Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
sirály12
üzenetére
Win telepítővel nem tudod törölni, nem hagyja. Az enyémen 17 partíció+ a 0. efi system partíció van, összesen 18, a win látja mind a 18-at, de azt nem engedi törölni, szürke marad a törlés.
Nem tudom hogy bootol-e nélküle, ilyent is olyant is olvastam a neten, kipróbálni nincs kedvem.
Lehet hogy az inteles flashelő fel tudja tenni, nem jártam még utána. -
han_lev
senior tag
válasz
sirály12
üzenetére
A teljes lemerülés valós ok lehet. Nekem hasonló van, Teclast x98. Volt, hogy a bekapcsológomb nyomkodására nem akart bekapcsolni. Akkir nekem úgy sikerült, hogy bekapcsológomb+hangerő gomb fel (vagy le már nem emlékszem) És nyomva kell tartani. Sokáig.
Egyékbként ha a bekapcs gombot benyomva tartod 15 másodpercig( azt hiszem) akkor resetel, és újraindul. Persze, ha van benne kraft.
-
han_lev
senior tag
válasz
sirály12
üzenetére
Én megcsináltam a dualbootos teklastomon. Simán töráltem minden ext particiót. Sajana kéoet nem tudok küldeni, nekem valhogy még nem sikerült ide a fórumra képet feltölteni. De a lényeg: most is arról írok, a win megy simán.
Miniparticiowisard-al csináltam.más:
nekem olyan hogy "készenlét" nincs a beállítási lehezőségek között. Alvó mód van, meg leállítás. Az alvó módba fogyaszt, a leállítás macerás.
hibbernáció, készenlét?...
aDrpbox: nekem sehogy sem sikerül ez aznáthelyezés, átirányítás sd kértyára. pedig próbálkoztam. Nincs erről balami szájbarágós magyar!! leírás alapj(l)úzereknek?

-
tlac
nagyúr
válasz
sirály12
üzenetére
live linux-okkal lehet próbálkozni, én is játszottam ilyennel, nem sok sikerrel
ha valami népszerű tableted van, akkor van rá esély, hogy nagyjából működni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 gen M1 64GB, Wi-Fi, 97% akku, 12 hónap garancia!
- Újszerű Apple iPad 10th Gen 64GB, Wi-Fi, 99% akku, 12 hónap garancia!
- Szép állapotú Apple iPad Pro 3 gen 256GB, 92% akku, 12 hónap garancia!
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest