- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky586
félisten
válasz
gyurkikrisz #12634 üzenetére
"és mégis mekkora helyet foglal el az a PC? és a Surface?"
Ahogy látod ez a linkelt Asus Vivo mini PC kisebb mint a Surface laptop..! (csak vastagabb)
-
cidalain
veterán
válasz
gyurkikrisz #10287 üzenetére
Pedig még van raktáron 4 darab, most legalábbis.
-
jolti05
őstag
válasz
gyurkikrisz #10294 üzenetére
Az kiváló
-
jolti05
őstag
válasz
Nálam ott van a Warehouse options EU. Vásárlás közben írja ki, hogy elfogyott?
-
Necc
addikt
válasz
Akartam irni, hogy van alternativanak: [link] (par napja hivtak fel a figyelmem) de most nezem hogy mar ez is out of stock
-
poli27
veterán
válasz
gyurkikrisz #9225 üzenetére
semmi nincs rajta, de kicsit tudnál részletesebb lenni, tabletet nem nagyon csináltam még
hogy tudok bootolni usb otg kábelről stb stb...
-
MeghaL0L
addikt
válasz
gyurkikrisz #9067 üzenetére
Örülök akkor!
Annyi pénzt szántam rá. Vehettem volna andoidosat is ennyiért ahogy láttam, de ebben szerintem több a lehetőség , bár nem nagyon ismerem ezeket az asztali windowsos táblákat.
-
consono
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #8895 üzenetére
A modern ui-s VLC szar, én is Kodit használok.
-
tlac
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #8895 üzenetére
nem modern, de a kodi-hoz van touch-os skin
-
molnartom
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #8665 üzenetére
Én kb 2 hete vettemegy ilyet, teljesen meg vagyok vele elégedve. Jók a gombok, a méret nem zavaró.
-
válasz
gyurkikrisz #8618 üzenetére
Szerintem nem.
300k-t kiadni ilyen célra lenne overkill.
De majd a kérdező eldönti, mennyit áldoz a dologra, ha majd képes lesz belőni legalább az árkategóriát. -
válasz
gyurkikrisz #8615 üzenetére
Játékra meg egy PSP-t, és megvolt a két troll hsz.
-
t181
senior tag
válasz
gyurkikrisz #7866 üzenetére
Arról lemaradtam. Azt hiszem két napja fogyott el, már csak a kínai raktárban van.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #7831 üzenetére
Dual OS, HDMI, ennyi a különbség.
-
fpeter84
senior tag
válasz
gyurkikrisz #7828 üzenetére
A "legolcsóbb" kiválasztásánál azt is vedd figyelembe, hogy mostanában ezeket a nagy dobozokat megfogják a vámosok, és ráhúzzák a 27% áfát +2e Ft kezelési költséget. Így lesz a néha akár már 90$-ért is megkapható legolcsóbból ~121.5$ a végére
A pandawill-nél ugyan gyakorlati tapasztalatom még nincsen a +10% vámbiztosítással, de éppen telefont akarok venni és onnan azzal fogom megvenni. Azt ígérik, hogy a kis felárért cserébe ha elkapják a vámosok akkor lerendezed, a számlát feltöltöd és visszakapod az ellenértékét tőlük. Így lesz olcsóbb a drágább... (pár hsz-el lejjebb írtam egy min 100$-ból -5$ kuponkódot, amit 1x használhat minden account év végéig)
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #7828 üzenetére
Chuwi Vi8 Super
-
previa69
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #7676 üzenetére
Nembiztos hogy olcsóbbak lesznek, az eddigi mobil atomos bevezetéssel az Intel 4 milliárd dollár mínuszt csinált.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #7676 üzenetére
Kérdés, hogy mit takar nálad az olcsó jelző. 100 dollár alattiak biztosan nem lesznek, talán 150 dollár körül már lesznek, de inkább afelett.
(#7687) csapee
Teljesen vállaltható, ez az egyik -ha nem a- legnépszerűbb modell. Ha csak nem fogsz ki belőle egy hibásat sok gondod nem lesz vele.
-
Xpredi01
tag
válasz
gyurkikrisz #7682 üzenetére
Talán, ha 30x volt használva töltő nélkül a lapos, mégis 35%-os a kondíciója az akkumulátornak.. 4 éves. Valami miatt csak kinyiffant, pedig a sivatagba se vittem, lemerülni se hagytam soha 0-ra.
-
SharpSA
veterán
válasz
gyurkikrisz #7637 üzenetére
Aha, ok... Kicsit bővebben, amelyeket érdemes megvenni? Minimum 2GB RAM és 32, de inkább 64 GB belső tárhellyel kellene.
tjb007
Ha jól látom ez csak Windows 10-es, Androidot nem írják.Illetve honnan érdemes rendelni, mely helyek, oldalak megbízhatók?
-
mr.nagy
tag
válasz
gyurkikrisz #7487 üzenetére
Már vagy öt oldalról töltöttem le driver csomagot, hellyel közzel azonos elemek voltak bennük. Ettől függetlenül minddel próbáltam és nem javított egyik sem.
-
válasz
gyurkikrisz #7350 üzenetére
"normális" igen. Na kíváncsi leszek. Pc-n hatszor futott neki a frissítésnek. XD
-
lorencz
tag
válasz
gyurkikrisz #7306 üzenetére
A win 8.1 kell erösen szokni.Az androidos tabbom az idén már 2 halt be
-
Ringman
félisten
válasz
gyurkikrisz #7301 üzenetére
ezt majd kipróbálom, mert emlékeim szerint nekem is úgy van beállítva.
-
Bomc
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #7296 üzenetére
Volt szerencsém egy ilyen géphez de csak rossz emlékeim vannak róla
-
Ringman
félisten
válasz
gyurkikrisz #7298 üzenetére
nálam is homályos - egy envy x2-nél.
mondjuk nem is írta w10 kompatibilisnek a "win10 beszerzése" ellenőrzőfunkciója -
gyurkikrisz
őstag
válasz
gyurkikrisz #7296 üzenetére
Megjavult, csak a régi drivereket kellett visszatenni. Éés, a forgatás is tökéletes, pedig Kionix szenzorom van
wow, sleepbol ebredes után nem ker jelszot
-
AllTheBest
őstag
válasz
gyurkikrisz #7238 üzenetére
A biztonság nem érdekel, otthon használom és semmi fontos adatom nincs a tabon, PIN is idegesít engem, telefonomon sem használok, nem tudom miért kellett ezt így elb@szni itt...
Csizi90: win8.1 alatt így sikerült kiszedni, de itt semmi eredmény nincs...
-
Upo
addikt
válasz
gyurkikrisz #7194 üzenetére
Jaja, el vagyok maradva, ők lesznek azok!
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
gyurkikrisz #7188 üzenetére
Én írtam egy support ticketet az Allview-nak, aki a Wi8G tabletet már Windows 10-zel árulja, hogy legyenek már szívesek kirakni a szükséges drivereket a honlapra, hogy a Win8.1-ről frissítőknek ne kelljen sz*pni.
Még nem kaptam választ... -
Victoryus
addikt
válasz
gyurkikrisz #7183 üzenetére
Nem, azt írja 2-5 nap alatt kézhez kapod! [link] Én még hiszek a mesékben!
Vagy csak balfékek, és nem frissítik a státuszt.
-
Drachoo
senior tag
válasz
gyurkikrisz #7138 üzenetére
Abszolút nem gond mindenkinél... Nálam hibátlanul teszi a dolgát.
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Win 8.1 alól indítottam a setup-ot és mondtam, hogy semmit sem hagyjon meg.
-
tlac
nagyúr
válasz
nálam nincs gond vele, miix 2 10
és frissítéssel lett feltéve a win 10 -
ferensz
senior tag
válasz
Windows 10 clean install, drivereket kulon feltelepitettem es forog minden iranyba rendesen a kijelzo, szoval nem Windows hiba.
-
Vindex
tag
válasz
gyurkikrisz #7103 üzenetére
Igen be van. Egyébbként ez nem rég tűnt fel. 3 gépnél is ez a hiba jelentkezik. A WP telom jelzi egyedül.
-
pixelshader
tag
válasz
gyurkikrisz #7092 üzenetére
Értem köszi! Van még rá 1 év Tescós garancia, ha valami baja van mit csinálnak vele? Cserélik, vagy "megjavítják" 1 hónap alatt?
-
peterk
senior tag
válasz
gyurkikrisz #7078 üzenetére
Már miért ne lenne meg? Ez is pontosan ugyanolyan rendszerfrissítés. Ha elindítod a setup.exe-t, akkor ugyanaz a telepítő indul mint az összes többi módszernél, csak máshogy indítod. Így is ugyanúgy végigkérdezi, hogy hogyan akarsz frissíteni (megtartasz mindent, törlöd az elődöt, stb.). Az egyetlen különbség, hogy nem kell az updaterrel szöszölni, vagy a mediacreatorral töltögetni a sok gigát a tabra (aztán újra tölteni, ha valami nem jött össze).
Aki frissít 10-re, az előbb-utóbb úgyis akar magának egy telepítő ISO-t is a későbbi tiszta telepítésekhez. Akkor meg kézenfekvőbb is így csinálni, nem az updaterrel szöszölni, mert az ISO is megvan egy menetre.
(Amúgy meglep, hogy ezt a módit még senki nem ajánlotta. A windows 1.0-tól kezdve lehet így frissíteni a windows-okat.
A youtube-on van is olyan clip amiben végigfrissítenek egy windows 1-et egészen win 10 tech preview-ig. Elég poénos.
)
-
CsabaTompa
tag
válasz
gyurkikrisz #7078 üzenetére
igen, én se rizikózom. Megpróbálom Mr.Nagy módszerét. Már tölti lefelé. Remélem az már jó lesz.
-
BRIKLY
veterán
válasz
gyurkikrisz #7045 üzenetére
Na igen,csak honnan szedjek 3GB helyet rajta
-
ferensz
senior tag
válasz
gyurkikrisz #7018 üzenetére
Jep, helyén kell kezelni őket, volt már Lark i8-om 1G/16G felállásban, most meg egy német átcímkézett gépem van 2G/32G felállásban és tempóra nem érzek nagy különbséget, azzal is filmet néztem, neteztem, ha úgy volt akkor egy kis office meg Xbox One-ról stream és teljesen jól megy, egyetlen gondom a Larkkal az volt, hogy 8", de a mostani 10-essel már teljesen elvagyok. Fasza a Windows 10 tabletes üzemmódja is, úgyhogy még jobban szeretem a gépet, mint korábban
-
joergie
őstag
válasz
gyurkikrisz #7013 üzenetére
Aproban nincs kínálat. Az hogy most találtál egy valamilyet, ami pont megfelel a kívánalmaidnak, az szerencse kérdése.
Akkor inkább Kína(vagy újabban ez a német lehetőség). -
amarna
tag
válasz
gyurkikrisz #6988 üzenetére
Arra van állítva, hogy soha ne kérje, az energia sémáknál beállítva, hogy ébresztés után ne kérje, mégis folyamatosan kéri.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz #6910 üzenetére
Köszi, de ez így elég béna azért...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz #6900 üzenetére
Hát nekem és az emberek többségének a 16 Gb kevés, ami valójában 12 GB, még az Iphonosok is minden fórumon erről panaszkodnak. Nekem kb 1000 kedvenc szám van a telón, a környező országok + egy két olyan ország ahol ismerős él, offline térképe, mert navigálásra is használom. Most pl. a Hollandia offline térkép elég jól jött. Fényképezek, videózók Full HD a Lumia 640-esen ezekre az Iphone telón használható 12 GB nagyon kevés lenne, de ez már nagyon off.
(Meg ez a 64-16, azaz 48 Gb többletér 35-40 ezer Ft-ot fizetsz pluszban, amikor nekik ez kb 10-15 EUR plusz gyártási költséget jelent. Nemrég vettem Hollandiai MM-ben Samsung Class 10 kártyát 32Gb SD-t akcióban 11 Euróért 10 év gyári garanciával.) -
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #6884 üzenetére
4"-os kijelzőn igen. De itt tabletről beszélünk. Tablet topicban vagyunk, ugyanmár...
330ppi, míg tabletnél 8"-on az 1024x768 160ppi.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz #6884 üzenetére
Gondolkozzál már mielőtt írogatsz, egy iphone 5S-nek csak 4 colos a kijelzője, annál egy 8 colos tablet kijelzőjének mérete pontosan 4-szer akkora
.
-
válasz
gyurkikrisz #6858 üzenetére
Képernyő jó, anyagminőség is megfelelő. 1/16 azonban ügyeskedés nélkül (wimboot) igénytől függően kevés lehet. Én ismerkedésképpen vettem, 64GB sd card-ot, bluetooth egeret használok hozzá és x86 programokat, nem metro app-okat. Egyenlőre nem használtam wimbootot, meglátjuk mi lesz Win10 telepítés után.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #6669 üzenetére
Szlovák cég szlovákiai székhellyel, ezért olcsóbb.
-
Memora
senior tag
válasz
gyurkikrisz #6666 üzenetére
Ezt esetleg érdemes megvenni:
GoClever Insignia 1010 TI1010B -
Memora
senior tag
válasz
gyurkikrisz #6666 üzenetére
Az mit jelent, hogy 2/32-es? 2Gb ram és 32Gb tárhely?
-
sirály12
őstag
válasz
gyurkikrisz #6221 üzenetére
Azzal is próbáltam, de még így sem ment, sajnos.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #5907 üzenetére
Eleg 5 percig tapizni, hogy az oruletbe kergessen. Billzettel/egerrel viszont kivalo netbook lehet.
-
Necc
addikt
válasz
gyurkikrisz #5557 üzenetére
Nem eleg. 16 giga az eg egy adta vilagon semmire se eleg. Eleg ha mar netre van kotve, a frissitesek felemesztenek mindent, a felhasznalot meg kurvara idegesiteni fogja a szo szerint allandoan nulla tarhely.
Es akkor meg meg se nyitottal egy doksit, meg se nyitottad a bongeszot, nem is jatszottal rajta...
Persze lehet trukkozni a swap fajl meretevel meg a hibernacios fajllal meg linkelgetesekkel az SD kartyara, de egy atlagfelhasznalo ebbol semmit se tud megcsinalni, es a forumon is mar vesztette el valaki a fejet es b***ta a falhoz a tabletjet mert eldurrant az agya egy pillanatra a nulla tarhelytol.
Nem csak nekem, de a feletted hozzaszolonak is ugyanaz az allaspontja: ha az ember megvesz egy eszkozt, mindegy hogy mit, mindegy hogy mennyibe kerul, lehessen mar hasznalni valamire es ne allandoan ganyolni meg szivni kelljen vele, mint jelen esetben az allandoan elfogyo tarhely.
-
ZS3NI
őstag
válasz
gyurkikrisz #5358 üzenetére
Gondolom csak a tabon lehet aktiválni a kapott kulcsot, vagy tévednék?
-
NGA
addikt
válasz
gyurkikrisz #3420 üzenetére
Ez azért vicces. És akkor mi van? Vagy van egy jó tableted játékra (ipad), vagy van 2 szar géped játékra (a win is idesorolható).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #3420 üzenetére
Es van 3 szar eszkoz egy normalis helyett. Gol.
Amugy csak azt nem ertetten minek win melle droid, a wines tablaknak latom ertelmet, a dualbootnak nem.
TedThomas: mit nem ismerek? Mindharom platformmal van boven tapasztalatom.
-
Mike88
senior tag
válasz
gyurkikrisz #3356 üzenetére
Kicsit lejjebb mentek az árak Kínában, 1-2 hónapja kb. 20-23e-nél (áfával 28-29e) kezdődnek az 1/16-osok (amikben elfogadható "IPS" kijelző van) s 30-32 körül a 2/32-es.(áfával kb. 38-40e). Azért ezek a kijelzők tényleg hagynak némi kívánni valót maguk után, ami a színeket illeti, valóban vannak ennél jóval "erősebb" kijelzők is, nyilvánvalóan a drágább készülékekben, de igazából netezés, egyéb tevékenység közben ez annyira nem zavaró, filmnézésnél pedig belehet lőni a színeket akár VLC-vel is úgy, hogy az a saját ízlésünknek megfelelő legyen.
Ja, akiknek meg csak TV okosításra kell, esetleg az asztali gépüket is a legtöbb esetben nem használják másra, mint net, film, torrent, s nem úgy gondolkodnak, mint envagyok kolléga, hogy a tabletet akarják erre felhasználni, azoknak ajánlom figyelmébe: [link] -
peterk
senior tag
válasz
gyurkikrisz #3133 üzenetére
Én azért egyértelműen negatívat nem írnék, inkább csak annyit, hogy nem valószínű. Nagyon függ, hogy konkrétan melyik játékról van szó. Én a leírtak egyikével sem játszottam soha, így azokról fogalmam sincs. Egy X3: Reunion-t próbáltam, az egész normálisan elfutott. Az 1GB ram azért játéktól függően zűrös lehet. A legegyszerűbb, ha ráveszel valakit, hogy próbálja ki neked, hátha akad akinek pont megvan valamelyik játék.
-
pengwin
addikt
válasz
Hát én a helyedben nem nagyon reménykednék...
az IGP elég szűk keresztmetszet, ha nem is erőben, de támogatásban mindenképpen, ahogy felettem is Írták. Egyébként nagy kitolás a lyúzerekkel szemben a jelenlegi GPU-IGP piac, ahogy én látom: univerzális szabvány(ok)/API-k, mégis eszméletlen munka a fejlesztőknek optimalizálni a 3 nagy GPU-márkára, mert a gyártók szabvány-implementációja nagyon eltér...
Az Atom CPU viszont meglepően erős, szerintem az általam kedvelt akár újabb (stratégiai) játékokat simán elvinné (de azok inkább CPU, mint GPU igényesek). Csak tesztelni nem fogom tudni jó ideig ezt az állÍtásomat... -
fabicska
tag
válasz
Az 1GB-oson sok jót ne remélj. Megtapicskoltam madaras teszkóban a Lark 8i 1GB-os verziót, feladatkezelőben 340MB szabad RAM... hajajajjj.
Én a 2GB-os verziótól Flatout 2-t, SWAT 4-et, esetleg Borderlands 1-et várom, több elvárásom nincs. Amúgy csak filmnézésre, és munkából hazaérve netezésre kell, de ha már elbírja, egy kis játék is belefér. És ugye ne felejtsd el, hogy a legtöbb 1GB RAM-so modell 16 GB-os háttértárral van szerelve, na ott a szabad hely is közrejátszik ilyenkor.... -
Necc
addikt
válasz
Hat az 1GB RAM-os csodan legfeljebb csak az, aminek a memoiaigenye ugy 256MB korul van.
De amugy se fuznek tul komoly remenyeket hozza, az intel integralt nagyipari hulladekainak a szoftvertamogatottsaga legendasan silany, hiaba tudna mar erobol jo par dolgot (foleg regi jatekokat) elvinni, egyszeruen akadni fog rajta ugy a jatekok kb. 90%-a (15-20FPS).
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2955 üzenetére
Pont ezek miatt nem fog lentebb menni a nagyok ára. Főleg, hogy ezekre a minimál cuccokra is van igény, amit tényleg abszolút nem tudok hova tenni.
-
Necc
addikt
válasz
gyurkikrisz #2955 üzenetére
... kb 3x annyi penzert
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2951 üzenetére
Nem zavar, mert nem venném meg semennyiért sem. Miix2-m van és az jó!
szerk: 8"-os... -
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #2588 üzenetére
-
fabicska
tag
válasz
gyurkikrisz #2588 üzenetére
Ez az Evo Tech T1, ez mi?
Rákerestem én serényen de csak Audi alkatrészek, és klímaberendezések jöttek ki
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1703 üzenetére
Kulsos plugin azt csinal, amit akar, a spotifybol az "apps" ful fog eltunni. Ket kulon dolog.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1683 üzenetére
Épp ez az, hogy a microsoft oké, hogy egyesíteni akarja a PC-t és a tabletet, de ez így gagyi megoldás, ha épp az adott platformok előnye hiányzik. Ha egyesíti, akkor legyen jó mindkettőre. Ne ilyen félhibridmutáns megoldással.
Streamről beszéltem végig, csak Spotify-ról hallgatok zenét. Egy win pc-vel megoldható, hogy telefonról távirányítsam, léptessek zenét. (Metrós lejátszóval nem) Ha ezt rádugnám egy erősítőre, akkor
- vagy kijelző on -> merül mint a dög
- vagy standby -> nem működik
- vagy kijelző off, egy idő után standby -> megszakadna a lejátszás, addig merülne, ráadásul standby-ban értesítéseket sem kapnék.Ezt igényesen úgy lehetett volna megoldani, ha a procinak lenne valami nagyon lowprofile állapota, kikapcsolt kijelzővel, így a folyamatok futnának tovább, de bizonyos prioritással és korlátokkal. És így az értesítések is jöhetnének bármikor, nem dobna le hálózatról sem, szinkronizálódna dropbox, felvillana kijelző skype hívásnál, stb. mégsem merülne le egy nap alatt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1677 üzenetére
Miert ne? En vagyok helikopter, hogy 2014-ben elvarnam, hogy ne kelljen kijelzo egy zenei streamhez.
Necc: akarhogy is nezem, ez igy szar. Ertesitesek nem jonnenek, zene megszakadna, mivel vagy lemegy standbyba, vagy aktivan porgeti a procit es lemerul.
-
kexksz
addikt
válasz
gyurkikrisz #1677 üzenetére
Nem értem mi ebben ilyen hihetetlen.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1615 üzenetére
Igen, aktív.
-
kexksz
addikt
válasz
gyurkikrisz #1529 üzenetére
Kinyitod a szádat és megkéred az egyik alkalmazottat, hogy had próbálj ki egyet.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1529 üzenetére
A működése mindnek egyforma volna. A fogását, anyaghasználatát meg így is tudtad "tesztelni"...
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1503 üzenetére
-
Necc
addikt
válasz
gyurkikrisz #1469 üzenetére
Itt a teljes lista a 3700 szeriarol.
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #1469 üzenetére
Van különbség.
Az F és a G között például annyi a különbség, hogy az F-nél a RAM 1GB-ban van maximalizálva (a G-nél ez 2), és a max. memória sávszélesség is csak a fele (10.6 GB/s helyett 5.3 GB/s). Más különbség nincs a két változat között. -
válasz
gyurkikrisz #1317 üzenetére
Kíváncsiságból rendeltem egy Toshiba Encore Mini-t és mellé egy új Chuwi vx8-at (2GB/32GB változatot) is. Összevetem majd a kettőt és megmondom, mennyire használhatatlan (vagy sem) az 1GB-os verzió. Mások tapasztalatai alapján azonban ettől nem tartok.
A Vistáig azt szokta meg az átlag Win user, hogy mindig több RAM szükséges, de a 7-es már nem volt ilyen nagy igényű, a 8 pedig még jobban viseli a RAM hiányát (persze ha van, felzabálja mindkettő)De részletesebben majd később, ha megjön a két eszköz...
-
tjb007
nagyúr
válasz
Ugyanazok, akik megveszik Androidosból is a TN paneles, 512MB RAM-os modelleket. Átlag Jóska nincs tisztában azzal, hogy (igaz használható, de) 1GB RAM-mal elég korlátozottak a lehetőségek, és arra a 16GB-ra sem fog World of Warcraftot telepíteni, de olcsó és Windows van rajta, ezért megveszi.
És -mint azt korábban is írtam- ez még csak rosszabbodni fog azzal, hogy jönnek a nagyon olcsó, de cserébe nagyon ócska modellek is, amik tényleg a szemétre lesznek valóak. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
A "normális" Windowsos tab 2/64GB-os ...
-
Kobe
veterán
válasz
gyurkikrisz #1061 üzenetére
Ez tipusfuggetlenul igaz mindegyikre ? Hogy mukodik pontosan, illetve honnan lehet letolteni ?
-
Kobe
veterán
válasz
gyurkikrisz #1067 üzenetére
Tudod mennyibe kerul kinaba visszakuldeni ? Egyaltalan nem olyan sok mint hinned....pl egy voyo es egy lenovo kozti arkulonbsegbol olyan 10-12x alkalommal rohogve visszakuldod
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #903 üzenetére
Én mindössze annyit szeretnék megértetni Veled, hogy a (használható memória-konfigurációval rendelkező) windowsos tabletek az általad említett dolgokon felül - szükség esetén - akár egy egyszerű kis notit is kiválthatnak, a W8 "asztali" üzemmódjában, szokásos "asztali" windowsos programokat futtatva. Nem állítom, hogy kényelmes így használni őket, de legalább lehetséges. Na erre az androidos csodák nem képesek. Részemről ennyi, befejeztem a témát.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #900 üzenetére
Rendben, én azokról a felhasználókról beszélek, akik nem n-edik kütyünek veszik a tabletet, hanem mondjuk egy kisebb noti / netbook kiváltására. Jellemzően nekik van szükségük egyáltalán windowsos tabletre. Netezni, filmezni természetesen jó az androidos is. Ha viszont kell a windowsos tablet, akkor még a 2 GB RAM is elég karcsú (de azért már használható a többség véleménye szerint).
-
válasz
gyurkikrisz #882 üzenetére
Jöjjön is, gyorsan!
(#884) TedThomas
Nemtom', mindig látni meredek árképzéseket. -
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #862 üzenetére
200 euró 1GB RAM-mal.
-
Romvr
őstag
válasz
gyurkikrisz #848 üzenetére
Remélem működik ez a link ha igen akkor próbáld ki ezeket a drivereket. A W8.1-es tabletek úgy is nagyjából egy kaptafára készülnek, csak más körítést raknak a hardver köré.
szerk.: Eltévedt a reply... ez a bajba jutott honfitársunknak lett szánva
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #812 üzenetére
Én is utálom az Androidot, és éppen tableteteket nézegetek. Viszont volt 2 évig netbookom ezzel a nyomorúságos felbontással, így nagyjából tudom, milyen lehet ezzel windowsozni...
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #810 üzenetére
Ezzel a kijelzővel? Akkor miért venne egyáltalán windowsos tabletet?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #655 üzenetére
Powerbankból kizárólag ezt, ha normálisat akarsz jó áron: [link]
Ez az előadó 100%-ra eredetit árul, többen rendeltünk már tőle. Ez viszont tényleg 10000mAh
-
nexus6
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #623 üzenetére
itt írnak a dell outletről és egyes ebayes elérésről. én anno németországot néztem, ott is esett már az ára a kezdeti magasabbhoz képest.
-
nexus6
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #621 üzenetére
vannak olcsóbb dell beszerzési lehetőségek is (a logoutos fórumban linkelték őket)...
-
válasz
gyurkikrisz #463 üzenetére
Sok szerencsét hozzá!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #453 üzenetére
Úgyis átesik a vámon, ha meg mégse akkor se rossz az ár.
-
válasz
gyurkikrisz #445 üzenetére
Jah, Kínából minden olcsóbb, de ebben a kategóriában én már nem vennék külföldi garis gépet (főleg ha minimális munkára is használnám).
Viszont azt bírnám én is, ha pl. a Wayteq honosítana egy ázsiai W8-as táblát.
-
válasz
gyurkikrisz #440 üzenetére
Majd ha a polcról rámkacsint, akkor elhiszem hogy lesz ilyen 1 éven belül!
-
tjb007
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #396 üzenetére
Gyakorlatilag el sem kezdték még gyártani akkor ezeket az olcsó kínai modelleket, amikor bekerültek a webshopok kínálatába, sőt, némelyik még most sincs gyártásban és úgy szerepel mellette az In Stock felirat.
(#397) bogyo112
WIMBoot
(#400) joergie
Rendelhető olyan konfigurációban is, csak épp a viszonteladóknak és matricázópartnereknek. Az már egy másik történet, hogy szinte senki sem fog majd ilyet rendelni.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #396 üzenetére
16 GB háttértárral? Arra még maga a Windows is csak cipőkanállal megy fel...
-
spy14
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #331 üzenetére
A pici kínaiak ismerik a wimbootot? Szerintem csak simán felrakják aztán érd be fél giga hellyel
-
spy14
csendes tag
válasz
gyurkikrisz #329 üzenetére
16GB? Normálisak ezek? Az enyémen 14,6gb a windows mappa és akkor a program filesról és usersről még nem is beszéltünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro (2020) 11" 128GB WiFi - Csomagolás bontott, akku 100% (0 ciklus), akár beszámítással
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB blue kék 2 év Apple garancia Smart Folio
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest