Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tim82
félisten
válasz
Ringman
üzenetére
A Miix 300 szerintem erre bőven alkalmas. Egyetlen pontja van, amivel nem vagyok elégedett, az a Realtek wifimodul. Amúgy az üzemidő jó, a billentyűzetes dokkoló hasznos, bár a billentyűzetét szokni kell (netbook-hoz és szigetes billentyűkhöz szokott, kis kezű emberek előnyben), valamint produkál némi, kilazult laptopzsanéros holtjátékra emlékeztető lötyögést 90-120 fok közötti kinyitási szögben (annál jobban meg nem lehet nyitni). Ja, a legtágabb szögre kinyitva kicsit fejnehéz is, ölben tartva fel tud billenni.
-
AxBattler
félisten
válasz
Ringman
üzenetére
Most, hogy az eMAG-nál 60k-ra akciózzák, nem olyan jó vétel 72k-ért.

-
hito
nagyúr
válasz
Ringman
üzenetére
Ha ez ilyen egyszeru lenne es az Everest ennyire megbizhato lenne...
Az akksi kapacitas ettol egy picit bonyolultabb dolog. Onnantol kezdve, hogy a cellak nem ugyanolyan utemben hasznalodnak el, nem kiszamithatoan viselkedik a dolog a %-bol. Bar ebben szerintem csak ket cella van. Nagyon nem ertek a dologhoz, de szerintem nem ennyire egyszeru.
-
pengwin
addikt
válasz
Ringman
üzenetére
Skicceléshez, rajzoláshoz szerintem teljesen alkalmatlan egy Wacom/Ntrig digitizer nélküli tablet. Ha van rajta, akkor aktív, nyomásszintet érzékelő tollal lehet rajzolni a kijelzőre, lényegesen pontosabban.
Az a HP még ott vérzik el, hogy a tablet részén nincs semmilyen csatlakozó, mindent a billentyűzetes dokkolóra tettek. Vagyis még egy fülhallgatót, microUSB-t, vagy micro HDMI-t sem tudsz a tabletre kötni, csak akkor, ha laptopként van használva. Laptopként meg a HP majdnem olyan nehéz, mint az én 13,3"-osom, de legalább nagyon jó az üzemideje.
Én inkább körbenéznék a hardveraprón, egy első generációs Lenovo Thinkpad szerintem jobban megfelelne az igényeidnek, valaki linkelt nemrég egy hirdetést, amiben 85 ezerért kínáltak egyet, Wacom tollal, billentyűzettel.
Mondjuk a 3D-s prezentációkat nem tudom elviszi-e a Z2760 Atom, majd azok nyilatkoznak róla, akiknek volt ilyen gépük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest