- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
sirály12 #7902 üzenetére
Win telepítővel nem tudod törölni, nem hagyja. Az enyémen 17 partíció+ a 0. efi system partíció van, összesen 18, a win látja mind a 18-at, de azt nem engedi törölni, szürke marad a törlés.
Nem tudom hogy bootol-e nélküle, ilyent is olyant is olvastam a neten, kipróbálni nincs kedvem.
Lehet hogy az inteles flashelő fel tudja tenni, nem jártam még utána. -
han_lev
senior tag
válasz
sirály12 #6542 üzenetére
A teljes lemerülés valós ok lehet. Nekem hasonló van, Teclast x98. Volt, hogy a bekapcsológomb nyomkodására nem akart bekapcsolni. Akkir nekem úgy sikerült, hogy bekapcsológomb+hangerő gomb fel (vagy le már nem emlékszem) És nyomva kell tartani. Sokáig.
Egyékbként ha a bekapcs gombot benyomva tartod 15 másodpercig( azt hiszem) akkor resetel, és újraindul. Persze, ha van benne kraft. -
han_lev
senior tag
válasz
sirály12 #6149 üzenetére
Én megcsináltam a dualbootos teklastomon. Simán töráltem minden ext particiót. Sajana kéoet nem tudok küldeni, nekem valhogy még nem sikerült ide a fórumra képet feltölteni. De a lényeg: most is arról írok, a win megy simán.
Miniparticiowisard-al csináltam.más:
nekem olyan hogy "készenlét" nincs a beállítási lehezőségek között. Alvó mód van, meg leállítás. Az alvó módba fogyaszt, a leállítás macerás.
hibbernáció, készenlét?...aDrpbox: nekem sehogy sem sikerül ez aznáthelyezés, átirányítás sd kértyára. pedig próbálkoztam. Nincs erről balami szájbarágós magyar!! leírás alapj(l)úzereknek?
-
tlac
nagyúr
válasz
sirály12 #6144 üzenetére
live linux-okkal lehet próbálkozni, én is játszottam ilyennel, nem sok sikerrel
ha valami népszerű tableted van, akkor van rá esély, hogy nagyjából működni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Goddess of Victory:Nikke
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged