-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
Flash Gordon #34013 üzenetére
szerintem talán Te vagy az egyetlen, aki tud itt oroszul... ha a lényeget pár mondatban időnként összefoglalod, biztos mindenki hálás lesz. Én feltétlenül.
-
Bingisz
addikt
válasz
Flash Gordon #33988 üzenetére
A magyar oldalakra is rendes mennyiségű bullshit kerül ki sajnos, ami sok-sok embert félrevezet. Pl. most épp a tier 11-12 téma.
-
Bingisz
addikt
válasz
Flash Gordon #33966 üzenetére
Amit az SG-n írak azt oszd el kb. 28-al. Akkor nagyjából megkapod a valós képet. Viszont ha tényleg érdekel is, hogy mi lesz a jövőben, akkor irány a http://thearmoredpatrol.com/, vagy a http://ritastatusreport.blogspot.nl/.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Flash Gordon #33960 üzenetére
Épp elég ideig követtem nyomon az oldalt, hogy ilyen véleményt alkossak a többség hozzáállásáról a dolgokhoz és az emberekhez. Pár normális fazon miatt még nem fogja az a fórum megváltani a világot. Ha az utóbbiba tartozol akkor kár magadra venned, ha az elsőbe akkor urambocsá' sajnálom, hogy fáj de igazából nem nagyon érdekel
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Szia ! Amennyiben csak ezért néztél be ide akkor , itt szeretném megköszönni , hogy felhívtad a figyelmet a másik oldal "frissességére " ,de akik itt vannak azok elégedettek az itt megtalálható anyagokkal . Tudom ,nem ezért indúlt a beszélgetés ! Való igaz én magam és ismerősi köröm is úgy gondolja , hogy az SG nem elég informatív -volt ( rég nem néztem be oda nem véletlenül ) . Szóval amennyiben érdemben , építő jeleggel maradsz akkor szivesen látunk viszont ez a melyik a jobb oldal és ki a f@sza gyerek ez nem ide való .
-
csapee
őstag
válasz
Hat ezt csak egy 7 vs. 7 csataban lehetne eldonteni.
Benne vagytok? (Kerdezem ugy hogy meg itt sincs csapat, de egy kis alazasra csak osszejonne a topic kremje, szigoruan tanito jelleggel
)
-
emre
veterán
válasz
Nem kellene lekezelni, mondtam most is elolvastam az utolsó oldalt, és régebben is folyamatosan követtem. Az hogy belinkelik párszor vagy idézik Rita oldalát még nem fog hanyatt vágni. Akit érdekel úgy is első kézből azt olvassa. Itt sem szeretem mikor 1000 karakteres copy-paste hozzászólások születnek. Tudom ott is vannak nagyon jó és hiteles arcok, de én nem azért szerettem az SG-t, hanem a sok lüke miatt mint pl. foxi, meg az miatt hogy nem volt olyan szintű moderátori kontroll mint itt. A Ph és az SG régen szerintem nagyon jól kiegészítette egymást, de az SG az utóbbi időben erősen ellaposodott.
mod: igazából még az utolsó előtti oldalt is mert ki vagyok éhezve a hasznos információkra.
-
nyunyu
félisten
válasz
Olyan opcio lesz, hogy csak billzetrol jatszani?
Kb. hetente elofordul, hogy meccs kozben merul le az egerem akkuja, aztan olyankor beragad a kamera abba az iranyba, amerre neztem, es celozni sem tudok a toronnyal.
Varosi palyan meg nem vicces fel szemmel a minimapot nezni, hogy mikor kell kanyarodni WASD-dal, hogy ne akadjak bele az epuletek sarkaba.[szerk:]Ja, hogy az alairasodat neztem kommentnek? Sebaj
-
nyunyu
félisten
válasz
Ajánlom az sg fórumot,
Hihetetlen, mennyit fejlodott a forum dizajnjuk, miota 15 eve nem jartam ott
(Kb. annyit haladtak, mint a WG a multicore supporttal az elmult 5 evben.) -
emre
veterán
válasz
Elolvastam az utolsó oldalt, és fogalmam sincs mire gondolhattál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest