Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz Magany #24284 üzenetére

    Értem, h Te valamit tapasztalsz, de ezt ne prezentáld úgy, mint általános tényt, mert egyszerűen statisztikailag pár tucat csata nem releváns. Nem más játékhoz kell hasonlítani, hanem ue játékon belül más játékoshoz és nem egyhez, hanem sokhoz. És az emberi nyers tapasztalás félrevezető. Ami fájt, ahol igazságtalan volt veled a rendszer, sokkal erősebb nyomot hagy, mint amikor nem. Pl sokkal élénkebb az emléke annak a csatának, amikor kilőtt az arty mint azé, amelyikben észre se vetted, h téged lőtt vagy nem is lőtt téged, de volt.

    abban igazad van, h ELVILEG megoldható ez a bizonyos kedvezés, csak
    1, irtózatosan bonyolult. Több tízmillió játékosról beszélünk, egyidejűleg online több százezerről. Mi alapján csoportosítod őket? És nem lesz minden csoport így is bitang nagy? És még erre is figyeljen az MM, nem elég az összes többi szempont?

    2, mi alapján?

    3, képzeld el, mi történne, ha kiderülne!

    3a, Hogy nem derült még ki? Sok év alatt nem jött el onnan egy frusztrált dolgozó sem, aki bosszúból keresztbe akart tenni nekik?

    3b, Ez a világ legnagyobb költségvetésű, legnépszerűbb online játéka. Nincs annyi ellenségük, h vkinek megérje egy dolgozót megvesztegetni, h csináljon egy screenshot-ot egy erre utaló kódrészletről?
    3c, nem kell screenshot. Szergej, aki a WoT programozója volt 3 évig, nyilatkozik egy gamer lapnak. Merő bosszúból.
    ===> képzeld el, milyen helyzetbe kerülne a WG! Szerinted megkockáztatják?

    4, A fentieket figyelembe véve, miért lenne érdekében a WG-nek a játékosok, főleg a fizetős játékosok szívatása? Különösen hangsúlyozva, h ez mekkora befektetést igényel (szerverkapacitás, fejlesztés...)

    Igen, van egy csomó 15-0 meg hasonló csata. És szarok. De miért érdeke a WG-nek, hogy ilyen csaták legyenek? Ez mindkét csapatnak rossz, ettől 30 játékos lesz elégedetlen. Miért jó ez a WGnek? Szeritnem nem jó. Csak még mindig jobb, mintha az MM-be beépítenének egy skill detektort, mert nem lenne tökéletes és dög lassúvá tenné a csataleosztást.

    Alapvetően simán elhiszem, h manipuláltszar az egész, ha valaki elmagyarázza, ez miért jó a WGnek, hogy 4 csata után kilépek, mert végig szoptam. És annyira jó nekik, h amikor visszalépek 2 órával később ugyanott folytatja.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák