Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz kchryss #35655 üzenetére

    diegho: nem mondtam, h tökéletes, azt mondtam, h jelenleg ez a legjobb. Pl. az ászhatár a legtöbb tanknál 1100-1200 körül van (ez nem alap XP érték!). Kicsit több ahol többen, kevesebb, ahol kevesebben játszanak vele.
    De mivel a játék nem az alap XP-t tartja számon, ezért két random játékos összehasonlítására noobmeter adatok alapján nem alkalmas. Az Efficiency-t kéne alaposabban megnézni e célból, de addig még nem jutottam el.

    Nem írod melyik 8-as tank kap nyers 600 sebzésre (spot, felderítés nélkül) ALAP 800 xp-t. és legfőképp, hogy? :F Én még tuti nem kaptam :U . 800 ALAP XP az már ász közeli teljesítmény (győzelmi szorzóval 1200, az minimum 1. osztály). Még egyszer: ALAP XP-ről kell beszélgessünk, hiszen nem írtad a példádban, h a két tank közül melyik szerepel a győztes és melyik a vesztes a csapatban. Melyik élt túl? Azt se írtad, a 600 dmg milyen tierű tankba ment? és a 2500? Mennyi modulsebzés és mennyi modul kiütés volt? Mert ha egy T8-as tank max 3 találatra 800 ALAP XP-t kap, ott valami még biztosan volt. Ha meg a 2500 (ami még sok esetben mindig nincs meg a saját hp-ja) T10-es tankba is ment, a 700 kicsit sok első blikkre. :F Te most komolyan adnál győzelmivel 1100 XP-t= 1.-2. osztályt egy T10esnek 2500 sebzésért? Mondjuk határeset, lehet, h az még kijön. :F
    A fenti példában pl 800 XP győzelmi bónusszal, túléléssel vs 700 XP a vesztes csapatból, kilőve, nem is tűnik annyira irreálisnak, de ez máris csak 500 körüli alap vs 700 alap. És ha a 600 T10esbe ment 241 alfával, a 2500 meg T8asba 1050 alfával, akár még reális is lehet. :K

    A válaszom röviden: szívesen összehasonlítok összehasonlítható, teljes értékű adatokat. két random számmal, amik matek nélkül is irreálisnak tűnnek, nem tudok mit kezdeni. A kérdésed így értelmetlen.

    dvids: ahogy írtam diegho-nak is, az alap XP alepvetően jó lenne sok mindenre, de ahogy írod, mivel nem az alap XP-t jegyzi fel a játék, sajnos értelmetlen. Ahogy - egészen más okból - a WN8 is az. De azt legalább a prém nem befolyásolja.
    A WR-t én se nézem soha, mert az a többieken is múlik. Arra játszom, arra törekszem, de 13-3-as hátrányban már csak a sebzési lehetőséget nézem.

    kchryss: Ha egyedül mész valahova, az általában rövid csatát eredményez más játékmódban is. Én minden térképen arra megyek, amerre a tankommal a legeredményesebb tudok lenni, figyelembe véve, h a csapattársak merre mennek meg h mennyi az arty, TD, spotter stb... Aztán van, h tévedek... :U :DDD
    Ütközet mód se kivétel. Ha arra van dolgom - pl sand rivernél heavyvel van, h arra megyek, főleg balról - akkor jó, ha nem, van más a csapatomból, akinek útba kell, hogy essen. Én teszem a dolgom (legalábbis igyekszem) és nem öletem meg magam egy Bélában azzal, hogy himmelsdorfon elmegyek ütközet módban a bázis felé egyedül.

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák