Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.nagy
tag
válasz
gyurkikrisz #7487 üzenetére
Már vagy öt oldalról töltöttem le driver csomagot, hellyel közzel azonos elemek voltak bennük. Ettől függetlenül minddel próbáltam és nem javított egyik sem.
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Voyo A1 Mini tablet:
Feltettem a Win10-et de nem jól működött, mert nekem sem kapcsolt ki a képernyő mikor aludni küldtem. Viszont mikor frissítettem a 8-ról leszedte a recovery partíciót is és a régi windowst sem hagyta meg mondván kicsi a hely.
Vissza raktam a pendrive-ra megcsinált rendszer visszaállítási meghajtóról a 8-at de azóta,
- nem működnek a gombok
- nincs hang
- nem ismeri fel az SD kártyát
- nem ismeri fel az akkut.Amúgy ezek működnek, mert ha szabályosan leállítom a rendszert a gombbal el tudom indítani, a töltést veszi és működik akkuról is, az SD másik eszközben kifogástalanul működik.
Minden drivert telepítettem nincs fel nem ismert eszköz az eszközkezelőben.Szerintetek mi lehet a gond és hogyan tudom orvosolni?
-
mr.nagy
tag
válasz
CsabaTompa #7125 üzenetére
Nem tudom. Én csak ennyit csináltam és még az automata frissítéseket sem tiltottam le mégis jó!
-
mr.nagy
tag
válasz
CsabaTompa #7065 üzenetére
Én úgy tettem fel, hogy letöltöttem a Microsoft oldalról a telepítőt.
Az indítás előtt eltávolítottam minden nagyobb terjedelmű telepített programot és még így is közölte, hogy csak úgy végezhető el a frissítés, ha tudomásul veszem, hogy később vagy ha balul sikerül valami nem lehet lesz visszaállítani az eredeti rendszert (a telepítő törölte a recovery partíciót).
A telepítő indítása után megkérdezte, hogy frissíteni akarom e a meglévő rendszert vagy telepítő médiát akarok csinálni. A frissítést választottam. Ezután megkérdezte, hogy a személyes fájlokat meg akarom e tartani én a nemet választottam. A telepítés gond nélkül végig ment és az új rendszer első indítását követően az aktiválás is gond nélkül megtörtént.
A telepítést követően alig pát GB szabad hely maradt, ezért a Lemez karbantartóval töröltettem mindent amit csak lehetett. Így felszabadult egy csomó hely, kiderült kisebb helyen elfér a 10 mint előtte a 8.1.
Egyedül a G-sensorral kellett bajlódni mást mindent felismert és beállított hiba mentsen. A hibamentes elforgatáshoz ezt töltsd le és telepítsd. A telepítést követően lehet, hogy engedélyezni kell az eszközkezelőben. Ezt követően elsőre fejjel lefelé állította be a képet. Ekkor az Intel grafikus vezérlőpultban is és a Vezérlőpult/Képernyő/Képernyőfelbontás-nál is elforgatás 0 fokra átállítottam. Innentől hiba nélkül működik a tabom!
-
mr.nagy
tag
válasz
hroberto #6990 üzenetére
Win 8 alatt volt ilyen opció, de most a Win 10-nél nincs. Valószínűleg nem jó a Win 10 által feltett driver, úgy-hogy most vadászom a Win 10-re megfelelő drivert.
Szerk:
Közben megtaláltam a jó drivert, ezzel már működik. Telepíteni kellett, majd az eszközkezelőben engedélyezni. Ezt követően a képernyő beállítások között, már be lehetett állítani az elforgatást.
-
mr.nagy
tag
-
mr.nagy
tag
Én is megkaptam tőlük a törlésről szóló levelet, én is kifizettem kártyával A válasz levélben a következőket írtam, kíváncsi vagyok mit lépnek és mikor kapom vissza a pénzt!
Sajnálatos a hozzáállásuk ami minden csak nem vevőbarát! Ha hibáztak az árak feltüntetésénél, úgy lenne a tisztességes ha ennek következményeit viselnék. Az Önök gyakorlata kimeríti a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat fogalmát véleményem szerint.
"A fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerint megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt – figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére – olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az áru ára, illetve díja tekintetében, és ezáltal a fogyasztót olyan ügyleti döntés meghozatalára készteti, amelyet egyébként nem hozott volna meg, vagy erre alkalmas.
Ez alapján megtévesztő tevékenységnek minősül, ha a vállalkozás a terméken, annak csomagolásán, illetve egyéb kommunikációs eszköz útján a termék eladási áraként a ténylegesen fizetendő árnál alacsonyabb árat jelöl meg."Eljárásuk miatt a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál panaszt teszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- További aktív témák...
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged