- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
notika77
senior tag
válasz
bigobert #49239 üzenetére
Nem veszik el, megmarad, csak nem tudod másra használni, minthogy free XP-re váltod. A T49 XP-je átkerül az új T8-as M41 Bulldogra, viszont ebből már nem lehet kifejleszteni a T54E1-et csak a T49-et, ami ugyebár már ki van fejlesztve. A patch után a T54E1-et csak a T69-ből lehet kifejleszteni.
-
mcwolf79
veterán
válasz
bigobert #49188 üzenetére
Nem olyan vészes az.
Próbáld meg a sidescrape-et, de figyelj mert a torony nem túl acélos. meg kell gondolni, ki elé állsz úgy ki.
Amúgy annyival egyszerűbb mint a KV4, mert erre lehet számítani, hogy a nagyok belövik. A KV-4-nek olyan faramuci a páncélja, hogy néha a T10 TD-ket pattintja, néha meg a T8-asok is belövik. -
zodo
nagyúr
válasz
bigobert #47050 üzenetére
Azért köszi mert ez is benne van, semmi nem tart örökké.
Visszakerestem, 6 éves router.Hol és hogyan lehet tesztelni a csomag vesztést?
Szerk:
Menüben találtam egy diagnosztikai részt, Eu1 szerver (max. csomag méret)
Pinging 92.223.1.92 with 1472 bytes of data:
Reply from 92.223.1.92: bytes=1472 time=18 TTL=55 seq=1
Reply from 92.223.1.92: bytes=1472 time=18 TTL=55 seq=2
Reply from 92.223.1.92: bytes=1472 time=18 TTL=55 seq=3
Reply from 92.223.1.92: bytes=1472 time=18 TTL=55 seq=4
Ping statistics for 92.223.1.92
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milliseconds:
Minimum = 18, Maximum = 18, Average = 18 -
-
galervin93
addikt
válasz
bigobert #41735 üzenetére
:-D
Marhajó volt! :-)
Egyébként igen, egyetértek, nagyon sokat számít, hogy mentálisan hogyan áll az ember.
Az alkohol a gátlásokat oldja, ezért lehet pozitív hatása. (persze egy idő után ez átcsap negatívba, de akkor már eladott az ember pár tankot meg a zöldeket lövi :-D ) -
Emu
őstag
-
törölt tag
válasz
bigobert #39539 üzenetére
Pedig de jó is az, amikor életed csatáját vívod egy szar német 7-es meddel tier kilencben egyedüliként 4 heavy ellen és pont flenkelsz egy böszme nagy japó heavyt és a kegyelemdöfést akarod neki megadni hátulról, amikor az embergyerek belekapaszkodik a karodba, hogy "apuci, pipilni kell"... Így elvéted a célt, mire betöltesz, a japó pont ki tud szedni.
-
emre
veterán
válasz
bigobert #39528 üzenetére
Nézd meg ezt a replay-t, és megérted mire gondoltam. A három light helyezkedését figyeld a meccs végén.direkt link
-
szbalogh
addikt
válasz
bigobert #39524 üzenetére
Neked is kedvenced a kis VK?
Én is behúztam rá a 3(9) csíkot. Bár most az új legénység csak az első skillt húzza de SH-n minden meccsen van 1-2 átütő HE skulóm
A legemlékezetesebb meccsem az volt, mikor 1v1 maradtam egy T150-el Sikerült úgy láncolni, hogy ne lőhessen rám. 10-20-as sebzésekkel fogyasztottam el
Grat a szép körhöz -
nyunyu
félisten
válasz
bigobert #37935 üzenetére
Arty mentes meccsen tamadni is jo vele Sand Riveren.
Bevonulsz vele kozepre F5 kornyekere, aztan lehet apritani a hatso buckakon kempeloket.Max arra kell figyelni, hogy annyira menj ki a szikla peremere, hogy csak a tornyod teteje latszodjon ki, a loves idejere, ahhoz 210+ pen kell, hogy stabilan at tudjak loni, 200 pennel legtobbszor lepattanak.
