Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Milyen lejátszót érdemes használni? Mkv, mp4 menjen rajta, feliratokat kezelje, úgy, hogy akár én tudjak választani egy külön mappából. VLC tudja ezt 10-en? Mindenképp modern felületes kéne.
-
gyurkikrisz
őstag
Akinek van valamiféle 8 colos tabhoz való bluetoothos billje, annak hogy funkcionál? a mérete nagyon zavaró?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
képet nézegetni meg kicsit játszani egy új eszközt venni bármennyiért is pénzkidobás. az én nézeteim szerint persze.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
30k körül kezdődnek a használható kijelzőjű tabletek, ha esetleg felbontást is akarsz, akkor már 40k. (Használtan/Kínából ofc). Ennyit kiadni ilyen célra "kicsit" overkill.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
az android x86 projecteset bármikor felteheted, csak a driverek szerintem nem lesznek mindig jók, plusz a dualboot se lesz olyan "profin" megoldva.
-
gyurkikrisz
őstag
Melyik a legolcsóbb 8 colos 2/32-es dualbootos tablet Kínából?
-
gyurkikrisz
őstag
Az új generációs Intel processzorokkal várhatóak olcsóbb tabletek?
-
gyurkikrisz
őstag
Na érdekes, reset óta nem volt forgatható a kijelző, most feltettem egy drivert, először rossz irányba fordult, majd mégegyszer feltettem ugyanazt, és már jó

-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Trialbiker
üzenetére
Jobbról behúzol befele, mondjuk kicsit haatároottabban, és hosszabban kell húzni hogy előjöjjön mint 8.1-nél.
-
gyurkikrisz
őstag
mentsd le a drivereket frissítés előtt (pl double driver), és ha valami nem megy, akkor rakd vissza azt. Nekem így minden jól megy. De ha neked úgyis "normális" táblád van, akkor szerintem nem kell aggódnod a driverek miatt, csak egy szenzornál, és csak abból is a Kionixnál jött elő, már akinek előjött probléma.
-
gyurkikrisz
őstag
Ha van egy Wimbootos rendszerem, akkor a visszaállítás mikorra fog "visszavinni"? Vagy azzal, hogy a rendszer és a recovery nagyrészt ugyanonnan megy, ugyanarra verzióra állok vissza, ami visszaállítás előtt volt?
-
gyurkikrisz
őstag
a szöveg, illetve minden más homályos az ablakokban, de nem mindenhol (pl a fájlkezelőben nem, de a partició kezelőnél igen.) ez ellen mit lehet tenni?
apropó. particiók. nekem, az eddigi sima telepítés helyett wimbootos lett a cucc, máris több a tárhely
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Megjavult, csak a régi drivereket kellett visszatenni. Éés, a forgatás is tökéletes, pedig Kionix szenzorom van

wow, sleepbol ebredes után nem ker jelszot
-
gyurkikrisz
őstag
Archos 80 Celsium tabletem 10-re frissítve akadozik, az animációk be-be akadnak, nem folyamatosak. Másnál volt ilyen? Mit lehet tenni? A gépet nem húzza semmi, alig vannak kihasználva az erőforrások mikor ilyet produkál.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
Tegyél be PIN-t, az kb 1 másodperc, és biztonságban is lesznek az adataid
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Kavinton75
üzenetére
Ahogy latom ez mindenkinel problema aki win10-re frissitet (nem csak itt a forumban) igy szerintem az operacios rendszer hibaja, talan jon ra frissites.
Ha mar neked is 80 Celsiumod van, azt meg tudod mondani hogy hogyan lehet pendrive-rol bootolni, azaz hogy hogy sikerult feltenned az isobol a 10-et tabletre? Ha bedugok egy bootolhato pendrive-ot egybol arra bootol, vagy valamit allitgatni kell a BIOS-ban?
-
gyurkikrisz
őstag
hogyan kell usb-ről bebootoltatni a tabletet? (archos 80 celsium) az alap windows (kék hátteres) menüből is meg lehet csinálni, vagy a gép "BIOS"-ában kell nézegessek?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
pixelshader
üzenetére
A tobbi a recovery particio, plusz a hattertar gyartok baromsaga.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
CsabaTompa
üzenetére
Nekem az itt lévő regedites módszer segített asztalin: (https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-windows_install/windows-update-installation-failure-80240020/d695e827-9774-4e10-8972-df8d51a7bb51?auth=1) Tabon már a frissítés letöltése előtt megcsináltam, nehogy probléma legyen.
-
gyurkikrisz
őstag
most van egy kis idom leirni. szóval: eloszor is nezd meg, hogy fenn van-e az az update ami a "get windows 10" alkalmazast hozta. (KB3035583) illetve ha fentvan, akkor a system 32 mappaban is van egy GWX mappa. ha ez ok, akkor cmd-ben wuauclt.exe /updatenow, fontos hogy akkor kell inditano, mikor epp frissítést keres a windows update. szinten lenyeges, hogy rendszergazdai parancssorbol csinald. ezek utan meg kene jelennie frissiteskent a 10 Home-nak, amit le kell okezni, de kell valami pendrive fele legálabb 13GB helyjel, arra is le lehet tolteni, ha keves a hely. Ezutan mar talan minden ugy megy ahogy altalaban, idaig probaltam ki. Elotte rendesen toltsd fel, mivel szerintem a pendrive-nak vegig benne kell lennie, szoval kozben nuku toltes.
Miutan felment, szerintem mentsd le a drivereket, szedj le egy home iso-t, azt wimbootold meg, es azt tedd fel, ha nincs sok hely
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
krystman
üzenetére
Kapcsold be a bluetooth-t a tabon, majd menj a halozati es megosztasi kozpontba, ott az adapterek kozt ott lesz a Bluetooth, duplan klikkelj ra, ott adtob egy masik ablakba, ahol ha minden igaz, latod majd az eszkozt. Jobb klikk ra, es felulrol a legelso menuben (connect usingnak van irva angolul) kattints az acces pointra. Es ha minden igaz, kapcsolodik.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
agent_k
üzenetére
1/16-os modell is simán fluid, legalábbis eddig. alap alkalmazások pöccre indulnak, aztán a többi meg hardverhez mérten, de amíg nem durvulsz el, addig minden oké.
Recovery particiót hogyan lehetne letörölni? Van egy pendrivom, amire ki lett mentve (btw, a recovery menüben azt hol lehet "használni"? sehol sem láttam olyat, hogy arról lehetne visszaállítani), és így már nem is kell.
-
gyurkikrisz
őstag
Van egy 4GB-os Recovery particio a gepen. Azt el akarom tüntetni, viszont azért kinenteném egy pendrive-ra, hogy ha kell akkor legyen. Hogy lehet ezt kivitelezni?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
csak metros appoknal ugrik fel automatikusan
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Trialbiker
üzenetére
ha atallitod magyarra a kiosztast, akkot valamilyen formaban lesznek ekezetek (mondjuk arra hogy az altalanos magyar billnek megfeleloen, arra nem mernek megeskudni)
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
AllTheBest
üzenetére
a metro-s beállítások menuben az accounts/fiokok resz alatt a sign-in options/belepesi beallitasok (vagy hogy hivjak) legaljan van egy ilyen opcio, azt allitsd sohara.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az apple árpolitikáját nézve nem reális hogy 64-est kapsz 32-es áron. főleg hogy most kissé drágábbak az iphonok mint voltak, így nem igazán lehet megítélni.
Ennek fényében meg baromság a 64-es tárhely 32 helyett. Én is úgy gondolkoztam most, mikor telefont vettem hogy kell a nagy tárhely, (nálam ez 32GB-t jelent) mert mindennel tele lesz. Ahha. most van rajta ~10GB cucc, a többi üres. Filmet nézni, játszani telefonon baromság, ezeknek kell a nagy hely, a többi meg nem képes kitölteni ennyi helyet.
Trialbiker: +1, boltban szoktam látni ilyen olcsó tabokat, betekintési szög egyenlő nullával, az előbb riaszt el mint pl a pixeles kijelzó
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
r3dsnake eszközt írt, nem tabletet.
-
gyurkikrisz
őstag
Archos 80 Celsiummal van valakinek tapasztalata? Képernyő, anyagminőség milyen?
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Hát az MS-t minden érdekli szerintem, csak a profit nem. Van abból elég máshonnan.
""korlátozottan használható"" - kérdés hogy mire korlátozottan használható. Tudni kell a határokat, tudni kell a helyén kezelni ezeket a kütyüket. Amit egy 20 ezres Androidos tab tud, azt ezek is simán hozzák. Filmezni lehet, böngészni lehet, kicsit játszani lehet. Ennél több kell ennyi pénzért?
Számomra az alsó kategória felé való nyitással kicsit többek lettek. Mert eddig mit láttál? 70-80 alatt Windowsos tabról ne is álmodj. Most meg 40-ért már minőségi darabokat lehet kapni 1/16 fronton, Kínából már 50 körül kijön egy 2/32-es. Akinek Android fóbiája van, vagy szereti a Windows tökéletes lehet, és nem is kell mélyen a zsebébe nyúlnia.
-
gyurkikrisz
őstag
Nekem is lett rendelve egy. Max elpasszolom ennyiért, legalább lesz élményem egy Windowsos tabról.
-
gyurkikrisz
őstag
Szerintetek mennyire futna 1-2 régebbi játék (GTA: SA, GTA: VC, GTA 3 leginkább) egy 1GB RAM-os csodán?
Gépigény 1000x megvan, a kompatibilátasra lennék kíváncsi. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Rossz? Már miért lenne rossz? Modern UI-s appokra tökéletes a többiek szerint, meg böngészésre, plusz egy-egy asztali programot is el tudsz futtatni rajta. Lehet hogy nem lehet rajta CAD-ezni (!!!!!44!!), de jegyzetelni, hurcolászni simán jó. Vagy ezek nem valós igények? 30 ezerért Android fronton is csak szerencsével találsz ilyen tabot, kb az op3n dott van ilyen ár/érték arányban, annak meg hallottunk ugye a szoftveres támogatásáról
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
20 ezerért utánad dobnak egy teljes értékű Win-es gépet, elfogadható hardverrel és elégséges tárhellyel. Na persze egy SD kártya (szinte) kötelező, de ennyiért milyen rendszeren nem az? A rettenetes DPS Dream 7 is kb 13 ezer, + 7 ezer, és jobb hardvert kapsz, illetve "asztali" gépet. Android fronton ennyiért is csak valami Eboda xart kapsz, és azt is csak black fridaykor láttam 20-ért. Persze, rossz a betekintési szög, meg nem lehet rajta CAD-ezni (!44!4!4!4!4), de böngészésre tökéletes. Bármit is mondassz róla, azért az ár kárpótól. Ennyiért már műszaki cikket se kapsz manapság.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
kalozhun100
üzenetére
Evo Tech T1, 159€, asszem afa sincs mar ra.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Hat ha inkabb veszel egy ipadet, es ezzel lemondasz a windowsos tabrol, csak azert, mert nem lehet rajta zenet hallgatni (egyebkent 5e forintert tudsz venni egy mp3 playert es csokolom), az szerintem kicsit fura.
Ha meg otthon használod, akkor toltore fel, kijelzo bekapcs, es minden megjon.
-
gyurkikrisz
őstag
Voltam MM-ben. Meg akartam nézni hogy milyenek ezek a tabok élőben dehát ami ott van... A tabletek felén megy az a funkció mutogató szoftver, amiben megnézheted hogy milyen a gép hardvere, de kilépni nemtudsz. Ez még talán a jobb. A másik felénél pedig nem lehet belépni a fiókba, mert jelszó kell. Nézheted a fiókválasztó képernyőt. Illetve van egy kis réteg, amit nem tudsz bekapcsolni, mert töltő az nincs hozzájuk. Nagyon sok tapasztalatot vontam le ebből a látogatásból...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)