Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jozefgucci1

    addikt

    válasz rlazol #33930 üzenetére

    Nekem ma nagyon adta és tegnap is így nincs okom panaszra. Végül 62% WR a 32 csatából és 2300 WN8 lett a vége mára. Jellemzően T6-9-el mentünk .

    Majdnem kifutottam az időböl ,de még be tudom rakni ezt . Ez az összeesküvés elmélet hívők ótestamentuma lehetne :DDD

    "Próbálom már kiismerni egy ideje, de elég bonyolult ez a szar, és nem annyira nyilvánvalóak a sumákolások. Igazából nem is kell ezzel foglalkozni, amíg jol megy a játék. Csak vannak furcsaságok, amik után az ember felteszi a kérdéseket, és keresi a válaszokat. És gyakorlatilag alig van használható infó a témában. Szinte csak az a támpont, hogy én hogyan csinálnám.

    Régebben foglalkoztatott, hogy van-e valamiféle személyre szabott battle rating szorzó a játékban. teszem azt, egy 9-es tank battle ratingja 9, de ha az embernek van egy 1.05-ös szorzója, mert jó játékos, akkor a 9-es tank kb. 9.5-öt fog érni. ha rossz, akkor meg kap mondjuk 0.95-öt. És a csatákban a csapatokat battle rating alapján válogatják. A két csapatnak kb egyformának kellene lennie, ha összeadjuk a 15 ember battle ratingját. Viszont régen voltak csaták, ahol pl. 3-al több top tier volt az egyik csapatban, de akkor sok volt az ellennél top tierben a piroska. Én is használtam xwm-et régebben. Mostanra ezek a csaták kikoptak, gondolom jó sok screenshotot küldtek a wg-nek, hogy mi a franc ez már. Ez nem jelenti, hogy nincs szorzó, csak azt, hogy finomítottak az algoritmuson. " :W

    Az idézet idézet akar lenni nem én szereztem :)

    [ Szerkesztve ]

    Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

Új hozzászólás Aktív témák