- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
galervin93 #40607 üzenetére
A HE is pattanhat páncélról.
Pl rendszeresen előfordul ilyen, amikor a francia prémium artyval játszok, és tier 7-es heavyket lövök.
-
válasz
SoulReaver #40431 üzenetére
Ez akkor a legjobb, ha az ellenfélnek nincs is bázisa, de rendületlenül haladnak arra felé, ahol kéne lennie, az ellenfél meg közben befoglalja a bázist.
-
válasz
Bingisz #40216 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ezek az aimbotok ilyen okosak. Az összes ilyet használót bannolni kéne végleg a játékból.
(#40217) diegho: ja, kb. Egész végig a lehető legmesszebb próbált maradni az ellenfelektől, majd amikor közelebb kerültek, még arra sem volt esze, hogy ne az oldalát mutassa nekik.
-
válasz
rlazol #39924 üzenetére
Én azt látom abból (nem néztem meg magát a replayt, csak az eredményeket), hogy a játékban szereplő egyik light sem remekelt, még az ellenségnél sem. Akkor meg le lehet vonni a következtetést, hogy enyhén szólva, nem volt korrekt a feltöltőtől olyan címet adni a replaynek, amit adott. Nem a lightokon múlt a meccs.
-
válasz
jozefgucci1 #39781 üzenetére
Milyen csaló modok vannak?
-
T95-ben ülve priceless, amikor az ellenséges piroska T95 kétszer pattan rólad a nagy ágyújával (te közben kétszer átütöd őt AP-vel), mert fogalma sincs hova kell célozni, majd betölti a HE-t és azzal sebez rajtad minimálisatt.
(#39688) lacibacsi: T 28 proto-m nem volt, mert a T30-at még heavyként fejlesztettem ki, de a sima T28 nagy szenvedés volt. Nagyon lassú, és a páncélja már nem ér semmit a tierjében, mindenki átlövi. A T95 jobb annyival, hogy legalább erősen páncélozott. Viszont a csaták felében nem fogsz vele sebezni, mert egyszerűen nem látsz majd ellenséget. Olyan lassú, hogy mire odaérsz valami kulcspozícióba, már eldőlt a csata.
-
válasz
SoulReaver #39550 üzenetére
Tegnap én is találkoztam egy olyan nagyszerű csapattárssal, hogy a top heavyjével hátul campelt, ami miatt engem a medemben (amiben egyedül védtem egy kulcspozíciót) lerusholtak, majd amikor szóvá tettem hogy nem kéne hátul campelni (bár nem csak ő csinálta egyedül) visszaírta, hogy kussoljak, én már halott vagyok. Csak annyit válaszoltam, hogy gondolkozzon el azon, hogy miért 46% a winrate-je.
-
válasz
MinionFlasH #39105 üzenetére
Mondjuk a sebzés kicsit kevéske lett.
-
válasz
jozefgucci1 #38938 üzenetére
Jó ötlet. Javasolni fogom a funkció bevezetését, ráadásul minden feljelentés után, +1 nap prémium tagság járhatna.
-
-
-
-
válasz
ballington #38479 üzenetére
Szerintem a proci miatt esik le, nem a vga miatt. Majd ha végre tényleg lesz többmagos támogatás, megváltozik a helyzet.
-
válasz
grizlisandor #38400 üzenetére
Igen, a szabályok hülyék voltak. Nem egy ember miatt lettek megváltoztatva, hanem mert nem volt értelmük. A továbbiakban meg le lehet szakadni a témáról, mert szankcionálni fogunk. Már elégszer leírtuk a döntésünk okát.
-
Itt bármi lehet. Azért mert egy topik OFF topik, még nem jelenti azt, hogy ne lehetne ON tartalom benne. A probléma az volt, hogy a szabályokkal ON tartalom volt kényszerítve az OFF topikba. Fogjátok fel úgy, hogy az ON, az OFF halmaz részhalmaza. Vagyis az OFF-ban minden lehet, ami az ON-ban megengedett, de fordítva ez nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nyaralás topik
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest