Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
-
Upo
addikt
Hiába olvasod ki, a 8.1 is kiolvassa magának ha megfelelő változat kerül rá. Tabokra általában a Windows 8.1 with Bing, más néven Windows 8.1 Core Connected változat való, de az ki is olvassa magának a kulcsot. Ez hivatalosan nem elérhető, kereskedelmi forgalomban nincs, csak hardver gyártóknak elérhető. Leginkább kínai nyelvű van, warez oldalakon esetleg elérhető, de nem tudni miket csomagolnak még bele abba a telepítőbe a jóindulatú feltöltők, gondolom tele van kémprogramokkal és hasonlókkal.
Leginkább a gyártónál kéne nézni "firmware helyreállító" csomagot és azzal helyreállítani. -
tlac
nagyúr
az IE/Edge szürkeárnyalatosan simítja a betűket (grayscale antialiasing), míg a Chrome, Firefox alapesetben subpixel antialiasing-ot csinál, az RGB képpontok helyét is figyelembe veszi simításnál
az előbbi gyorsabb és mindegy neki, hogy merre van forgatva a kijelző (magas pixelsűrűség kell neki, ott tud szép lenni, pl. 10" full hd)
az utóbbi lassabb, elvileg szebb (főleg tft monitoron), viszont érzékeny arra, hogy merre van fordítva a kijelző, csak az egy irányból, a normál fekvőből néz ki jólChrome átállítható hogy szürkeárnyalatos legyen [link]
és így a görgetés is sokkal folyamatosabb lesz -
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként az Andoidos 16 Gb-os részt lehet egyszerűen törölni, lementeni, és utána ha mégis kéne visszatenni, vagy ez nagyon bonyolult?
Mondjuk ha 5 GB marad szabadon az akár elég lehetne, ha az appokat lehet rendesen sd kártyára telepíteni.
AxBattler: akkor ezek szerint bagyusz kolléga nem csak adroidon alkot nagyot, mondjuk nem teljesen értem, hogy ez mennyire lebutított rendszer, én jobban szeretem a gyárit rajtahagyni, inkább a droid mehetne a fenébe.
Meg azt el tudná magyarázni, hogy ez a tabletes Windows 8.1 az asztali 8.1-nek egy kiherélt változata, gondolom pl. a szerveres vállalati dolgokat, meg pl. szünetmentes táp ilyesm kihagyják belőle azért ilyen kicsi 10 GB körüli. De a frissítéseket ugyanúgy megkapja, vagy ez egy teljesen külön rendszer a tabletre.
Kinézetre szinte tök ugyanaz mint az asztali verzió. -
AxBattler
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kösz az ötletet, nem is tudom miért nem gondoltam erre hamarabb.