Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Ez biztos így van? Mármit ha letörlöm, akkor nem tud usb-ről bootolni a gép? Mert én úgy emlékszem, hogy penről indítva gyalultam le az összes partíciót partíciókezelő progival, volt egy pár. Több mint tíz.
Ezután pedig felraktam egy új wint. Tudott penről indulni. Vagy én értek félre valamit? -
sirály12
őstag
Ha egyáltalán nem kapcsol be, akkor ott nagyobb baj lesz, nam csak beállítási gond.
Vagy teljesen lemerült, például hibás töltő miatt, érdemes másikkal is próbálni.
Vagy a hardver adta be a kulcsot. Ha garis, akkor nem gond.Valahogy kaparintsd meg. És akkor lehet többmindent megtudni.
-
sirály12
őstag
válasz
krystman
üzenetére
Hátrányuk igazából annyi, hogy a háttértár feleződik a két rendszer között.
Ezért kevesebb lehet a szabad hely rajta.
Más negatívumuk nincs szerintem, legalábbis eddig nem tapasztaltam ilyet.
Nekem is dualbotos tabom van/volt, mert én a droidot ledaráltam róla. Így mostmár csak win8.1 van rajta. -
sirály12
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Azzal is próbáltam, de még így sem ment, sajnos.

-
-
sirály12
őstag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Nekem 50-el lett volna drágább, ha itthon veszem meg. Kicsit pofátlan árrésnek érzem, és ezért is vettem Kínából. Így volt 70 magyarban ez 130k lett volna.
-
sirály12
őstag
Az alábbi oldalon találtam a tabletemre win 8.1-es firmware-t, és azt szeretném megtudni, hogy miért kell ehhez a bios-t is frissíteni?
-
sirály12
őstag
Egy kis segítséget kérnék.
Mielőtt megint felraknám a wint a hibás partíciós rendszerre, azt szeretném rendbe hozni.
A képen a jelenlegi helyzet látható. Azt tudom, hogy create parancsal tudok létrehozni, de nem igazán merem, mert a recovery partíciót nem akarom kinyírni.A 2-es partíció előtt van több mint 8 Gb amiből kellen egy 300Mb-os kis partíció és a többi mehetne a 2-es partícióhoz.
A tab bebotol, a win helyreállító jó, úgy kellene megoldani, hogy ez ne szálljon el, mert nincs itthon nagy pendrivém, hogy arról rakjak wint.
Tehát valaki aki ebben otthonosabb, elmondaná pár mondatban mit is csináljak pontosan? Ez a gpt dolog új nekem, eddig ezt nem használtam. És bár utánanéztem, de nem vagyok annyira biztos a tudásomban, hogy megkockáztassam.
-
sirály12
őstag
Sikeresen törölgettem a tabon a partíciókat, most a win nem indul el.

A helyreállító menü bejön, de amikor arra megyek, hogy állítsa helyre, akkor azt írja nem találja a recovery partíciót, pedig azt meghagytam. Jelenleg 3 partíció van a gépen.
1 64Mb system cimkével
2 a win itt volt
3 a recovery partícióÉs szerintem van még egy nem particionált terület is a 2-es előtt. Szóval teljes a káosz.

Hogyan tudnám a recoveryt beizzítani valahogy, egyáltalán lehetséges ez parancssorból?
-
sirály12
őstag
Lehet hülyeséget kérdezek, de egy tableten lehet esetleg linuxot is használni?
Nekem leginkább programozásra kell, mono(c# programok linux alá) és eclipse(java) esetleg c és c++ menne rajta.
Mivel a programokat linux alá kellene írnom, a win nem teljesen jó nekem, persze azon is tudok haladni, de az igazi a linux lenne.Tehát lehetséges egy linuxot működésre bírni rajta?
-
sirály12
őstag
Esetleg valakinek van ilyen gépe: Chuwi V10HD 3G Dual OS Tablet
Érdekelne róla valami megbízható infó, milyen megbízható, sebesség, egyéb dolgok. Gondolkodom egy ilyen beszerzésén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest