- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
DaveHutt #47557 üzenetére
bodry123: IS7em nincs, de ahogy nézem nem igazából pattintós. Az E100-at belövi bármi a hasán, ha olyan van a tornyán is. E75 szerintem erre a küldire nem igazán jó. Én ezeket a Bélára bízom: második körre megadta még stock állapotban. A minap, immár kifullozva, megint elővettem: 7k pattintás+3k sebzés Malinova-n, végül a két arty csinált ki nagyrészt.
-
lacibacsi
addikt
válasz
DaveHutt #47559 üzenetére
(#47560) jr1994 : Ne bújj el szégyenedben! Én még nagyon le vagyok maradva hozzátok képest. Csupán két tízes tankom van, az IS-7 és Obj. 261 (ez utóbbiért elnézést kérek!), de kilences sincs csak hat darab. Az igaz, hogy a svéden kívül T6-ig minden nemzet minden tankja ki van fullozva elitre és T7-ben is csak öt darab van, amit húzok. Valentin napra megszabadulok ezektől is és akkor elmondhatom majd, hogy az alsó hét tierben csak olyan tankok állnak a garázsban, amik valamiért közel állnak a szívemhez, vagy valamiben "ópébbak" a többinél és érdemes elővenni őket hébe-hóba.
-
jr1994
addikt
válasz
DaveHutt #47524 üzenetére
Csak magamból indultam ki. Nekem nem ártott, bár akkor én még nem olvastam utána semminek, hanem magamtól jöttem rá a dolgokra, szóval lassabban ment. Jó pár száz csatán keresztül fekete bot szinten nyomtam, akkor meg miért baj hogy tier1-ben? Tier3-ban is szenvedni fog egy abszolút kezdő, akkor ne menjen az 1-es tankok 100%-os legénységével inkább?
Az 5-ös szintű tankokkal persze egyetértek, de az már a következő fázis.
-
szallasi007
őstag
válasz
DaveHutt #47501 üzenetére
Orzanel saját bevallása szerint főállású streamer, jelenleg 126 (127?) tankját húzta 3 csillagosra!
Nyáron sikerült vennie egy fiatal Mazda 3-at. Volt hogy 900 eurót kapott hogy el tudjon menni nyaralni. Szerintem a nézői felé havi előfizető, román a srác de Németországban él és angolul streamel.
Napi 8 órába tolja szerintem heti 6 nap, és eléggé ügyesen játszik -
galervin93
addikt
válasz
DaveHutt #47454 üzenetére
Egyetértek, egészen kellemes gép, mindenféle megerőltetés nélkül lett meg vele a T57. Lőszerkiosztás 20/8, szóval csak két tár golddal mentem, és ez is elég volt. Az ágyú nem egy szike, de ha valamit buffolni kellene, az inkább egy kis lóerő, illetve talajellenállás-javítás lenne, mert a mozgékonysága kellemetlenebb, mint az ágyú.
szerk.: valami ilyesminek képzelek el egy normális közepes tankot - az ágyú nem mesterlövészkedni való, muszáj gondolkozni vele és oldalba/hátba játszani, különben sokat nem érünk el a csatákban. Erre pedig nagyon is megfelel, 1600 dmg egy tízes gépet is nagyon kellemetlenül érint, de ha egy lövés nem is sebez, akkor is 1200, az fél hp, alacsonyabb szintű gépekről ne is beszéljünk, úgy filéz ki nyolcasokat, hogy öröm nézni (csinálni).
-
jimmy74
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz
DaveHutt #47085 üzenetére
OMG.....most olvasva a kódokat a lista végén esett csak le, hogy nálam a Chrome úgy van beállítva, hogy automatikusan fordít! Azt nem gondoltam volna, hogy a kaparós rész alatti kódot is lefordítja és így én azt jegyeztem fel semmit sem gyanítva, hogy QDMI! Ezzel szemben ezek szerint a helyes kód: QGWE! LOL
Még jó, hogy van ez a fórum. -
nightmare13
őstag
-
Stanislav84
tag
válasz
DaveHutt #47066 üzenetére
És az még hagyján lenne, hogy kiteszi... többség ezt teszi... de hogy csak ezért (esetleg a "strici" hatására) kezdjen el "játszani"... na az gusztustalan...
Ennél még az is jobb, amikor mondjuk tényleg JÓ replayek alatt teszi ezt... mert EZ ITT nevetséges...
Vagy csak azt kéne gondolnom ezentúl, hogy minden 100 alatti wn8-al rendelkező személy (aki nem bot), kitett lökhárítós streamer/youtuber/bármi...
-
jr1994
addikt
válasz
DaveHutt #47051 üzenetére
Lóól gecc tesa xD link
A kampányt időhiány miatt nem vállaltam, ha kell besegítek a klánnak, de a random is jó, szakaszban tier9-10 jó móka szokott lenni.
A T54E1-et yolo módban használom (kóla, full gold) mert vicces és mert megtehetem és nem érdekelnek a mínuszos csaták. De a tankhúzás után mostanában mindig előkerül a Bat, a legjobb tank a játékban. T71-gyel is szeretek menni csak nem érzem teljesen fair-nek annyira erős és olyan kis szintű tankkal amúgy sincs kedvem játszani. De ha végre kihúzom belőle a T69-et, akkor megy is vissza a legénység a T49-be, már hiányzik az a tank.Én azóta élvezem jobban a játékot amióta megtanultam játszani
és röhögök a botokon, bármelyik oldalon is vannak.
-
galervin93
addikt
válasz
DaveHutt #47051 üzenetére
Jogos. :-) Én annyira nem izgatom magam a dolog miatt, de pl. a minap 2 sebző tárat nyomtam az E1-gyel, az egyik 1480, a másik 1510 sebzés. Ez nyolc lövés, ebből egy volt 400 felett, a többi messze alatta. Persze van hogy a 420-470-es rollokat nyomja. Így nem olyan egyszerű előre számolni, táras gépnél pedig hatványozódik a dolog. Azért 1500 potenciális sebzéssel nyugodtan kalkulálhatok, de ha szopok és kapok egy tár low-rollt, lehet hogy a meccs megy el rajta... Persze ezt is visszakapom majd, de az elúszott szitut az már nem menti meg, hogy két meccsel később többet tudtam sebezni.
Ettől függetlenül kell az rng, csak bizonyos esetekben már túl sok. (Valóságban a Tigris pontossága ugye... Akkor egy T10-es gépnek a legyet is le kellene kapni...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest