- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
Én azt figyeltem meg, hogy csak a nyálelfek az igazán bátrak, és ölnek meg egy lövéssel, jól felszerelt 80-asként egy 5x-es szintezőt.
Olyan létezik, valaki nem engedi a wowarmory-nak, hogy mutassa a karakterét? Rákerestem a tisztelt hunter kollégára, hogy lássam, legalább TotC-ból öltözködik-e ehhez a mutatványhoz, de nem találtam. -
FefeeX
veterán
eddig is kaptam, már megszoktam...
Sajnos sok embernek wow helyett pszichológusra lenne szüksége vagy minimum mellette, mert az objektivitásnak még a szikrája is kiveszett belőlük, aztán mikor valaki a wowos társadalmat ítéli el, az ilyenekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatok alapján ítélkezik, pedig valóban ott van 80% normális is...ui. tisztelet egyébként a kivételnek, mert pl Cathfaern-nel semmi bajom, sőt, szerintem olyan szitukban is képes tárgyilagos maradni, ahol nem mindenki lenne az... Bár bajom gyakorlatilag mással se nekem van.
-
FefeeX
veterán
Mert a begyepesedett függők előtt csak áldani lehet, ha már negatív véleményed van, te vagy a szemét, és úgy veszi védelmébe, mint ha saját gyereke lenne... Hiába, a fanatizmus már csak ilyen, mikor olyan magasságokba emelünk valamit, hogy a gerenda már nem szúrja ki a szemünket...
Mondjuk mit vársz tőlük, mikor ez az életük, szinte 24/7 ezt nyomják... Az életüket milyen jogon fikázod? -
Arnold2
őstag
Valahogy gondoltam, de akkor fogalmazzon rendesen. Általában fát lehet vágni a hátamon, de azon kevés okok egyike, amiért fejszét rántok az ha kiforgatják a szavaim.
Valamint tőlem azt csinál a Blizzard amit akar, úgy sem lehet tenni ellene semmit. Ha nekem valami bajom van a WoW-val akkor a barátaimmal beszélem meg s nem itt. De kivételes itt is megosztottam egy véleményt.
S itt van még egy: régóta olvasom a topicot és úgy látom, hogy csak kérdezni szabad a játékról. De ha már valami kritikát, ne ad isten egy negatív véleményt mondasz, felvillan a "mit sírsz sziréna".
S ez most nem rád vonatkozik Petie. -
-
-
-
FefeeX
veterán
Nekem 4850-el kb hasonló, de érdekesmód, hiába mondanál 10et, lesz az majdnem 30 is szerintem nálad is
Csak inkább akad a játék számolása talán... Nem tudom, nem egy jó dolog, de ez van
Dalaranban érdekesmód nekem 30-40 közt szokott mozogni, minden fullon, 1280*1024, csak az árnyékok vannak legjobb -1en... -
GabN73
addikt
-
redbulz
tag
-
Wolverine
félisten
Én is voltam boomkin egy szint erejéig; nem rossz, de hozzászoktam a sunnyogós stílushoz
(van egy elit quest Howling Fjordban, amit melee-ben nem lehet szólózni)
#28634: ami népszerű, az nem biztos, hogy jó is
Cartographer helyett Mapstert használnék (plusz persze Cromulentet és HandyNotest), Auctioneer helyett AuctionLite-ot (ha kell a hibafigyelő is az Auctioneer Suite-ból, akkor BugGrabber és BugSack mellé), X-Perl helyett agUF vagy ShadowedUF... a Recount szintezéskor szimplán felesleges. A QuestHelper meg szvsz az olvasni nem tudók addonja.
-
Fekete Fény
tag
Nekem most nagyobb gondom lett hirtelen.Amikor abba hagytam a játékot akkor kidobtam a gamet is
Hogy én mekkora hülye vagyok megvan az accuntom most valahonnan le kell szednem a játékot még egyszer csak nem veszem meg...Csakhogy 8 helyen néztem egyiken sem lehet (bocsi a warezért)ÍDe vajon mért dobtam ki (a párom mondtam de lehet ő volt mert 16 órákat játszottam XD)Vele meg semmit van ez így...privben ha valaki tudna segiteni megköszönném
-
Problémásan
Elvileg, akkor egy hosszabb levelezés kezdődik a Blizz supporttal, hogy vegyék le a tokent az accountodról. (Gondolom minden adatodat, titkos kérdésedet, meg mittoménmit elkérnek)
Wolvi: Az utolsó kommentben a "We ask you to NOT change password until the investigation is fully " rész tetszik a legjobban. És komolyan van olyan, aki ezt beveszi?
-
FefeeX
veterán
Vagy rosszul értelmezem, vagy vmi itt nagyon nincs összhangban:
"The damage reduction from a critical strike is capped at 33%, which equates to 1414.5 resilience at level 80. However, there is currently no cap on critical strike chance reduction. "
Bár nem fért ki az egész de mégis látszik rajt a lényeg. Azt írja hogy 1414,5 resinél 33%-nál cappelt jelenleg a damage reduction. Aztán a táblában meg 1414,5-nél kb 20%-on van az érték... Hogy is van ez?
-
De ha jól értem utánna már nem generál adatforgalmat, maximum, ha resync van. (és ezzel máris nem döglik be idővel, mint a sima, 1etlen probléma az, hogy telefont nem lehet cserélni (illetve ez se az, mert úgyis megmarad az öreg 6131esem, max kártyát kell beletennem sresynchez)).
-
FefeeX
veterán
letölteni kell csak a net, vagy utána onnan szedi a kódot is? Csak mert akkor már drága játék, ha ahhoz is kell net neki... (Ugyebár sajna nem iphone kompatibilis a cucc, az U600on meg külön nem fogok netes kártyát tartani)
robyroby #216: néha akkora baromságokat írsz, hogy bölcsebb maradnál, ha le sem írnád... A GM rengeteg jogos kérést sem tud teljesíteni, nem hogy ilyen hülyeséget, hogy adjon T7,5 helyett T8 nadrágot... Persze, nekem meg a T8,5 szettem cserélje le T9 iLVL258ra... -
FefeeX
veterán
Ehhez mi kell a mobilra? Internetkapcsolat?
Most u600am van, de iphone 3GS-t tervezek... Egy kis segítséget szívesen fogadok, mert ez kevesebb eséllyel döglik be és olcsóbb, mint a token...#28211: közben már meg is válaszoltad
Stormwind csengőhang
Ezt imádtam legjobban az Alliságban, szerintem a legjobb hely, képre, hangra mindenre
-
FefeeX
veterán
Inkább azt mondanám, Vista alapú rendszerek sokkal kevésbé bírják és szeretik a tuningot... Erre példa sajnos rengeteg van. Nekem pl only ram időzítés állítás miatt dobálta a Pista a videokártya nem válaszol üziket, a villogást meg a néhai újraindulást... Pedig a memóriám alapból CL4 időzítésű, mégsem úgy működik...
robyroby #178: Armor penet, ahogy hallottam, 3.2.2-ben nerfelésre kerül... Tehát most hiába gemelsz rá, lehúzzák...
Mondjuk, ha jól tudom, 3.2.2 novemberben jön csak.
-
Nvidia: Open NVidia Control Panel, go to Multi-GPU section, disable it. Hogyha ez téged érint. (+physx sem biztos, hogy kell, hogy fusson)
Esetleg néz meg a start menü/ computer/jobb click/manage/system tools/event viewerben, hogy a wow milyen hibával lép ki. Az esetleg kicsit közelebb visz a megoldáshoz.'
szerk: Egyébként van már logitechnek win7 drivere, vagy te is vistasat használsz?
-
szilchi
őstag
Kössz a linket.Lehet megveszem,de még nem biztos.Már 63 vagyok és arra már lesznek jobb dropok.Meg mivel main kari,kell a pénz mountra.
Meg egy kérdés:Néztem a Project Lore:10 days of a night-ot.Ott a Deathnight-nál van egy quest adó npc Baron Rivendare néven.Ez ugyan az,mint Stratholme-ba?
-
Wolverine
félisten
-
Vigneau
félisten
Tudom, tudom. De olyan jól nézett ki...
Viszont áttalentolva Arms-ként 2 - pár szinttel - kisebb karit sikerült egyszerre lerendeznem. Meg is lepődtem. De ha futkos körülötted az ember, akkor kisebb az esélye, hogy eltalálod. Így akkor jobb, ha már legalább ebben az esetben jól megsebzed. Mire leesett...mobal: Tudom ám.
Tény, ez az RP-PVP "átka". Vagy erre, vagy arra vagy igazán jó.
-
-
SzlobiG
félisten
Nekem is lenne kérdésem ezzel a patchel kapcsolatba amiket a wotlkhoz leszedett patchek azok jók lesznek ide is, nem? WoW-3.0.1-enGB-patch pontosabban ez az 1.3gigás ha ezt felrakom akkor utána mehet fel a 3.02-ig, nem? Vagy ezek csak a wotlkhoz jók?
Mer ha jól esz, akkor nem szedetem le feleslegesen.
-
ricsiv92
tag
Lehet, én vok a béna,
* First / Last name: Család/Keresztnév* e-mail: az email cimem
of the card owner
Card Type:Electron Visa
* Card Number: a számlaszám(ide kell az utolso 3 szám??)
* Expiration:hónap/év (ide milyen dátumot is kell jelölni?)
* Verification Code:utolso 3 szám a bankkártyárolLécci segitsetek, ha valamit rosszu irtam javitsatok ki és válaszoljatok a kérdésekre pls.
Csak nem vagyok tul jo angolos -
-
Viktor77
titán
-
animatrix11
őstag
arra utaltam hogy azt írtátok semmilyen gearral nem lehet ezt + azt leverni, akármilyen jól is játszom, de a témát lezárom, ha a geart nézzük, persze hogy az alap s2es-el nem fogok mindenki vagy a többséget elverni, tapasztalotom sincs még meg, bg-nél demage tekintetében kb az első harmadban szoktam elhelyezkedni, ami se nem túl jó, se nem túl rossz, rekord eddig AV 3. helyezés, de ott szerintem a többiek voltak valszeg gyengébbek
-
animatrix11
őstag
a kiegyensúlyozottság az amikor azonos gear mellett ha valaki jól játszik le tud verni minden karaktert, bármilyen kasztal is van,
"warriort 1v1-be azonos gear mellett lock-kal sztem nem lehet megölni" ennek alapján nem nevezném annak
kb a mage, holy pala, priest, estelg sámly, druida akit levertem eddig ,esetelg a többiből ha nagyon béna volt vagy még az enyémnél is rossza gearje
-
sasa311
veterán
Ezt nagyon könnyen megállapíthatod, ha már 1v1ről beszélsz:
Voidwalkerrel jött?
Úgy death coilozott el, hogy pont leesen az MS és az intercepted CD-n legyen, vagy csak bele a vakvilágba?
Ismeri-e a Coex nevű remek skillt?
Le tudja-e trinketelni magáról a lolstringet?Bgn szutyokgeares 0/0/61 talentű embereket darálni könnyű, az nem visszajelzés egy kaszt balancáról...
Inkább kérdezd meg Nevart, hogy mennyire egyszerű 1v1-be lenymnia draintrainet. -
sasa311
veterán
Sl/Sl lockot megverni warrior 1v1-be közel lehetetlen azonos gear mellett ^^
Ha véletlen crittelsz 6-ot zsinórba akkor is megöld a DoT, ha meg nem crittelsz (ami egy 400+ resis ellenfél ellen könnyen megeshet) akkor gyk. tök esélytelen vagy.animatrix11:
Talentelj át SL/Sl talentre (siphon life + soul link) és mindjárt sokkal tápabb leszel PVPbe.
Onnantól kezdve egy átlagos képességű warrior csemege lesz. A lock nagy ellensége a rugó, nem a warrior. -
animatrix11
őstag
aha, tehát kurvára nincsnenek kiegyensúlyozva a kasztok
gratulálok blizzárd
a klánban azt mondták hogy deeeee kivannak egyensúlyozva, csak kicsit a gearem, remélem a kiegben fel lesz tápolva a lock mert ez igy nagy szarblizzárd meg bekaphatja
méirt is nem mage-t keztem amikor kiválasztottam a karimat... akkor megfogom jéggel és szétbasztam volna a sok köcsög harcost meg palát meg rugot, de igy ezzel a szerencsétlen lockal...
-
Luos
tag
Igazából en mindhármat kipróbáltam, eléggé lehet vele aprítani már karában is, csak curator mivel arcane immune ezért eléggé nem szerencsés, frost elég jó de kevés dps, max az aracne frost (bar nemtudom az icy veins mit változtatott ezen), fire elég brutális, nekem vlt 33% self fire crittem (ami nem olyan sok) csak a sok resist megölte az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest