- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kavinton75
senior tag
válasz
ferensz #7139 üzenetére
Megtaláltam a drivereket, kíváncsi leszek működik-e.
-
Victoryus
addikt
-
Victoryus
addikt
válasz
ferensz #6639 üzenetére
Mondjuk a laptopom 15 colon ad ekkora felbontást... akkor elég lesz ez nekem. A tv-re meg úgy is full hd-ba teszi ki a filmeket. Ezen a Chuwin komolyan elgondolkoztam... Ha meg nem jön be, legfeljebb eladom. Ezek a micro hdmi csatlakozók ugyanolyanok mint, a normál? Tehát a hangot is átküldi gondolom, és nem kell 3.5-ös jackkel vacakolni.
-
Victoryus
addikt
válasz
ferensz #6634 üzenetére
Nem rossz, csak max 50 ezret szánok erre. Az a baj, hogy sehol nincs feltüntetve, melyik tableten van normál, nem usb-s töltő csatlakozó, vagy normál usb. Se a banggood-on, se a gearbest-en, se a geekbuying-on.
A pipo X8-hoz van egyedül dock, (jár hozzá? ez kérdés, a kéepeken rajta van) elég szimpatikus így. link
-
premete
veterán
válasz
ferensz #5387 üzenetére
Köszi, akkor már tudom, mennyit tetetek félre a következő vágásból.
@ Ha modem van, akkor még a megfelelő sim, szoftver (olyant nem láttam még windows 8.1-en) és a hálózat szolgáltatónak lehetővé kell tennie: Nekem vodás adat simem van, plusz vodás telefonálásra való simem, és nem engedik, hogy egy kártyán használjam, kénytelen vagyok dual simes telefont igénybe venni:
Persze, kimenő hívásra meg a német simemet használom, negyedannyiért hívok bármilyen unios mobilt, mint a magyar vodásról, Budapest közepéből. -
tixem
addikt
válasz
ferensz #5146 üzenetére
Nálam magyarul van: charm, beállítások, kezdőképernyő de ebbe nem enged be és csúszka sincs.
Asztali, tálcás nézetben meg ugyanez, csak ott kezdőképernyő helyett asztal van, de ebben sem enged be.
A másik bajom meg az, hogy most vettem bele egy 32 gigás microsd-t, tettem rá egy screenshot-ot, pont erről a problémáról de a pc nem ismeri fel a tabot. Ilyen hubon keresztül csatlakoztatom, de nem lát semmit, de ha direktben kötöm össze az asztalival azzal sem.A hub biztos jó, mert tölt is és a Lumiát meg látja, mint a tab mind az asztali is. De ketten egymást nem.
-
katonab1983
tag
válasz
ferensz #4769 üzenetére
Az oké, de így sem fog többet tudni. Gyakorlatilag egy WP lesz nagy kijelzővel. Az alá meg felesleges ekkora hardware. Ezt is szerintem csak azért kapják meg a gépek, hogy mégse higgyék azt hogy el vannak felejtve. Legalábbis más értelmét nem látom.
Egyik cikkben azt írják hogy van ahol rendesen le lesznek (Vagy már vannak) árazva, hozzátéve, hogy ha valaki szeretne később egy retro emléket ebből a korszakból,akkor most vegye meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest