- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
jolti05 #11452 üzenetére
Szia!
Első win 10 frissítésnél nállam hibát jelzett, nem tudom miért, de veszett sokáig csinálta, konkrétan angolul írta ki 100%-nál, hogy "ne kapcsoljam ki a gépet, frissít".
Ez azóta is "lóg a levegőben", hogy ilyenkor mi is a teendő, de konkrétan nem tudom mit kell csinálni, az értesítési falon vagy min kiírta, hogy nemsikerült frissíteni, csak kérdés: legközelebb is ez lesz?(#11463) zoltan6: Nekem a második van, jobban tetszik, tegnap matricáztam át. Konkrétan azért (is) vettem, hogy hurcolászásnál megvédi a kijelzőt.
-
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10258 üzenetére
Meg szerencsesnek. En megrendeltem, de elkezdett baszakodni a GB velem, hogy kiszurt a paypalfioktolvaj rendszeruk, kuldjek mar szemelyit tenyleg en vagyok e. Addig felreteszik a rendelesemet. Elkudtem amit kertek, aztan dobtak a francba a rendelesemet... Csesszek meg. 31 lett volna a vi8 plus biztositott postazassal.
-
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10255 üzenetére
Na jo, menjunk bele a szovegertelmezesbe.
Megkapod=meg lehet venni ennyiert. Az asvanyviz is 69 Ft/ 1,5 liter, nem szamolod bele a buszjegyet a tescoig meg vissza.
Es ezert is irtam, hogy van olcsobban Onda. De amikor volt GB-n Chuwi EU raktarban akkor bizony a szallitas is belefert 30-ba. Es valoszinuleg lesz is meg, hisz masfel nap alatt kifogyott a keszlet... -
cidalain
veterán
válasz
jolti05 #10252 üzenetére
Azt sosem mondtam hogy eu raktarban van eppen most.
Illetve azt sem mondtam hogy szallitasi es egyeb koltsegekkel egyutt van 30 alatt.GB-n amikor volt a vi8 plus akkor 91 dollar volt, hi8 pro meg 107 dollar. Nyilvan lesz meg itt, csak meg kell varni.
Cube iwork8-at en is neztem, de nem nekem nem szimpi annyira, hogy azonnal megvegyem. Illetve ehhez nem talatam gyari tokos-billentyus megoldast. -
fabicska
tag
válasz
jolti05 #10212 üzenetére
Szia, Én az Onda V891-et venném, régebben nagyon rá voltam kattanva a 8"-os tabletekre (volt is), sok videót megnéztem jutubon, és szerintem mint anyaghasználatban, mint a kijelző minőségében veri a többit (szerintem persze....).
Az onda a kínaiak közt is minőségibb, és régebb óta működő márka, mint a Chuwi.Egy pillantást megérne ennek a testvére ONDA V891w: FullHD kijelzővel. Nem sokkal drágább.
-
tejeskifly
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 25
- 24 Hours of Le Mans
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest