- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
válasz
Ringman #10385 üzenetére
A Miix 300 szerintem erre bőven alkalmas. Egyetlen pontja van, amivel nem vagyok elégedett, az a Realtek wifimodul. Amúgy az üzemidő jó, a billentyűzetes dokkoló hasznos, bár a billentyűzetét szokni kell (netbook-hoz és szigetes billentyűkhöz szokott, kis kezű emberek előnyben), valamint produkál némi, kilazult laptopzsanéros holtjátékra emlékeztető lötyögést 90-120 fok közötti kinyitási szögben (annál jobban meg nem lehet nyitni). Ja, a legtágabb szögre kinyitva kicsit fejnehéz is, ölben tartva fel tud billenni.
-
hito
nagyúr
válasz
Ringman #4890 üzenetére
Ha ez ilyen egyszeru lenne es az Everest ennyire megbizhato lenne...
Az akksi kapacitas ettol egy picit bonyolultabb dolog. Onnantol kezdve, hogy a cellak nem ugyanolyan utemben hasznalodnak el, nem kiszamithatoan viselkedik a dolog a %-bol. Bar ebben szerintem csak ket cella van. Nagyon nem ertek a dologhoz, de szerintem nem ennyire egyszeru.
-
pengwin
addikt
válasz
Ringman #4647 üzenetére
Skicceléshez, rajzoláshoz szerintem teljesen alkalmatlan egy Wacom/Ntrig digitizer nélküli tablet. Ha van rajta, akkor aktív, nyomásszintet érzékelő tollal lehet rajzolni a kijelzőre, lényegesen pontosabban.
Az a HP még ott vérzik el, hogy a tablet részén nincs semmilyen csatlakozó, mindent a billentyűzetes dokkolóra tettek. Vagyis még egy fülhallgatót, microUSB-t, vagy micro HDMI-t sem tudsz a tabletre kötni, csak akkor, ha laptopként van használva. Laptopként meg a HP majdnem olyan nehéz, mint az én 13,3"-osom, de legalább nagyon jó az üzemideje.
Én inkább körbenéznék a hardveraprón, egy első generációs Lenovo Thinkpad szerintem jobban megfelelne az igényeidnek, valaki linkelt nemrég egy hirdetést, amiben 85 ezerért kínáltak egyet, Wacom tollal, billentyűzettel.
Mondjuk a 3D-s prezentációkat nem tudom elviszi-e a Z2760 Atom, majd azok nyilatkoznak róla, akiknek volt ilyen gépük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest