- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #35820 üzenetére
Igen valami ilyesmiért fohászkodtam és gondoltam hogy valaki ráharap a vicces fogalmazásra.
Bocs szbalogh!34 csatát mentem főként kv-1 hogy végre valahára meg legyen az első képesség és M3 Lee-el ha már nem szimpi és a kaporra jött leárazások végett, túl tudjak rajta lépni.
Volt hogy sebzésem sem volt 48xp meg ilyenek de azért 44% körül zártam a napot.
Képesség nem lett meg és a T1 Heavy-t sem sikerült kifejleszteni, igaz van egy kevés free xp-m amivel meg lenne de nem szívesen költeném el mert ahogy látom ennek az V-ös nehéz tanknak sem jó az alap ágyúja szinte semmire.
Nap zárásaként ismét hozott egy kis örömöt a kedvenc Kv-1 (436 az átlag sebzésem) mert némi szerencsével sikerült, kitüntetéssel teljesíteni a HT 8 küldetést egy 7-es csatában.HT 9 nem tudom hogy lesz meg, ~18 km/h tempóval elütni valakit hogy az meg is semmisüljön.
Talán ha fentről ráugratok valakire. -
kchryss
veterán
válasz
rlazol #35663 üzenetére
Ütközet mód, erről beszéltem.
Valaki mondja már meg, hogy ennek mi értelme, hogy mindenki bemegy az erdőbe Murovankán mikor a bázis a másik oldalon van. Ez rendszeresen előfordul, pedig nem is tomatookkal volt tele a csapat.
A poén az, hogy 3-an foglaltak és a heavyk az erdőben még csak meg sem próbáltak a bázis felé orientálódni. Inkább nem is próbáltam meg resetelni tanuljanak a saját kárukon. -
dvids
aktív tag
válasz
rlazol #35651 üzenetére
Rendben van, de te akkor egy olyan statot használsz teljesítménymérőnek, amit nem jegyez fel a játék sehol (lévén, hogy a statisztika ablakban már csak a prémiummal és egyéb módosítókkal együtt jelzi)? Persze ha folyamatosan prémiummal játszol, vagy folyamatosan anélkül akkor önmagadat tudod vele mérni, de másokhoz nem tudsz viszonyítani. Továbbá én nem tudom egyáltalán hogyan lehet ezt követni, minden tanknak tökre más az XP szorzója, a tier is sokat számít, 10-es nehezebben kapar össze sok XP-t, mivel nem lő magasabb tierű ellenfeleket, hogy tartod fejben hogy melyik tankoddal milyen átlagot szoktál összehozni?
-
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #35622 üzenetére
Ez a teljesítménnyel való szembesítés nem csak "very bad noob" probléma. Láttam tőled replay-eket és olvastam a hozzászólásaid is korábban. Azt gondoltam, hogy te egy csupalila játékos vagy. Azután jól meglepődtem, amikor büszkén jelentetted, hogy elérted a 900 WN8-at. Miért? Mert a kettőnk statja meglehetősen hasonlatos.
Ahogy növekedett a WN8 értékem, úgy növekedett bennem a hit, hogy egyre jobb játékos leszek. Ami igaz is lehet, de sajnos a jobb az még nem jó. Erre bizonyíték a fenti összehasonlítás. Hiába hasonlóak a mutatóim a játékbeli tudásom csak szeretném ha hasonló lenne a tiédhez. Nem vagyok egy toronyforgató noob siemka, de sok helyzetben (illetve helyzet után) érzem azt, hogy bizony lenne még mit tanulni a nálam rutinosabb játékosoktól, akik ezek szerint nem is biztos, hogy színesebbek nálam... Alma és alma között is van különbség...
Mj.: a 10k+ csatás 200 WN8-as játékost hiába szembesíted a statjával, nem is fogja érteni, hogy miről beszélsz neki.
-
dvids
aktív tag
válasz
rlazol #35622 üzenetére
Minden statisztika torzul. Az XP nagy mértékben függ attól, hogy prémiummal játszol-e. A győzelmi arány a platoonozástól. WN8 függ attól, hogy kifejezetten annak dagasztására játszik-e az ember, vagy sem. Bár még mindig jobb a helyzet, mint amikor még csak efficiency volt, ami túl nagy súlyt helyezett a capelős pontokra és állandóan capelni akart mindenki...
-
jr1994
addikt
válasz
rlazol #35622 üzenetére
Vagy mégse. A prémium beleszámít az átlag xp-be (hogy miért, sosem értettem) így totál valótlan értékek jönnek ki. Ami engem a legjobban zavar az az, hogy pl egy 1600 xp-s rekord nem fog látszani, ha van prémiummal egy 1200 xp ami így 1800 lesz.
Időnként játszok prémiummal, nem szoktam venni, hanem főleg akkor van ha valami küldetésből szerzek. Mégis ha egy tankkal épp akkor nyomok le 80-100 csatát, sokkal több lesz a kiírt átlag xp.
-
galervin93
addikt
válasz
rlazol #35618 üzenetére
Nagyrészt egyetértek a mondandóddal, ebbe viszont belekötnék: "Ide is jár olyan, aki hangoztatja magáról, h mennyire csak az élvezetért megy és mennyire nem érdekli a stat és ő úgy játszik, ahogy ő élvez. Aztán csak beposztolja ide amikor összejön egy-egy jobb (ász) kör."
Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. Ha minden ász körét betenné az ember, akkor oké, mert a mennyiséggel akarja bizonyítani, hogy igenis faszagyerek. De ha csak néhanapján tesz(ek :-D én is) be egy-egy ászt, az lehet teljesen más okból is. Pl. sz*r napod volt melóban, magánéletben, jól esne egy-két elismerő szó, ilyenkor posztol az ember, más lelkiállapotban meg simán túllépne rajta egy kis jóleső örömmel. Ahogyan a játék közbeni teljesítmény lelkiállapot függvénye (is!!!), ugyanúgy a posztolás sem feltétlenül e-pénisz.
Saját példa - érdekel a fejlődésem, xvm-et nem használok, de figyelemmel követem a tudásom. És pl. egyáltalán nem érdekel, hogy a barátnőm csinált egy 100 wn8-as napot az accomon, tíz ponttal csökkentve az owerall statom. Na bumm! Attól még kiposztolom az ászomat ha éppen olyan a kedvem, miközben a szent tehén zuhanóban van. :-)
Mondjuk ez már más téma is részben...Na közben meg eszembe jutott valami teljesen más. :-D Véenszázötvengat helyett nem lehetne simán csak az átlag xp alapján rangsorolni? Vesztes xp-t súlyozni, vagy szimplán külön választani a győztestől, és akkor két érték lenne.
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #35463 üzenetére
Na igen amúgy sem ajánlatos vagánykodni vele mert nem túl acélos a páncélja de a troll átütése tényleg csak a kisebb tankokra elegendő. Általában tier V vagy VII-be dobált, nyilván utóbbiakban az alsó házba.
Pályákat tekintve is vegyesen osztogatta de érdekes hogy nagyobb pl VI -os csataszinten lett meg a MT11 amihez egy Cromwell-el kellett ütköznöm míg VII-ben gyújtottam ki egy Stug IV-et az MT12 teljesítéséhez.
Kicsi a tankállományom (egy V-ös kedvenccel) és már korábban is írta valaki hogy min. VII-es tankok kellenek a küldetésekhez. Esetleg ha jövőre is megmaradnak csak akkor tudom őket teljesíteni mert pl 3k-t összelőni még a nem létező szakasz társakkal is nehézkes pl az MT sorozat lányához.Más:
Tervezett VK 36.01 (H) vásárlás.
Olvasgattam, nézelődtem és szembesültem a ténnyel hogy korábban nerfelték. (MT => HT váltás során)
Páncél 100 / 60 / 60 mm
Torony 80 / 60 / 60 mm ez ugyan fejleszthető 100 / 80 / 80 mm-reNem kevés ez mondjuk a felsőbb tier VII és VIII csatákban?
pl.: Tudom hogy op a Japán O-I de kb 1,5x páncélozottabb és 3x nagyobbat képes beléd vágni.
Sidescrape szinte teljes mértékben felejtős?
Gyorsan túl kell lépni rajta és a Tigris már megváltás lehet? -
nyunyu
félisten
válasz
rlazol #35451 üzenetére
Nekem meg a Stug IV sincs meg.
MT-13 (3k sebzes) megakasztott, mivel nincs egy epkezlab T9 medem se.
E50-at szoktam csak duplazgatni, de meg nem fullos, nincs meg a nagy agyuja.Plusz eddig osszesen 1 kort artyztam, azt is a Karllal.
Meg asszem az LT-15-ot is meg kene csinalnom ujra, mivel a spot ugyan meglett, de a meccs vegen kilottek.
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #35220 üzenetére
Annyira talán nem gáz ha sikerül jól beforgatni de szigorúan saját tierben, persze átlag VII-be tesz hogy jó legyen és pikk-pakk garázs menet.
Nem tudom már ki ajánlotta hogy jó kis gép saját tierben, gyilkológép.
Lesz időm gyakorolni mert az ajánlott VK felé haladok csak már nem rémlik melyiket ajánlották.
Nehéz 36.01 H vs közepes 30.01 P de majd visszakeresem.Köszönet kchryss -nek is ami a Vn8 témakört illeti.
Sejtettem hogy nem egyszerű matek de most hogy ránéztem szinte képtelenség kiszámolni.
Végül is mindegy persze igazatok van hogy ez az érték nem épp a valós össz teljesítményt mutatja csak gondoltam ha sikerül fentebb tartanom más egyéb mellett akkor jó úton haladok, játék tanulás/tapasztalat szerzés terén.meunier
azért ahhoz több kell hogy megadja.
Az említett app nekem is megvan szerintem csak wp-n.
Hol találom azt a menüpontot ahol az átlaghoz viszonyítva mutatja a saját pozíciómat?
Okos kis app igaz csak most néztem rá első alkalommal de minden egyebet értsd amit nem is kerestem már megtaláltam de ezt valahogy nem találom. -
emre
veterán
válasz
rlazol #34940 üzenetére
Itt a replay, de én bélával be nem mennék oda, mert simán belövik az oldalát. Ide orosz ht jó amivel a spaced armort használod ki.
(#34945) MinionFlasH
Nekem is vannak ilyen mumus gépeim, amikkel tulajdonképp szeretek játszani, de valamiért nagyon nem adja.
-
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #34886 üzenetére
Köszi.
Hozzászólásodról az a kabaréjelent jut az eszembe, amikor a folyton gombamérgezésben szenvedő embert kérdezik, hogy ha egyszer tudja, hogy melyik a bolondgomba és tudja, hogy milyen kínokat áll ki utána, akkor mégis miért eszi meg folyton. A válasz: "mert szeretem".
Szóval ez a tank is olyan akkor, hogy semmiben sem jobb az átlagnál (sőt, ilyen-olyan bajai vannak), de összességében mégis szerethető, hasznos jószág.
Egyre inkább úgy érzem, hogy megéri a tíz doboz cigi árát... (főleg hogy nem dohányzom)
-
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #34602 üzenetére
Akitől az anyázós privi jöhetne nem itt van, hanem azóta már egy másik fórumon... remélem... mert tényleg mindjárt összecsinálom magam
ON:
Ha már 15%... Japán vonalra gondoltam, hogy beruházni kellene egy STA-2-re. (csak, hogy legyen valami ütőképes cuccom, ha szükség lenne rá) Megéri megvenni, vagy inkább nyomjam a heavy ágat és találok jobbat a későbbiekben?
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #34304 üzenetére
Istenért sem szeretném ragozni de megnéztem, konkrétan 3 db van belőle.
Nincs prém tankom vagyis csak a III-as szintű ajándék tank BT-7 és koránt sincs meg pár tíz csatából de ettől függetlenül hamarabb összejön a kredit mint hogy tovább tudjak lépni xp-el a következő szintre. -
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #34302 üzenetére
Lehet de azzal nem sikerült összeállítanom olyan mod konfigot mint amit szerettem volna ezért töröltem.
Különben nem egy tétel még nekem sem a periszkóp szóval veszek párat (ha jól rémlik a korábbi profilomban 3 vagy 4 db van) a sűrűn használt vasakra és nem lesz "elfelejtettem visszarakni" gond. -
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #34263 üzenetére
Azt mondtam, hogy abbahagyom, de megszólíttattam...
Ami miatt azt gondoltam, hogy valami nagyobb durranás várható:
A lényeg:
"Besides enjoying the appropriate weekend special discounts and bonuses, completing the dedicated mission alone will yield 150. This means that throughout the entire month you will be able to earn a total of 600. On top of that, you will also get a special mission token – collect all four of those, and you will additionally get access to exclusive missions that will run for the entire of October.
Hint: The October missions will focus on German vehicles and provide a double XP bonus for a certain number of battles won while driving vehicles of Tier VI, VII, VIII, IX and X. You will receive x2 XP for your first six victories playing Tier VI, your first seven victories playing Tier VII, and so on, right up to ten victories on Tier X! Therefore, if you like your Tigers, Panthers and VK’s, or are planning to get to know the German armour line, rest assured that you will be pleased."
Bár lehet, hogy nem is hazudtak, hiszen a "certain number" az meg lesz... mind a negyven...
-
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #34263 üzenetére
Azt hol lehet beállítani hogy a játék tegye át automatikusan a felszereléseket?
Mondjuk csak akkor érdekes ha egyesével is tudja mármint amit kiválaszthatók a meglévőekből mert egyelőre
csak a periszkópot pakolásztatnám vele mivel nincs felesleges aranyam hogy pl egy komplex felszerelést is ide oda tegyen.(#34264) nyunyu
Erdekel meg valakit a stat?
Nekem még újdonság, fél szemmel azért próbálok nem visszaesni a fekete/piros szekcióba.
Amúgy meg ja, nincs nagy játék tapasztalatom de hamar levágható hogy jól ki lett dolgozva ez a játék, nehogy folyton jól érezd magad vagy költekezz, hátha jobb lesz.
-
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #34223 üzenetére
A "6-10 times per account" szerinted mit jelent? Neked legyen igazad, de ez annyit jelent, hogy egyszer lehet élni a hatos, hetes, stb duplázós sorozattal. Nem írja, hogy naponta meg lehetne csinálni. Ez az én bánatom. Világos, hogy ez nem a hét végi event (sőt, nem is a jövő heti), de októberre (egész hónapra) ezek szerint csak ennyi jut.
-
nyunyu
félisten
válasz
rlazol #34223 üzenetére
Szerintem arra ertette, hogy most negy hetvegen kell osszeszedni 4x35k XPt a 4x150 goldert, es ha ez mind megvan, akkor ezen felul annyi lesz "csak" az extra jutalom, hogy oktoberben
6x duplazhatsz T6 nemet tankot
7x T7 nemet tankot
..
10x T10 nemet tankot(Mekkora kibaszas mar, hogy pont nem huzok egy nemet agat sem
Esetleg nekieshetnek a garazsban porosodo JT/E50/LeoA-nak, vagy a Sturer Emilnek, de nem sok kedvem van hozzajuk. E100-at meg nem fogok csak ezert az eventert venni.) -
nyunyu
félisten
válasz
rlazol #34179 üzenetére
Ha egyszer nyomod meg a loszer gombjat, akkor a tar kiurulesekor fog az adott loszerre valtani, de elotte a mar betarazott fajtat lovod el. (nem taras csuzliknal egy elemu a tar, igy a kovetkezo loves utan tolt.)
Ha ezutan megegyszer megnyomod, akkor nekiall ujratolteni, es addig nem tudsz loni, amig be nincs toltve a loszer/tar.Emlekeim szerint * mindig is igy mukodott, nem kellett elloni az aktualisan betoltott loszer(eke)t.
*: 7.2 kornyeken regisztraltam.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
rlazol #34001 üzenetére
Te lennél a második?
Bingisz érdekes módon értelmes párbeszédet kezdeményezett, egyébként az uccsó téma nálam Rita blogja volt a többi alternatívával szemben, közérdekű infó, egyébként sem szándékoztam sokáig maradni, csak a tisztánlátás végett végeztem némi felvilágosítást, nem kell megköszönni. Már itt sem vagyok -
jozefgucci1
addikt
válasz
rlazol #33930 üzenetére
Nekem ma nagyon adta és tegnap is így nincs okom panaszra. Végül 62% WR a 32 csatából és 2300 WN8 lett a vége mára. Jellemzően T6-9-el mentünk .
Majdnem kifutottam az időböl ,de még be tudom rakni ezt . Ez az összeesküvés elmélet hívők ótestamentuma lehetne
"Próbálom már kiismerni egy ideje, de elég bonyolult ez a szar, és nem annyira nyilvánvalóak a sumákolások. Igazából nem is kell ezzel foglalkozni, amíg jol megy a játék. Csak vannak furcsaságok, amik után az ember felteszi a kérdéseket, és keresi a válaszokat. És gyakorlatilag alig van használható infó a témában. Szinte csak az a támpont, hogy én hogyan csinálnám.
Régebben foglalkoztatott, hogy van-e valamiféle személyre szabott battle rating szorzó a játékban. teszem azt, egy 9-es tank battle ratingja 9, de ha az embernek van egy 1.05-ös szorzója, mert jó játékos, akkor a 9-es tank kb. 9.5-öt fog érni. ha rossz, akkor meg kap mondjuk 0.95-öt. És a csatákban a csapatokat battle rating alapján válogatják. A két csapatnak kb egyformának kellene lennie, ha összeadjuk a 15 ember battle ratingját. Viszont régen voltak csaták, ahol pl. 3-al több top tier volt az egyik csapatban, de akkor sok volt az ellennél top tierben a piroska. Én is használtam xwm-et régebben. Mostanra ezek a csaták kikoptak, gondolom jó sok screenshotot küldtek a wg-nek, hogy mi a franc ez már. Ez nem jelenti, hogy nincs szorzó, csak azt, hogy finomítottak az algoritmuson. "
Az idézet idézet akar lenni nem én szereztem
-
zodo
nagyúr
-
PitLee
őstag
válasz
rlazol #33895 üzenetére
Nem tudom, itt kilehet próbálni a lassú net-em miatt nem hiszem hogy letöltöm.
A ha megveszed a futómű erősítést a light tankra akkor a futómű hp-ja megnövekszik és kevésbé hajlamos a leesésre, de hogy mennyi az annyi azt nem tudom. Aktív felderítőnek amúgy is erősen ajánlott felszerelés. -
Tarill
őstag
válasz
rlazol #33888 üzenetére
de jó lesz
pedig már egykétszer voltam olyan helyzetbe hogy fel kellett volna borulnom de szerencsére nem történt meg. meg amx 12t-vel voltam és dombról lefele jövet úgy 60-al belém jött egy is-8 baszott nagyot repültem meg elkezdtem tekeredni is oldalra akkor is simán fel kellettem volna borulni
-
emre
veterán
válasz
rlazol #33882 üzenetére
Megfordult ez is a fejemben, de Kaposváron melózok a cukorgyárban, szeptemberben indult a kampány és kb. június végétől melón kívül minden időmet lekötötte hogy kampány indulásra elkészüljünk és lakható legyen a házikó. Ez sajnos többet kivett belőlem mint amire számítottam. Most hogy kicsit lazíthatnék (a múlt hétvége volt az első amikor pihenni tudtunk kicsit) a három műszakos munkarend teszi ugyan ezt, ráadásul új beosztást kaptam ami valamivel stresszesebb és több figyelmet igényel, legalább is a kezdeti időben amíg rendesen betanulom. Szóval jelenleg fogalmam sincs, hogyan lenne a legjobb.
-
törölt tag
válasz
rlazol #33859 üzenetére
Húha, vigyáznom kell nagyon, mert a billentyűzet mögül látod, hogy összeseküvés elméletekkel foglalkozom ahelyett, hogy tudatosan játszanék! Az artyk miatti sírás hogy jön ide? Én soha nem sírtam miattuk! Na meg a küldik figyelése... LOL. Ezt is tőlem idézted??
Grat. Drága druszám, mind a 3 pontoddal tisztában vagyok. Az első pontodhoz: ugye tudtad értelmezni azt, amit írtam korábban?
Ami pedig az unájkum játékosokat illeti: szakaszban játszottam egy keveset Diarmanddal. Amikor kilőttek, örömmel követtem és figyeltem, hogy mit csinál. Egy élmény volt.
Aztán sokat szakaszoztam egy cimborával. Az ő wn8-a sem valami sok (közel 9000 csata, de csak pár ezer csatája veszi komolyan a játékot), mégis nagyon jól játszik és öröm nézni a játékát. Biztos vagyok abban, hogy ha resetelné az accountját, simán lenne lila ő is. Tőle is sokat tanultam.
Vajon miért van az, hogy a magasabb wn8-al rendelkező gamerek egy jó része úgy érzi, hogy a fenekükből jön a napfény? Tisztelet a kivételeknek. -
h1mpi
félisten
válasz
rlazol #33859 üzenetére
FSB-vel való cimboraság? lol... Tudom bántottam a "mesteredet" ezer boccs
Az, hogy mi tetszik és mi nem pont a saját dolgom. Ez egy fórum, ahol mindenki a saját véleményét mondja el mindenről. Én soha nem leszek tucatember, aki alkalmazkodik másokhoz csak, hogy jó fejnek tűnjön... Pont nem érdekel...Én ilyen emberekkel nem szakaszozok, amit akarok a streamekből megtanulok. Akikkel eddig szakaszoztam, a fórumon is normális emberek, nem csak a wn8 értékük magas.
-
woryz
senior tag
válasz
rlazol #33811 üzenetére
Aham, szóval ha nem várom meg velük a teljes beszűkülést, értem.
(#33812) nyunyu: És akkor ezt mivel magyarázzák? Biztos van rá logikus (?) magyarázat. Meg pl a német JpE100 és sima E100 nekem túl sokszor pattan, a tizes TD ment is a lecsóba.
Mondjuk én azt vettem észre, hogy pontosságban nem sok különbség van német / orosz ágyú között, maximum leírásban. -
Diarmand
senior tag
válasz
rlazol #33784 üzenetére
GZWP Mr Rlazol
A legjobb tanítványom!
Lehet, hogy nem vagy kék, de sokan csak örülnének annak, amit tudsz a játékról, elnézve sokak hozzászólását(#33790) jozefgucci1 Nem bízom én el magam sehova, bár segítőkészségem messze földön híres
(#33793) MinionFlasH Szép Ász kör, gratulálok!
-
jozefgucci1
addikt
-
törölt tag
válasz
rlazol #33784 üzenetére
Grat!
Vamelyik nap néztem, hogy mán én is bezöldültem. Pedig de sokszor paradicsomnak érzem magam. Vagy még rosszabnak: töknek!Piros: paradicsom (leves), zöld: uborka (saláta), sárga: tök(főzelék), kék: szőlő (jó fajta vörösbor alapanyag) , lila: szilva (pálinkának való).
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
rlazol #33784 üzenetére
Perszeee senki nem hiszi el, hogy nem paintbrushba színezted át, hogy aztán itt a nyakadba boruljunk!!!
Komolyra fordítva a szót, nagy gratula nyílván nagyon jó érzés, ha látja-érzi az ember a fejlődését! Ha más nem én nagyon büszke vagyok Rád zöldfülű barátom!
VK 3001P-t hanyagolom majd túllépek rajta napi szorzókkal egyszer csak meglesz a TigerP-> VK aladár -> végre a Béla amire nagyon kíváncsi vagyok.
Sima Tigerrel tolom most átlagba sajnos 1 csata/kill jön össze, a kis alfa miatt szinte mindent lelopkodnak, bezzeg az IS-el 400hpről kib@sztam minden kis egyhites népet. Még noob koromban szereztem meg, és csináltam vele 700 átlagsebzést, amit nem egyszerű javítani mivel 500 csata alatt seggeltem ki Királytigrincset
-
kchryss
veterán
válasz
rlazol #33765 üzenetére
Attól még hogy negyedére esik vissza nem feltétlenül spotolnak. Hellcattel anno láthatatlannak éreztem magam sokkal ritkábban spotoltak lövés után, mint a chatioteerrel csak erre akartam kilyukadni. De akkor lehet user error.
(#33766) @fradi81: Ja jól jönnének a bokrok csak sajnos a legtöbb pályáról eltűntették majdnem mindet, amit dísznek meghagytak azokba spot nélkül lőnek bele a jobb játékosok. Illetve ezért írtam, hogy a hagyományos td helyekről nem lehet vele lőni, mert gyakori, hogy domb tetején van a bokor, de a kicsi csőlehajlás miatt nem tudsz a bokor mögül lőni, ki kéne menni a bokor elé ...
-
bluyoo
nagyúr
válasz
rlazol #33648 üzenetére
Leírtam miért.
Könnyű tankkal megyek a csata első perce, Mr. PRO máris küld belém két goldot egy nehéz tankból. Gondolom maradt még neki normál (már ha használ egyáltalán) és nem is egy lassú nehéz tankot várt ....
Az ezer okból jó párat azonnal kizárhattam. Szerintem ez "sportszerűtlen", mint amikor a végig mögöttem kuksoló az általam lesebzett ellenséget kilövi helyettem nagylelkűen.
Szóval nem a kilövésem miatt (főleg, hogy a 10csatából, 3 csatában véreztem el) és nem is ez a hobbim.
Alapból akik nekem estek úgy tették, mintha minden gold lőszerre tolnék egy reportot, ami persze nem igaz.
De részemről téma lezárva, aki akart már úgy is belém harapott.(#33654) lacibacsi
Van rá lehetőségem, miért ne lenne. A legfőbb érv a goldot lövöldözőknek, hogy te is .....
De a béna játékosok feljelentése az ok ugye. Vagy a csapatársak kilövése mert beállt a "saját" bokrodba, stb. amit még itt olvastam. Szóval ezt a jogalapot hagyjuk.
Mindenesetre szerinted 1db report miatt repül a tag? Azé bammeg! -
dvids
aktív tag
válasz
rlazol #33673 üzenetére
No és? Hány pálya van, ami egyértelműen kedvez például a heavyknek? Az a kevés pálya, illetve az a kevés pozíció ami kedvez a lightoknak az kinyírásra kerül azonnak. Persze ez nem csak a light tankok miatt van, a TD-k miatt kezdték el a több száz méteres ütközetek kiherélését.
-
dvids
aktív tag
válasz
rlazol #33668 üzenetére
Nem kell bemutatni a light tankokat, azokkal játszom és azokkal játszom a legjobban, és elég sikeresen, jó győzelmi arányokkal. De ettől függetlenül tény, hogy egyre jobban ellehetetleníti a pályatervezés a lightokat. Ami egyedi bennük, hogy mozgás közben sem vesztenek camot ma már a pályák töredékén használható ki. Legtöbbször szinte csak papír, felgyorsított mediumok...
-
dvids
aktív tag
válasz
rlazol #33662 üzenetére
Akkor ezek szerint te is látod hogy rosszabb lett lightoknak... aktív spotolás, ami közben jó eséllyel lelőnek, a csapattársak meg szökőévente képesek a spotoltakra lőni...
Azon kevés pályák egyike volt, ahol lehetett érvényesülni lightokkal igazán, de a Wargaming minden egyes nagy távolságú ütközetet felbont, egyre kevesebb helyen lehet kihasználni a camot, látótávot, az új pályák már alapban nem is tartalmaznak ilyen helyeket sehol. -
dvids
aktív tag
válasz
rlazol #33653 üzenetére
A light tankkal nem tudok bemenni középre, fentről nemigen lehet már spotolni mert a középen kikandikálók felspotolnak, vagy akár szét is lőnek, gyakorlatilag scoutolni iszonyatosan korlátozottan lehet most assault módban ha támad az ember. Egyébként nem is érzem kiegyensúlyozottnak a pályát, szinte az összes védekezést megnyertem eddig, a támadások sokkal kevésbé sikeresek.
-
lacibacsi
addikt
válasz
rlazol #33544 üzenetére
Csak akkor használom, ha nagyon muszáj. Ilyen lehet például, amikor a spotolt ellenfél egy szikla mögött van, én meg ezerrel repesztek felé valami gyorsabb járműben. Ilyenkor nem árt, ha a cső addig is irányba áll, amíg én kerülgetem az akadályokat. Ha közvetlenül rálátok az ellenségre, akkor ha csak valami különleges indokom nincs, mindig kézzel célzok. Azonban mindig lehet olyan eset, amikor jól jön az auto célzás közelharcban is, pl. Chaffee vs. TOG II keringő esetén...
(#33541) nyunyu:
Telepített Aslain mellé hogyan tudom betenni a te általad javasoltat? Simán másoljam be a mappába? Írassam felül, ha valamit felül akar írni? Köszönöm. -
zodo
nagyúr
válasz
rlazol #33437 üzenetére
Azért szedem le újra mert a Aslain telepítője teljes mértékben teleszemeteli a gyökér mappát is.
Fentebb írtam hogy egy félreértelmezésből adódóan a kiválasztott icon csomagot felülírja pl a játékos panel/ medium ablak kinézetére vonatkozó lehetőség.
Telepítő unistalja után ismét a ki nem választott tank ikonokat kaptam visszaszerintem ez nem normális, kb Jacktor pack (amit bevallottan a játékosok állítanak össze és ha valami gebasz van akkor azt javítja) kategória de még az is jobb ennél.
Nálam is hibátlanul megy és igen "van benne 2 soros garázs, zoom, minimap jelzőkörök" ami rendben van mert jó lenne ha be tudnám üzemelni csak nincs benne olyan tank ikon pack, napi stat ami tetszene ezért lemondok a fenti három lehetőségről.Szerk:
diegho
Rólad úgy tudom hogy ügyes vagy, biztos úgy van ahogy írtad és nem kellett vele szenvedned míg én csak most ismerkedtem vele. Lényeg hogy nem az én szám íze szerint vannak összeválogatva, konfigolva a modok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest