Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Razr különkiadással készül a foci vb-re a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- iGO Primo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Hát én a helyedben nem nagyon reménykednék...
az IGP elég szűk keresztmetszet, ha nem is erőben, de támogatásban mindenképpen, ahogy felettem is Írták. Egyébként nagy kitolás a lyúzerekkel szemben a jelenlegi GPU-IGP piac, ahogy én látom: univerzális szabvány(ok)/API-k, mégis eszméletlen munka a fejlesztőknek optimalizálni a 3 nagy GPU-márkára, mert a gyártók szabvány-implementációja nagyon eltér...
Az Atom CPU viszont meglepően erős, szerintem az általam kedvelt akár újabb (stratégiai) játékokat simán elvinné (de azok inkább CPU, mint GPU igényesek). Csak tesztelni nem fogom tudni jó ideig ezt az állÍtásomat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- iPhone topik
- Suzuki topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Windows 11
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest