- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
jolti05 #11452 üzenetére
Szia!
Első win 10 frissítésnél nállam hibát jelzett, nem tudom miért, de veszett sokáig csinálta, konkrétan angolul írta ki 100%-nál, hogy "ne kapcsoljam ki a gépet, frissít".
Ez azóta is "lóg a levegőben", hogy ilyenkor mi is a teendő, de konkrétan nem tudom mit kell csinálni, az értesítési falon vagy min kiírta, hogy nemsikerült frissíteni, csak kérdés: legközelebb is ez lesz?(#11463) zoltan6: Nekem a második van, jobban tetszik, tegnap matricáztam át. Konkrétan azért (is) vettem, hogy hurcolászásnál megvédi a kijelzőt.
-
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10258 üzenetére
Meg szerencsesnek. En megrendeltem, de elkezdett baszakodni a GB velem, hogy kiszurt a paypalfioktolvaj rendszeruk, kuldjek mar szemelyit tenyleg en vagyok e. Addig felreteszik a rendelesemet. Elkudtem amit kertek, aztan dobtak a francba a rendelesemet... Csesszek meg. 31 lett volna a vi8 plus biztositott postazassal.
-
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10255 üzenetére
Na jo, menjunk bele a szovegertelmezesbe.
Megkapod=meg lehet venni ennyiert. Az asvanyviz is 69 Ft/ 1,5 liter, nem szamolod bele a buszjegyet a tescoig meg vissza.
Es ezert is irtam, hogy van olcsobban Onda. De amikor volt GB-n Chuwi EU raktarban akkor bizony a szallitas is belefert 30-ba. Es valoszinuleg lesz is meg, hisz masfel nap alatt kifogyott a keszlet... -
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10252 üzenetére
Azt sosem mondtam hogy eu raktarban van eppen most.
Illetve azt sem mondtam hogy szallitasi es egyeb koltsegekkel egyutt van 30 alatt.GB-n amikor volt a vi8 plus akkor 91 dollar volt, hi8 pro meg 107 dollar. Nyilvan lesz meg itt, csak meg kell varni.
Cube iwork8-at en is neztem, de nem nekem nem szimpi annyira, hogy azonnal megvegyem. Illetve ehhez nem talatam gyari tokos-billentyus megoldast. -
fabicska
tag
válasz
jolti05 #10212 üzenetére
Szia, Én az Onda V891-et venném, régebben nagyon rá voltam kattanva a 8"-os tabletekre (volt is), sok videót megnéztem jutubon, és szerintem mint anyaghasználatban, mint a kijelző minőségében veri a többit (szerintem persze....).
Az onda a kínaiak közt is minőségibb, és régebb óta működő márka, mint a Chuwi.Egy pillantást megérne ennek a testvére ONDA V891w: FullHD kijelzővel. Nem sokkal drágább.
-
tejeskifly
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- További aktív témák...
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest