- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #8069 üzenetére
Találtam rá egy német tesztet, nem vészes, mondjuk jó lenne tudni az akkuidőt, mert azt kritizálták:
[link] -
ToniSoprano
addikt
+ még tényleg eléggé tükröződik is sajnos, ami engem zavar nagyon. Na ja csodák nincsenek.
Én is erre jöttem rá a tableteknél elsősorban a kijelző minősége a legfontosabb szempont nekem 70-80%-ban, inkább azt gyengébb hardverű cuccot veszek, de jobb legyen a kijelző. Egy szemüveg nem olcsó, a szemműtét sem és rizikós is.
(Egyébként én aki a kemény üveget, pl. gorilla glasst vonalat kitalálta azt sem tapsolnám meg, baromira tükröződnek ami rontja a szemet. Régi telóm nem volt gorilla glass, cserébe jóval kevésbé tükröződött egy vékony átlástszó fólia van rajta, amit másfél évente cserélek, 3 éves a teló asszony használja, semmi baja.) A homok, por kiszok kvarc meg ugyanúgy tönkreteszi a gorilla glasst, úgyhogy csak kell rá a fólia.
-
ToniSoprano
addikt
Ez alapján nem vészes a kijelzőm, egész normálisak színek, szerintem olyan éles határ nincs TN vs IPS kijelző között már: https://www.youtube.com/watch?v=g5tpJPfZT0k
Ha előbb látom lehet ezt veszem, ez ár érték arányban nagyon jó még a kínai ismerősök között is + a 2 év hazai gari sem rossz. -
ToniSoprano
addikt
válasz
#42308056 #7975 üzenetére
Sajnos a Lenovo kijelző nem a legjobb pl Tescos open dott tableteknek is ugyanez a felbontása, de jobb a kijelezőlje nem látszik ennyire pixelesnek szebbek a színei. Vagy megnézel egy IPAD mini 1-et ugyanaz a felbontás mégis jobb a kijelző. És azért 40-45-ért a Lenovo rakhatott volna bele HDMI-t, ez nekem fájt nagyon. De egyébként a processzor erősségét, és a 2 GB ramot, 2 év hazai garanciát is figyelembe véve nagyon jó áron van a Lenovo.
Aza a baj, nem nagyon kapsz 8 colost 4:3-as képarányt jobb felbontással windowsos tabletbe hazai garival, de még kínából rendeltet sem nagyon, nem is értem én ezt szoktam, meg böngészésre, olvasásra nekem ez az ideális.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
littlelion21 #7310 üzenetére
Edigitalban készülék vásárlás esetén akcióban volt ennyi hűségidő nélkül, azóta meg is akarták emelni 400 Ft-tal de nem engedtem. De pl. UPC-nél is van 3 GB van 2300-ért, ami szintén jó és ott 98,4%-os a 3G ledfedettség mert a Voda hálózatát használja: [link]
Mondjuk ezek APN netek, így a kártya csak mobilnetre használható, ezért dual simes teló kell kell ha telefonon akarod használni és mellett még beszélni is akarsz, cserébe nincsenek letiltva a VOIP alapú szolgáltatások pl. Skype, Viber, Whatsapp stb. és pl. videótelefonálni is lehet mobilneten keresztül.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
AxBattler #7223 üzenetére
Nekem, Lumia 640-em van, a netmegosztás tök egyszerűen megy, de sajna nincs GPS megosztó program WP-re, pedig nagyon egyszerű lenne, nem fejlesztenek erre a rendszerre a cégek mert kicsi arészesedés. Elvileg ez lesz a megoldás az apphiányra, de nem tudni mikor és mennyire sikeres és mikorra készül el: [link]
Gondolom a Windows Mobile 10 megjelenésére gondolom készen kellene lennie valami beta dolognak legalább, lehet ezért is húzzák el a megjelenést. -
ToniSoprano
addikt
Én a mobiltelefonról osztom a netet, tökéletesen működik Bluetoothon keresztül is. Ez azért jó, mert kb 1 óra BT alapú net megosztás esetén 3%-ot esett az akkuidő a telón, egyébként sima netmegosztással már 10%-ot, mondjuk picit lassabb a net, ha jól tudom csak Bt 4.0-n is csak 24 Mit/s, de ez már teljesen használható.
A GPS megosztás telóról is tök egyszerűen megosztható BT-n keresztül, csak kell egy program ami BT-n keresztül küldi az adatokat a tabletnek, erre van több androidos program is.
Szóval akinek nem 3G-s és GPS-es a tabletje, de nem a legócskább a telója, az se dőljön kardjába, BT 3.0-n 4.0-n keresztül van elég gyors net-megosztás, és a telefon is alig észrevehetően merül a megosztás alatt.
Annyit lehet spórolni, hogy nem kell két mobilnet előfizetés, pl. így 2 GB 1690 Ft/hó, nekem ez még elég, de lehet váltotok nagyobbra, mert mobilnet 8 GB/hó 4000 Ft /hó hűségidő nélkül. Persze hűségidővel ezek kedvezőbbek, de kinek kell a rablánc?
-
ToniSoprano
addikt
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz #6910 üzenetére
Köszi, de ez így elég béna azért...
-
ToniSoprano
addikt
Az mitől lehet hogy nem jelenik meg a virtuális billentyű pl. ha címsorba kattintok?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
r3dsnake #6898 üzenetére
A másik meg, a független ár ugyanaz szinte az egész Eu-man nem drágább Mo-n függetlenül, mint máshol ere volt több összehasonlítás is, max az ÁFa miatt lehet kis eltérés ami itthon 27 % , a többi EU tagállamban 21-25% között van. Az meg hogy a szolgáltató a telókra hűségidőre mennyi kedvezmény ad magánügy, ennyit ad a többi telóra is kb. Mo-n, mint az Iphone-ra.
Egyébként meg azért kinn mások az előfizetési díjak, nővérem Hollandiában örömmel mondtak, hogy ingyen adtak neki egy mini S4-et pár éveel ezelőtt, milyen rendesek. 2 évet persze alá kellett írnia és kiderült 45 EUR a havi díja, ami mostani árfolyamon 14.500 Ft, de ott ez átlagos előfizetés.Inkább az a különbség hogy az Iphonok baromi drágák főleg itthon alacsonyak a fizetések ehhez képest ennyi, nem kell azt hazudni, hogy külföldön olcsóbbak. Max a szolgáltatók nagyobb kedvezményeket adnak minden telóra de ennek semmi köze az Apple-hez mert azt az S6-ra is megadják, meg ott azért simán bevállalnak egy 20 ezres havi díjat, az nem tétel.
Mindegy a Ipad-ek, egyátalán nem drágák, ár érték arányban nem drágábbak, mint a widowsos tabletek, ha azonos tudásút keresünk. Én Apple tabletben gondolkoztam először, de Windowsos rendszerrel nehézkes a használata. Az akkor jó ha minden kütyü telefon, laptop, Apple, ebben erősített meg egy ismerősöm is.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz #6900 üzenetére
Hát nekem és az emberek többségének a 16 Gb kevés, ami valójában 12 GB, még az Iphonosok is minden fórumon erről panaszkodnak. Nekem kb 1000 kedvenc szám van a telón, a környező országok + egy két olyan ország ahol ismerős él, offline térképe, mert navigálásra is használom. Most pl. a Hollandia offline térkép elég jól jött. Fényképezek, videózók Full HD a Lumia 640-esen ezekre az Iphone telón használható 12 GB nagyon kevés lenne, de ez már nagyon off.
(Meg ez a 64-16, azaz 48 Gb többletér 35-40 ezer Ft-ot fizetsz pluszban, amikor nekik ez kb 10-15 EUR plusz gyártási költséget jelent. Nemrég vettem Hollandiai MM-ben Samsung Class 10 kártyát 32Gb SD-t akcióban 11 Euróért 10 év gyári garanciával.) -
ToniSoprano
addikt
válasz
r3dsnake #6895 üzenetére
Egyébként az IPAD ár érték aránya elég jó, sőt meglepően jó. Szerintem nem túlárazott, egyedül a bővíthetőség hiánya + a csatlakozás, +windows rendszerhez való kapcsolódás lehet zavaró. Ha hasonló specifikációjú tabletet driodban veszel az sem olcsóbb, sőt és azért valljuk be gyorsabb a IPAD, fuidabb, stabilabb. Ellenben az Iphonnal azért eléggé drága szerintem azért mára túlárazott és a 32 GB-os verzió kihagyása egyszerű szívatás.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
counterbill #6891 üzenetére
A touchpad-os változat mennyi volt?
A 220voltnál rendeltem, nekem kb. egy hét alatt megjött, de valaki törölte a rendelését azt kaptam meg, de menj át másik topikba, amit linkeltem ezekkel kapcsolatban.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
counterbill #6888 üzenetére
Ma délután veszem át a Chuwit, nekem már megjött, nagyon sok teszt/ videóteszt van róla a neten.
Itt a Chuwi topikja:[link] -
ToniSoprano
addikt
válasz
counterbill #6888 üzenetére
Törölve..
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz #6884 üzenetére
Gondolkozzál már mielőtt írogatsz, egy iphone 5S-nek csak 4 colos a kijelzője, annál egy 8 colos tablet kijelzőjének mérete pontosan 4-szer akkora
.
-
ToniSoprano
addikt
Akinek Chuwi vi8-a van attól kérdezem. A kijelzője milyen, nagyon gyenge a fényerő, nagyon zavaróan tükröződik a kijelző? Mennyire kellemes/fárasztó használni a kijelzőt?
-
-
ToniSoprano
addikt
No most rendelt a sógor 32GB os Samu class 10-es kártyát 10év garival itt Holandiában. A helyi MM-ből szállításal együtt 11 €. Már csak a Chuwi tabletnek kéne megjönni.😉
-
ToniSoprano
addikt
Elvileg jöhet rá 27% ÁFA ha kibontja a NAV de lehet megoldják valahogy.
-
ToniSoprano
addikt
köszi ha nagyon bonyolult akkor törlöm az androidot a francba, bár ahogy olvastam a windwos 10-nél pont az SSD-k miatt próbálják optimalizálni a méretet: [link]
Így akár a 14,6 GB partíció elég is lehet a rendszernek csak kell még egy 32-64 GB-os SSD. Majd meglátjuk mi lesz igaz ebből.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
AllTheBest #6770 üzenetére
Én telefonon hívtam őket, mert pár dolgot kérdeztem, végül a hölgy telefonon vette fel a rendelést, ő mondta nekem ezt a 6-10 napot, asszem munkanap volt de nem emlékszem pontosan.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
AllTheBest #6768 üzenetére
Én tegnap megrendeltem náluk, nekem 6-10 munkanapot mondtak, gondolom ők is Kínából rendelik.
-
ToniSoprano
addikt
Szerinted a Windows lemezkezelőben nem lehet egyszerűen kötet zsugorításával csökkenteni az android partícióját, ha van ott szabad elég terület? Upo: esetleg kipróbálnád ezt? Bár lehet összeomlik az android partíció, bár nem valószínű mert akkor egyszerűen nem engedné a zsugorítást a windows. (No mindegy majd úgyis kipróbálom ha megjön a tablet.)
AllTheBest: köszi az infokat, ez a Chuwi tényleg nagyon jó tabletnek tűnik, köszönöm a segítséget mindenkinek, már csak meg kell jönni a 220volt rendelésnek valamikor.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #6761 üzenetére
Ja elnéztem az Chewie, nem Chuwi, így már nem tetszik annyira kereshetek másik tabletet...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
krystman #6760 üzenetére
Jaja bementem az MM-be, megnéztem a Lenovot, hát tényleg látszódik sajnos hogy a felbontás nem az igazi és kicsit nehéz volt. Összehasonlítottam a 30 ezerért MM-ből on-line elvihető Modecom 8025-tel (amit az üzletben 54 ezerért árultak), annak nagyon szép a kijelzője betekintési szöge az 1280*800-as felbontással, csak elég lassúcska volt időnként (nem tudom mitől, mert pl. a notebook.hu-nál kitett a Kianonak is 1 GB ramja 16 Gb tárhelye volt, de az nagyon pörgött.) De nagyon tetszett a windows rendszer sokkal jobban mint az anrdoid a tableten. Engem most is nagyon idegesít, hogy az androidon a navigációs sáv a tableten a képernyőből vesz le elég sokat androidon.
Egyébként próbáltam olyat Kiano-t is amin volt windows gomb nekem nagyon tetszett a dolog, mondjuk annak tetszett hogy könnyű volt és gumis a hátlapja.
Szóval marad a Chuwi Vi8, már a neve is nagyon tetszik nagyon szerettem ezt a figurát a Star Warsból. Szerintem egy kínai márkának ilyen nevet kell adni, ami legalább vicces. Pl. ilyen a Honor "tisztesség és beccsület" névtől falnak megyek, hányinger, bár jó telókat gyártanak. Tetszik a csuvin hogy elég könnyű ha minden igaz a leírás szerint 310 gramm, ami tök jó. Tényleg a Chuwinak gumis a hátlapja?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
ToniSoprano #6753 üzenetére
Másik kérdés nem tudjátok, a 220volt-tól rendelt dual bootos Chuwi vi8-n már van HDMI kimenet?
Mert akkor elég egyértelmű a választás, mert a Lenovon nincsen HDMI.
-
ToniSoprano
addikt
Mondjuk azt néztem, hogy ez a 8 colos 4:3-as Lenovo Tablet is egész jó áron van 40ért [link], kb. azt tudja mint Chuwi 8-as, csak a felbontás, képarány más, viszont a márka ismertebb+ 2 év el vissza szállítás garancia van, de ahogy látom nincs windows gomb ami pedig nem rossz. Ez az 1024*768 felbontás nagyon rossz már, sokkal láthatóan jobb az 1280*800? Valaki ismeri a készüléket?
A chuwi jó minőséget képvisel nem szokott elromlani?
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite #6741 üzenetére
Ja az teljesen igaz, pl. földmérésre és térképészetre sokkal jobb a tablet, mint a teló.
Én navigálásra a Waze-t használom, mivel a nokia/microsoft offline térképeket használja WP-n így nagyon minimális adatforgalmat generál, és pontosabb mint a here. Meg a HERE Drive időnként rosszul mondd dolgokat, pl. körfogalomból a 3. kijáratot mondja, közben a képen a 2-at mutatja.
Mindegy a lényeg a lényeg jók ezek az olcsó Windowsos kínai tabletek is, ennek örülök, nekem is a 8 col ideális, még hordozgatni is lehet nincs akkora súlya, már nagyon várom hogy megérkezzen, bár most 1 hétre megyek Hollandiába, ha megjövök remélem már átvehetem.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite #6739 üzenetére
Köszi, hogy mondtad, tényleg jó tablet amit vettél. Nekem is hasonló a helyzet mint MrWhite-ál, a telefonban van GPS navigálásra azt használom. A teló dual simes, így az egyik kártya APN mobilnetes, ezt meg tudom osztani majd a tabletre, bár ez meríteni fogja a telefont gondolom rendesen. Bár azért tényleg jobb, egyszerűbb ha van GPS, sim foglalat a tabletben az igaz, főleg ha valakinek 2 mobilnetes előfizetése is van.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite #6735 üzenetére
Elsősorban a magyarországi gari és számla miatt választom azt a tabletet, meg véginéztem a teszteket és mind jót írt róla, ajánlotta. Nem nekem kell ezeket intézgetni, pl. garanciális dolog esetén a szállítási költséget állni, én ilyen kényelmes, lehet elkényelmesedett, kockázatekerülő vagyok vagyok no.
Alapból nem venném le az androidot, én nem utáltam, és vannak olyan játékok, progik amik jól jöhetnének időnként, meg azért jó volt hogy a felületet, billentyűt teljesen le lehetett cserélni, bár annyira nem lételem az egész. Csak akkor venném le az androidot, ha Windows-nak kevés lenne a 14,6 GB pl. Win 10el lehet hogy ez lesz, de legjobb lenne az, ha szét lehetne particionálni úgy hogy 20 GB a windowsnak, maradék az Androidnak.
Elsősorban azért jöttem át kb. 3 hónapja WP frontra mert az 50 ezer alatti alsó középkategóriás telók támogatása android fronton nagyon rossz és nem bántam meg, sokkal rosszabbat gondoltam róla. Lumia 640-et vettem és a csempés dolog egész jól használható és alap progik meg vannak, nagyon stabil, jól optimalizált a WP is, még ebben az olcsó kategóriában is, nem kellett újraindítgatnom, nem lassult be.
Az Andorios Tablet bekrepált leesett párszor, meg már lassú is, régi is ezért már régóta terveztem a tabletet, és gondoltam maradok Windows fronton, hátha a 10-zel a kütyük jól össze lesznek kapcsolva.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite #6731 üzenetére
tjb007: Köszi, ez így egyszerűnek hangzik azt meg a tebleten 8.1-es felület alatt, a lemezkezelőben simán le tudom fomrázni/törölni jól értettem? Bár először még nem törlöm az andoridot hátha működik így is , de szerintem kevés lesz neki a 14,6 GB, az asztaliból kiindulva. Én is így tudtam, hogy a 27%-ot raknak rá azt hittem ez vám, de ezek szerint csak ÁFA.
Mondjuk ha 28-30-ért venném Kínában, akkor akkor 1700-1800 Ft-ot tudnék nyerni az ÁFÁ-n, ami elmenne az EU-n belüli szállításra + a nővéremet is csesztetem ezzel, van elég baja a keresztfiammal + munkájával. De úgyis Magyarországon veszem, magyar számlával, mert ha esetleg hibás darabot küldenek, vagy elromlik ráköltöm a gagyámat a postázásra+ izguljak megjön-e, nem keverik-e el a postán stb. nekem ennyit megér, hogy ezeket ők intézik.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
MrWhite #6729 üzenetére
Azért EU országokban általában 20% felet van az ÁFA [link], úgyhogy sokat szerintem akkor sem lehet spórolni, és az ebay alapján az Európán belül szállítás sem olcsó sőt drágább mint Kínából amit nem is értek. Ha tudtok valami olcsó megoldást, mert nekem is jól jönne más okból is de én nem igazán találtam, nővérem Hollandiában él, ott pl. ott 21 % az ÁFA, nem tudom mennyi vám, vagy hogy is van ez ott.
Nekem 37 rugóért teljesen megfelel a 220 volt -os 8 colos Chuvi, kapok magyarországi számlát, jótállás. Bár gondolom ők is Kínából intézik ezt, mert 6-10 napot mondtak szállításra, csak a nagytétel miatt még kapnak kedvezményt, vagy közvetlen gyártótól.
Ami jó, hogy a Dual boot Chuvin elvileg van HDMI kimenet, ami ezért nem mindegy lenne.
-
ToniSoprano
addikt
Köszi a leírást, és köszönöm mindenkinek a válaszokat a windowssal kapcsolatban, így már egyértelműbb.
Az azért egész jó, hogy a tableten nem lesz app hiány mint a WP telefonon, hisz az asztali alkalmazások elfutnak rajta.
Ezt valaki tudja, hogy a Droidot nem lehet esetleg egyszerűen törölni Chuwi 8 dual bootról? Vagy ha veszek egy 64 GB-os kártyát a Chuwi 8-ba akkor a 16 GB-on ami formázás után valóságban 14,6 GB körül van elfér a Windows 8.1? Bár lehet az lenne a legjobb, ha droid helyéből lehetne lecsípni kb 5 GB-ot mert a Droid alaphangon elmehet 10 GB-on SD kártyával, bár a 4.4-et nem ismerem mennyit foglal.
-
ToniSoprano
addikt
Egyébként az Andoidos 16 Gb-os részt lehet egyszerűen törölni, lementeni, és utána ha mégis kéne visszatenni, vagy ez nagyon bonyolult?
Mondjuk ha 5 GB marad szabadon az akár elég lehetne, ha az appokat lehet rendesen sd kártyára telepíteni.
AxBattler: akkor ezek szerint bagyusz kolléga nem csak adroidon alkot nagyot, mondjuk nem teljesen értem, hogy ez mennyire lebutított rendszer, én jobban szeretem a gyárit rajtahagyni, inkább a droid mehetne a fenébe.
Meg azt el tudná magyarázni, hogy ez a tabletes Windows 8.1 az asztali 8.1-nek egy kiherélt változata, gondolom pl. a szerveres vállalati dolgokat, meg pl. szünetmentes táp ilyesm kihagyják belőle azért ilyen kicsi 10 GB körüli. De a frissítéseket ugyanúgy megkapja, vagy ez egy teljesen külön rendszer a tabletre.
Kinézetre szinte tök ugyanaz mint az asztali verzió. -
ToniSoprano
addikt
válasz
cidalain #6711 üzenetére
Szerintem ha sokat dolgozik rajta ideálisabb a laptop, én szerintem pl. 10 colon elég fárasztó lehet sokat dolgozni. (Pl. egy 10,1 colos kijelzőnél a 11,6 colos 30%-kal nagyobb.) Jobb a ergonómikusabb billentyű, egyben van, több csatlakozó, vehetsz nem tükröződő kijelzőset is igaz nehezebb is. (Mellé ha kell egy olcsó 300 grammos 8 colos tablet.)
-
ToniSoprano
addikt
válasz
joergie #6701 üzenetére
Végül ezt rendeltem köszi, megnéztem a teszteket, jókat írtak róla, és a kijelzőjéről is hogy jók a betekintési szögek stb. mindenki ajánlotta vételre. Azért nekem csak jobb a Magyarországi garancia.
Az a kérdésem, még hogy ez hogy dualboot (Windows 8.1 bing + Android) azt jelent, hogy választhatom, hogy melyik rendszerről bootolok, azaz mindkettő telepítve van és amelyik tetszik azt indítom el?
Ha igen ez elég érdekes megoldás, mondjuk engem úgy is a Windows 8.1 érdekel ebből, de ez is lehetőség arra hogy a windows mobile rendszerek jobban elterjedjenek.A játékok miatt az android előny lenne, bár gondolom android játékok nem futnak rajta, mert azok az intel grafikus kártyát nem nagyon ismerik.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
joergie #6701 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket.
Ez elég jó ár, a kijelző milyen? valaki látta jól használható jók a betekintési szögek?
Ez jobban tetszene, van rajta HDMI is, de gondolom az árra akkor még rájön a vám ami 27%?
[link]Szoktam ebay-en rendelni, de kisebb dolgokat, a nagyobb értékűeknél félek a hibás darabtól + a garancia lassúságától.
-
ToniSoprano
addikt
Sziasztok,
ez a tablet nagyon gáz? Ez használhatatlan akkor is ha 32 GB-os SD kártyát teszek bele?
Igazándiból időnként használnám, az egyéb paraméterei megfelelnek 8 colnál többet nem akarok nagyobbat. Windowsos a telefonom (Lumia 640): [link]Annak lesz valami előnye, ha a telefon, számítógép, tablet windowsos? A win 10-ben pl.
Ha nem jó miért, mit ajánlotok 50 ezer alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged