- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
faber24
őstag
Hát igen vszleg ez az egyetlen kézenfekvő megoldás. Most 2h fegyverrel rohangászok többnyire (windfury-val elég szépen tud proc-olni, még akkor is, ha lassú szegénykém), és az azért még a vastag bundás macit is ledarabolja...de ugye az sem rossz, ha fincsi sokk-okkal megkínálom, ami ellen meg aztán az armorja se sokat ér...de vszeg a lassú megoldás a nyerőbb...mindenesetre keresnem kell majd mi skillesebb druidát a hétvéginél....
-
Andras6800
senior tag
Én próbaként játszottam vele tört szerveren, hogy milyen! Ott a max szint 260 as volt, de 80 után már nem tudtam mit csinálni! De mivel tetszik a játék megrendeltem eredetibe, ha minden igaz kedden meg is jön! Akkor ez a probléma itt nincs. Ott ember mágus votam, és igen csak fura volt a felállás4 A pyroblast amúgy ott 890-et sebzett, az életem meg 6000 volt úgy , hogy a Stamina fele a ruháktól jött! A mannám is elég kevés volt. Ez a valóságban hogy van? Na akkor mi is az a dolog! Úgy van teljes terjedelmében, de mit jelent?
-
BatemanX
tag
BG-ben is lehet tudni, mivel ''debuffként'' megjelenik, hogy még dishon. kill jár érte.
Már elnézést, de irritálni szoktak az ilyen gyerekes dolgok, hogy ''levágtak mikor leszálltam griffről == minden hordás hülye''. Ennél azért viselkedjünk már kicsitt érettebben. Persze, ha a szerveren található mind az 5000 hordás levágott már 1x akkor bocs, én tévedtem .
[Szerkesztve] -
faber24
őstag
-
F-ECT$
titán
Most nincs időm végigolvasni, de mégis hogy? Majd valaki lefordítja az összes q szövegét magyarra
Az még bele is férne, hogy a cuccokat megoldjátok, mert ott csak egy pár kifejezés van és azok ismétlődnek, de a q-khoz igencsak intelligens fordító kellene. Max a q objects részt lehetne automatikusan fordíttatni, de a q-k egy részén biztos megbukna.
Na mind1, sok sikert hozzá, bár szvsz mindenki jobban járna, ha legalább egy picit megtanulna angolul... -
Esmein
nagyúr
A Rilu nagy féreg, többször beszéltünk vele, hogy igaz pvp szerver, de nem kell férgeskedni. pl multkor a 34-es altomat desolaceben ő meg még 3 5x-es nyomta le. Gyakorlatilag az altjaimat vadássza. Tegnap hasonlóan intelligens hunterrel futottam össze. btw, Sick Tainted Fanatics-os vagyok
-
Tigerclaw
nagyúr
WH-t már én se gyűjtök, mert már van két cuccom is ami jobb a WH-nál, szettbónuszokat is beleszámítva. Fejesem megvan, de helyette a DM-es Insightfull hoodot használom. Nadrágom nincs WH, de van helyette Padre trousers (cloth) amin van 20 int, tölti a manát és ad +42 healt, vagy van Tanglemoss legginsem is, ami bőr szintén 20 intel , plusz stam és spirit is van rajta és +1% spellcrit. Ami nagyon kellene még az egy jó chest, ami akár a WH is lehet, bár drakihoz felmászkálni, kicsit macerás.
Feral cuccban én kihagyom a stormshroudot, mert túl sokba kerül. Meg tudnám varatni ingyen, de sokáig tart kifarmolni a cuccokat hozzá. A devilsaur nadrágot és kesztyűt egyébként se érdemes megbontani. Chestből wicked leather armort hordom még. Nagyon brutál lenne a 3 AB reward (akár a rugós, akár a druidás)
Azon is gondolkoztam, hogy érdemesebb +Attack poweres cuccokra hajtani inkább, mint nagy agis cuccokra, mert az legalább a medvét is szépen tápolja.
Chestből jó lenne a Cadaverous garb, szintén azért mert van rajta +60 attack power. -
Tigerclaw
nagyúr
Nálam is dettó ez van. A peccset még letöltötte, de nem engedett be. Ki is írta, hogy pár realm még nem él. Az a lol, hogy bármikor is állt le a realmunk, vagy nem működött a real státusz oldal se, vagy vígan azt mutatta, hogy jó minden. Bár lehet, hogy a realm műxik, de a beengedő szerverl nem megy csak.
-
F-ECT$
titán
Már asszem írtam itt is, hogy tesztszerveren elég sokat dueleztem SL builddel, és összeakadtam egy igen jó druidával. Nem kérdeztem a buildjét, mert annyira még nem ismerem a kasztot, hogy ez alapján alakítsak a taktikán, szóval egyelőre csak attól függ, hogy mit csinálok, hogy milyen formban van, és a nagyobb healeket próbálom megakadályozni. (Talán feralos volt.)
Kb 2-3 órát dueleztünk: egymás ellen is, és más ellenfelek ellen is, és Ő tényleg mindenkit levert, elég sok kasztot heal nélkül. Engem egyszer sem tudott megfogni. A fő erősségem a felhunter volt ellene - spell lock, devour magic és az 1.8-ban javított DeathCoil. Sima fearrel szinte nem is próbálkoztam, mert a dotjaim a nélkül is megették. Casterként nem tudott sebezni a +60resem miatt, cicából előhozta a felhunter paranoiaja, medvében meg a soullink miatt nem volt hatékony. Moonkin formája nem volt (vagy nem használta).
Szóval sebezni alig tudott, az én dotjaim halálra sebezték, és healelni szintén nem tudott a felhunter vagy a dc miatt.
Próbálta azt is, hogy leveri a petem, de a 2.5k hp-ját leverni nem 5s, és azalatt ő is halt... -
F-ECT$
titán
Nekem az a kedvenc bugom, ami Orgri kapu előtt van. Az út 2 oldalán van 1-1 kis domb, és annak a tövében néha le lehet esni a semmibe. Persze ha visszamész szellemként, akkor annyira messze vagy még a testedtől, hogy nem lehet éledni, szóval vissza a temetőbe, és res sicknes....
-
faber24
őstag
Pedig nincs is annáll jobb...vmi kis fincsi trójai...
Viccet félretéve én pl. 1.7-nél úgy jártam, hogy miután 3 órát szemvedtem a Blizz downloaderel, és 95%-nál nem találta a trackert, némi ideges hajtépés után megnéztem Blizz oldalát, ahol fórumban adtak 2 linket a pecshez, ahonnan 2 perc alatt lejött...
Update: Bővebben: link
(nem kell megköszönniszivesen )
[Szerkesztve] -
KoRner™
tag
Addonokkal egy bajom van... nemtom mi mire jó, mit érdemes használni... eddig a TitanPanel értelmét fogtam vel, az AVGXP calculatorét, meg a questbankét.
Ebből a TitanPanelt még használom, a kvesztbank rájöttem semmire se kell, az AVGXP meg hiányzik, dehát tönkre ment, és fel se hajlandó ismerni, ha felrakom megint...
Valaki tud esetleg belőle egy friss verziót? -
KoRner™
tag
-
ciao
senior tag
39-es hordás karaterrel tarren millben van egy Q, a Helcular's revenge feltöltöttem a rod-ot a 3 lánggal és most a leírás szerint elkéne vinnem Southsore temetőjébe, de az egy ember város és az őrök megkerhetnek, zöld Q nem hiszem, hogy kikéne nyírni a városőrséget,
mit kell csinálni? -
Viktor77
titán
Mi, ha megyünk küldizni, látunk akár egy 60-ast hordást, aki épp fél hp-n van, mert mobozik, leszarjuk. Nem érnek annyit, hogy akár 1 percet veszítsek. Sőt, nem egyszer, nem kétszer segítettünk már hordásnak, igaz én is kaptam már helpet.
Viszont tegnap 4-en poénból lementünk Zul Farrak-ba. Egy emberre kellett várni Gadg-nál. Na, ahogy ott várakozunk mindannyiunkat kiröhög egy 43-as UD rugó. Na, ő 3x halt meg egymás után. Magának köszönhette. -
Tigerclaw
nagyúr
Nagyon megéri, én így használom most. Korábban BG-ken kétütés voltam minden rugónak, most pedig 1v1-ben nem tudnak lenyomni mert azonnal megyek medvébe (9,2k armor), pedig még az NS-t se használom. Persze ez feralos ruhában.
Resztóban én a WH kendőt nem használom (de megvan), helyette van az insightfull hood, ami kicsit kevesebb manát ad, de +1 spellcritet és vagy +33-at a gyógyításra. Ha azt hordanám, már most 5,7k lenne a manám. Amit nagyon cserélnem kéne az a chest, a cipő és a botom. Chestből, cipőből a WH jó lenne, botból pedig a glowing brightwood staff. A WH naci is jó lenne, de most egy nagyon jó cloth nadrágom van a padre naci, ami nagyon sok intet ad és vagy +44-et a gyógyításra. (állítólag a legjobb holy priest nadrág) Én nem vagyok alkímista, így potit nem használok buffra.
Sajnos a hülye pók nem akarja dobni a cipőt, pedig már nagyon sokszor megöltük. A chestet és nadrágot pedig draki és baron őrzi, szóval nem egy könnyű és gyors menet, ráadásúl mindig platet és clothot dobálnak. A múltkor kidobta a nadrágot baron, de pont nem volt 1 druida se ott. Kicsit bosszantó volt. -
Tigerclaw
nagyúr
Most van 5600+ manám, de csak 5 WH cuccom van. (igaz a fejvédő helyett hordok jobbat) Van még vagy 3-4 cuccom amit jobbra lecserélhetek. Pár cucc cseréjével elérem a 6k manát. Ha elérem a 300-as intet, akkor arra járni fog 20% int, vagyis +60, ami 900 manát jelent, vagyis a feral talent nélkül lenne 6000, a talentel 6900. Ekkor még enchantról se beszéltem, mert olyat még mindig nem használok. Asszem van olyan hogy +100 mana, meg van +22 int. Ha minden cuccomra intet teszek talán a 7,5k is összejöhet könnyedén és a cenarion-stormrage még sehol nincs. Azokkal ki tudja mennyi lenne. Ez szerintem egy side-effektje a feral talentnek, vagy tudatosan alakította így ki a blizzard. Tudta, hogy az 1.8 után nagyon népszerü lesz a feral, de nem akart healereket veszíteni. Ez gyakorlatilag kicsi innervate. Nem ad annyi manát, de folyamatosan létezik.
A leader of the pack jó talent, hiszen a +3% crit nagyon jó 1 pontért, de sajnos pont az a pont kell az NS-re, ami hasznosabb, így azt választottam. PVP-ben hamar rájön az ember, hogy hiába van sok manája, ha nincs ideje használni. Erősebb elitek ellen ugyanez a helyzet. Mire NS nélkül kikasztolok egy NG-t, vagy HT-t, caster formban levernek rajtam annyi HP-t, hogy kezdhetek újra healelni. Arról nem is beszélve, ha két támadó van. Egyébként a +3% nélkül is lesz vagy 20% critem. (most olyan 17% van, ez az 1.8-al 18% lesz és van mit javítani a cuccaimon) -
Tigerclaw
nagyúr
Kipróbáltam a tesztszerveren a Moonkin formát. Nem azt akartam, de végül nem tudtam lemásolni a jelenlegi karakterem a tesztszerverre, így maradt az új karakter létrehozása. Persze az igazán ''semmire se ideális'' WH szett volt rajtam. Emiatt a balance ágat próbáltam ki, de nem győzőtt meg. Már a talentekből előre sejtettem ezt, hiszen nem lettek erősebbek a támadásai. Kipróbáltam winterben a 60-as elite óriások ellen és talán kicsivel volt jobb, mint korábban és nagyon zavart hogy a gyógyításhoz vissza kell változni caster formba, de még az új resztóágon lévő dot spellt se használhattam, pedig a moonfire mellé még egy dot spell jól jött volna. Ezzel eldőlt, hogy az 1.8 után is a jelenlegi elosztásom fog továbbmenni: 0/30/21 összetételben. Igaz nem lesz toptalentem, de a feral toptalent is inkább csapatnak jó, mint nekem, a resztó ágon lévő NS sokkal többet ér ennél. Ez a build nagyon jó PVP-re, farmoláshoz, tankolni és érdekes módon nagyon jó healer build is (+1000 mana kb., gyorsabb HT, olcsóbb HT, instant heal) Idegen buff nélkül meglesz a 7k mana valszeg.
Valószínűleg az 1.8 megjelenéséig befagyasztom az accomat, mert úgyis van épp más dolgom. -
nofreenick
aktív tag
az van, h nagyon drágának tartom (főleg a havidíj ami nagyon nem tetszik)...
a guest pass azért kéne, h ''beleszagoljak'' a világ légkörébe úgymond
a w3 és a w:ft valóban a mai napig nagy kedvenc... a hangulatukat nagyon szeretem... gondolom ez mégjobb (az ingame videók alapján)...
nagyon off: dial-up, falun? nem te nyitottad a tb-i topicot? (azért kérdezem, mert én is arrafele lakom)
-
Tigerclaw
nagyúr
Tegnap nálam is előjött, hogy két idegen program kifelé akart kommunikálni, de szerencsére a tűzfal megállította azokat. Erősen ajánlom mindenkinek, hogy legalább kapcsolja be a felhasználónév megjegyzését. Egyrészt kényelmes, másrészt védheti a felhasználónevet, ha a jelszót nem is, a billentyűzetfigyelő programoktól.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az nem ugyanaz, mert 1 óriással kb. 1-1,5 perc alatt lehet végezni és innervate csak 6 percenként van. 5k manába balance-al biztos belefér egy óriás, de resztóval nem vagyok biztos benne. A starfire 10%-al olcsóbb és 10%-al erősebb, a moonfire 10%-al olcsóbb és 20%-al erősebb, a wrath-SF-MF critje nem 150%-os, hanem 200%, az SF stunnol 15%-al, az MF 10%-al nagyobb crit eséllyel rendelkezik. Ez a sok kicsi nem hangzik túl soknak, de összeadva már jelentősen eltér a resztós harctól. Szóval resztóval elképzelhető hogy kell az innervate is, főleg ha nincs spellcrit-esély növelő cuccod. Az pedig azt jelenti, hogy 6 perc 1 óriás. Balance-val kb. 3x gyorsabb. Mind1, az óriásos küldi valszeg revered után fog bejönni csak. A legjobb talán az lenne, ha találnál több NE társat és együtt csinálnátok partyban. A repu asszem nem csökken, ha többen csináljátok és az sokkal könnyebb.
-
Tigerclaw
nagyúr
Ezeket a rewardokat nem kell szó szerint venni, mert ingyen nem adnak semmit, de általában jóval kevesebb pénzbe kerül. Egy epic mount nem olcsó, de nem tudom megsaccsolni se, hogy mennyivel olcsóbb így. Mintha 1-2 paccsal ezelőtt lett volna egy olyan javítás, amiben a faction boltosnál előre látni lehet, hogy mit lehet majd megvenni, mennyiért és milyen repuval. Szóval előtte érdemes utánnajárni. A küldikből az első kettő nem okoz nagy gondot, a harmadikra viszont ajánlom a balance stílust, mert nem túl célszerű közelharcba keveredni azokkal az óriásokkal. Gyökér-Starfire-Moonfire módszerrel és vagy 5k manával, nat. reach-el könyen farmolhatók és jó pénzt dobnak. (persze kell vinni vizet)
Az első kettőben az a jó, hogy a kimérák-medvék-winter furbik közel vannak, szóval gyorsan leadható-felvehető a küldi, de az óriások sajna a térkép pont átellenes végén vannak. (mondjuk 4-4 óriást lenyomása se túl gyors) -
F-ECT$
titán
Siess vele, mert egyelőre jó locknak lenni, de ha minden kasztot annyira erősítenek, mint a huntert (és közben a lockot nem), akkor 1 év múlva pont az egyik legszarabb lesz
Most az 1.8-ban viszont a druidák mellé mi is kapunk egy kis erősítést, és ezzel ha destro lock valaki, akkor lazán be tud vinni ~4k dmg-t, úgy, hogy közben meg sem ütötték, és egy fear törés is bele van számolva -
F-ECT$
titán
Így utólag én is úgy gondolom, hogy min 2 karit kellett volna indítani, ugyanis ha mindig azzal játszol aminek pihixp-je van, akkor kb ugyanannyi idő alatt lehet 2 60-as karit csinálni, mint 1-et.
Persze most, hogy 60 lettem még legalább ennyi idő, ha nem több, hogy minden cuccom legalább 2 legyen, meglegyen az epic pacim, és esetleg 1-2 lila tárgy is befigyeljen.
A lila settekről meg álmodni se merek, mint ahogy a pvp rankings első 20 helyéről se... -
F-ECT$
titán
7 hó?
Nekem kb 4 volt, de ebből jó 1 hónapot nem játszottam. Nem untad meg?
Ma egyébként voltunk MC-ben, és Luciig wipe nélkül eljutottunk, de ott aztán 5x sikerült, és sajnso lenyomni nem tudtuk. (Mire kinyírtuk a 2 addját, addigra szinte mindenki oom lett, ezután halt a MT, és innentől kezdve már csak percek kérdése volt. Mondjuk összesen 31-en voltunk, és az összeszokottság se volt az erősségünk)
-
Tigerclaw
nagyúr
Kihagytad a Nature's Focust a resztóról, pedig onnan az a legfontosabb. Biztos nem emléxel már arra, hogy az RG, HT milyen könnyen megszakítható (mármint teljesen). Szerintem oda kell az 5 pont. Hamarosan építek egy innervate verziót és kiváncsi vagyok mi fog oda beférni. Kizárt hogy azt válasszam, de érdekel.
-
tjhooker464
őstag
Na lassan csak dmg dealerböl nem lesz hiány a játékban. Na mindegy csak át tudnám már hozni a priestemet BS röl
A druid akkor lenne igazán jó, ha cat form ban el lehetne farmolgatni úgy mint a rogue al. Na akkor best kaszt lenne. Solora cat instance ban meg healelni. Álomkari.
-
Tigerclaw
nagyúr
A spéci enchantok nem számítanak semmit és úgy tudom, az armor patch-enchant -al nyert armor nem szorzódik fel medvében.
Most egyébként már kit érdekel az.
WOW US -> NYOMÁS HESSZELNI kikerültek az új drui talentek
Amit felületes átvizsgálás után mondhatok:ROHADT-MOCSKOS-TÁPOS lesz a druida
Amit jósoltam bekövetkezett. By-by healbot druida. Irány feral, balance
IMBA azért nem lesz, hisz olyan nem létezik a játékban.
[Szerkesztve] -
Tigerclaw
nagyúr
A ferr. bite hibája javítás alatt áll. Az 1.8-ra javítják. Az ütés tényleg miss, dodge, vagy parry miatt marad el, de a kombópontokat se és a full energiát se kellene elveszítenünk. Addig biztonsági megoldás a rip használata. Lassú, de biztos.
Nagyon várom már, hogy ne kelljen kétfelé költenem a pontokat. Nagyon szívesen raknék az improved prowl-ra, de akkor a medvét gyengíteném le nagyon. Remélem, ha mást nem is tesznek, de a Bloof Frenzyt és a Primal Fury-t összevonják. Ha ebből állna az egész változás, már hasznos lenne. Ami még nagyon kellene, az az, hogy legalább trinketet kéne tudni használni.
Egyébként nagyon lol, hogy amikor elértem a 60-as szintet, azt hittem végre nem kell többet küldiznem. Azóta is folyamatosan fullon van a Q logom és vagy 2 táskámban csak Q itemek vannak. Korábban még elfért nálam a komplett másik ruhám, most pedig a bankban van.
[Szerkesztve] -
boba6
senior tag
remélem lvl49 körül is jó vmire a cica mert éppen most költöttem el több mint 10g-t a tanulásra, és még így is van amit kihagytam (mivel eddig használhatatlan volt így lett egy kis lemaradásom
)
kipróbálni már nem volt időm, majd a hétvégén, én gyors farmolást várok tőle, remélem bejön
Petie, Tigerclaw nektek magasabb szinten mennyivel gyorsabb cicába leölni egy azonos szintű mobot mint caster vagy bear formban? (és ha a csaták közti +healelést is számoljátok?) én biztos lestopperelem majd... -
faber24
őstag
Pesze, nem azt mondom, hogy egyáltalán ne foglalkozzunk vele...ezt-azt tudni kell, hogy mi hogy működik, de én nem vesznék el annyira a részletekben, hogy 0.5 %-okon meg 0,x esélyeken agyaljak...végül is ez mégis egy játék, aminek a célja a kikapcsolódás...számolgatni lehet eleget a suliban, meg a melóban...
De aki nem ért ezzel egyet az nyugodtan ''ignore'' -
F-ECT$
titán
Szivesen. EoS, és DrakeDog (1. és 2. videóban) is ilyennel nyomult, szvsz ez az egyik legkönnyebben játszható build, de ezzel vagy a legsebezhetőbb. Rouge, shadowpriest ellen 90%, hogy veszítesz, és nincs lehetőség a gyors petváltásra, tehát ha pl imppel vagy és betámadnak az cumó.
Kicsit nehezebben játszható az MD/Ruin, sok shard is kell hozzá (persze sm/ruinhoz se árt ha van), de sokkal jobban védve vagy.
A legnehezebben a full destro build (DrakeDog 3. és 4. videó) játszható, és tényleg szinte csak solo pvp-re jó igazán, bár wsg-n is elvagy vele, amíg oom nem leszel
A legkönnyebben játszható build szvsz a soullink. Felpakolod a dotokat, alig sebződsz, és néha elengedsz 1-1 shadowboltot. Egyetlen bajom vele, hogy nincs Ruin
Egyelőre maradok SM/Ruin, ha megunom, akkor MD/Ruin, és ha azt is, akkor jön a 7/31/13 -
F-ECT$
titán
Kis szinten ezek a legfontosabb talentek:
Aff:
-Imp Corr (instant lesz)
Demon:
-Demonic Embrace (+15%stami)
-Imp vw (30%-kal hatékonyabb shield)
Destro:
-Bane (SB és Immo 0.5s-sel kisebb cast idejű)
-ShadowBurn (instant nagy dmg)
Szvsz 40-ig mindenképp valamilyen vegyes elosztás a nyerő, utána lehet az alábbi elosztások felé menni (a számok jelentése: aff/demon/destro):
-Full aff: 33/7/11 - pve-re (dark pact, drainlife 1000L, és ha beüt a Nightfall, akkor SB), av-re (dot mindenkire) elég jó, wsg-n, ab-n elmegy
-Full destro: 7/7/37 - wanabe mage, oom - solo pvp (seduce + soulfire + shadowburn = 3k+ dmg ha jön a crit), wsg
-SouLink: 20/31/0 vagy 7/31/13 - kikúrt sok hp (2 vw pajzs), kicsi sebzés (=uncsi): solo pvp, wsg, ab, av; talán csak hl instákban nem jó
-MD/Ruin: sok hp, nagy sebzés, hamar oom - jó hl instákban, solo pvp-ben, wsg-n ab-n elmegy, de kikúrt sok shard kell hozzá
-SM/Ruin - nagy sebzés, kevés hp, hamar oom - kevesebb shard kell, mint az előzőhöz, de sebezhetőbb vagy, viszont av-t kivéve mindenhova jó
-0/17/34 és 17/0/34 - ezeket nemrég találtam ki, még nem tudtam tesztelni őket
A konkrét elosztás mindenkinél más, azért nem is írtam le részletesebben. Én most SM/Ruin vagyok, mert egyelőre nincs helyem 2 táskányi shardnak. Ez farmolásra tökéletes (persze indulás előtt mágustól kell kérni kaját/piát), instákban is jó (nagyjából ugyanannyit sebezek vele, mint egy frost mage), solo pvp-ben is elég sok kaszt ellen jó, és wsg-n is elvagyok vele. Ez a konkrét elosztás:
Affliction
Improved Corruption Rank 5
Improved Life Tap Rank 2
Improved Drain Life Rank 3
Fel Concentration Rank 5
Amplify Curse Rank 1
Grim Reach Rank 2
Nightfall Rank 2
Siphon Life Rank 1
Curse of Exhaustion Rank 1
Improved Curse of Exhaustion Rank 3
Shadow Mastery Rank 5
Affliction Total: 30
Destruction
Improved Shadow Bolt Rank 5
Bane Rank 5
Devastation Rank 5
Shadowburn Rank 1
Intensity Rank 2
Destructive Reach Rank 2
Ruin Rank 1
Destruction Total: 21
Az Imp DL helyett lehet tenni a a Supp-ra, az Imp DS bugos, de amúgy sem éri meg, a CoEx nekem elég sokszor volt már életmentő, de van aki sosem használja, a többi itt egyértelmű szvsz. Destro ágon az Intensity 2 talentjét lehet máshova tenni (persze instákban elég táp a hellfire egy pap shieldje alatt, nekem volt már vele 4k dps-em), mondjuk én az Aftermathra vagy az Imp SP-re tenném, ha nem járnék már instákba.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Konteó topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged