- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
benvolio
őstag
válasz
jr1994 #47114 üzenetére
Igen, tudom amiket írtál, de marad inkább a kevesebb kredit. Ne értsetek félre én nem panaszkodásból írtam, csak számomra egyértelmű, hogy így vagy úgy hátrányosabb free-ként minden tekintetben főleg mikor az ilyeneknek mint én szerintem, többet rángatja a kart lefele Serb az RNG és MM szerkezetén.
Jól mondod egyébként nem én voltam jó, hanem az ellenfél béna, és az ilyet ki kell használni, ennyi öröm nekem is jár.(#47115) galervin93: ezt te rosszul értelmezed, hagyjuk is.
(#47116) csapee: csak az auto aim+ volt mod ami működött csata alatt, bocsássatok meg ezért kérlek, szedek le új Aslaint, hogy ne legyen benne.
(#47117) Emu: egy olyannak semmilyen illegális mod sem segít, nem, hogy ez, persze.
-
DaveHutt
őstag
válasz
jr1994 #47048 üzenetére
Bezzeg azt nem emlegetitek, amikor 470-480-akat dob a gép. Vhogy ilyen pesszimista egy népség vagyunk, azt vettem észre.
Korábban én is ezt csináltam, csak a negatív lehordást vettem észre. Aztán elkezdtem figyelni azt is, amikor nagyot dob a gép, és most már inkább csak arra figyelek. Azóta jobban élvezem a játékot.És hogy ne legyek OFF, megvettem és kihúztam freeből majdnem fullosra az AMX 30-at. Istenem de jó gép, beleszerettem.
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #46269 üzenetére
Dánke! Jobban örültem volna én is, ha már a T55 TD15 küldetésénél adja be (Obj-ig soha az életbe nem jutok el), de csak valami sokadik TD-küldetésnél tartottam. Mondjuk most már csak a szakaszosak vannak hátra, azok gyorsan meglesznek, 6 ezret meg csak bead, míg kihúzom a Grille-t, ha nem, akkor majd azzal összejön.
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #46168 üzenetére
Amikor először lett meg a 7k szpotom, kb. 7 az 1 ellen maradtunk egy arty ellen (talán M43 vagy M53), mondom szedek egy kis sebzést... Oldalról rámegyek, ő rám fordul és 150 méterről kapásból kivág. Mondom aha... Azóta már vagy nem tudom hányszor meglett a küldetés, de szinte mindig kitüntetés nélkül, szerencsére azóta már megvan. Sajnos sokszor elkapja az embert a hév, bab is hús stb...
De hát ez is a játék része.
---
Végre meglett a nagy ágyú a WT-re, eddig a Borsigéval lődöztem, az sem rossz, de a 276-os átütés más kellemesebb lesz. Őszintén szólva nagyon nem megy ez a td-s játék, nem tudom hová kellene állnom, hogy lássak is, lőhessek is, de engem ne szedjenek szét, mindenesetre inkább megyek a (heavy-)fronttal, aztán csipegetek, ez jobban megy, mint kempelni...
---
Volna egy kérdésem, T62-be szánt vezető 4. skillje mi legyen, ütközés, offroad, vezetés vagy kuplungégető? -
lacibacsi
addikt
válasz
jr1994 #46057 üzenetére
Oké, hogy nincs összeesküvés, de azért 50 méterről ne pattogjak már sorozatban. Még akkor se, ha éppen egy 150-ről van szó.
Tisztában vagyok az RNG-vel. Legfeljebb mordulok egyet, ha a földbe csapódik, vagy éppen az égbe száll egy lövedék akkor is, ha a tank betölti a célkeresztet. Ez van. Csak akkor vagyok durcásabb, amikor ezt sorozatban csinálja, teljesen érthetetlen helyzetekben. Ha tegnap az O-I-val nem 50, hanem 150 méterre lövök, akkor már azt mondom, hogy oké, RNG. De ötvenről?!?!!?
(#46058) galervin93: Remélem nem lesz harag, de én inkább átütőt lőnék rád, mint lepattanót. Valahogy jobban jól esik a májamnak...
-
lacibacsi
addikt
-
-
lacibacsi
addikt
válasz
jr1994 #45630 üzenetére
Pedig van aki jól megkéri az árát, mint mondjuk ez a hazánkfia. Bár tuti eladhatatlan ennyiért még akkor is, ha tele van ma már beszerezhetetlen prém tankokkal. Szerintem...
(Mondjuk ha megnyerem az Eurojackpot főnyereményét, akkor alku nélkül megveszem kisaccnak...)
-
-
jozefgucci1
addikt
válasz
jr1994 #45226 üzenetére
Nagyon sajnálom a dolgot és remélem sikerül visszaszereznie sőt biztos vagyok benne .
A posztod utolsó részletére reagálva , pedig egy kicsit túlzásnak érzem ezt a "komoly kapcsolat" dolgot. Nem ez első oldal ahol mintha állami vezőtk lennének úgy azonosítják ezeket a játékosokat . Marha jól csinálják amit ,de kicsit túl van ez misztifikálva szerintem . Mint azt korábban is írtam , nem véletlenül bukott meg a Wotinfon is a kezdeményezés , hogy topp játékosokat mutatnak be . Tisztelet a kivételnek ( bazz múltkor Diegho-t kihagytam) de a legtöbb annyira egyszerű mint egy faék .Ez pedig magasfokú önbizalommal párosítva súrolja a HHH-személyiségteszt határait.
Nálunk a klánvezető accját úgy "törték fel " , hogy korábban megadta a jelszavát
, gyanítom itt is hasonló lehetett a helyzet.
-
KisApám
addikt
válasz
jr1994 #44660 üzenetére
Azt azért nem, nincs gyomrom hozzá... azok illegálisok/tiltottak mindenhol.
Az "unikum" statomat nem bannoltatom örökre miattuk.
Amiket felsoroltam, azok meg nem.------
Láttátok, milyen "jó" prémtank van megint shopban?
M4 improved.
És tényleg csak a gyűjtőknek való. Mint rendes igazi prém tankkal, ezzel is van valami gebasz.
Az átütés 92 mm, és TIER limites, de TIER VI-ban 92 mm-el nehezen lehet érvényesülni. És plusz hozzá a tejszín: 0,42 a szórás a 92 mm átütés mellé. Nem még hogy kicsi az átütés és igencsak célozni kell a gyenge pontokra a miatt, de azért pontatlan hozzá. GOLD kell. -
zolika15
tag
válasz
jr1994 #44514 üzenetére
Atlagsebzesem 2300 korul van, de 650 csatat ugy mentem vele hogy nem sok kozom volt a jatekhoz, valoba a trackelesek es a spot nagyon sokat dob a gun mark-on, utolso 10 csataban szerintem 3000 vagy lehet tobb atlag is meg volt, lehet vele daralni csak kell bele a gold boven. Koszonom szepen mindenkinek!
-
szbalogh
addikt
válasz
jr1994 #44478 üzenetére
Itt az enyém. Jókor kell lenni jó helyen és sima ügy, egy kicsit előre kell gondolkodni hozzá.
-
Emu
őstag
válasz
jr1994 #44478 üzenetére
Én még nem jutottam 7k fölé. Az a baj, hogyha jól megy általában 3-4k sebzés között elfogy az az oldal amerre indultam, utána meg elég reménytelen átérni vele a másik oldalra, és még sebezni is...egyébként ha berak egy olyan körbe ahol oldalanként van 10-10 heavy, akkor simán meglehet.
-
jano_77
nagyúr
válasz
jr1994 #44089 üzenetére
Ezek szerint Téged nem zavar az a nem kevés mennyiségű XP, amit az átképzéseknél veszítesz!? Vagy goldért csereberéled a legényeket oda-vissza? Csak azért kérdezem, mert sokan erre sajnálják a goldot, viszont szerintem meg kreditért való átképzéssel nagyon sok XP-t lehet bukni.
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #44089 üzenetére
Yep, többek közt a te tanácsodra is így csinálom. 4 skilles csajok ülnek benne, így már nagyon pöpec. T37 és Bulldog is a garázsban, ha hozzájuk szottyanna kedvem. (apró szépséghiba, hogy a T49 akkora fun, hogy azóta nem játszottam a kistesókkal, amióta megvan ez a dög. :-D Sőt az E1-ben is van már egy jó adag xp, de a mai napig a T49 az elsődleges light tankom (no meg most jött be a 13 90).
Szóval szerintem is érdemes minél erősebb legényeket beleültetni, aztán ha véletlenül kellene valamelyik kisebb gép, csak be kell tenni őket, 20k kredit/főért már át is van képezve. Kólára is plusz egy, ritkán ég (de akkor fáj...), de annál többet jelent az a plusz, amit a kóla ad. -
kchryss
veterán
válasz
jr1994 #43879 üzenetére
Nyár, tankok, foci! - Új játékmód és küldetések
35 meccsen adj gólpasszt (2x teljesíthető):
10 db +50% XP bónusz 1 órára
10 db +200% legénységi XP bónusz 1 órára
10 db +200% free XP bónusz 1 órára35 meccsen lőj gólt (2x teljesíthető):
10 db +50% XP bónusz 1 órára
10 db +200% legénységi XP bónusz 1 órára
10 db +200% free XP bónusz 1 órára150 meccsen lőj gólt (1x teljesíthető):
15 db +50% kredit bónusz 1 óráraKár hogy csak 1 órásak. Elég sok meccset kell hozzá játszani annak éri meg aki amúgy is játszana ezzel a móddal élvezetből.
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #43759 üzenetére
Ugyanerre jutottam tegnap este. Nem is kezdek bele se új ágakba, tankot sem veszek addig. Húzni kell ami van + farm. Nagy változások jönnek, sok mindent újra kell majd gondolni.
Szerk.: illetve addig ráfekszek a T55A küldetéseire, egészen elérhető közelségbe került, hátha beakad. -
Antonius1978
addikt
válasz
jr1994 #43611 üzenetére
meunier + jano_77
Hat akkor vagy maradok a T-54-el, vagy pedig kihuzom a T62-t, vagy a 140-t.
A tepsi tankokkal nem tudom mennyire lenne kedvem jatszani, talan a 7-essel meg igen, mert jo a homlokpancelja.De egyelore az A-43-at birom, mert kicsit olyan Cromwell ize van, sot, meg merem kockaztatni, hogy lehet meg jobb is lesz nala, ha lenne jo legenyseg benne.
Mint mondtam, picitt pontatlanabb a 430 agyuja mint a masik kettoe, de lehet jo legenyseggel nem olyan veszes. -
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #43571 üzenetére
A T28 HTC-ben húzok egy sor legényt, mondom majd jó lesz a forgótornyos ágra, sajna még csak 85% körül vannak full álcálval. Átültettem őket a Hellcatbe, és... ...nulla. Nem volt egy épkézláb meccsem vele. Pedig nagyon jó lenne a T30-at a garázsban tudni, de marhára nem feküdt a cica sem, pedig tudom, hogy még most is jó gép, de mi lesz így utána... Majd egyszer visszaveszem a macskát, de egyelőre elnapolva. A nagyobbik baj pedig az, hogy a JPII-höz sincs semmi kedvem, 88-assal grindelni a nagy ágyút, pedig a JT-re viszket a tenyerem, mint másik, elérhető közelségben lévő nagyot pukkantó td. A harmadik lehetőség a másik német td-ág, a Borsig pöpec, igazából nincs messze a WT sem, utána meg a Grille... Csak az előzőek ugye már T9-ben nagyot pukkantanak, itt meg végig kellene húzni, ami sok idő... ...amiből marhára nincs mostanában, a héten nem is volt időm játszani. :-(
Annyi terv/ötlet van, húzok-húznék millió ágat, de ha egyszer nincs időm rá... De talán megoldódik végre a helyzet egy-két hónapon belül. -
Antonius1978
addikt
válasz
jr1994 #43536 üzenetére
Skacok, mar nem tudom ki javasolta nekem azt a 4-es nemet tuzerseget, de van egy virtualis sore tolem.
En altalaban nem vagyok arty-s tipus, eloszor 4 evvel volt valami 2-es szintu nemet arty-m, aztan le is mondtam a tuzerkedesrol
Az S-51-et asszem a KV-krol lehetett kihuzni, hat megtettem, es meg is vettem, hogy legyen egy tuzerem is.
Nade az egy idegtepo jargany, igaz hogy a legenyseg is gyatra benne.
De ez a nemet cucc, hat, egy alom. 75%-os legenyseggel is nagyon pontosan lo, persze allo celpontra, kicsit meg szoknom kell, hogy altalaban merre mozdulnak el a tankok.
Asszem 3 csatat mentem, es mar kilottem vagy 5 jarganyt...Meg is lett a legelso Stug-os feladat.
Ugyhogy felcsapok tuzernek
Ezt kimondottan elveztem, pedig nem igazan vagyok tuzer fan, sem akkor ha en kezelem, sem akkor ha en szenvedem -
-
Emu
őstag
válasz
jr1994 #42763 üzenetére
Erre nem is gondoltam, hogy összehasonlítsam más 7-es meddel. Abból indultam ki, hogy az 1500 sebzéshez 6 találat kell. (mondjuk az más kérdés, hogy eltalálod-e, illetve ha el is találod akkor átütő találat lesz-e...) Játékélmény szempontjából nekem a T43 sokkal jobban bejött, még mindig vívódom magammal, hogy a T34/100 inkább támogató, hátulról puffogtató, vagy menni kell vele a frontra a heavyk mögé
-
joergie
őstag
válasz
jr1994 #42569 üzenetére
Áh esélytelen, 25-én frissítették a listát és már akkor kívül voltam(1xp-vel) a 25ön(20. kap kv5-öt), szóval ebből 1 hónap prém lesz. különösen jó ez így annak fényében, hogy az event után abba akarom hagyni a játékot
Pedig nagyon ráizgultam a kv5-re, jó lenne egy OP tier8 orosz heavy.
-
galervin93
addikt
válasz
jr1994 #42404 üzenetére
Igen, tudom hogy az, ezért is adtam el.
Nem feledkezem meg a vonalról teljesen, mert a nagy Patton mozgatja a fantáziámat. Pedig minden meccsen úgy álltam hozzá vele, hogy jó gép, tudod milyen erősségei vannak, mit kellene kihasználni, plusz lassan 4 skilles csajok ülnek benne, de egyszerűen nem találtam vele az összhangot. Majd eccer visszaveszem, a legénység nem fog elveszni, mert az E1-be megy... Aztán ha majd késztetést érzek rá vissza veszem. De nem nagyon tudok rájönni, miért nem ment vele. Mindenki isteníti a gpeket, a T20 nekem is bejött, de itt meg valami gikszer van...
Evvan. Addig élvezkedek az Indiennel, nagyon tetszik. -
-
-
joergie
őstag
válasz
jr1994 #42233 üzenetére
szbalogh kollegának e3-al lett meg, majd én is azzla csinálom meg egyszer, bár a minap meglett az obj260(ht15-öt megcsináltam kitüntetésre vk45b-vel). Nekem obj263 van rá, számomra alkalmatlan rá, minden belövi az alját. ha választanom kéne jpze100(gold 420mm), vagy e3. T95 megvételre vár, remélem 1 hét múlva akciózzák.
Nézem ezt a grandfinals-ot, és azon ámulok, hogy képesek ilyen testhelyzetben teljesíteni
könyökük 5centivel az asztal alatt, a monitor sincs teljesen fejmagasságban. Szerintem fontos a játékhoz, hogy hosszútávon is kényelmes testhelyzetben játszon az ember(egyenes alkar, megfelelő ülésmagasság, monitor fejmagasságban).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Wuthering Waves
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest