompatibilis és hibátlanul működő verzió. -
Fandango
veterán
válasz
vilmaboy #45726 üzenetére
Elso kerdesre a valasz: NEM
Masodik kerdesre a valasz: talan valami addonnal megoldhato
Harmadik kerdesre a valasz: Carbonite teljesen felesleges, a jatek sajat quest helpere boven eleg (nagyon regen hasznaltam Carboniteot de akkor zabalta a memoriat es ra kellett jonnom nincs semmi ertelme). -
Arnold2
őstag
válasz
vilmaboy #45698 üzenetére
Nna akkor kezdjük:
Tabardokat elfelejteni! A MoP-ban egyetlen egy frakció van aki tabardját hordva reput kapsz. Ez az Allys panda frakció, a tabard vendor ott van a Catás portálok mellett. Semmi extrát nem kapsz, csak pár teknős mountot exalteden.
Repu szerzési lehetőség. Legegyszerűbb ha befejezed az összes zónát achievmentre. Ekkor általában a legtöbb frakcióval minimum honored leszel. Illetve csak akkor nyílnak meg a dailyzési lehetőségek, ha eljutottál már a sztoriban (ha nem is a végéig, de) egy jó darabig. Szóval mivel nagyon nem sürget semmi ezért ajánlom, hogy legyen meg ez az achievment. Nem kötelező, de: lesz már egy megfelelő helyismereted, az összes dailyt ado NPC ki lesz szabadítva/ott lesz/szóba fog állni veled stb, némi pénz áll a házhoz, jó pár frakcióhoz a sima "sárga kérdőjeles" küldetésekkel is tudsz reputációt szerezni.
Na de mire is jó a reputáció? A legtöbb frakciónál revered reputáció szint elérésével megnyílik a lehetőség, hogy epic 489-es item levelű tárgyakat tudj venni valor pontért.
Biztos ami biztos: a pandás frakciókhoz csak dailyzéssel lehet reput szerezni, semmi mással! Repu frakciónak szól, nem városnak.Justice pontok: ezekért tudsz 458-as ilvl-ű cuccokat venni magadnak. Justice pont főleg napi normál random instából illetve heroic bossok megöléseból jöhet. Mivel gyorsan jön ezért egy korrekt geart már össze lehet belőlük szedni.
Valor pontok: Ezekből tudsz magadnak 489-es ilvl-ű cuccokat kiváltani, feltéve, ha revered vagy a frakcióval. Valor pont lassan már a csapból is folyik, szerintem két patch múlva már ha mountra ülsz is kapsz 10 valor pontot.
Na de nézzük, hogy most honnan szedhetsz valort: Dailyzel: minden teljesített lvl 90-es daily után kapsz 5 pontot. Első napi teljesített random hc insta után kapsz 90-et, az összes többi teljesített után 45-et.
Looking for raid után is hasonlóan, csak nálad az még nem játszik. Ha jól tudom napi első teljesített scenarió után is kapsz 30/40-et, erre nem emlékszem pontosan.Kinél érdemes dailyzni? Ha azért akarod elérni legalább a revered szintet, hogy ki tudj venni epicet akkor: Golden Lotus, The Klaxxi, Shado-Pan (csak azután kapsz tőlük küldit ha legalább revered vagy a Golden Lotus-szal), The August Celestials (csak azután kapsz tőlük küldit ha legalább revered vagy a Golden Lotus-szal).
Ezen felül vannak olyan frakciók ahol pusztán a játék élménye miatt megéri repuzni vagy mert jó/érdekes cuccokat tudsz kivenni, vagy azért mert egyszerűen szórakoztatóak a küldetések: The Tillers, The Anglers, Order of the Cloud Serpent (ha szeretnél pl. ilyen csini sárkányon majd repülni, velük meg kell legyen az exalted).
Nagyon röviden és tömören.
Enchant,gem egyéb erre (nem értek a druidához, de gondolom nem írnak hülyeséget).
-
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45661 üzenetére
Igen. A Ferocious Bite 25 energybe kerül, de további max. 25 energyt még elvisz. Minden plusz energy 4%-kal növeli a sebzését, ezért kell lehetőleg 50 energynél ütni, mert akkor duplát sebez.
A fenti rotádban alapvető hiba, hogy későn használsz Savage Roart, ami minden fizikai sebzésed megdobja 30%-kal - ezzel gyakorlatilag eldobsz egy csomó dps-t is a Rake-en és a Mangle-n keresztül. Glypheld ki, és akkor kombópont nélkül elnyomhatod; így 12 másodpercig tart, ami elég lehet a Rake+Mangle-spam+Rip kombóra (a Rip nem feltétlenül fér bele, Omen of Clarity-procctól, haste-től és a critekből kapott dupla kombóponttól függ).lakisoftnak is szól, meg neked is: reput adó tabard - mint a Wrathban és a Cataclysmben volt - nincsen Pandarián, csak a frakciód pandaren tagjaié (Tushui az Alliance-nál, Huojin a Hordánál). A többi frakcióval dailyhetsz repuért, más módszer nincs.
-
lakisoft
veterán
válasz
vilmaboy #45657 üzenetére
Rotában itt nézz szét: http://www.noxxic.com/wow nézted már?
http://www.noxxic.com/wow/pve/druid/feral/dps-rotation-and-cooldowns
Elolvasva az ajánlott rotát a tied nem teljesen helyes.
Közel 100k-s dps-t ki lehet belőle hozni
-
ígyvanferi
addikt
válasz
vilmaboy #45645 üzenetére
Kezdd el gyűjteni a justice pontokat, hogy az abból vett 463-as cuccokkal felvértezve minél hamarabb mehess hc instákba. Reput farmolni még direktbe nem tudsz, majd 90-esen daily questekkel, de ha folyamatosan questelsz Pandariaban, akkor persze gyűjtöd a reput. A Klaxxi és a Golden Lotus repu megszerzése az elsődleges. Ezek mondjuk csak akkor iránymutatóak, ha raidelni akarsz majd minél hamarabb.
-
vilmaboy
őstag
válasz
vilmaboy #45644 üzenetére
Kopp-Kopp
Ez a wow-os topik?
Anyit kérdeznék még, hogy. Lassan itt a lvl90... Mire érdemes koncentrálni, ha már nem a szintfejlesztés a cél? Repu, szakmák? Mire érdemes elsődlegesen időt fordítani?
Alchemy és Herbából meg lehet élni manapság? Mit érdemes gyártani? Kellene összeszedjek egy kis gondot. Kell valai spéci recept, vagy a vendorosokból is meg lehet élni?
-
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45634 üzenetére
A Feral druida alapvetően sok dologra kell, hogy figyeljen, ezek a következők:
- legyen a druidán aktív a Savage Roar (ha glypheled, akkor kombópont nélkül is használható lesz)
- legyen a célponton Faerie Fire
- az ellenfélen pörögjön a Rake és egy minél magasabb kombóponttal elnyomott Rip (mivel ezek sebzését dobja meg a mastery)
- ha van fölös kombópontod, és nem kell se Rip-et frissíteni, se Savage Roart megújítani vagy az ellenfél erősen halódik, akkor Ferocious Bite, lehetőleg 50+ energynél elnyomva
- ha kevés az energy, akkor jöhet a Tiger's Fury és ennek ideje alatt Shredet kell használni
- szakításra Skull Bash
- ha az ellenfél háta mögött vagy mindig (azaz tankolják), akkor Shred
- és végül amikor csak simán ütögetsz, akkor MangleA fentiek egy célpontnál működnek. Több ellenféllel szemben a macska nem túl hatékony, mert csak 2 abilityje van a célra, a Swipe és a Thrash, viszont mindkettő drága és energy nélkül maradsz. Néha hasznosabb, ha egyesével ölöd meg az ellenfeleket és közben igyekszel túlélni.
Ezen már csak a talentek módosíthatnak, pl. szólóra jó a Nature's Vigil, amely növeli a sebzésed és a single target ütéseid gyógyítanak téged, vagy a Typhoon, amivel segíthetsz magadon, ha egyszerre túl sokan ütnek...
A statokból elemi fontosságú a haste, mert gyorsítja az energy regenerációját és a mastery, mert növeli a vérzések sebzését. A hit és az expertise lehetőség szerint minél magasabb legyen, ha maximalista vagy, akkor capelni kell mindkettőt (ez 7,5%-ot jelent). A crit jó, ha van, a masteryvel kell kiegyensúlyozni a mennyiségét. -
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45623 üzenetére
Az Alliance fővárosának Shrine of Seven Stars számít, a Hordáénak Shrine of the Two Moons - mindkettő Vale of Eternal Blossomsban van, ahová lvl87-en juthatsz be egy questchain teljesítése után. Egyébként bármelyik fogadó (igen, "ahol innkeeperek vannak") megfelelő erre a célra. Itt maximum 1,5 szintnyi rested xp-t szedhetsz össze, amihez 10 napra van szükség.
-
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45570 üzenetére
A WoW-Hungaryn írtunk erről összefoglalót az 5.0 megjelenése előtt; azóta ez kissé elavulttá vált a hotfixek miatt, de a lényeg nem változott. A monkról is van hasonló írás.
H.O.D.: a stormwindi herbalism trainer az alkimista bolt előtt álló night elf hölgy, a neve Tannysa.
-
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45545 üzenetére
A nem vendortól vagy trainertől érkező receptek alapvetően kétfélék: vagy drop (azaz egy adott mob, egy adott szintű mob, egy instance vagy zóna bármely mobja stb. dobhatja), vagy felfedezéssel gyűjtheted be, ilyenek pl. az alchemy 525-ös skill feletti receptjei. Ilyeneknél gyártanod kell, amit tudsz és ami felfedezést indukálhat, és egy bizonyos eséllyel megtanulod az új receptet. A cookingban szerintem drop receptek vannak és olyanok is, amelyeket csak egy frakciónak árulnak, a másiknak nem; de felfedezhetőek nincsenek.
Minden másodlagos szakmát felvehetsz, ezekből 4 db van: fishing, cookind, first aid és archaeology.
-
Lirion
addikt
válasz
vilmaboy #45550 üzenetére
Nem csak monkkal, semmivel nem léphetsz szintet, 1 xp-vel a 86. szint előtt megállsz. 85-re nyugodtan felléphetsz.
Egy viszonylag nyugodt tempóban a 10 napos trial bőven elég arra, hogy egy monkot 85-re felhúzzál, ha pedig úgy aktiválod a trialt, hogy fozen az accod, akkor gyakorlatilag ingyen felhúzhatod 85,9999-re.
-
Arnold2
őstag
válasz
vilmaboy #45524 üzenetére
Ehhez a Battlechest-hez is jár az egy hónap alap játékidő.
Mivel sajnos nálunk, ha beszervezel valakit a WoW-ba, még mindig pilótajátéknak minősül (vagy valami olyannak ami miatt a Blizz nem vállalta hogy nálunk is lehetővé tegye a Recruit a Friend promóciót), ezért sajnos semmi plusz nem jár neked.
HA anno angol címre lett regisztrálva a játék, és még most is azon van, akkor már kaphatsz pár in-game dolgot, de ennek bővebb részletezését ezen a fórumon mellőzném. -
dilipok
veterán
válasz
vilmaboy #45411 üzenetére
ez mar nem ide tartozik, de nem
amig megerkezik az X osszeg, addig minden ingyen van. A citinel pl minden kp felvetel (itt bukik az elmeleted
), kartyadij, sot havi 2x kulfoldon is ingyenes a kp felvetel (amivel sokszor sokkal elonyosebben lehet penzt felvenni, mintha itthon valtana az ember). Arrol nem is beszelve, hogy a legtobb munkahelyen csak szamlara utaljak a fizetest.
egyszoval, van itt lehetoseg, nem csak sirni kell, hogy "miert kell megadni bankkartyaszamot a regisztralasnal?" (nem neked szol
)
-
Wolverine
félisten
válasz
vilmaboy #45396 üzenetére
Ugyanazt, amit a többiek
Ha írsz egy ticketet, akkor a support törölni fogja a felesleges Starter accountot a Battle.netről. Ezt nyilván angolul kell megtenni (vagy olyan nyelven, amit értenek a Blizznél: németül, franciául, spanyolul, olaszul, oroszul vagy portugálul).
-
válasz
vilmaboy #45393 üzenetére
Ilyen problémám volt nekem is (sikerült egy starter accot regisztrálnom a Bnetemre) és pechemre eléggé idegesített, hogy ott van. Írni kell a supportnak, hogy ott van és szeretnéd töröltetni. Kérni fogják, hogy küldj vissza pár adatot az accounttal kapcsolatban, de ne a válasz emailben, hanem mellékletként csatolva txtben, aztán amint jut rá idejük, törlik.
Más: Engem nem érint, de ez a RAFos dolog valami nagyobb méretű "kampány" volt a Blizztől? Elég sok helyen olvastam, hogy APseknek és másoknak is leszedték az ingyen hónapot(kat) - állítólag olyanoknak is, akik saját 2. accountot RAFoltak és tényleg fizették a havidíjat arra az accra -.
-
Khelben
nagyúr
válasz
vilmaboy #45393 üzenetére
Hagyd a fenébe, elfér. Egyik ismerősöm is ezt csinálta, csak ő ráadásul két alapjátékot regisztrált be, aztán az egyikre megvette a lichkinget, a másikra meg feltöltötte a gamecardot
Aztán írt a blizzardnak, hogy mentsék meg, mert nem tudja mit csinál
De végül rendezték neki, bár az egyik alapjátékot elbukta, az azóta is ott figyel neki a wow2 alatt.
-
rt06
veterán
válasz
vilmaboy #45354 üzenetére
letezik android sdk, amiben van emulator, arra megprobalhatod feltenni, vagy van windoze-os authenticator is (de ez utobbi nem tamogatott, es lehet az elsot sem dijazzak)
emelle en mindenkeppen javasolnam a mobil alerts bekapcsolasat is
-
func93
senior tag
válasz
vilmaboy #45348 üzenetére
Ha online veszel gc-t vagy kódot avagy boltból az teljesen rendben van. Viszont ha raffot veszel goldért sajnos évente párszor előfordul hogy vna ilyen tisztitás. Igazából nem látod hogy a játékidőd raff mert sima játékidőnek számolja. Akkor tudod hogy raff ha goldért azt veszel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- EA Sports WRC '23
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged