- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigobert
tag
válasz
rlazol #49361 üzenetére
Nekem is van rossz napom a pta-val. Ugyanaz, mint neked. Pontatlan ágyúkkal snapshotolnak, míg az én célzottam mellé megy.
Ennek ellenére, ne add el! Sok idő lesz visszafarmolni a kreditet az újravásárláshoz. Tedd pihenő pályára! Elfér a garázsban a többi hulladék mellett
-
bigobert
tag
válasz
grizlisandor #49249 üzenetére
Nehéz helyzetbe hozol, főnök. Most erre az építő kommentre mit reagáljak?
-
bigobert
tag
Leo PTA Ace, Radley, Crucial Contri, High Cali, Top G
Érdekesre sikeredett a vége. Én már nem éltem meg, de kellett a végén a szerencse a győzelemhez. Nem lövöm le, ha érdekel valakit.
-
bigobert
tag
Tudom, hogy user error, de nagyon nem tudom, hogyan kellene játszanom a KV-3-mal. Oké, hogy az 5-6os tankok ágyúihoz mérten jó páncélja van, de olyat még nem sokat láttam, pedig félúton vagyok a KV-4 felé. Jellemzően a 8as csodákkal kell harcolnom. Lassú, ehhez képest nincs páncélja, az ágyúját is ismerjük...
Az IS-2 egy isten ehhez képest, annak legalább van sebessége.Hogyan bírtátok ki a grindot? Free xp?
-
bigobert
tag
Elbuktunk. Nem tudtam okos lenni a végén.
-
bigobert
tag
Furcsa, hogy ennyi xp-t adott rá. Számomra igazán jó meccs volt, de ászra nem számítottam.
-
bigobert
tag
Sziasztok!
Mivel akciós az E4 gondoltam megvehetném, de nem tudom érdemes-e? Mit gondoltok? Előrelépés a T30 után, vagy csak több hp?
-
bigobert
tag
-
bigobert
tag
Isztok ti eleget?
Elaludt a gyerek, asszonyt elküldtem moziba, kitöltöttem a gyerek adag whiskym, megvásároltam az internetet, elindítottam a tankos játékot, és valami mexikói üvölt a fülembe, és zsibbad a lábujjam. Egyelőre még a tank is megy, ha nyomom a w-t.
-
bigobert
tag
válasz
4580693 #48674 üzenetére
Gold esetében is +/-25% az rng
Amúgy értem én a gondolatmenetet, de minek magyarázni a goldhasználatot? Adott helyzetben penelni akar a játékos, és nem terveket szövögetni egy jövőbeli eseményre és annak változóira.
Átlagos napjaimon elfogadom a játékot olyannak, amilyen, viszont most front van, úgyhogy megb...hatja a wg a defendereit. Jól sikerült balanszolni. Mint a type-okat és a Maus-t. Így minek nerfelték a grille-t meg az E5-öt? Meg a type-5 legénységi-free xp bug... Micsoda véletlen hiba.
Egyértelmű, hogy a magánéleti feszültségem vetül a játékra, de a t-34-3-am boldogtalan mert nem elég jó az ágyúja, hogy gondosan becélzott lövéseket adjon le az obj 252 gyenge pontjaira. Ráadásul nem is sokkal mobilisabb annál. Fáradt gőz kiengedve. -
bigobert
tag
válasz
szallasi007 #48518 üzenetére
Köszönöm a tanácsot. Letöltöttem egy ingyenes verziót, de egyelőre csak a gépem hal meg tőle
Win10, kék képernyő szkennelés közben, másodjára
-
bigobert
tag
Sajnos a témához nem tudok hozzászólni, de azt tudjátok esetleg, hogy miért szaggat be a játék a konfigommal 60 fps mellett 60Hz-es frissítés esetén? A 60Hz-hez vagyok szokva, de a wot-ban egyszerűen látom, hogy nem folyamatos a mozgás. Mi okozhatja? A játék, a hardver, vagy a net?
*nincs fps drop -
bigobert
tag
Érdekes olvasni, hogy sok fórumtársnak a gyenge csapattársakkal van a legnagyobb baja. Itt mindenki mindig kipihent?!
Nekem mindig a fáradtság, koncentrálóképesség hiánya nehezíti meg a dolgot. Olyankor nem veszem észre, hogy kikkel sorsolt össze a gané, lövök mellé, még az rng is jobban szívat.
-
bigobert
tag
Leo Pta ász 5,9k dmg + 4,5k spot
A végét magam sem értem... Addigra csőlátásom lett, problémamegoldó-képesség nullára csökkent.
-
bigobert
tag
Három arty-t kéne sebezni. Kettőt sikerült... túlgondoltam, hogy hova bújhatott, másé lett.
-
bigobert
tag
A D-Link routerem szakadozott rendszeresen. Elvesztette egy pillanatra a kapcsolatot, és percekbe telt, mire magára talált. A játékon belüli jelző hónapok óta piros-zölden villogott. Sokáig azt hittem, az Invitel a hibás, de nem. Lecseréltem egy másik routerre (Asus): egy árva piros villanás nem volt azóta, folyamatos a kapcsolat. Állítólag a nagy meleget nem bírták a tranzisztorai, vagy ilyesmi. Azóta szolgáltatót is váltottam, az ő routerük is renden van (Huawei).
Szóval lehet, hogy a tied is elhasználódott? Nekem a szakadáson kívül csomagvesztést is okozott a router. Azt ellenőrizted?
*Csak most látom, hogy lemaradtam a topicban. Már nem aktuális
-
bigobert
tag
WZ-132 ász: 3,2k dmg + 5,4k spot
Elég hülye döntéseket hoztam, el is buktuk, de valahogy összejött.
-
bigobert
tag
válasz
kchryss #45416 üzenetére
Preview-val meg tudod nézni. Az RHM-nek alapból jobb. Azonos legénységgel, felszereléssel az arány is megmarad.
RHM és Scorpion statok csodálatos képkivágással
*Ez a 750-es ágyúval van, de ebben a témában ez érdektelen.
-
bigobert
tag
Nekem vert stab, rammer, coated optics volt fent.
Érdekes mód nekem a spic táras ágyúval jobban tetszett, több is az átlagsebzésem azzal a foschsal. Pedig a RU-ra nagyon kíváncsi voltam, de valahogy mégsem adta... A Leo pta kárpótól. még sose volt nátós 105-ös ágyúm,de ez hihetetlen jó. Ráadásul a stock ágyúja is tök jó, kényelmes grind. Mondom ezt kilences szinten "egy mark-os" emberkeként.
(#45268) rlazol nekem egy ilyenre adott ászt gondolom a top gun miatt, mert amúgy semmiben nem kiemelkedő.
-
bigobert
tag
válasz
Midway #45101 üzenetére
Bár nagyon ritkán írok, és feltehetőleg megtartom jó szokásom, de ezzel semmi baj nincs. Az xvm 3rd party, semmi köze a WG-nek ahhoz, hogy mások milyen képletet és színeket pattantanak ki a fejükből. Még 1-2 éve olvastam, hogy a Matchmaking csak az első kb 6 játékost próbálja egálba hozni. Az már tényleg az ő saruk, hogy néha ez sem sikerül, de ebben a speciális esetben ha jól láttam, az első 9 tankpár szintje megegyezik. A 15. szerencsétlen meg örüljön hogy light-ban ül, legalább tud magával kezdeni valamit.
-
bigobert
tag
Win10-em van (az operációs rendszer), és a még Win7 mellé letöltött wot most azt írja d3dx9_43.dll baja van. Gondolom directx? Szar a netem, hogy újra letöltsem a játékot. Van rá mód, hogy megjavítsam?
Ja és a legfontosabb kérdés, milyen hatással lesz a win7-ről win10-re váltás a wn8-amra???
-
bigobert
tag
válasz
lacibacsi #42027 üzenetére
Valóban a WIN8 lett volna, de nem állt szándékomban felszakítani a régi sebeket. Vagy mondhatnám úgy is, hogy a hajdani parázs vita hamuján nem akartam flame-t generálni.
A hírdető kolléga nagyon magas labdát dobott. Alig tudtam tűrtőztetni magam egy csípős riposzttól. A helyesírási hibák elemzése után viszont arra a következtetésre jutottam, hogy nem szól szám, nem fáj fejem. A kolléga felhasználónevének titkát személyiségi jogainak védelme érdekében holtomig, vagy az első sörig megőrzöm. -
bigobert
tag
lacibacsi, neked ajánlom.
-
bigobert
tag
A témához hozzászólva, a játékban nyújtott teljesítményemhez jelentős mértékben hozzájárul az aktuális szellemi frissességem. (Munka-iskola-gyermek szentháromság + feleség mint ráadás
)
Este már nem tudok koncentrálni, reggel az éjszakai ébredésektől még kómás vagyok. Délután foglalkozni kell a lányommal. Ha mázlim van, alszik egyet, és nyugodtan tudok játszani. ...és még szóban sem jött a játékosállomány
Sajnos a függőségem nem engedi, hogy csak akkor játsszak, amikor agyban is ott vagyok. (Pedig ez javíthatna a statomon, de az nem a valóságot tükrözné.)Nekem panaszra nincs okom még így sem. Ha kívánhatnék az aranyhaltól, csak több játékidőt szeretnék! (Ha olvasnád ezt Aranyhal...)
Hogy jót is írjak, (mintha az, hogy van családom, munkám, és képezhetem is magam nem lenne elég) valamelyik délután mikor aludt a kislányom, sikerült olyan kellemesen bewhiskyznem, hogy totál ráfókuszáltam a játékra. Képben voltam, éber voltam, egész jó döntéseket hoztam, és sikerült lilán zárni a napot a BatChattel, úgy hogy tier 10 noob vagyok (összesen van 299 csatám a tízes gépeimmel).
Sose leszek unikum, és nem is baj. Nem akarnék fókuszt kapni, nem bírom ha savaznak a chat-ben, nem akarnám fenntartani a statom (ha épp nem természetes unicum lennék, pl light tankok stat-torzító hatása).
Ugyanakkor egyre több dologra leszek figyelmes egy csatában. Pl. melyik oldalt fogjuk elbukni, érdemes-e erősítésként segíteni, a lemming szárnyunk dózerol-e vagy csak tököl, mert akkor mindkettőt el fogjuk bukni, mikor kell visszamennyé védekezni? Továbbá a gyorsan hulló csapattársak miatt tanulok hátrafelé nyilazni.
Fentiekből két dolgot tudok levonni:
1. Munkaidőmben volt időm sokat írni.
2. Szeretem az alkoholt. -
bigobert
tag
Még nem erősítették meg, de lehet hogy a a Bat Chat 25t AP a Lorraine-t fogja cserélni. forrás
Mielőtt még bárki lesavazna, csak érdeklődésképp linkeltem, mint pletykát.
-
bigobert
tag
Üdv!
Idén lejár az inviteles hűségidőm ("Örö i bódottá!"), és választhatok az előbbi, a PR Telekom és a Telekom közt. Mindegyik ajánl számomra elegendő névleges sebességet, garantált is elmegy. A kérdés az lenne, hogy nektek, kiknek ezek szolgáltatnak, milyen a ping, villódzik-e, van-e packet loss?
Nekem az Invitellel 30-60ms közt ingázik a ping és többet vörös, mint zöld. A routernek és a modemnek lehet ebben bármi szerepe? Vagy ez a szolgáltató és szerverek hibája?
Köszi előre is.
bigo -
bigobert
tag
Igazad van. Sajnos a végére már annyira beszűkült a tudatom, hogy eszembe se jutott átállni passzívra.
Az átjárónál gondoltam proxizok egyet, de ott mattot adtam magamnak, nem volt se menekülési utam, sem fedezékem. Azt kellett volna tennem, amit az amx-ek a replay-ben. Köszi, hogy elküldted!
Még nincs meg a kellő rutinom, és elizgultam. (Csak tudnám, mivel ment el 11k csata?!)Ui. Már önmagában győztesnek érzem magam, mert aludt egy nagyon az embergyermek, és addig tudtam egy jót játszani.
-
bigobert
tag
válasz
szbalogh #39526 üzenetére
Igen, kedvenc.
Kihúztam a RU-t, de anélkül, hogy megvettem volna, visszacsábultam. ...és teljesen elvakult módon női legénységet kapott
Cimborámnak is meglett és nagyon bejön neki, így legalább tudunk együtt butáskodni.
(#39525) jano_77: Az túlzás, hogy jó csapatom volt, mert elbuktunk. Ugyanakkor tény, hogy lőtték, akit csak láttak. Bár erről szól a játék...
-
bigobert
tag
-
bigobert
tag
válasz
diegho #38267 üzenetére
Engem érdekelne, hogy a jó játékosok milyen sorrendet állítanának fel. A statisztikákat meg tudom nézni, de abban mindenki benne van. A sorrendnél viszont mi lenne a rendező elv? Mi alapján lehetne őket rangsorolni? Egy-egy érték kiemelése nyilván nem jelent szupremitást, ellenben az értékek kombinációja kiadhat valami jobbat mint amit a versenytársak tudnak nyújtani.
-
bigobert
tag
válasz
lacibacsi #38247 üzenetére
Akkor ki kell seggelni. Én a T49-ért húztam ki idáig az ágat. Lassan megvan az xp a t54e1-re, de sok kedvem nincs ahhoz a géphez, így tovább se lépek. (T9 stock grind brrrr....)
(#38248) zolika15 Ez kaméleon bőr: drága és gyorsan kopik, de megmutatja ki a helikopter. Aszfaltra nem is megyek vele, így kell hozzá az offroad driving.
-
bigobert
tag
válasz
jozefgucci1 #38244 üzenetére
Amúgy annyira azért nem rossz a kamója. T8 light camo értékek Viszont a magassága miatt lehet, hogy nem takarja el minden olyan bokor, ami más esetben megfelelne.
Ugyan nem a legjobb felderítő, azért a T49-el is összejöhet.
A meccs elején én is úgy csinálom, ahogy te. Pl. Mines esetében kezdésnél úgy állok be, hogy a dombra vonuló jellemzően gyors és gyengén páncélozott tankok oldalát elkapom. A franciák örülni szoktak. Jól indul a csata egy közel 1k-s lövéssel
Persze én annyira nem tudom kiküszöbölni a randomot, amit a tank és az RNG együttese okoz, így kb a HP-m sebzem le átlagban. Kell még az a skill vagy mi, de nem tudom hol kapni...
-
bigobert
tag
válasz
lacibacsi #38243 üzenetére
Az esetek 43%-ában.
Szerintem a baby derp ágyú jópofa. Végülis mindenen sebzel egy keveset, papírokra meg egész jó. A kis kaliber miatt a lánc és spaced túl sok sebzést fog fel. Óvatosan egész kellemes köröket lehet vele menni akár stockon is. Ez alatt nem a "hard carry-t" értem, hanem hogy jobb mint a stock VK30.01H
Nekem a t49 áll a garázsban, míg a Bulldog valahogy nem lett a kedvencem.
Miért akarsz továbbmenni a Bulldogon? -
bigobert
tag
válasz
jr1994 #38162 üzenetére
A Circont nem bírom hallgatni, mert a visító röhögése miatt nem tudom elég halkra belőni a hangerőt. A Foch beszédhibáját könnyebben megszoktam. Egy hangszinten végignyomja a yt-os videóit. Jingles jóízű kacagása viszont mosolyra fakaszt, hiába nem is a játékról beszél egy-egy vidi alatt
Persze a választás igen szubjektív értékeken alapul...
Ma már az olyan "10k dmg-s" vidiket is kinyomom, ahol célzás nélkül mákolnak be találatokat, hisz az csak az RNG bemutatása. (Persze lehet, hogy a 10k-ból 6k skill, de akkor is...)
-
bigobert
tag
és (#37933) nyunyu
Köszönöm a véleményeket. Könnyebb, ha másnak is szar
Jól kisírtam magam, erre beadta Sand River Assault-ot védekezni.
Ez lett belőle.
...és így összejött a T28 HTC TD15-je stílusosan a T28 Protóval
A másik siralmam az lett volna, hogy nem tudom magam 4k fölé lőni, erre sikerült
Ettől még egy lassú fos, de néha lehet vele hatost dobni.*
Ennek a legnagyobb barátja a csőpálya illetve az assault játékmód. Házhoz jön az ellen
* Összeesküvés on: ma vettem prémidőt. -
bigobert
tag
válasz
mcwolf79 #37929 üzenetére
Együtt érzek. Szinte szégyen megosztani
Ha már agyhalottak: nem bírok mit kezdeni a T28 prottal.
A legnagyobb bajom vele a 18km/h. Nem érek el vele a csatába, vagy mire az eljut hozzám, lerohan a horda. Nincs olyan pókérzékem, hogy következetesen eltaláljam vele, merről fog jönni az ellen, így van, hogy nem is találkozok a pirosakkal a csata alatt.
Az ágyú tetszene, ha nem szórna ennyire. A 0,46-os T-34-3-am pontosabbnak hat, ha már rászűkült, de ez szubjektív, lehet hogy csak a kín mondatja velem.
Tele van a tank jó tulajdonságokkal, mint a gundep, frontpáncél, torony, ágyú papír szerinti értékei, de számomra az esetek többségében a sebessége a szűk keresztmetszet, ami miatt nem tudok vele játszani, érvényesülni. Örülök, ha a HP-m lesebzem vele.
Nem az a kérdés, hogy user error áll-e fent. Mindig user error van. Próbáljam elfogadni a sorsom? Ti hogyan játszottatok a Prottal?
-
bigobert
tag
-
bigobert
tag
válasz
csapee #37048 üzenetére
A vicces az, hogy elvileg jön még rá nerf/buff.
Buff:
Talajellenállás mindhárom esetben 0,2-el javul.
Célzókör szétesés mozgás közben 0,01-el javul.
Gundep -4-ről -5-re nő!!!
Újratöltés 0,9sec-kel gyorsul.Nerf:
Pontatlansága 0,01-el nő.
Célzásidő 0,1-el hosszabbodik.Mindenki döntse el magában, hogy ez most aladeen vagy aladeen.
-
bigobert
tag
válasz
jozefgucci1 #36635 üzenetére
Egyetértek. Nem is azt mondtam, hogy nem lehet olyan tankot találni, amivel élvezetes a játék, hisz nekem is megvannak a kedvenceim (ELC, Wz-131).
Viszont a több tízezer csatához való kedvet, kitartást vagy fanatizmust - akárhogy is hívjuk - irigylem
Csak mókából játszok a T49-cel, ELC-vel, Wz-131, 132-vel, 121-gyel, T62-vel, 113-mal, de mire ezek meglettek, addigra magát a játékot kezdtem unni. Jól esett egy hónap kihagyás.
Én nem akarok klánozni, se SH-zni, csak a tankokat akartam megszerezni, és játszani velük. Viszont mire meglett az egyik, addigra a másik kezdett érdekelni. Így bekerültem egy ördögi grind körbe, hogy kielégítsem a kíváncsiságom, a "birtoklási vágyam" - persze még a garázs is a WG-é, szóval nekik grindeltemEllenben ma már megvannak azok, amikkel szívesen játszok, megszabadultam a grindtól. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy fogok-e több ezer csatát menni bármelyik tankommal, vagy hamarabb unok rá.
Pusztán elfilozofálgattam...
-
bigobert
tag
válasz
jozefgucci1 #36633 üzenetére
Bárcsak én is megtalálnám azt a játékot, vagy pl a WoT-on belül azt a tankot, amivel szinte korlátlan mennyiségben, ideig tudnék játszani, ami úgy lekötne, kikapcsolna, hogy nem lenne igényem mást keresni.
Gondolom, akik sok ezer csatát mennek egy géppel megtalálták azt, amit kerestek. Pláne, ha nem CW vagy SH okokból játszanak, amiben szerintem nem 100%-ban önként, dalolva, jókedvvel vagy belső késztetésből történik a részt vétel, hanem csak olyan 98%-banAlábbi srácot már linkeltem egy korábbi "számháborúban":
Tazilon, Vk28.01-ben 51k csata. http://tazilon.net/
Még sealclubbernek is hívhatnánk, de hát ezzel szeret játszani
Szóval személy szerint irigylem azokat, akik megtalálják a maguk szórakozását, és nem az örökös grinddal töltik szabadidejüket. Pl. bármelyik mmo-ban, csak a grind, csak a farm, a végén meg nem merünk PK-zni, nehogy droppoljunk
-
bigobert
tag
válasz
lacibacsi #36467 üzenetére
Én a magam szintjén szerettem az 5916ot. Igazi light tank játékélményt ad. Olyan igazi low penes LT játékélmény, mikor nem szemből ütöd át a heavyket, mikor rákényszerülsz a felderítésre, lapításra, mikor keresed a "rést a pajzson", hogy eljuthass az artyhoz. Ha elfogadod, hogy szemből nincs esélyed, megtanít mene... visszavonulni. A tank mozgékony, jó álcaértéke van. Az ágyú egyetlen hátránya az alacsony pen. Mint autoloader, nekem nagyon bejött. Nekem a Type 58 csak egy unalmas med volt, ami az utamban állt. Ezért nem is volt hozzá türelmem. Jó kifogás a vele elért statra
-
bigobert
tag
A feleségem nem érti, miért nem tudok leszokni a topik követéséről...
-
bigobert
tag
válasz
Diarmand #35597 üzenetére
Szép írás. Összehasonlítani nem tudom a két játékot, de úgy tudtam a wot-ban nem csak a lag miatt lehet a körön kívülre lőni, hanem ez a szabály.
"The aiming circle (also called the dispersion circle, dispersion indicator or reticle) describes the area of 2 standard deviations (2σ) from your aim point. Based on a standard normal distribution, this means that 4.2% of your shots would fall outside of the aiming circle. The shots move (deviate) away from your aim point, outwards toward the edge of the circle, but rarely shoot past its edge. Only 4.2% of shots go outside this circle."
A wikin ez van, bár lehet, hogy én értem félre, hogy milyen körökről van szó valójában. -
bigobert
tag
válasz
jozefgucci1 #35383 üzenetére
Eléggé felmegy a pumpa, amikor a piros csík egybe esik a ritmuszavarommal. Majd csináltatok egy ekg-t az asszonnyal, hátha van pattern
nyunyu: Köszönöm, nyomtam egy resit, talán beadja . Csak az szomorít, hogy a szolgáltató tegnap cserélte ki a régi modemet, mert az meg napjában többször megszakadt. Szóval "finomodik, finomodik, de ami a végén kijön az azért még nagyon rossz".
-
bigobert
tag
válasz
jozefgucci1 #35328 üzenetére
Én meg túl korán mentem magas tier-be, de ez egyéni szocprobléma
A ruszki medek szvsz túl erősek.
Az én példám: wn8-am 1580, utolsó 1k csatára 1992-őt ír, tehát még fejlődőben vagyok, viszont a T62-vel már 2200 a wn8-am (bár még kb 60 csatával, ami kevés, ugyanakkor betanulás alatt áll), szóval akkor kezdjek el T10-ben statot húzni vele?
Nekem inkább el kéne véreznem olyan magasságban. Bár ez az ellenfelektől is függTudom, hogy ez az "okfejtés" több sebből is vérzik, mert pl kit érdekel a wn8, idő közben fejlődtem, egyszerűen jobban fekszik nekem az a tank, túl kevés a csatám, mázlim volt, meg hasonlók.
A 113-mal és 121-gyel elért átlagom sokkal jobban mutatja, hogy "hol a helyem". Persze még ezekkel is csak tanulom a játékot, de sokkal "kényelmetlenebbek" mint a T62A. Viszont számomra k...a menő a megjelenésük
-
bigobert
tag
válasz
jozefgucci1 #35325 üzenetére
Ha elfogadod a véleményem, az orosz medek jobbak. Jobb célzásidő és gundep. Nekem t62-m van a 121 mellett. A 121-el szeretnék jobb lenni, mert nagyon szimpi, de a t62-vel könnyebb játszanom. Lehet hogy ez általánosságban is igaz.
Amúgy megéri, mert csak creditbe kerül, az meg úgyis lesz majd -
bigobert
tag
T-54 201mm -> 330mm = gold noob
FV4202 268mm -> 201mm = gold noob.
Ény má esztet nyem éjtem gyejekekViszont a kisebb pen + nagyobb alfa szerintem érdekesebbé teszi a lőszerhasználatot. Hiába hívják goldnak. Ebben legalább van egy kis "valamit valamiért"*.
*pay to win poénok nem érnek, olyat én is ki tudok találni. -
bigobert
tag
A wot-news.com-on olvastam, hogy a szuperteszten reszelnek valamit a PTA-n, 121-en és 113-on. A Google majd lefordítja, ha valakit érdekel, de a kínaiak talajellenállás buffot kapnak, csökkentik a célzókör szétesést, de amin megállt a tekintetem:
121:
-3 gundep buff -3,5-re113:
-4 gd buff -5-re!
-pontatlanságát 0,37-re növelik!
-újratöltés lemegy 10-re (tehát egy 6-os rof-ra pakolhatjuk a felszerelés, skilleket)
-célzásidő rontják 2,8-raMindenképpen azt akarják, hogy közelebb menjen a célponthoz? Kíváncsi vagyok, ebből mi valósul meg.
Szintén szuperteszt, kommentár nélkül
-
bigobert
tag
Én nem szoktam a wot miatt panaszkodni, mert örülök, ha leülhetek vele játszani, de két napja szörnyen laggolok, ugrál a pingem. Nagyon furcsa, mert az első néhány csatám ilyen szempontból rendben van, aztán jön a lag, én meg lépek...
-
bigobert
tag
válasz
grizlisandor #35126 üzenetére
Nekem ilyet akkor szokott csinálni, amikor beszorul az Alt billentyű.
-
bigobert
tag
-
bigobert
tag
Top of the tree: 113. Egy hete vettem meg. Jellemző
Ha valaki szeret zenére játszani: magyarok, és szerintem nagyon hiánypótló. link
-
bigobert
tag
-
bigobert
tag
A torony nélküli TD-k nekem valahogy nem adják.
Szvsz lightokkal nem a legszerencsésebb az újrakezdés, főleg, hogy a pályaváltoztatások nekik se kedveztek. Ráadásul velük ismerni kell a láthatósági rendszer működését. Itt jön képbe a vision control. (Ezt a gyakorlatba én se tudom annyira átültetni, az elmélet magában meg nem sokat ér.) Tehát látótávok ismerete, a spot mechanizmus ismerete, álcául szolgáló tereptárgyak, stb. Magyarán: úgy spottolj, hogy ne lássanak, úgy lőjj, hogy ne spottolódj. pl. lövés előtt bokortól vissza 15m, dupla bokor, a 445m és a draw distance határa közti célpontok lövése. Ehhez jön nehezítésnek a +3MM.
Nem az ELC-re gondoltam, hanem az egész francia light vonalra. Amíg a fentieket nem tudod a gyakorlatban is hasznosítani, addig nem nyújtanak elég sikerélményt. Bár ez az összes lightra igaz. Mondjuk, kinek mi a siker. Miután meglett nekem a 121 med vonalon, szórakozásból kihúztam a kínai light vonalat. Fun volt, még az 59-16 is.
Azért írtam, hogy az ELC-nél érdemes megállnod, mert az ágyúját emelted ki előnyként. Ilyen átütésed és alfád csak a 1390-nél lesz újra. Csak épp nem mindegy, hogy T5-ben vagy T8-ban.A C-s név, amit keresel, a Crusader
Amcsi heavy vonal: nekem ott a T29-nél kellett volna megállnom, de "feljebb" csábultam. Hiba volt, nem a T32, hanem az én akkori tudásszintem miatt.
A legtöbben ott rontjuk el, hogy sietünk high-tier-be.
-
bigobert
tag
Engem anno eltanácsoltak a francia light vonaltól, mivel nem könnyű velük. Mai fejjel én is eltanácsoltam volna magam
Téged sem biztatnálak, hacsak nem ez az a nagybetűs vonal, ami igazán érdekel, és legyen bármi, ezzel akarod nyomni, mert érzed, hogy ez a stílusod. Én utólag látom, hogy nem voltam elég jó ahhoz a vonalhoz, sőt maga a tárazás se annyira a nekem való stílus. persze élveztem, de az eredményeim magukért beszélnek (rosszak).
Én a Lorraine-nél vagyok most, de nem fekszik nekem, nem is erőltetem vele a játékot. Meg kellett volna állni a 13 90-nél. A BC-ben is csak azért bízok, mert van egy minőségi ugrás az ágyúban. Pont mint az 50100 és az 50120 esetében. Előbbit nem szerettem, utóbbit nagyon. Sajnos így is csak 1,8k körül van az átlagom vele. Az 50B-t is csak meg kéne vásárolnom, de még nem állok készen a "tárazásra".
Szóval az egész francia baguette-be talán már mai fejjel belevágnék. Viszont mára már rájöttem, hogy mi fekszik nekem jobban, így bele se kezdenék
Kár, hogy már ki van húzva egy 10-es és egy 9-es.
Én megállnék az ELC-nél. Anyagilag megéri, funolni jó, és el tudod sajátítani a vision control-os játékot.
Olvastam, hogy te ilyen régi visszatérő vagy, és most tanulod újra a dolgokat. Egyből új ágakba kezdtél? Vagy a régieken, a jól beváltakon gyakorolsz?
-
bigobert
tag
válasz
MinionFlasH #34380 üzenetére
Úgy emlékszem, az egy 9.8-as replay volt.
-
bigobert
tag
válasz
Kakumix #34005 üzenetére
Igen, azt olvastam frissiben. Értem, hogy mindig van egy legszarabb, és akkor már legyen a legkevesebbet játszott gép. Amit esetleg azért játszanak keveset, mert a legszarabb?
Szvsz jobban igényelte volna a 113 a buffot, mint az E5.
Talán humoránál lesz a balansz osztály, amikor elkészül HD-ben.Ezeket a q&a-kat mindig elolvasom, csak tudnám minek... Az egész csak egy pletykakeltés. Egy olcsó folyóirat, ami fenntartja az érdeklődést. Aztán jönnek a félrefordítások, amiről itt is szó volt. Oroszról angolra, majd angolról magyarra... azt is több önkéntes fordító. Én idáig is csak angolul olvastam, de most áttértem az oroszra. Kell a gyakorlás, ez a téma meg legalább érdekel. Első kézből értesülhetek a kamuról és a félrebeszélésről
-
bigobert
tag
válasz
csapee #33983 üzenetére
Ezt is megoldhatnák HD-be alakításkor. Saját tapasztalatom nincs, csak ilyen adatokat tudok nézegetni, és ebből levonni a következtetést:
113 collision modelAz ágyú mellett gondolom lőhető, meg a fülei. Ezt hívhatjuk gyengének.
-
bigobert
tag
Az E5 HD-sítás okozta buffja okán felmerült bennem a remény, hogy esetleg a 113 is jól járhat, ha pár év múlva esetleg kijön nagy felbontásban. Mit gondoltok? Statisztikailag eléggé hátul kullog a kínai fikció, így ettől függetlenül is kijárna neki egy kis buff.
A vbaddict-ról vágtam ki az alábbi két képet.
Tankot ért nem sebző találatok (lepattanók, "benyelt" találatok) aránya:
Okozott sebzés az adott tankkal:
Két ismérv érdekelt engem ha már heavykről gondolkoztam: mennyit pattint és mennyit sebez?
A 113 mindkét esetben le van maradva. Az átlagos játékosok (nem a 2500wn8, hanem a humán biomassza) egyaránt keveset sebeznek és keveset pattintanak a többi 10-es heavy-hez képest.
A Maus-t rossznak tartják, de a statisztika alapján a találatok 54,4%-a nem sebzi, ami nem rossz, ha ebbe Mr. 40k 500wn8 Maus tulajdonos is beleszámít.
Sebzésben ugyan a némettel hozzák a leggyengébb átlagot, viszont páncélhasználatban a Maus tűnik a legjobbnak.Ismétlem, a pattintás és sebzés tekintetében gondolkoztam el a 113-nak "kijáró" buffról. Statisztikailag elég nehéz mérni, hogy a tank mobilitásából adódó előnyök miként hatnak a teljesítményre.
Esetleg teljesen rossz fonalat vettem fel, és jó a 113-nak a 100mm-s LFP, mivel úgyis olyan heavy-med? Sajnos statisztikailag még így is ez a leggyengébb t10 heavy.
...és persze engem ez érdekel a legjobban. Az 50B hónapok óta ki van húzva, de nem szántam rá a kreditet.
Aki érti, hogy mire akartam kilyukadni, vélemény?
*ja megvan, a HD-s armor változásokból jött az ötlet, az pedig nem indokol más buffot, talán egy kis armort.
-
bigobert
tag
A csapat "rendhagyó" volt, elég hamar védekezésre kellett beállni. Lehettem volna sokkal jobb. Lőttem melléket, használtam egy goldot - azt is feleslegesen -, a cappelő T30 meg se próbált túlélni, én meg türelmetlenül mentem tovább a végjátékban, mivel a feleségem már jelezte, hogy kezdődik a szennyünk a tévében
*A hősies ellenállásomért kapott xp többlet miatt lett ász.
-
bigobert
tag
válasz
lacibacsi #33656 üzenetére
Épp egy kevés hiányzott a hp-mból. A lőszer szerencsére olcsó.
Azóta mentem gyenge köröket is, volt hogy prémmel, vesztes csatában, kilőve, kevesebb sebzéssel mint a saját hp-m csak 9,7k profitot termelt. Szóval a szokásos lemez: a jó játékosoknak hoz sokatAmúgy 7 kör alatt egyszer gyulladtam ki és láncoltak egyszerre. Egyszer halt meg a sofőr. A camoja nem tudom mennyi, de e25-su101 körül lehet. Viszont már hirhedten papír, kis kaliberrel is töltik a HE-t.
Frissen, kipihenten adni fogja. -
bigobert
tag
válasz
lacibacsi #33592 üzenetére
Szervusz Laci bácsi!
Köszönöm, hogy feltetted a kérdést, különben lemaradtam volna róla. Nem vagyok egy nagy TD-s, nem is terveztem, hogy költeni akarnék, de erre most kedvet kaptam. Majdnem egy ELC, azt pedig nagyon szeretem.
Egy kört mentem vele csak. Nem használtam ki a sebességét, csak célba lőttem. A Prot legényeit ültettem bele (2. skill 60-80 körül áll, nincs camo). Egy csata alapján nem lehet megítélni, de az ágyúja nekem nagyon tetszik, jól gyorsul, az ágyú 60 fokos kitéríthetősége nagyon kellemes, a -10 gundep csodás.
A prém nap nekem úgyis kell, az arany majd elfogy egyszer, a gép meg érdekes.
*az 1mm páncél miatt egy KV-2 előre beköszönt
-
bigobert
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest