- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
sirály12 #7902 üzenetére
Win telepítővel nem tudod törölni, nem hagyja. Az enyémen 17 partíció+ a 0. efi system partíció van, összesen 18, a win látja mind a 18-at, de azt nem engedi törölni, szürke marad a törlés.
Nem tudom hogy bootol-e nélküle, ilyent is olyant is olvastam a neten, kipróbálni nincs kedvem.
Lehet hogy az inteles flashelő fel tudja tenni, nem jártam még utána. -
han_lev
senior tag
válasz
sirály12 #6542 üzenetére
A teljes lemerülés valós ok lehet. Nekem hasonló van, Teclast x98. Volt, hogy a bekapcsológomb nyomkodására nem akart bekapcsolni. Akkir nekem úgy sikerült, hogy bekapcsológomb+hangerő gomb fel (vagy le már nem emlékszem) És nyomva kell tartani. Sokáig.
Egyékbként ha a bekapcs gombot benyomva tartod 15 másodpercig( azt hiszem) akkor resetel, és újraindul. Persze, ha van benne kraft. -
han_lev
senior tag
válasz
sirály12 #6149 üzenetére
Én megcsináltam a dualbootos teklastomon. Simán töráltem minden ext particiót. Sajana kéoet nem tudok küldeni, nekem valhogy még nem sikerült ide a fórumra képet feltölteni. De a lényeg: most is arról írok, a win megy simán.
Miniparticiowisard-al csináltam.más:
nekem olyan hogy "készenlét" nincs a beállítási lehezőségek között. Alvó mód van, meg leállítás. Az alvó módba fogyaszt, a leállítás macerás.
hibbernáció, készenlét?...aDrpbox: nekem sehogy sem sikerül ez aznáthelyezés, átirányítás sd kértyára. pedig próbálkoztam. Nincs erről balami szájbarágós magyar!! leírás alapj(l)úzereknek?
-
tlac
nagyúr
válasz
sirály12 #6144 üzenetére
live linux-okkal lehet próbálkozni, én is játszottam ilyennel, nem sok sikerrel
ha valami népszerű tableted van, akkor van rá esély, hogy nagyjából működni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest