- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
Antonius1978 #47382 üzenetére
Az elsőt meg lehetne kapni románul?
-
rlazol
veterán
válasz
Antonius1978 #47382 üzenetére
lol
csak mod ne járjon erre mostanában -
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #47377 üzenetére
Lefordíthatod, bár a bozgort szerintem mindenki megérti már
Elszakadt nála a cérna, ezek szerint a magyarok sokszor elpicsázták már
De amúgy pont egy román cigányozza a magyarokat
-
rlazol
veterán
válasz
Antonius1978 #47377 üzenetére
mert magyar vidéken él és ez kell a boldulásához.
-
xAttilax
őstag
válasz
Antonius1978 #47175 üzenetére
jaja, emlékszem
gyanúsan jó körök voltak
-
Veatta
aktív tag
válasz
Antonius1978 #46790 üzenetére
Szerintem még nem vagyok elég jó hozzá!
-
jr1994
addikt
válasz
Antonius1978 #46258 üzenetére
6-os SH-ra minden megfelel Churchill 7 is, de én volt hogy bevittem az M4 Shermant. Azokhoz képest a svéd csoda oda tökéletes lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz
Antonius1978 #46258 üzenetére
szerintem meg
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #45892 üzenetére
Többieknek mondtam már, kb egész hétvégén nem leszek, max vasárnap este. H1mpi, Atti, Syrn elvileg tud SH-t kezdeményezni, ha sikerült jól belőnöm a jogokat!
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #45647 üzenetére
Változó, épp amikor összejön a banda! A TS-ről az infót srácok is át tudják adni
-
nightmare13
őstag
válasz
Antonius1978 #45643 üzenetére
Nah várjál, az a 44% vasárnap előtt 32% volt
TS hiányában azelőtt a csapat 5 felé indult el
Vasárnap egész jó volt. Miattam ma is lehet SH, csak 20:45 előtt fejezzük abba, meg szeretném nézni aranylábú ifjainkat
-
h1mpi
félisten
válasz
Antonius1978 #45643 üzenetére
Ma este jó lenne
a botok mindig megvernek minket, ott ahol jól van megírva a program
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #44797 üzenetére
Hízelgő...
Még nem, de a Stalkernek hamarosan neki akarok ugrani, igaz még le sem töltöttem semmit.....
Mikor írtam utána több napos szántóföldi munkám volt, nem sokkal utána meg szólt a kőműves, hogy akkor mennénk bontani a kéményt. Most meg azt heverem ki.
Itt meg nézegetem milyen modok vannak és próbálgatom replayekkel. De egy ideje nem játszottam ezzel sem.
-
szbalogh
addikt
válasz
Antonius1978 #44784 üzenetére
-
mcwolf79
veterán
válasz
Antonius1978 #44747 üzenetére
Én bele-belenéztem...
Hát, szó szerint fizikai fájdalmat okozott nekem ez a "tutorial". Ilyenek, hogy az Optika nagyon drága, ezért kevés embernek van. És ez már cheat-nek számít,tehát ha valakinek ezt mondják (hogy cheat-el),akkor erre gondolnakSorolhatnám még, nincs mese: FÁJDALMAS, DE ÉRDEMES VÉGIGNÉZNI!!!
Én este viszem be a melóhelyre, kollégámmal végignézzük, kielemezzük,és okulunk majd belőle -
mcwolf79
veterán
válasz
Antonius1978 #44744 üzenetére
Szívesen
Örülök hogy feldobtam a napod -
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #44517 üzenetére
Pár hónapja visszatért, párszor láttam fent játékban, de azóta megint eltűnt..
Azt hallottam róla, Diablo 3-mal nyomul ezerrel.. -
vgabri1
tag
válasz
Antonius1978 #44381 üzenetére
Szia!
A klánnal kapcsolatban lesz valami tovább haladás,Ts vagy valami más? Remélem ez a lelkesedés és tervek nem múltak el?Jó lenne ha amit elterveztél az valóban létre jönne, mert már régen ilyen klánt szeretttem volna ahol van mód jobb játékosokkal együtt játszani és tanulni tőlük.
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #43700 üzenetére
Ha tudnék, akkor 30 csata után nekem is meg lett volna.
70 körül már kaptam. A legtovább a E50-re vártam. Ott kellett valami 550 csata, mire megkaptam. De ahhoz a tankhoz hatványozottan béna vagyok. -
jano_77
nagyúr
válasz
Antonius1978 #43607 üzenetére
A legnehezebb utat választottad akkor!Legnehezebb és egyben legszenvedősebbet is! Palacsintasütőkkel elég nehéz a játék, pláne úgy, hogy a Obj.416 nagy lövege 63K XP kb. és anélkül semmit, de értsd szó szerint, SEMMIT nem tudsz kezdeni!
Én is most erre utazok - szép óvatosan csak -, de nekem már garázsban a másik kettő 10-es orosz med.
(#43610) Mogyesz75: úgy tudtam, hogy ez egy med tank, de lehet hogy rosszul használtam akkor eddig.
-
törölt tag
válasz
Sokan mondták, hogy a 430 ágyúja rosszabb, mint a T62a és 140 ágyúja. Nem néztem ennek utána, így nem tudom, de azt hiszem, meg kellene nézni az adatait.
-
jr1994
addikt
válasz
Nem akarlak elkeseríteni, de a 430-at csak az obj 416 felől lehet kifejleszteni.
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #43598 üzenetére
Tesztszerveren mentem 430-al. Nekem tetszett. Talán még egy ászt is sikerült összeszedni vele. Gondolom, annál a tanknál alacsony az ász szint, mert nem hiszem, hogy olyan népszerű lenne, mint a T62a és a 140.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Antonius1978 #43598 üzenetére
Minden orosz tank ammo rack érzékeny, ezzel együtt kell élni.
Nekem amúgy a T62-A jobban bejövős. Mióta megvan az Obj. 140-nel nem is nagyon játszom. A T62-A elvileg valamivel "lomhább" és a teste puhább, de azon a szinten az Obj. 140 testpáncélja csak ritkán véd meg (értsd. low tier medek esetleg pattanhatnak a testéről, de a nagyobbak ugyanúgy átütik az Obj. 140 testét is). A T62-A tornya nagyon masszív, a T10-es TD-ket is képes pattintani, ha nem közvetlenül az ágyú mellett találják el. -
Veatta
aktív tag
válasz
Antonius1978 #43572 üzenetére
A stugos küldetéseket szinte csak a Hellcattel csináltam, arra nem kell nagyobb.
-
jr1994
addikt
válasz
Miért nem képzed a csajokat e50m-re? Akkor használhatnád őket ugyanúgy a turánban, a legényeket meg átviheted másik német ágra ha még nincs valamelyikre legénységed.
-
emre
veterán
válasz
Én egy 3 skilles biás (tudom sisters of..) legénységet nem tennék egy olyan vacak tankba.
A stug legénysége nálam az M48-ban, a T28htc-ért kapott csajok meg az E3-ban, a T55-ös banda meg az amx30 prototype-ban van. (ez többek szerint hiba volt) de a CDC-vel teljesen kompatibilis a kiosztás, és a francia második med fejlesztési vonalon ez nem hátrány.Meg érdemes elgondolkodnod azon, hogy ha nem kell 5 fő, akkor például az arty küldetéseket meg tudod spórolni, ha az előző négyet utolsó küldetését kitüntetéssel csinálod meg. Én a T55-nél ki is hagytam az artyzást.
-
jr1994
addikt
válasz
Antonius1978 #43549 üzenetére
Egy utolsó küldetés áll előttem, úgyhogy bátorkodok válaszolni
A T28 HTC még egyszerű, T55a-hoz már kell komoly tankállomány vagy sok skill+szerencse+sok játék. Az igazán nehéz küldetések az utolsó szakaszban vannak, de arról ráérünk beszélni ha meglesz a Concepted
Meh, nem frissítettem az oldalt, most látom hogy már rég kaptál választ
Ha már szóba került a T30, én is csak ajánlani tudom, az egyik legjobb 9-es
TDHT -
válasz
Ki volt kapcsolva a barátkozás a játékban, szóval ha már küldtél felkérést akkor küldj egy másikat
-
infectedmann
őstag
válasz
Buksi85
Elkezdtem a franciska arty ágat.
A Hummelt most parkoló pályára tettem, a legényeit meghagytam ha esetleg visszavásárolnám a jövőben. -
rlazol
veterán
válasz
mint mindegyik sorban, itt is van 1-2 nehezebb/szívatósabb (SPG-5,6,10,11), amikhez szerencse kell, a 8-as artyval a többi nem nem probléma és ezek is megoldhatóak.
-
rlazol
veterán
válasz
Antonius1978 #43544 üzenetére
nem tudom már. asszem a 8-assal, és nem okozott gondot. A t55a küldik miatt vettem meg a 9est. szerintem a 7es is elég a stugra.
-
válasz
Antonius1978 #43544 üzenetére
És kikeresetem egy régi csatát, amikor véletlenül tier VII-be kerültem vele
-
infectedmann
őstag
válasz
Antonius1978 #43537 üzenetére
A Pz.Sfl. IVb nekem nagyon bejött, viszonylag gyorsan tölt, pontos... aztán jön a rémálom. Hummel-el az ideg szétvet, egy nagyon ráfizetős rage sell már volt is
Nem tudom melyik artyval lesz meg az utolsó Stug IV küldi, de nem ezzel az biztos... más ágat, meg egyszerűen nincs kedvem elkezdeni. Azt sem tudom melyiket lenne érdemes. Ahány hely, annyi vélemény.
-
csapee
őstag
válasz
Antonius1978 #43537 üzenetére
Hummel gwpanther jo, utana nagyon random. Nezd meg mennyit mentem veluk, de nagyon ritka veluk a jo jatek. Siegfreid lineon peldaul tamado csapatban mindig felspotolnak kezdeskor mert olyan lassu (ez instant halal).
-
szbalogh
addikt
válasz
Antonius1978 #43394 üzenetére
Az S-51 tökéletes.
-
válasz
Antonius1978 #43394 üzenetére
Válaszd azt, amit könnyen elérsz és tudsz bele épkézláb legénységet rakni.
A Pz.Sfl. IVb szerintem nagy fun, én nagyon szerettem azt a gépet.
Az amcsi M41 sem rossz, az után következő M44 meg kimondottan jó -
törölt tag
válasz
Antonius1978 #43391 üzenetére
Ez igaz. Csak 4 csajszit kapsz. De nekem ez elég is, mert a leo1-be elég a négy. Meg egy csomó más tankba is, nem feltétlenül németbe.
Viszont ha oda kellenek a csajok, akkor csak meg kell csinálnod az spg küldiket is.
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #43388 üzenetére
Elég a legutolsó, 15. küldit megcsinálni kitüntetéssel. Javítani lehet, mert ott van, hogy eredmény javítása.
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #43385 üzenetére
Igen, a stugos csajokat képeztem át. Szerintem csináld meg az utolsó küldiket (ht, mt,lt,td) kitüntetéssel és akkor az spg küldit elfelejtheted, mert így nem kell mind az ötöt megcsinálni.
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #43379 üzenetére
Közben a legénység kiképezve a leo1-be (marmit a 4 csajszi). Érdekes amúgy, mert a wr-t rendesen tolja felfelé. Meg meg is ajándékozott több top gunnal meg egy rehadli egyéb vacakkal. Nem tudom eldönteni, most szeretem vagy sem.
Végül is, annyira nem rossz ez, ha még egy Kolobanovot is sikerült összeharcolni vele. Csak lehet, hogy ehhez (is) túl türelmetlen vagyok. -
törölt tag
válasz
Antonius1978 #43360 üzenetére
Sajnos túl lomha. A parancsnoki kupola meg bazi nagy weak piont. Hulldown-ozni nem lehet vele, mert előbb lövik be, mint ahogy egyáltalán meglátnám az ellenséget. A másik fele pedig az, hogy hiába olyan nagy az a bumszli a tetején, látótávja az nagyon karcsú szegénynek. Szóval, vaksi, mint állat.
-
benvolio
őstag
válasz
Antonius1978 #42581 üzenetére
A T30 nem prém tank. Mivel "free gamer" vagyok, azokat a tankokat keresem megtartósra ami tényleg tetszik és szeretek vele menni, és ez nem az számomra, pedig azt hittem az lesz, mert sokan kedvelik. Ezüstöt csak úgy tudok szerezni tankra, ha ezeket eladom és veszem az újat. Aztán ha sokat játszok akkor tudok csak előre lépni eladás nélkül. Majdnem 30ezer csatám van de nincs 10-es tankom, de nem ez számít hanem, hogy élvezettel játsszak azzal ami van. Kedvenceket nem adok el csak azért, hogy feljebb lépjek.
-
benvolio
őstag
válasz
Antonius1978 #42574 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, ezt bebizonyította ez a játék is többek között. Kinek a pap, kinek a papné. Nekem több tank nem jött be, mint ami másoknak a királyság.
-
Departed
őstag
válasz
Antonius1978 #42518 üzenetére
WG is elismerte a videójában hogy legtöbben eladták a toldit az ingyen garázshelyért. Persze aki szereti az ultrabénánkevés dpm-et az tartsa meg nyugodtan.
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #42518 üzenetére
Valóban
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #42516 üzenetére
A toldit ma adtam el, de a turán marad
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #23510 üzenetére
Sokak szerint az egészség a legfontosabb a világon, nos szerintem a humorérzék.
Mert ha az előbbi elvész csak az utóbbival tudjuk elviselhetőbbé tenni. -
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #22450 üzenetére
KV13-at csak addig játszottam, amíg elitre húztam, akkoriban az hiányzott csak az összes orosz tank meglétéhez.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #21771 üzenetére
A legtöbb? Szerintem 20k körül is volt már, de igazából 10k fölé menni már elég nehéz, mert ahhoz nagyon béna társakat kell kifogni egy olyan tankban, aminek van elég lőszere. Amúgy az E5 nem jó tank szerintem. Rengeteg ammorack sérülést kap és az alfa is kicsi, pl ha a végén az arty max hp-s simán megöl.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #21765 üzenetére
Egyszer E5-el volt egy olyan köröm, még az elején, régen a másik accon, hogy 1v11-ből csináltam 1v1-et és buktam. Abban a körben ahogy számoltam 16k körül kellett lennie a sebzésnek, mert 1 töltényem maradt, nem volt 3-nál több lepattanóm és volt amit leégettem. Akkoriban 1900xp-t kaptam érte és ott nem volt hősies védekezés, tehát az olyan 2800xp körüli kör volt, még a régi Fjords-on.
Departed xvm nélkül játszok, fogalmam sem volt, hogy ennyire hülye mindenki a csatában, a garázsban néztem, hogy mennyi növény volt mindkét oldalon.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #19296 üzenetére
Nem értem mi nem világos ezen. A hull szemből szart sem ér. Ha oldalt állsz a lánctalp az egész hull-t fedi és spaced armor. Ott a tegnapi replay, prokhorovka hegyen szerinted miért oldallal az ellenfélnek álltam? Amerre nézett a hull, onnan semmi nem tudta meglőni mert takarásban volt, fel is jött a WZ120 a nagy löveggel és olyan szépen benyelte a lánctalp, ahogy kell. Ha pedig lelövik és forogni kell, de nincs repair skill, az szívás.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #19291 üzenetére
A T30 páncélzata a lánctalp, ha lelövik nem tudom használni arra, amire való.
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #19281 üzenetére
Mivel nem TD-ként használom, ezért úgy döntöttem jobb a 0,8sec töltési sebesség, mint a látótáv és az álca. Kár, hogy nincs ugyanilyen koncepcióban 10-es tank a játékban. Ez a semmi hull, bika torony nagy gun depression-el tökéletes tankot eredményezne.
-
válasz
Antonius1978 #19219 üzenetére
Nem hülyeség az amit írsz de ha így lenne akkor nem tudnék a stugommal (amit előszeretettel tesz VI-VII-es csatákba az MM) jókat meccselni.... Előtte ugyanonnak kiosztottam 2000 HP sebbzést. Akkor még jó helyen álltam?
-
diegho
nagyúr
válasz
Antonius1978 #19168 üzenetére
Az M48 tornya puhább, mint az M46 tornya. Az E5 nagyon szar, semmi oldalpáncélzat, gyenge a lánctalp, kicsi alfa, kupola minden lövést beszed. A T54 a maga tierjében nagyon jó, a 10-es orosz medek a kis alfa miatt szívnak. Szar amikor jön a 350hp-s T57 és tudod, hogy neked két lövés kell mire megölöd, ő meg hármat beléd ereszt addig minimum.
-
Angel1981
veterán
válasz
Antonius1978 #19109 üzenetére
"Ha mar ennyit dumaltam a tankokrol, akkor kinek mi a vagya, milyen tankokat akar megszerezni, es miert ?"
Nekem a következő dolgok fontosak:
- szinthez mérten jó átütés
- ne legyen lassú a tank
- legyen legalább 6, de inkább 8 fokos lövegsüllyedése
- a stock állapot ne legyen játszhatatlan
- az adott ág ne legyen "túl népszerű" mert akkor mindig ott lóg a Démoklész nerfkardja feletteÍgy jelenleg két ág marad, amire igazán koncentrálok, mert ha az egész ágat figyelembe veszem, akkor talán erre a kettőre illik rá leginkább az, amiket fent írtam (persze, semmi sem tökéletes):
-angol med (FV4202-Action Centurion)
-francia heavy (AMX 50B)Amik ezek után szóba jöhetnek, kb. ilyen sorrendben:
- francia med (Bat Chat)
- japán med (STB-1)
- német Leopard vonal
- USA Patton vonal -
Valentin90
tag
válasz
Antonius1978 #19117 üzenetére
A T69be sajnos tényleg kell a gold, mivel az alaplőszernek 173 (!!) a penje mindössze. Tény, hogy ezzel a tankkal legtöbbször célszerű oldalba kapni az ellent, amihez sokszor bőven elegendő a 173as pen, de kiszámíthatatlan sok esetben a csata, így eléggé rapszodikus, hogy mikor tudod oldalba kapni az ellenséget. Igyekezni kell
A T20as nekem kedvenc tankom volt a játékban. Megtartottam. A játékmenete nagyon feküdt és az MM is nagyon adta magát. A legénység most továbbment a Pershingbe, de nem hiszem, hogy megválok a T20tól. Jó tank, na! A Pershinggel még kevés csatám van, nemrég lett fullos de az eddigiek alapján nagyon tetszik.
110en egyértelmű, hogy a 100mm löveget kell használni! Lényegesen nagyobb pen, gyorsabb töltési és célzási időt kapunk. Az alfa lehet, hogy kisebb, de a tank DPMje eszméletlen tud lenni a 100mm löveggel. A frontpáncél meg nagyon kellemes. Múlt héten az egyik csatában, Ensk egyik sikátorában oldalba kaptam egy királytigrist (mindketten közel max életen voltunk). Tudatosan, állandóan a hátsó görgőjére céloztam. Láncolás+sebezés. A 100 mm ágyúnak köszönhetően előbb tudtam lőni, minthogy feltegye az ellenség a láncát. Elég frusztráló lehetett szegénynek, mert én folyamatosan mozgásképtelenné tettem+sebeztem, ő meg nem tudott továbbmenni, plusz 4ből csak 1 lövésével tudott átütni a csodás frontpáncélom miatt (az utolsónál valszeg goldot tölthetett).
A 110en egyébként rammer, vert stab és egld-t tartok. Egyre több tankomról száműzöm a ventit, mert alig ér valamicskét.A WZ 111el még nem játszottam, de elöl pattogós, oldalt üreges páncélja van, és az IS7 ágyúját használja, rövidebb célzásidővel, mint az IS7. Problem?
-
törölt tag
válasz
Antonius1978 #19118 üzenetére
Ahh, nekem épp elég kihívás az is, hogy az idióta csapat társakat ne lődözzem ki
-
törölt tag
válasz
Én már megszereztem mindet, amire vágytam
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ha mar ennyit dumaltam a tankokrol, akkor kinek mi a vagya, milyen tankokat akar megszerezni, es miert?
Jelenleg a Leopard 1 és a Chieftain.
A Chieftain értelemszerűen majd ha bejön, egyik kedvenc harckocsim all-time, fantasztikus fejlesztés volt a maga korában, kíváncsi leszek, miként illesztik a játékba.
A Leopard azért, mert megegyzik az ágyúja a két utolsó brit medével, istentelenül erősnek tartom, viszont a hordozó platform hagyott maga után kívánnivalót (értsd: lassú tetű mindkettő). A Leopardok viszont talán pont olyan tankok, amik nekem valóak, most a Spähpanzerből és a Cromwellből kiindulva, amikkel szeretek menni és jók az eredményeim velük szerintem. -
Valentin90
tag
válasz
Én több ágat is húzok egyszerre, de mondjuk ez a TOP 3 ami nagyon érdekel.
1: T57 heavy, most a T69nél járok és nagyon bejön. A magyarázat szerintem elég egyszerű. Nagyon pusztítóak tudnak lenni a tárazós tankok ha érted a dolgodat. Bár most belegondolva, lehet, hogy inkább az AMX 50b-t húznám ki, nem a T57et
2: M46 patton. Mindenki dicséri. A T20 és a Pershing játékmenete is nagyon bejött, az M46 sem lehet csalódás, pláne a (minimális) buff óta. Az M48at is meg fogom venni, de - mondjuk úgy - jobban érdekel az M46
3: 113 és WZ 111. A kínai tankok használata trükkös, de ha megtanulod őket akkor nagyon jók tudnak lenni. A 110nél járok most, de az a tank egy mese. Nem véletlen, hogy Diegho kedvenc heavy tankja (vagy kedvence volt) T8ban. -
Simi37
őstag
válasz
Ez aztán wall of text...te jó Isten
-
csapee
őstag
válasz
Antonius1978 #19103 üzenetére
E4 helyett tamado cellal jobb a Fosch155. Sztem...
-
mcwolf79
veterán
válasz
Hát sztem szemből az E4 tornyát jobban átlövik,mint a T30-ét.
Az a lapos rész szinte kínálja magát, és ott már a 9-10-es heavy-k is simán átlövik. (TD-k meg mint kés a vajat.) -
diegho
nagyúr
válasz
Az E4 szerintem semmire nem jó. Számold ki mit tud dps ügyileg. T30-on se ventit, se bia-t, se kaját nem használok.
-
Angel1981
veterán
válasz
Így van, csak 180 fokban forog a tornya; jobbra-balra 90.
Ez persze rosszabb, mint a 360, de még mindig nagyságrendekkel jobb, mint a legtöbb TD 8-10-12-15 fokos lövegkitérítése.Igen, a T30-nak is 10 fokos a gun depje, mint a T29-nek.
Mindent bevetve kb. 17 másodpercre lehet letolni a töltését - és erre az EGLD is kötelező felszerelés szerintem.
-
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #19089 üzenetére
Látod Antonius, a szárnyad alá vetted, terelgetted, és így hálálja meg... Mai fiatalok...
-
unravel
őstag
válasz
Antonius1978 #18147 üzenetére
"Ez is egy jo mero hogy kb milyen jatekos vagy, nemde ?"
Így van..Bárkinek lehet 0 sebzéses köre...Szóval nem hülyeség ez. -
Stigma.HC
senior tag
válasz
Antonius1978 #17955 üzenetére
Replay tőle?
Nehezen fog menni, sosem veszi.
-
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #17775 üzenetére
Nem lehet, hogy ő több lövést kapott be mint Te?
-
válasz
Antonius1978 #17078 üzenetére
A wothungaryn csemegézhetsz vagy 20 féle célzó mod közül ha ez nem jön be. Többségük tuti nem terheli a gépet (asszem a durvábbaknál oda is van írva az infoba, hogy fps csökkenést okozhatnak) és van mindenféle fazon és szín.
Mondjuk szerintem ez nem túl szines én sem szeretem a csicsás holmikat. A hangárom is sima fekete.... -
válasz
Antonius1978 #17066 üzenetére
Nem tudom neked bejön e, izlések ugye eléggé különböznek, én most ezt használom mióta a 9.2 kijött.
Egyszerű, szerintem jól néz ki és tuti nem zabálja az FPS-t!Innen pedig letöltheted. Ha vissza akarsz térni az alaphoz akkor a res_mods mappából kitörlöd azokat az álományokat amiket felrak. Biztonsági mentés nem kell.
Hangokkal nem foglalkozom. na azok pl. sokkal jobban zabálják/zabálhatják az FPS-t mint a sima célzók. -
válasz
Antonius1978 #17062 üzenetére
Az én minimapom (szerintem) nem mutat többet az ellenből mint az alap. Amiben különbözik, hogy pontosan mutatja a lövegem irányát (megszoktam) és a látótávomat. Nem hiszem, hogy ez már a csalás kategória.
A célzókrol meg, tényleg van olyan ami leviszi az FPS-t mindenféle csilivili infopaneleket dob a képernyőre és az ellenséges tankparancsnok EKG görbéjét is kiírja, (egyszer próbáltam brrrrr... soha többet) de ezekből is van ami tökéletesen FPS barát csak egyszerűen jobban néz ki!
-
válasz
Antonius1978 #17046 üzenetére
El kellett telnie egy bizonyos időnek mire rájötem mennyire hasznos a minimap. Rengeteg infóhoz jut az ember a csata állásáról és a poziciókról.
A célzó az csak azért más mert a "gyári" néha beleveszett a háttérbe (vagy rossz a szemem?) Most nálam a TAIPAN az abszolute befutó. Akkor még ugye a zoom és az XVM oszt kész! -
válasz
Antonius1978 #17042 üzenetére
Én csak a leg alapvetőbbeket használom de egy jó minimap és célzó mod nélkül elég fura lenne a játék. Plusz az XVM de a win kalkulációt alapból kikapcsolom. Az xvm értékelés a játékosoknál max. annyiban befolyásol, hogy ha tehetem az ellenfél top játékosait támadom.
-
sith7
félisten
válasz
Antonius1978 #16992 üzenetére
jól tetted
-
bullseye
addikt
válasz
Antonius1978 #16985 üzenetére
Úgy rémlik 25 győzes csata és 100k XP (5x elsőnél nem akkora kunszt...), és megkapod. És ha már megvan, akkor az árát kapod, aranyban!
-
dfsz34
őstag
válasz
még van rá időd, 19-ig tart, két küldetést meg kell csinálni, annyira nem is nehezek
-
sith7
félisten
válasz
-
emre
veterán
válasz
Antonius1978 #16849 üzenetére
Hajrá, én inkább megyek t30-al t10-ben mint az E4-el.
-
Enzolord
addikt
válasz
Antonius1978 #16604 üzenetére
Okok..
-
Atlantis
veterán
válasz
Antonius1978 #15930 üzenetére
A stock M46 eléggé fájdalmas tud lenni. M103 szerintem jobb választás, de csak ha van annyi free XP-d, hogy ne a T32 ágyújával kelljen használni, mert azon a szinten az nem túl acélos.
-
Patrick76496
őstag
válasz
Antonius1978 #15563 üzenetére
(#15575) Cucuska2: Én nem a pénzt sajnálom rá, hanem a helyet (nem lenne baj, ha 5 slot lenne a felszereléseknek). 380+ látóhatárú TD-ken és a T6-T8 light-okon kívül más nagy tierű tankra nem pakolok optikát. A medeket és heavyket tekitnve lassan célzó tankokra fontosabb az EGLD, ami meg gyorsan céloz T8-ban, annak legtöbbször a látóhatára is jó (T32, Pershing, Centurion, Caernarvon, STA-1). T9-10-ben meg már oly mindegy, úgyis minden 390-420 méterre lát. Akkor már inkább pakolok a legénységnek Situational Awarenesst és Recont...
- - - - - - - - - - - - - -
Ebben a körben hiába voltam egyedüli T3-mas a 30 tankból T5-ös körben, mégis én sebeztem a legtöbbet:
FCM36 1700+ dmg; Halonen medal; High Caliber: -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Antonius1978 #15254 üzenetére
Sajnos nálam is egyre rosszabbul fut. Meg már ingerem sincs annyit játszani, írtam is hogy most a konkurenciát próbálgatom inkább.
-
xenom0rph
őstag
válasz
Antonius1978 #15251 üzenetére
Azért még egy windows reinstall is szükséges lehet végsőppróbálkozásként
-
válasz
Antonius1978 #14858 üzenetére
Huh... nem is gondoltam, hogy ilyen alacsony órajelű AMD procival és ennyi memóval elfut a játék. (milyen oprendszert használsz?)
-
AMD Power
titán
válasz
Antonius1978 #14860 üzenetére
Nekem 6GB RAM van mégis sza*.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Antonius1978 #14858 üzenetére
Azért megy szarul, mert az optimalizálást hírből sem ismert engine processzorlimites. Ezt úgy tudod legkönnyebben orvosolni, hogy veszel egy másikat.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Antonius1978 #14847 üzenetére
Én inkább bízom a gépem a CCleaner és Defraggler kettősére, nekem nincs gondom a géppel így.
-
jimmy74
őstag
válasz
Antonius1978 #14774 üzenetére
a su-152őn a trololó van akkor az ISU-n is?érdekes.
-
Bingisz
addikt
válasz
Antonius1978 #14774 üzenetére
Most lett visszaköltöztetve az EU1. Ott már nincs lag.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Antonius1978 #14770 üzenetére
Hát most minimumon megy úgy ahogy eddig közepesen... szóval kissé mérges vagyok és se a procim se a vga-m nem pörög fel max-ra középmezőnyben totyognak...
-
csoki
senior tag
válasz
Antonius1978 #14432 üzenetére
szívesen, nekem már 700 összejött a hetekben ingyen
-
csoki
senior tag
válasz
Antonius1978 #14430 üzenetére
felhasználták már annyian amennyit engedélyeztek annak a kódnak, sietni kell sajnos nagyon
de itt egy újabb 200 aranyért:
J1NXSUPPORTSTHEGRANDFINALS
-
Bingisz
addikt
válasz
Antonius1978 #14410 üzenetére
Semmit nem kell csinálni, csak a WoT-os e-mailoddal és jelszavaddal belépni a WoWp kliensben. Így nem tudsz rá meghívókódot igényleni, de közös lesz a free xp-d és az aranyad a WoT-os fiókoddal.
-
Bingisz
addikt
válasz
Antonius1978 #14407 üzenetére
Miért nem a tankos fiókodat használod?
-
válasz
Antonius1978 #14110 üzenetére
Elvileg még hat kód lesz április 6.-ig. Tehát úgy kb. kétnaponta egy. Persze random az egész....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest