- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Doky586 #13430 üzenetére
Minden egyes installkor újra toltam a wint. 4 napja nem csinálok mást szabadidőmben. Ne haragudj meg érte, de nem esik jól h azt feltételezed h egymásra telepítettem
Igaz elhagytam az IT-t pár éve de valami csak maradt meg
És igen ez az asus driver mondja h nem megy az eszköz. Ennek próbáltam a win8.1 és win10 drivereit 2014ig visszamenőleg.
-
nemalszom
csendes tag
válasz
Doky586 #13293 üzenetére
Alapvetően nem tudom, hogy van-e értelme sokkal 80-120 fölé menni. Az asztali gép bírja ezeket a programokat. Gondoltam, ha árban elérhető, hogy a tableten is fussanak, az zsír. Ami nyerő dolog az a ceruzás rajzolás. Az meg persze érthető hogy ezek a 2 az 1-ben laptop/tabletek meg drágábbak, mint eg hagyományos tablet v laptop.
Ezt a vám dolgot megkérdezem öcsémtől, hátha egyszerűbb az UK-ba rendelni, és onnan le tudja ő szállítani. Bár valószínű ugyanaz a helyzet, mint itthon. (áfán felül van még 10%?)
Köszönöm a segítséget.
-
Game-over
aktív tag
válasz
Doky586 #13286 üzenetére
Az Acer harmatgyenge erre, az Asus már egy fokkal jobb, de ahogy írták előtte, ide inkább CoreM-es processzorral szerelt gép kell, ami ennél sem érvényesül.
nemalszom: zsocynak igaza van, talán megnézném még hogy mit tud egy Cube i7 Bookon produkálni (már ha szóba jöhet a külföldi rendelés), ott CoreM proci, 4Gb RAM, SSD, aktív stylus.......de lehet ide ez is kevés
-
-
varmi2
nagyúr
válasz
Doky586 #12693 üzenetére
Nem megy folyamatosan 1.6GHz-n csak a kép erejéig, elindítottam az intel burnteszt nevü érofit, ami a cput terheli. Az asztali géepn ezzel tesztelem a stabil cpu tuningot. Mert a prim95 alatt stabil, ez még kifektetheti. Semmi módosítást nem végeztem a tablettel. Gyári állapotban van. Nézz be a chuwi hi10 fórumba, mindenkinek kezeli a 4Gb-ot. Annak ellenére, hogy az intel csak két gigát ír.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Doky586 #12677 üzenetére
"valamely gepen meg 1600MHz-re is allitato biosban, amelyik 1060-nal jott gyarilag."
Eddig nem ram sebességről hanem méretről beszéltünk..
Mindhárom proci 1600MHz-es memóriakezeléssel rendelkezik. Ez természetesen mint minden teljes értékű alaplapban változtatható a memóriasebesség, de a proci akkor is 1600-al kezeli.Ez mellek info volt, kulonosebben nem vag ide, hisz az adott gep tulajdonsaga. Mea culpa.
-
válasz
Doky586 #12674 üzenetére
... lásd mit tud a proci... és a gyártótól származik az infó, nem másodkézből, nem hallomásból v saccolásból származó leírások..
Igen, ahogy látod, ezt én is megtalálom, köszi!De mutass olyan hiteles* screenshotot ahol a win10 mutatja egyszerre hogy 4GB memóriát kezel a Z8350.
Igen, ahogy írtam, pont erre lennék én is kíváncsi! -
Kasya
nagyúr
válasz
Doky586 #12674 üzenetére
Techtablets tesztjei szerint mind kezeli, sot, valamely gepen meg 1600MHz-re is allitato biosban, amelyik 1060-nal jott gyarilag.
Pl. itt egy video. -
válasz
Doky586 #12672 üzenetére
Köszi, de adatlapokat én is találok a neten!
Nézd csak: x5 Z8350, x5 Z8500, compare. Csakhogy hiába bír 8GB-ot, W10 tabletben még nem láttam többet 4GB-nál.ezekkel kb. kitörölhetem. És hiába ír 2GB-ot, valahogy mégis belerakják a 4-et, amit aztán a Windows fel is ismer. Magyarul kb. kitörölhetem az adatlapokkal.Majd az fog érdekelni, ha valaki csinál terheléses tesztet, és a memóriahasználatnál kibukik, hogy mennyit eszik a rendszer.
-
válasz
Doky586 #12647 üzenetére
Hű, ez az új ASUS Transformer Mini T102HA nagyon pofás lett!
Végre vidám színekkel dobták fel a kínálatot, van pen tartó fül, és teljes méretű USB3.0 raktak a tablet része.A 140k-s ára kicsit húzós, de amúgy is csak szürke boltokban láttam eddig, szóval... UPP!
-
-
Papooo
senior tag
válasz
Doky586 #12637 üzenetére
Munkahelyi játékos gépemnek ilyent vettem 39-ért, papírokkal l, csak annyi baja volt, hogy néha túlmelegedett játék közben, egy venti csere megoldotta a gondot.
Anyós gépe is itt lett lőve, minden okmánnyal, ott a vinyó halt be.
Asszony ilyent kapott 35-ért, úgy hogy még volt rajta gari. Annyi baja volt, hogy a szexmunkás hölgytulaj nem tudta pároztatni a klavit a tabbal. -
válasz
Doky586 #12623 üzenetére
Atlag otthoni felhasznalasra eleg a 2 giga ram es a nem tul nagy tarhely , (office, egy kis kep szerkesztes ,filmeket nezni,zenet hallgatni ) ha hw igenyesebb programokat hasznalna az ember akkor itt is ervenyes az erosebb vas kell szindroma, de az ar is mas mint egy sima tartalom fogyasztasra szant eszkoznel ... ettol meg a rendszer gond nelkul fut atmon is , de komolyabb cad, rendereles,AAA jatekok es tsait nem is atomra szantak .. ugy nezd ezeket az eszkozoket mint pl x ceg irodai gepet , kb az a hw ero van benne se tobb.
-
Game-over
aktív tag
válasz
Doky586 #12580 üzenetére
Ha megy az angol akkor itt egy hozzáértő teszt [link]
(Itt van részletes teszt szinte az összes kínai gépről, érdemes csemegézni)Én ölben használom, igaz nem mozgás közben, de ahogy írták felettem is a nagyobb felbontás miatt jobb a nagyobb kijelző (de persze ha neked kell a digitizer akkor már eleve kiesett)
Én nem vettem hozzá billentyűzetet, simán ebben a tokban van, ennél nem is kell több szvsz
-
Game-over
aktív tag
válasz
Doky586 #12572 üzenetére
Ha nem gond a felár akkor én az i9-re szavazok, sokat számít az a 2 col, én biztos nem vennék 10 colos méretben (így is kicsi néha a kijelző, FHD-hoz jobb ha nagyobb).
Techtablets Cube fórumait olvasgasd, onnan lehet leszedni drivereket is (meg Windows telepítő usb-t készíteni, etc.)
-
válasz
Doky586 #12572 üzenetére
"Priority direct mail" szállítással rendeltem és kapott egy RSxxxyyyzzzNL-es TN számot. Erre mondtam, hogy holland posta. (Elnézést, ha rosszul fogalmaztam.)
Bepipáltam a "Add Shipping Insurance to your order" opciót is. Ekkora összegnél ez már nem tétel.Az enyém nem állt meg a vámon, amin csodálkoztam is...
-
válasz
Doky586 #12566 üzenetére
Most küldtem vissza egyet gariban a BangGood-nak. Kb. 30 percet üzemelt, nem töltötte/tölti az akkut. A visszaküldés díját - postai számla ellenében - már vissza is utalták a PayPal-re.
Az újat meg már postázták: nyomkövetési számot már kaptam, de még nem él. Várok vele holnap estig és ha akkor sem él, akkor rákérdezek még1x.
Egyébként a termék leírásának tetején még ott szerepel a 18%-os kedvezmény kuponkód. Ha ezt felhasználva számolod az esetleges ÁFÁ-t, akkor a gép ~100 körülre jön ki. Továbbá kérd holland postával pár dollárért többért, akkor levélküldeményként jön...
Persze azt veszel és onnan, amit/ahonnan akarsz!
-
válasz
Doky586 #12566 üzenetére
A kruger-matz termekekrol lenyegeben csak lengyel oldalon kapsz infot es egyebeket , mert egy lengyel brand aki,ami a kinai oem/odm gyartokkal rakat ossze eszkozoket es nevesiti ...ettol meg egesz kellemes ajanlat amit linkeltel ... ez pedig eselyesen az eredeti [link]
Kovacs65
Nem szoltam 😀 -
varmi2
nagyúr
válasz
Doky586 #12557 üzenetére
5 éve laptopot vagy netbookot vettél, most tabletet akarsz, nem ugyan az a két kategória.Egy normál méretű tabletben sincs 2.5" meghajtó, hisz az önmaga olyan vastag lenne, mint maga a tablet. Vannak ilyen tabletek, de azok ipari területre készültek, és a normál ár 5-10x -e.
-
-
tlac
nagyúr
válasz
Doky586 #12555 üzenetére
létezik, de olyan követelményeket adtál meg, hogy csak a kínaiaknál találhatsz megfelelőt
de inkább FHD
legalább 4GB ramaz ismert nagyobb márkák ezt egyszerre nem tudják a 150-es keretért
Belső lemezét lecserélném egy 120GB-os 2,5" SATA SSD-re..
csak a kínaiaknál lehet találni ilyet elvétve
USB3, USB-n kezeljen Pendriveot, hdd-t
usb3-at nem tudom, hogy mennyire szoktak alkalmazni
a hdd-vel lehet gond, hogy nem ad le elég áramot neki
ennek jól utána kell nézned, ha külső áramforrás nélkül szeretnéd használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest