- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrGonzo22
őstag
-
ígyvanferi
addikt
válasz
szilchi #40687 üzenetére
Spiritnek miért van capje? Ha hitre gondolsz, akkor 214,46 hit rating kell a 17%-hoz 70-en [link]. Haste-ről nem nagyon tudok nyilatkozni, talán a 12,5% softcap, ami említésre méltó. Shadowpriest.com-on nézz szét, van pre-cata, pre-wotlk arhív szekciója.
-
parandroid
félisten
válasz
szilchi #40643 üzenetére
Ahogy megfigyeltem, akkor van ilyen, amikor valaki úgy lép ki, hogy nem rollol, és nem passol, ezért végig kell várni, amíg letelik az idő, és autopassol. Ilyenkor minden esetben utólag kell kiszedni a bossból a cuccost, különben buktad. Én is jártam már így, méghozzá olyan itemmel is, amire amúgy tényleg szükségem lett volna.
Egyébként egyre inkább a bögyömben van a Blizzard loot dobási rendszere. Druidámnak a patch óta nincs vállasa, egy pvp vállast használok, hogy ne 353-as cuccban kelljen szaladgálnom. Láttam én már mindenféle aljasságot, a legkihívóbbak, amik semmi másra nem jók, mint a nép szopatására, és régesrég orvosolhatók lettek volna programozásügyileg:
- BH-ban mindenki rollolhat mindenre, így élelmes DK-k needelik el a leather cuccokat, majd chaten ajánlgatják a többet kínálóknak
- egy mage van a 25-ös partyban, de 4 esik ugyanabból a mage tokenből
- LFR-ben DW 4 példányban dobja ugyanazt az intellectes tőrt
- DF-ben olyan loot esik, amit senki nem tud használni, még offspecként sem (intes plate, pedig nincs a partyban pala, spirites mail, pedig nincs sámán)Értem én, hogy az a cél, hogy minél többet menjél, de rendkívül frusztráló, amikor a tankos trinketet archbishop kidobja 4 hét után, és egy dk elneedeli előled...
Na, megvolt a napi qq, mentem ebédelni.
p
-
válasz
szilchi #40643 üzenetére
szerintem az a gond, hgy hamarabb kilépsz az instából minthogy a táskádba kerülne
tipikusan az utolsó bossnál szokott előfordulni
és nem, nem kapod meg utána postán, hanem elveszett végleg, nekem is többször előfordult
a megoldás, hogy meg kell várni, míg hozzád kerül, csak aztán kilépni a groupból -
ígyvanferi
addikt
válasz
szilchi #40643 üzenetére
Nem mernék rá megesküdni, de amikor én jártam így, később bekerült volna a táskámba. Láttam, hogy megnyertem, de sehol nem találtam a tokent. Végignéztem tüzetesen, egyesével a táskákat, de semmi. Aztán talán másnap vettem észre, hogy de hát itt van!
Nem tudom lehetséges-e, de hátha neked is "előkerül" a cucc. -
Healbacsi
őstag
válasz
szilchi #40629 üzenetére
Pvp-ben egyertelmuen disc, de pve raideken fight fuggo melyik a jobb, azaz mind a 2 spec egyforman jo. Papkent jol kell hasznalnod mind a kettot, ha majd raidelni szeretnel, de ha csak hc instakat mennel, esetleg pug raidek, akkor azzal jatsz ami neked a legjobban bejon.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
szilchi #40591 üzenetére
Nem tudom ezt hol találtad, de "As of Patch 3.1, will still allow warriors and druids to generate rage from damage absorbed." és "Patch 3.1.0 (2009-04-14): Attacks that are blocked, parried, or absorbed (as with Power Word: Shield) also generate rage."
Forrás: WoWWiki 1. 2. Hirtelen máshol nem találtam, de talán elhiszed. -
H.O.D.
senior tag
válasz
szilchi #40332 üzenetére
Alacsony szinten ez is egy faktor, de nem indokolná azt, hogy lvl81-85 között sem képes egy frakció megnyerni egy adott BG-t, sőt, gyakorlatilag egyiket sem. Ez egyébként valami frakció-specifikus, pszichés defektus lehet, mert vannak ismerőseim jó páran, akik US szervereken tolják és összességében ott is elmondható, hogy a horda jobb PvP-ben.
-
H.O.D.
senior tag
-
Lirion
addikt
válasz
szilchi #40278 üzenetére
Jah, mázlival össze lehet szedni egy heirloomot, de valszeg csak az első hónapban, az első küldi, amivel megszerezd a cuccot a trophy küldéshez, nem igen lesz ismételhető havonta se. Így viszont semmi értelme kis karival erre gyúrni, mire a következő DF eljön, addigra már úgyis lehet a heirloomnál jobb cuccokat szerezni (lvl 60-70 pvp cuccok).
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #40276 üzenetére
update:Ami dungeonban esik item,azt nem csak az utolsó boss dobhatja.Most Wailing Caverns-ben az első dobta.Viszont ha már egyszer megcsináltad,akkor másodjára hiába te nyered meg nem engedi megkezdeni a questet.Kérdés az,hogy a következő hónapban meg lehet e megint csinálni.És ahogy néztem,egy dungeonban aszerint esik trophy hogy hány embernek van meg szerintem a küldi hozzá.Ez megmagyarázná hogy miért esik néha 4-5 db meg néha miért 20-25.Ja és ha simán mobokat ölsz,akkor mindegyik kill ad egy trophyt.Így azért össze lehet szedni a 250 db-ot.
-
parandroid
félisten
válasz
szilchi #38396 üzenetére
A kulcs már magában nem regisztrálható megint, mert tartozik már hozzá egy felhazsnálói név és egy jelszó. Ha ezeket nem tudja, akkor szívás van. Meg kell próbálni a supporttal felvenni a kapcsolatot, és utánaolvasni a FAQ-ban, hogy ilyenkor hogyan lehet megoldani a dolgot. De az az érzésem, hogy ha már nem működő e-mail címen van a regisztráció, akkor annak már lőttek.
p
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
szilchi #37303 üzenetére
Jap, ticket GM-nek.
Amúgy érdemes rögtön írni GM-nek, amint bármi akár kisebb probléma is van. Egyrészt tényleg segítenek, másrészt tényleg fizetünk a játékért és ezért vannak
Hálisten arrafelé nem a magyar szokás dívik, hogy az vevő van az előadóért (szolgáltatóért), hanem fordítva.
Én pl. egyik nap írtam ticketet azzal kapcsolatban, hogy szeretnék egy nevet használni, ami egy lvl5-ös (valószínűleg sosem használt) karinak van. Nem reméltem tőle semmit, de másnapra jött a válasz hogy átnevezte és foglaljam le gyorsan
Szóval ha bármi probléma van és pár percen belül nem sikerül megoldani, akkor nyugodtan lehet írni nekik. -
Viktor77
titán
válasz
szilchi #37251 üzenetére
Az elején így volt. Minden rám mért ütésre proccolt 1 hp. Azaz minél gyorsabban csépelt mondjuk a rugó, annál többször lett healem. Erősen megölhetetlen kategória volt a holy pala. Ezért lett a nerf, bár szerintem a 8mp-enkénti procc meg sok.
#37255-re: Én már így értettem amit írtam. Ugyan a cd lekerült (pontosabban nekünk nem is volt, nem is lett) róla, viszont csak 8mp-enként proccol, ha ütnek. Ennél jobb eset a 6mp-enkénti Holy Shock, de ez még így is 18mp, mire feltöltődik. Ezzel szemben a retri mindn Crusader Strike-ra kap egyet, aminek a cd-je, ha jól emlékszem, levihető 3mp alá. Így jön a nem egészen 9mp alatti full feltöltődés.
-
F-ECT$
titán
válasz
szilchi #37245 üzenetére
Addig kell élvezni az OP dolgokat amíg vannak. Néha hónapokig hagyják ezeket, néha csak napokig. Lockként sok ilyen volt: emlékszem pl a soul link annó a dmg 50%-át tolta át a petre: szinte rosszul éreztem magam ha nem vertem le 2 ellenfelet egyszerre. Aztán az egyik conflag átalakítás után a critje levette az ellenfél kb 60-80% hp-ját, az sem volt semmi. Vagy volt pl olyan is, hogyha úgy talenteltél át demonról, hogy a pet elöl volt, akkor egy csomó talent hatása megmaradt, és kvázi 2 full (31 pontos) fád élt egyszerre, stb.
-
Wolverine
félisten
válasz
szilchi #36759 üzenetére
Én egy Broker-plugint használok erre, a neve AntiSocial. Ez is out of date, de működik.
-
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #34589 üzenetére
Már meg is találtam a választ.Csak jóváírták az összeget,de vissza nem kapom."Szerencsére" még nincs náluk Cataclysm CD-key EU verzióban,csak US.Dobozosban lenne de az 10 dollárral többe kerül.
Szerk:Hopp..mégis van.De amíg az US CD key 39.99$,addig az EU CD-key 46.14$.......
Mekkora lol...el akartam repülni egy karimmal Ironforge-ból Badlands-be.Erre csak úgy engedi,hogy felrepül Light's hope Chappel-ig,onnan meg vissza le Badlands-ig.Pedig simán át repülhetne Loch Modan-on keresztül Fuselight-ba.
-
-
F-ECT$
titán
válasz
szilchi #33610 üzenetére
lvl1-79: Mivel jön a kieg, és így a lvl cap, ezért felgyorsítják a szintezést, ugyanis cél, hogy lvl1-től max lvl-ig mindig ugyanannyi idő legyen fejlődni, mint annó vanillában a lvl1-60 volt.
lvl80: Most istenes a mana regen, lvl85-ön viszont már nagyon kell figyelni majd rá.
A lvl62-es 1k dps tényleg szép, ez a dps még lvl75-ön is elég
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
szilchi #33587 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy fejlődés közben pár másodpercig tartanak csak a fightok, és két fight között a rövid cd-k lejárnak. Ez elég jelentősen befolyásolni tudja azt, hogy konkrétan fejlődni melyikkel gyorsabb (és ha ehhez hozzáveszel még olyat is, mint instant ghost wolf, akkor még másabb lehet a kép). Másként fogalmazva, fejlődéskor sokkal többet számít a burst, mint a hosszú távú dps.
-
szilchi
őstag
-
parandroid
félisten
válasz
szilchi #33438 üzenetére
Nekem is mindennap megy ez a szívás... Remélem holnap javítanak valamit a heti frissítésnél, mert ez eddig minősíthetetlen szolgáltatás. Ha MINDEN addont kikapcsolok, akkor van esély, hogy működik, de azért ez így elég gáz.
A másik, amitől teljesen készen vagyok:
Sosem voltam jó pvp-ben, sőt, kimondottan gyenge vagyok benne, nem is gyakoroltam, nem is akarom, és különben is öreg vagyok én már bohóckodni, csak nyugodtan questelgetnék, acsizgatnék, meg néha némi raid. A patch óta viszont azt vettem észre, hogy úgy darálnak be a 6k-s pve gearscore-ommal, hogy esélyem sincs mozdulni, sebezni meg szinte egyáltalán nem tudom őket. Eddig azért némi esélyem volt, 20k hp-s rugókat alapból helyre tudtam tenni a cicadruidával, most vagy lever, mielőtt észbe kapnék, vagy meg sem tudom ütni. Vért izzadtam, mire a honorból amúgy is csak poénból kivett furious/relentless gearemmel kiütöttem a gnerd rage achit, úgy daráltak, mintha 75-ös lennék a 80-asok között. A hétköznapokban alapból nem pvp gearben közlekedem a települések között, ill. questelés, farmolás közben. Ez most így feature, hogy tovább nyitották a pvp-ollót a pvp-pve gear között, vagy csak most az event és a patch miatt visszajöttek a vérprofik játszani?
p
-
bozont
veterán
válasz
szilchi #33444 üzenetére
Tapasztalataim szerint a WoW elég érzékeny a merevlemez töredezettségének mértékére, futtass egy töredezettségmentesítőt, nekem valamennyit javult a sebesség tőle. Na meg, jobban érezné magát a játék 4GB memória mellett, ha van rá lehetőséged bővítsd azt is. Meg próbáld ki mennyit dob a sebességen, ha meghúzod a procit. Ha meglenne stabilan a 3,3 - 3,5GHz az is sokat dobna szerintem.
-
Healbacsi
őstag
válasz
szilchi #33419 üzenetére
En healerkent nem erzem olyan brutalnak a palatankot.. agroja eleg alacsony foleg az elejen, a melee dps-t folyamatosan hand of salvationnal kell bombazni, es a bossok osszecsukjak. Hc Lk speciel 60k atlagos melee utesekkel csepeli a 85k hp-ju palatankot. Lehet a gear osszeallitasa a rossz, majd ma kiderul, de tapasztalataim szerint a palatank most elegge hatterbe fog szorulni. A warrior tankot viszont jol lehet healelni. Dudut es dk-t meg nem healeltem, de rajuk is kivancsi lennek.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
szilchi #33419 üzenetére
Patch óta ki is lépek a party-ból, ha DK tankot kéne healelnem. Borzalom, hogy nem bírja megfogni a trasht. Én meg a kis dps geares papommal erősen szenvedek. Tegnap próbáltam ki a holy-t épp. Érdekes ez a Chakra skill, még nem kicsit szoknom kell a használatát.
Frost DK tényleg sokkal több dps-t tol, az tetszik. -
F-ECT$
titán
válasz
szilchi #33417 üzenetére
Nekem 1 gondom van: mikor betesz az instába, akkor néha fagyok. Nem tudom mitől függ, Vista és Xp alaptt is csinálja, bár az Ati driverem már elég régi.
Blood fa lett a tank fa, nekem elsőre úgy tűnt, hogy elég jól összeszedték oda az eddigi dmg csökkentő talenteket (kivéve amz) - ezek szerint nem lett az igazi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged