- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vindex #12961 üzenetére
Az asus.com-on a win8.1 chipset resznel van kamera driver SOC Driver Package(VGA and camera drivers included)
Intel official driver updates -
Romvr
őstag
válasz
Vindex #12962 üzenetére
Ac-n átmegy a gigabit is míg n-en max 450mega. Akkor ott van még a beam forming ami megnöveli a ható távot. Bár az eMMC kari miatt a sebességből sokat nem lehet érezni mert ebben max 50MB/s az írás. Tehát sosem fog átjönni a 120MB/s ha mondjuk fájlt másolok hálón keresztül. És mivel USB2.0 van csak benn ezért még USB-re is max 30-al tudok írni. De a hatótáv az tényleg nagyobb mint az előző nem AC-s tabletemmel. Noha ha router mellett rámérek a speedtest.net-en akkor kb 20mbps-el el van maradva a Dell M4700-hoz képest, de két szobával odébb már ez a kis vacak veszi át az uralmat.
Ja de persze ehhez megfelelő AC-s router is kell
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Vindex #12213 üzenetére
Hívd fel a Microsoftot . Mond el a dolgaidat , és küldenek egy letöltő linket . Legalább is nekem küldtek .
Viszont ! Gondolkodtam sokat , de hagyom a 8.1-et . Csak böngészek , filmet nézek -összekötve a tv-vel ,esetleg Skype-olok . Erre tökéletes a 8.1- is ! A 10-nél jobban merült alvó állapotban , meg a c meghajtón alig volt helyem ( 32gb ) . Meg szépen belaktam ,beállítottam rajta mindent , nincs kedvem újra kezdeni az egészet ...
-
Papooo
senior tag
válasz
Vindex #12215 üzenetére
Nekem pendrive-on van a telepítő, és egy nagy halom driver is, de frissítést szigorúan a régi windows alatt indítom el.
Jó eséllyel semmilyen driverre nem lesz szükséged, ha mégis kellene valami, azt leszedi magának a netről.
Egy egér azért legyen kéznél, ha véletlenül mégis neked kellene a touch drivereit levadászni....Lehet hogy megy az MS oldaláról is, de az a módszer számomra ismeretlen.
-
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Vindex #11917 üzenetére
Miix2 10-em van, azon külső tápcsati van, az USB meghajt egy 7200-as külső winyót is, ha előtte egy power bankkal felpörgeted és úgy dugod rá, vagy Y kábellel más áramforrásra is csatlakoztatod, HDMI-n lehet állítani a külső monitor felbontását, és van SD nyílása. Ja, és gyárilag 1920*1200-as felbontása van .Pont a jó dolgokat vették ki az újból?
-
Bear
aktív tag
válasz
Vindex #11723 üzenetére
DoubleDriver-t próbád ki. Le tudod menteni vele a drivereket a működő tabletről. Talán a Touch driverrel szokott baj lenni....
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Vindex #11665 üzenetére
Az előző oldalon valaki linkelt egy hvg-s cikket,amely egy jelenleg még nyitva lévő kiskapu a 10-es frissítésre! Én tegnap vettem egy készüléket amin még 8.1 volt és a cikkben leírtak szerint tudtam is frissíteni!
Többieknek: köszönöm a tippeket tanácsokat végül a Dell 7347 mellett döntöttem! Megnéztem nagyon megtetszett így azt vettem meg! Tudom nem Tablet igen nagy és gyönyörű darab,de szerintem megbarátkozunk!
8.1 volt rajta de mint fentebb is írtam a hvg-s cikkben írtak működnek gond nélkül igy külön köszönet azoknak akik ezt megosztották! -
Tütüm
aktív tag
válasz
Vindex #10688 üzenetére
Keresek 8-10"-os tabletet de egyre jobban belekeveredek már hogy melyik legyen.Létezik megbízható tablet? Mindnek van valami kehessége. Xiaomi mi pad 2-őt néztem eddig de annak is van képernyő elsötétedési gondja. Kínai rendelés se riaszt el,csak szállítással együtt 100 a lélektani határ és jó lenne ha ennyiért már normálisat találnék. 3g nem kellene se billentyűzet.
(bocs,véletlenül válasznak ment)
-
zotyesz66
őstag
válasz
Vindex #10569 üzenetére
Azt én is kinéztem magamnak, jó kijelző, jó akksiidő, 4 giga RAM, dual boot, de aztán alaposabban utánaolvastam és kiderült, hogy bizonyos stabilitási gondok miatt a kínaiak nemes egyszerűséggel visszavették a RAM sebességét 1066 MHz-re és egyszerűen gyalázatosan teljesít 3D-ben.
-
-
-
törölt tag
válasz
Vindex #10493 üzenetére
Kell egy OTG kábel, egy usb elosztó, egy klavi, egy egér, és egy win10 telepítő pendrive, amire felpakolod a drivereket.
Feltöltöd teljesen a tabot, majd összedugod egybe a teljes miskulanciát.
Bekapcsolás közben nyomod a klavin a DEL gonbot, amíg be nem jön a bios. Ott kiválasztos az USB-ről bootolást, és már mehet is a tiszta win10 telepítés.Az a leírás kb. a windowsos tabletek 90%-ánál működik.
Az Encore-nál pedig 100%Ha mégis úgy döntenél, hogy nem vágsz bele, és elherdálnád, akkor keress meg privátban.
-
törölt tag
válasz
Vindex #10489 üzenetére
Hogy téglásítottad?
Ha nem kapcsol be, akkkor nagy eséllyel töltőre dugva be lehet indítani, és az eszközkezelőben törölni kell az akkumlátort.
Ha csak tuoch nincs, akkor firmwaret kell szerezni. Nekem valamelyik dell venue drivercsomagból sikerült
Nekem mindkét móka megvolt már az encoreommal. -
-
simongab
senior tag
-
sitotomi
tag
válasz
Vindex #10171 üzenetére
EU store-ból rendeltem, mivel eu-n belülről jött így nem esett át ezen a vám+áfa procedúrán.
Ha Kínából rendeled, szerintem nagyon sanszos, hogy fennakad a vámon. Az kezelési költség, plusz az áfa ugye. Ismerőseim rendeltek már több telefont, tabletet Kínából, egyszer jött át egy telefon a vámon gond nélkül, többi 5-6 dolgot mind megfogták. (40-80k értékű termékek voltak)
Kicsit bizalmatlan vagyok a gearbest-el kapcsolatban, ezért kértem rá pár ezerért biztosítást, meg DHL futárt, hogy gyorsan ideérjen. Pénteken rendeltem, kedden délben már a kezemben volt.
Én ezt rendeltem, ez az eu-s. [link]
Itt van egy frankó több részes leírás magáról a vám+áfa procedúráról, árakról: [link] -
MrWhite
tag
Ezt próbáltad már a duplikáció megszüntetésére?
-
peterk
senior tag
Sajnos visszatérni már nem fogsz tudni, ha letörölted. A gyári alapállapotot vissza tudod állítani, ha megvan usb kulcsra kimásolva az eredeti rendszer recovery partíciója. (Akkor hasonlóan bebootolsz róla, mint ahogy előbb és helyreállítás menün belül teljes helyreállítást válassz.) Ha nincs meg, akkor sajnos csak új win8 telepítés marad.
-
joiner007
aktív tag
Nekem Encore-on van olyan lehetőség a gépház/frissítés, visszaállítás menüben, hogy 8.1 visszaállítása. Igaz én frissítéssel tettem fel. Windows.old mappa is megvan.
Ez a pinkód kérés engem is idegesít, nem tudom kikapcsolni. Még lehetőség sincs rá. Laptopomon is win 10 van, és a beállítások szinkronban vannak, azon van menü is a kikapcsolásra. Ki is kapcsoltam. Engem az edge böngésző bugyutasága borít ki.
Ha valakinek van ötlete, hogy lehetne teljes képernyőn böngészni, gesture irányítással, ne tartsa magában. -
bisti79
tag
Teljesen egyetértek veled! Ha az ember pontosan belövi, hogy mire akarja használni, akkor nem éri kellemetlen meglepetés, és nem fogja utálni. Én is ezekre használom, és elégedett vagyok, egy androidos tablettre köröket ver, gyors, amióta megvan jóval kevesebbet kapcsolom be a notit. Egy mega is elég, ha jól osztod be, sdvel bővíteni kell, és persze ott a felhő...
Ha belegondolok, hogy annó az amigámon az anyámat is eladtam volna egy 20 MEGABYTEOS HDD-ért, és menő voltam a 256 KILOBYTEOS RAM-bővítővel, akkor mindig jókat mosolygok, hogy mi mire elég... -
-
tlac
nagyúr
"Az összes arra jogosult eszközön el kell végezni a foglalást?
Igen, a foglalás az eszközhöz kapcsolódik, nem pedig a felhasználóhoz, tehát ha szeretné lefoglalni a ingyenes frissítést az összes eszközre, mindegyiken el kell végeznie a folyamatot. Telefon esetén ezt itt találja."
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest