- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacibacsi
addikt
válasz
#15106560 #46208 üzenetére
Neki már két napja is ott figyelt. És nem valamelyik teszt accounton, hanem az "igazi"-n.
(#46206) infectedmann: Köszönjük ezt az igen hasznos információt!
(#46200) Papooo: Lehet, hogy jól fest a csataösszesítőn a magas spot sebzés (néha itt is megjelenik egy-egy kép igazi spotter nehéz tankokról
), de egészen egyszerűen nem ez a cél velük. Néhány kivételtől eltekintve a nehéz tankoknak elől van a helyük.
(A halálom, amikor pl. Karélián támadásnál 2-3 HT is felmegy középen a dombra...)
Amúgy hiába van optikád vagy csigaszemed, ha egyszer úgy világítasz, mint a karácsonyfa, akkor is te leszel a hunyó, mert előbb kiszúrnak az ellenség "kempelő félbotjai"...(#46195) rlazol : "Tigrisekben sikerült megtalálnod a játék egyik legnehezebben játszható nehéz tankját"
Mindig vannak kivételek. Ismerek valakit, akinek a tankjai között alig akad pár olyan darab, amin meg van az 1. gun mark, de a Tigrisén meg van neki a 3.! -
emre
veterán
válasz
#15106560 #46040 üzenetére
Feltöltöttem: emre 9152 xvm config
Azért tettem bele az xvm-en kívül egy J1mb0 célkeresztet és egy Betax icon mod-ot.
Képek a mappában mellékelve. -
jano_77
nagyúr
válasz
#15106560 #46068 üzenetére
Én épp tegnap jártam úgy, hogy 5 - azaz ÖT - HP maradt a szemben álló tankban. Nem hittem a szememnek. M53/55 arty-al voltam. Illetve kb 15 m volt tőlem egy light és sikerült az RNG áldásos közreműködésének köszönhetően fölé lőnöm auto célzás ide vagy oda.
(#46063) csapee: ez biztosan így van, a képről is pont ezt olvasom le.......vagy mégse!
Pedig előtte milyen szépen megindultam felfelé a lejtőn, csak aztán jött a nagyobb részt artys játék a küldetés és a leányzó miatt. -
Emu
őstag
válasz
#15106560 #46068 üzenetére
LeoPTA-val mentem mostanság többet, és egyik körben több 300 alatti sebzést osztottam ki egymás után. Kicsit idegesítő, főleg ha egy 300hp-s Grillére mész ki, kockáztatva, hogy bekapsz egy lövést...aztán túléli. Tudom hogy nagy átlagban megvan a 390 átlag de akkor is...
-
emre
veterán
-
galervin93
addikt
válasz
#15106560 #45988 üzenetére
Az sem túl kellemes. :-D
Nekem talán már a hétvégén meglesz az új gép, hétfőn tudnék is tartani egy kocka-napot. :-DDe félre az off-fal, két kérdés:
- B-C 25t ap 200-as átütésű ágyújával mennyire szívás kihúzni a nagyot? Ha nem muszáj nem csapok el free xp-t feleslegesen.
- Leo PTA tudom szívás stockként, de többen azt mondják, ha a motor-lánc-torony fenn van, akkor az Indien ágyújával is el lehet boldogulni a nagyig. Kérdés, ez igaz-e, vagy önszopatás lenne a dolog? -
woryz
senior tag
válasz
#15106560 #45941 üzenetére
Nekem VK2801, ELC AMx és AMX 12t-m van, de van vagy 40-50k free xp-m, azon filózok, hogy fejlesszek-e ki egy magasabb szintű lightot (ami visszatart, hogy játszani attól még nem fogok tudni velük - sem -, de magasabb tierbe kerülök, ahol talán többet ér egy-egy lövés...).
Nekem eddig a 4k helyett 2,3k vagy 2,8k volt a legjobb, messze voltam. Ma meg nem is mondom, milyen köröket mentem, mert rá gondolni is rossz...(azt nem lehet valahogy kideríteni, hogy melyik 15-ös küldetésnél lett meg a másodlagos is? Olyan baromi rég volt, hogy nem emléxem... )
-
woryz
senior tag
válasz
#15106560 #45939 üzenetére
Én nem tudom, nekem nincsen közepes tankom, nem szeretek (és nem is tudok - mondjuk, hogy melyik volt előbb azt nem tudom.
) játszani velük. Mondjuk most már épp kezdek megint eljutni arra a szintre, hogy letörlöm a g.cibe, mert nem tudom hány napja / csata óta csak lightal próbálom meg kiszedni a 15-öst, de nem megy, és most már baromi dühös vagyok.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#15106560 #45891 üzenetére
Ha gép elé kerülök tuti előszedem újra ezt az E100 közepes tankot, amivel gyorsan lehet mozogni!
Ez az ember simán szerepelhetne a Viasat3 Észbontók című műsorában, nagyjából egy szinten van azokkal a marhákkal, akik ebben vannak és elmondták, hogy "10 évente van század" valamint "a Pisai ferde torony az Rómában található ugyanis a válaszok között szereplő Pisa csak a hasonló hangása miatt szerepel, de biztosan nem ott található!Ha jót akartok röhögni, akkor esténként nézzétek - nem tudom, hogy minden nap van-e, tegnap volt.
80°-os emelkedő Himmelsdorfon!
-
-
galervin93
addikt
-
-
Emu
őstag
válasz
#15106560 #45808 üzenetére
Ágyú karakterisztika - cső lehajlás - mozgékonyság nagyon hasonló. Nekem is azért van Mutz, és nem CDC, mert épp akkor volt akcióban, mikor venni akartam egy farmolós prém tankot. Ha az indient szereted, akkor ezt is fogod.
@h1mpi: én is tartottam tőle, pont az itt olvasható negatív kritikák miatt, meg ha jól emlékszem a wotinfos elemzés is inkább a negatív dolgokat mutatta be mint a pozitívumokat. Nekem top ágyú freeből ugrott fel rá, minden mást fejlesztettem. Kb. 70 csata kellett hozzá (tegnap lett fullos) jelenleg az átlagsebzésem 2600+. (a Pattonhoz képest nincs csőlehajlása, ha a megvételen gondolkodsz)
-
Emu
őstag
válasz
#15106560 #45796 üzenetére
Mutz kb. olyan mind a CDC, csak nem annyira modulérzékeny, meg HE nem viszi át. Nekem 1600 környékén van az átlagom vele. Egy 2k sebzéses körre (ha nem arannyal teszed) 60k körül hoz prémmel. Ha farmolni kell akkor szerezz valahonnan jt8.8-t (nekem van de utálom) annak jobb a kredit szorzója.
Más: aki szereti a bujkálós hátulról okosan csipegetős mókát, az ne hagyja ki a LeoPTA-t. Utolsó leárazáskor vettem meg, bánom, hogy nem korábban...most lett fullos, és nagyon bejövős. Lövedék sebessége valami hihetetlen gyors, és nem igényli a goldot.
-
lacibacsi
addikt
válasz
#15106560 #45783 üzenetére
Szerintem megcsinálják az alapanyagot eredeti nézetből, "bal klikkes" nézetből és legalább egy free kamerás nézetből is. Ezután simán összevágják a 3-4-5 csatorna képét. Mondjuk ide kell egy kis szépérzék (vagy nevezzük bárminek), aminek e végén azt kapod, amire azt mondod, hogy "elég látványos videókat raknak össze a srácok".
-
vgabri1
tag
válasz
#15106560 #45442 üzenetére
Igazából én sem a monitort bántottam, csak akkorát sikerült a számítógép asztalra csapni hogy repült minden. Hálistennek csak a talpa tört le más baja nem lett, azt meg sikerült megkreálnom.
(#45443) nightmare13
Sajnos az én asszonyom dolgozott így maradt az asztal. Még egy két napot tesztelek aztán meg látom, hogy xanax nélkül túl élem e, és jelentkezem.
(#45444) szbalogh
Az a baj mire kifejlesztem a tankokat mindig nerfelik. Pedig régen még a 10-ek is meggondolták hogy rá rohanjanak. Mamár topp tanként is szét lövik még a hetesek is. A kupolát meg a géppuska fészket simán belövik, és nagy részben arannyal lőnek. Sebessége miatt nehéz gyorsan fedezékbe vonulni. Így jártam az Ob268-al és az E100-al is, mire meg lett már fele olyan jó lett, na meg én sem fejlődtem kellő képpen.
-
jano_77
nagyúr
válasz
#15106560 #45334 üzenetére
Örülhetsz, mert nekem meg pont az ellenkezője!
Én most vissza mentem javítgatni a Stug IV artys küldetéseket az M53/55-el és már csak 3-4 van vissza. Ebből az egyik a sebezz 2K heavy vagy TD-be és éld túl. Ha sikerül a dmg, akkor tutira megölnek, mert fasz a csapat. Ha túl élem, akkor pár perc és nyerünk, esély sincs 2K lőni (kis ágyú van még csak)
mit csinál ilyenkor az ember, vált a küldikben. Beállítottam azt, hogy legyek a top3 sebző között és nyerjünk!
Erre ez sikerült:
Az alsó 3 delikvens - az utolsó light kivételével - az egyik sarokban tobzódott, még csak spottolásra sem voltak jók! A nyomorult T34/100 még ráadásul volt akkora balfék, hogy belegurult az IS3-nak szánt lövésembe - ekkor már csak én voltam a T34/100-al, szemben IS3 és két arty. Ez a majom kinyúlt és emiatt a GORE medált sem kaptam meg!illetve ha az IS3-ba megy az a lövés, akkor a következővel már ki is tudtam volna nyírni és talán az artyk is meg lehettek volna. Ide már egy doboz Seduxen sem lenne elég!
-
Patrick76496
őstag
válasz
#15106560 #45188 üzenetére
Ja amúgy baromi jól néz ki.
Meg az E-75 is szép lett a HD után, bár 2 év után megbántam, hogy lefestettem aranyért (manapság nem annyira adja). Most át tudnám tenni a legénységét a Tiger II-be és nem 80 akárhány %-ról kéne indulnia.
(#45265) sith7: Szerintem a Töltésgyorsító + Vert Stab + Optika a legjobb választás. Ha nagyon sebzéscentrikus vagy, akkor optika helyett esetleg mehet venti, de sajnos úgyis lesz olyan helyzet, mikor spotolni kell menni.
- - - - - - - - - - -- IS-5 - 5200 sebzés: Personal Score | Team Score | Detailed Report Akkor is utálom
- Tippeket kérek, milyen pályán készült a kép.
- Jó ez a Gamescom hétvége (bár lehetett volna felszerelés akció is). Előtte - Utána
Csak 4 tank került be a garázsba.Amúgy most mindenkinek ez a garázs van, ami a képen látható, vagy még mindig a gyári van bent? Csak mert én ezt már 2 hete használom (HangMan mod), első látásra megtetszett.
-
-
diegho
nagyúr
-
galervin93
addikt
válasz
#15106560 #45082 üzenetére
Másnál meg megy hiba nélkül... Nálam spec micropatch előtt-után megy, egyetlen apró bug, hogy a large panelról csak úgy tudok a medium2-re váltani, hogy előtte valamelyik másikra is kattintok, majd utána a med2-re. Ezenkívül semmi hiba. Modok nincsenek.
Olyan ez, mint a W10... -
Patrick76496
őstag
válasz
#15106560 #45050 üzenetére
Így már érthető a dolog. Ahogy érzed, arról már nem faggatózok, hogy miért.
(#45055) Antonius1978: Meg tudnád nézni, hogy csatában milyen a legénység sorrendje a damage panelen? Mert eredetileg így lenne: Parancsnok-Lövész-Vezető-Rádiós-Töltő, de 1-2 patch-e a vezető és a rádiós helyet cserélt. A garázsban viszont normálisan van. Biztos nem a modok okozzák, mert Jingles egyik videójában is benne volt ez a hiba és ő nem használ modokat. Előre is köszi!
(#45062) emre: Szépen lassan majdcsak minden elkezd működni.
Remélem a micropatch a mappa átnevezésén kívül nem kíván komolyabb frissítést.
(#45079) jozefgucci1: Mármint 3 SH skirmish egy időben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RISC-V-re is portolja a CUDA-t az NVIDIA
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest