Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
Akkor marad nekem is

1-2-t filmet megnéztem már rajta, kb 3 darab 100 perces filmmel és kis netezéssel bírt ki kb 5-6 órát egy feltöltéssel (a fényerő minimumon volt), gondolom ennél többet nem lehet kihozni ebből az akksiból?(Amúgy tényleg jó döntés volt ennek a tabletnek a megvétele
) -
TommyX_
őstag
Nekem ma érkezett meg a 64 Gb-os verzió, és az lenne a kérdésem, ki milyen tokot ajánl hozzá?
(a Dell folio casen kívül) -
spy14
csendes tag
Ha esetleg valakit érint, most elég olcsó a blinq-nél a refurbished:
http://www.ebay.com/itm/Dell-Venue-8-Pro-8-Tablet-32GB-Windows-8-1-BELL8-Pro81-/371191700793
-
kard
csendes tag
válasz
üzenetére
Én a múlt héten szereztem egy zsír újat 64Gb-os verziót 62e forintért szállítással együtt az ebay-en. 189 fontért most is van ingyenes szállítással (ez enyém aukció volt és 155 lett a vége).
http://www.ebay.co.uk/itm/Dell-Venue-8-Pro-Tablet-64GB-2GB-Windows-8-1-Pro-1280x800-3-Year-Dell-Warranty-/131287563359?pt=UK_iPad_Tablets_eReaders&hash=item1e91593c5f
A képe az zseniális az IPS miatt. A fotóim végre pont olyan színűek ahogy fotóztam őket. Egy dolog van ami idegesít, hogy az explorer néha kicsit megakad és akkor másodpercekig nem is reagál (csak az index.hu esetén, back gombra).
Lehet, hogy veszek hozzá egy folio case-t meg egy stylust (előbbihez van billentyűzet, utóbbi meg egy toll egér helyett) csak 85 font a kettő együtt. -
spy14
csendes tag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
nálam 67.0 Mbits/sec iperf szerint
-
fabiandaniel
aktív tag
wifi sebessége nálatok is max 7 MB/s körül mozog?
-
törölt tag
Jó kis billentyűzetet szereztél hozzá, mi a neve, honnan rendelted?

-
spy14
csendes tag
Jó kérdés, szerintem a nagy részünknek usából vagy valahonnan európából van a tabletünk. Magyarországon csak a rádiumnál látom, de ők nem igazán ajánlott bolt(keress rájuk a notebook fórumban)
Most, hogy nézem ebayen vannak refurbished darabok 200$ + áfáért, ami kb 60-65 körülre jön ki.
-
nexus6
aktív tag
valaki látta esetleg boltban, kipróbálható helyen a venue 8 pro-t? A win tablet fórumban valaki drágának állította be, csak elfelejtettem megkérdezni, hol lehet itthon megvenni?
-
gabor1017
csendes tag
Engem az érdekelne, hogy milyen billentyűzet látható a képeken. Valaki megtudná esetleg mondani.
-
zdanee
őstag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Csak ez működik vele: [link]
Én is vettem egyet végül. Nem egy Wacom, de szódával elmegy. Az érzékenysége nekem egy kicsit "tompa", a Wacomot sokkal érzékenyebbre szoktam állítani, de ezt nem lehet. Viszont nem ugrál és a széleken is jól érzékel. -
spy14
csendes tag
Megjött a tollam a tablethez. Még sok tapasztalatom nincs ugyan vele, de majd később beszámolok róla.
Eddig egész használhatónak tűnik. Nem tökéletes, de simán használható és nekem tetszik.
-
spy14
csendes tag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Így már értem, hogy a dell-től való vásárlástól és nem a boltitól. Ez mondjuk logikus is.
-
fabiandaniel
aktív tag
biztos hogy nem a ship date -től egy év,az max akkor lehet ha 1 év garit vállalt a bolt akitől vetted és ha meghibásodik akkor a boltnak küldöd vissza és nem a dell -nek. A gépen nekem volt egy MyDell vagy valami hasonló nevű program ami kiírta hogy meddig érvényes a garancia vagyis gondolom ez az end date ami te is írsz, a lényeg hogy ez a dátumot kell figyelembe venni ha Magyarországon akarod érvényesíteni a garit.
-
spy14
csendes tag
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Köszi! Magyarul a ship date-től 1év és nem az amit az end date-nél ír?
-
spy14
csendes tag
Valaki próbálta a stylus-t, hogy mennyire működik?
Pl. lehet-e írni normálisan vagy rajzolni?Nem tudom eldönteni, hogy ezt vagy asus vivotab note 8-at vegyek magamnak. Az asusnak wacomos tolla van, de nagyon sok megdöglik és az asus garancia sajnos elég siralmas. A Dell tolla pedig nem működik olyan jól a vélemények alapján.
-
AxBattler
félisten
Esetleg a Windowsos tablet topic-ban is feldobhatnád, biztos lenne érdeklődő...
-
zdanee
őstag
Május 25-ig a Dell Outleten ezzel a kuponnal 30%-al olcsóbb a refubrished Dell Venue 8 Pro (azaz ~$150 + vám + ÁFA + szállítás): ?LB7ZB$FPTX5VF
-
Napfénysüti
nagyúr
Egész jó tabletnek tűnik a cikk alapján ennyi pénzért.
-
leslieke
Jómunkásember
Nálam most egy Dell Venue11 Pro van tesztelésen. Szép kis kütyü.
-
jebellus
csendes tag
királyság

-
nexus6
aktív tag
-
nexus6
aktív tag
akksi mennyit bír? most a ms boltjában elég jó áron kapható a tablet.
-
milyen navigáció van rá ami működi is rendesen?
-
Polllen
félisten
Jó kis teszt! Ha nem lenne asztali gépem+notim&egy androidos tabom, tuti ilyesmit vennék noti+tab helyett

Teljesítményben ezek az új atomok nagyon jók!
Új hozzászólás Aktív témák
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen egeret válasszak?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)