Most nezem a T28 Prot statomat, anno egyszer mentem vele egy 9 fragos 4700 sebzeses kort, de akkor premmel 2019XP-re csak elso osztalyt kaptam.
Mostanaban mondjuk nem nagyon vettem elo, talan a WZ-111 grind idejen szorzozgattam utoljara. -
LZs?!
aktív tag
válasz
bigobert #37930 üzenetére
@bigobert
Éppen én is rajta vagyok; nálam a recept: napi dupla, aztán egyszer csak elfogy...
Egyébként majd' minden map-en van olyan rész, ahova pár perc alatt megérkezel és onnan tudsz bántani másokat, minimális retorzióval; kivételek talán: Steppe, Serene Coast és Highway (vagy ilyesmi, a félig mező, félig város pálya) - ezeken vagy szembe jönnek veled vagy nem, esetleg elhúzódik/fordul a csata úgy, hogy tudj sebezni.
Szerintem erőltetni nem érdemes, mert abszolút szituáció függő a gép.
-
válasz
bigobert #37631 üzenetére
Köszi, azzal legalább rá tudom tenni a jobb löveget is, az már úgyis ki van fejlesztve.
A Toldi egész használható tanknak tűnik, igaz, a SPIC-ből ültek át a lányok, meg az meglett az ász 510 sebzéssel, de az ajándék tankok közül talán a legjobb
-
jozefgucci1
addikt
válasz
bigobert #35327 üzenetére
Elfogadom , már csak azért is mert nekem egyik sincs még
Az egyetlen tizes medem a BC ,de az más stílust igényel .A pattont nem vettem meg , mert az is olyan elfelejtett med azon a szinten . Mindenki Ob140-T62A párossal szaladgál . Gondolom nem véletlenül .Sajna későn kezdtem bele az orosz med ágba így még odébb van mire elérem ,de a T54-től már minőségi ugrást várok .
A nyolcas SH-ban előszeretettel viszik a T54Lw-t és mivel ebbe az ágba bele sem kezdtem ezt nem lehet "kiváltani " a nyolcas prémmel ?
-
woryz
senior tag
válasz
bigobert #34510 üzenetére
Az a Crusader, valóban.
Küzdök vele, a négyes kistestvérét már megszerettem, erre kinőttem...
Nem baj, van hely a garázsban, naponta azért egy kört megyek vele, persze, prémium lőszerrel.
Ha meg elfogy a kredit, akkor van még néhány eladható monstrum (E100, Maus) a garázsomban.
Hát tényleg elég fura egy olyan ligthtal keverni amelyiknek nincsen tornya... Szokatlan...
De azért egy-két ralli kört megyek vele... Honnan van nekem a barakban 100%-os francia legénységem? Sosem volt Bat. Chatem... Lehet át kellene képezzem őket - este megnézem, hogy megéri-e - ELC AMX-be, hiszen azok jelenleg csak 75%-os legények (+ pár %).
-
nyunyu
félisten
válasz
bigobert #34510 üzenetére
Ehhez jön nehezítésnek a +3MM.
Regebben a lightok +4 BTbe mehettek, light tank agak vegen levo meregdraga superscoutok (Chaffee, VK2801, T-50-2) viszont +5-be Maust spotolni.
Aztan a superscout statust jol megszuntettek (T-50-2 ki is kerult a jatekbol), amikor ~2 eve atdizajnoltak a light agakat, es elkezdtek betenni a nagyobb lightokat.
Anno csak a VK2801 55k XPjet szenvedtem ossze a Leoparddal a redesign elott, Chaffeet nem.
Par kort sikerult csak menni vele, de teljesen mas volt, mint a sima lightok szintjere lebutitott mai valtozat.Gondolom a Chaffee is igy jart, bar az meg mindig hasznalhato maradt, koszonhetoen a jo gun dep/ele ertekeknek, meg mindig jol all neki a dombos terep.
-
woryz
senior tag
válasz
bigobert #34467 üzenetére
Valóban, kb 1,5 kihagyás után tértem vissza, az hogy ez meddig fog tartani, khm... nem lehet sosem tudni.
Elsősorban német tankokkal akartam játszani, még anno 2011-ben, van / volt is pár 10-esem, de inkább már csak porfogók... A régi tankok újrapróbálkozásának -1 JpE100 és -1 E-75 lett a vége.Régen szerettem a TD-et / SPG-ket (sicc) is, de valahogy ezek az átdizájnolt pályák nem annyira kedveznek nekik, főleg, hogy amikor nagy böszme HT-val voltam, akkor nyilt pálya, ha artyval akkor város...
Most valami újat akartam kipróbálni, ezért jöttek a lightok (VK2801 és ELC AMX) valamint küzdök a Cromwell-ért (már az 5-ös "C"-vel kezdődő - a fene se tudja megjegyezni ezt a sok C-s nevet
- lightom megvan), meg M6-m is van már.
Természetesen némelyik régi tankommal is játszok (pl. Type-59), de amíg ezeket az újakat leduplázom, elmegy a kedvem a játéktól, valamint elfogy az idő is...
Mi az a vision control?
Különben miért nem jó az ELC-vel kezdőnek próbálkozni? Hátha azelőtt utálom meg, mielőtt megtapasztalom.
-
Flash Gordon
senior tag
válasz
bigobert #34010 üzenetére
Még egy apróság, de tényleg az utolsó
azon az orosz site-on amit linkeltem, van egy olyan topic ahol most is nagyjából egy tucat wg fejlesztő válaszai találhatóak folyamatosan frissülve a fórumozók egymondatos kérdéseire, megjegyzéseire, ha megy az orosz szövegértés akkor megtalálod, ha nem akkor meg segítek , szóval nem egy tizedrangú hírcsatorna...
-
Kakumix
senior tag
válasz
bigobert #33977 üzenetére
Pár hete volt egy kérdés/válasz cikk, amiben azt írták, hogy a 113-at nem fogják buffolni, mert akkor megint a Maus lesz a legrosszabb T10-es tank
Pár nappal később Storm ezt elintézte valami olyasmivel, hogy a balanszolásért felelős fejlesztőknek egyedi humoruk vanSzóval vagy lesz valami vagy nem
-
lacibacsi
addikt
válasz
bigobert #33658 üzenetére
Köszönöm.
Más. Ezeket a hozzászólásokat most olvastam facebookon:
"Nekem tier 7-ig tartott mire rájöttem, hogy repesszel nem mindig jó lőni. Most már Su152-nél tartok és csak páncéltörőt lövök."
"Jó neked, hogy olyan hamar rájöttél... biztos a win8ad is jobb mint a miénk. Nekem tier9nél szóltak hogy ne azzal lőjjek, meg artynál nem tudtam tier6-ig, hogy van felül nézet. Azért van csak 481 win8am."
"igen mondhatni hozzáértő vagyok a játékban. 549win8-am van. Bár az hülyeség és kamu dolog."
"Szerintem a legjobb ágyúkat kifejleszteni is hülyeség,néztétek már,hogy sokkal drágább bele a lőszer?? Pár mili átütésben úgysem számít,ha meg játszom,ráérek,majd beszűkül egyszer....de rengeteg lóvé marad a lőszer árból,azon mindenre vettem álcahálót már!"
"Ezért vettem meg a löwét. már van vele vagy 2000meccsem és már fejlesztem a 2.skillt."
"Milyen második skillt?"
"több skillt is lehet???"
Csodás alakok járnak ebbe a csoportba. Olvasgatni fogom. Ha röhögni akarok...
-
mtade
aktív tag
-
lacibacsi
addikt
válasz
bigobert #31725 üzenetére
Szerintem nem a WG fejesek magánakciója. Ezeket a kódokat az Intel adta valamelyik/akármelyik processzorához. Szerintem a céges megrendelésre dolgozó informatikai cégek egészen egyszerűen lenyúlták ezeket a kódokat (mert hát a cégnek miért is lenne rá szüksége) és ezeket árusítják. Bár magyar eladókat eddig nem láttam, de kis hazánkban is vannak olyan informatikai vállalkozások, akik százszámra pakolnak össze gépeket minden hónapban. Ők vagy nem tudtak mit kezdeni velük, vagy sokkal okosabban csinálták...
-
zsolthee
senior tag
válasz
bigobert #20351 üzenetére
Bocs, a W/L arányuk durva. Annyira lilák, hogy az már fekete.
Profik, ennyi.
Valaki emlékszik arra a fiatal, szőke srácra (YT-ról lett belinkelve ide a játéka) aki félhomályos szobában full lazán tolta a WOT-ot miközben Ebba Grön-t hallgatott és dobozos sörrel öblögetett? Ki volt Ő?
Comet használatát mutatta be Random-ban alap lőszerrel, nulla gold. Mindig a topban volt.
Nála is a W/L kb 74%. Látszott rajta, hogy nagyon vágja a témát. -
Flayer
senior tag
válasz
bigobert #17532 üzenetére
Üdv!
Az a baj,hogy némelyik játékos nem tudja milyen tankban van.Leginkább azokra gondolok akiknek spotolni kéne de ő végig a pálya legvégén egy bokorban. álldogál vagy mint legutóbb a linket videón 2 elc egymást kergetik!Ezzel azt akartam mondani,hogy ha át is alakítanak pályákat az kevés néhány játékos agyát is át kellene!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
bigobert #17415 üzenetére
Én is a hétvégén raktam össze az új konfigot, 4460+280 ezekkel a beállításokkal 1280x1024-ben néhány moddal nem megy 55 fps alá, az átlag szerintem 70-80 között lehet. Ha csak a WoT a lényeg és jelentős a 760 felára, akkor nem biztos, hogy érdemes többet áldozni rá. Én 50-ért vettem a Sapphire 280-at, halk, hűvös, erős, számomra fontos játékokban (minden, ami Square Enix
) oda-vissza megcsapkodja a 760-at. WoT-nál nem tudom, mennyi a különbség.
-
emre
veterán
válasz
bigobert #17403 üzenetére
Wot-hoz Nvidia, de egyébként meg ATI
De az adatlapodon szereplő procihoz tök mindegy melyiket veszed, mert az lesz a szűk keresztmetszet nem a vga.
-
Simi37
őstag
válasz
bigobert #16656 üzenetére
Nem kell rendszervisszaállítás!! Csak is kizárólag a mappáé:
Nekem most nincs előző verzió a gépen, de az előzőn volt és egy listából ki tudod választani h mikori állapotra akarod visszatenni (ha van előző verzió a listában). És a dátumok alapján megsaccolod h melyik verzió lehetett és addig kimentegeted.Vagy ha nem visszaállítás, akkor reinstall vagy nem tudom...
-
Simi37
őstag
válasz
bigobert #16654 üzenetére
A nemrég játszott replayeket és készített scrshotokat mentsd ki vhova és állíts vissza egy korábbi verziót ha van (X/Games(vagy ahova tetted)/World_of_Tanks). (Gondolom tudod, hogyan kell, de csak azt állítsd vissza ne az egész Wint
) A legjobb az lenne ha a 9.2 letöltése utánit találnál, de a 9.1 sem rossz csak le kell tölteni 2GB-tot. (Ekkor a 9.1 replay/scrshotokat is ki kell menteni ha meg akarod tartani.)
-
diegho
nagyúr
válasz
bigobert #15859 üzenetére
Ahhoz a procihoz teljesen mindegy milyen vga-t teszel, nem fog 50-60 fps-ed lenni. Amúgy nvidia-val jobban fut, de teljesen feleslegesen cserélnéd le mondjuk egy gtx760-ra a kártyád, a procid nagyon kevés. (mondjuk ha a vga csere helyett vennél egy H81-es lapot fillérekért és bele egy i5-öt többet nyernél...)
-
Simi37
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest