- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
#43783936 #11480 üzenetére
Ebben az esetben nem veszik el a Windows licenc? Vagy azt előtte szedjem ki (valahogy) a gépből?
A következőt nem teljesen értem: "tedd rá az összes netről leszedett driver".
Másoljam rá a Windows telepítő flash drive-ra a drivereket?Most a Windows nem ismer fel pendrive-ot, egyáltalán.
-
Viktoár
addikt
válasz
#43783936 #11388 üzenetére
Csak egy ötlet volt,hátha...
Kiváncsiságból utánanézek majd,de nyílván egyszerűbb új készüléket venni ami megfelel az elvárásoknak..
Mindenképpen menni fog, de idő mire dűlőre jutunk a következő készülékkel.Kitalálni milyen legyen, megrendelni (akár külföldről), esetleg aprón kivárni a megfelelőt...stb Addig legyen használhatóbb számunkra és majd frissítjük 10-re ha már nem kell.
-
Viktoár
addikt
válasz
#43783936 #11381 üzenetére
Póbáltam win32diskimager-rel,rufus-al de semmi.A bajom hogy egyáltalán nem látja a meghajtót.Tehát nem is ismeri fel hogy rádugtam valamit.Az márcsak a második fázis lenne hogy elindul a boot róla nem?
OTG kábel bedug,elosztó amiben bill és penyó van.A bill világít,tudok lépkedni vele a boot menüben de az usb meghajtónál mindig üres.
Hogyan csináljak hozzá pendrive-ot hogy kizárjam a bootos pendrive hibalehetőségét?
-
Viktoár
addikt
válasz
#43783936 #11378 üzenetére
Hát nem találtam olyat hogy 8.1 visszaállítás viszont volt olyan opció hogy alaphelyzetbe állítás.Amit akkor ajánl ha eladásra kerül a gép.Mivel ez a cél ezért ezt választottam.Aztán ha marad a 10 akkor marad a 10.
Bár továbbra sem értem miért nem látja az usb-t a bootmenü.
Ha már 10"-os gépre váltunk mik az ajánlott hardverek, normál felhasználás mellett?
-
leslie23
tag
válasz
#43783936 #11375 üzenetére
szoktam nézegetni, tényleg vannak jó ajánlatok! amitől tartok az mondjuk az akksi (6-7 órát jó lenne, ha bírna), meg elég sokat jegyzetelnék vele és 10 ujjas gépelésnél nem túl jó dolog a külföldi kiosztású klaviatúra.
mondjuk ennyi kompromisszum még beleférne ócsóér.
-
leslie23
tag
válasz
#43783936 #11373 üzenetére
igen, sokat gondolkodtam már ezen a dolgon...
használtam hébe-hóba egy Switch 10-et, háááát... határeset.maga a win10 40-50% RAM-ot evett, ahogy néztem. a szinkronizáció miatt ragaszkodnék a Firefoxhoz az Edge helyett, sajnos az baromira zabálja a RAM-ot, néhány lappal 70-80% körül vagyunk. általában megy a Spotify, OneNote, illetve Excel, közben mondjuk legyen megnyitva még 2 nagyobb méretű pdf. szerintem itt már elég döcögős lenne a rendszer...
mellesleg az Anniversary Update közben 2GB-ra emeli a Win10 rendszerkövetelményeit.a másik pedig, hogy 100-120 körül mennek a két gigás, atomos hibridek, de a legújabb Asus T100HA már négy gigával operál, és csak 130.
szóval egyszerűen sajnálnék most már gyengébb vasat venni. az Asus bejönne, csak csak elég sokat használom kitámasztva a cumót, azt meg sajnos úgy nem lehet. Acerék, HP-ék meg nem nagyon akarnak frissíteni egyelőre, ahogy látom. -
Viktoár
addikt
válasz
#43783936 #11358 üzenetére
Nem a minőséggel és a sebességgel van gond hanem a mérettel illetve hogy néha jó lenne az android.
10"-os kijezlő lenne az ideális.
Egyébként nem bántuk meg az encore-t,nagyon elégedettek vagyunk/voltunk vele.
Mennyiért lehetne tőle megválni?
Nagyhirtelen ezt Chuwi Hi10-et találtam ami 10"-os és van rajta android is.
Árba még bőven belefér csak nem tudom magyar nyelvű-e. -
pècsimunkás
addikt
válasz
#43783936 #11096 üzenetére
Ok , lehet felrakom mindjárt akkor a 10- et . Próbáltam már , de az alvó állapoti gyors merülès , az alvó állapotból fogadott sötèt kijelző elvette a kedvem . Ment vissza a 8.1 . Viszont , lehet kipróbálom akkor a.10 et megint . Vmelyik Lenovo tablettel kapcsolatban olvastam , a 10 nèl nem működik a micro HDMI . Remèlem ilyen nálam nem lesz , èn sokat használom filmnèzèshez .
-
pècsimunkás
addikt
-
Hard100
csendes tag
válasz
#43783936 #10905 üzenetére
Kösz. Az akadozó telefont akarom igazából a nejemnek lecserélni. Nagyobb semmiképp nem kell. Ennyi a max igény hogy Facebook és Messenger jól menjen rajta. És nyilván nem egy hónap hanem még egy év múlva is. Erre mit tudsz javasolni 10-12 ezer Ft körül?
IIletve néztem egy másikat is ez pont 10.000 Ft lenne:
Technikai adatok:
BEEX ROCK
Kijelző: 7,85" Kapacitív Multitouch,1024x768 felbontás
Processzor: Rockchip RK3126 4*1.0GHz
RAM: 1Gb
Belső tárhely: 4Gb
Bővítési lehetőség: MicroSD
Kamerák száma: 2
Előlapi kamera felbontás: 0.3Mp
Hátoldali kamera felbontás: 2Mp
Wifi: Igen
Bluetooth: Nem
HDMI: Igen
Operációs rendszer: Android 4.4.2 (KitKat)
Adatkapcsolat: WiFi
Akkumulátor: 3000mAh
Méret: 134*197*10mm
Súly: 348g
Szín: FeketeKorábban már olvastam meg tapasztaltam is hogy 512 Mb RAM az tényleg kevés az Androidnak, de ebben az utóbbiban 1 Gb van. Ez már elég. Ha választani kell a két BeeX közül akkor inkább melyik? Köszi
-
cidalain
veterán
válasz
#43783936 #10846 üzenetére
Cegnel miix 2 8 van, itthon chuwi vi8 plus.
A chuwi durvan 30 rugo volt, a miix-et 70 folott vettuk. Es annyira nagy kulonbseget nem latok hasznalati ertekben (miix-ben 64 a hatter, chuwiban csak 32). Ugyanazokra a feladatokra tok jo mindegyik.
En is hiszek a nagy nevekben, ha munkara kell, es mas fizeti a nagynev felarat -
válasz
#43783936 #10837 üzenetére
Oké megvan felment, csakhogy ahol a usernevet kéri ott lefagy. Se TAB gomb, se touchpad, se nyilak, se tapi érzékelés.
(#10840) Mogyesz75: Persze van hozzá billentyűzet. Az alap beállításokat engedte a bill-el, de itt ahol a usert kell létrehozni megfagy. Lehet NLite-al kell csinálnom egy speckó telepítőt, amibe benne van a driver. De akkor a többit miért engedte vajon?
-
Tütüm
aktív tag
válasz
#43783936 #10690 üzenetére
8 vagy 10"-t írtam,legjobb lenne 10. 100e HUF szállítással/áfával.
Tartalomfogyasztásra lenne, nem ezen tervezek szöveget szerkeszteni. De ne akadozzon és aksit se kelljen 2 óránként tölteni. Játék se jellemző. De pár évig maradjon is gördülékeny ezért ezek ellenére erősebbet keresek. -
-
Vindex
tag
válasz
#43783936 #10503 üzenetére
Az volt a szándék, hogy a meglévő w10 mellé akartam androidot emulátorral fel tenni, de elbaltáztam és formattálva lett a Toshiba. Ezt akartam helyrehozni és vissza tenni a windowst, ami nem akar bootolni, mert androidot keres aToshiba és a wint nem fogadja el. Bocsi, ha félre vezettelek. Egyébként az android telepítése nem sikerűlt.
-
Vindex
tag
válasz
#43783936 #10492 üzenetére
Androidot akartam emulátorral rátenni és dili módon nem figyeltem oda akkor, amikor felajánlotta, hogy formattáljon-e. Yest nyomtam, de már későn kaptam észbe. Ráadásul nem is ment fel az Android. Így van egy üres gépem. Vannak képek, hogy akar elindulni. Valószinüleg helyre lehet billenteni, de én ehhez kevés vagyok.[link] [link] [link] [link]
-
zsiz
őstag
válasz
#43783936 #10246 üzenetére
(#10243) Ace owner és (#10246) Mogyesz75
Köszönöm a válaszokat. Nyilván azt én is tudom, hogy nem egy csúcsmodell ennyi pénzért.
Szívesebben használnék én is egy Chuwi Hi10-est, de még ha lenne is rá keret, akkor sem biztos hogy kiadnék annyi pénzt érte. Inkább ár/érték arányban lenék kíváncsi, hogy milyen.. valamint azt sem tudom igazán eldönteni, hogy PC, laptop és okosteló mellé kell-e nekem egyáltalán még egy tablet is. Mi lenne a legolcsóbb windows tablet ami, már jó vételnek mondható? (Külföldi rendelés is játszik.)
-
Akron99
aktív tag
válasz
#43783936 #10239 üzenetére
A szállítási módok leírásánál nekem nem egyértelmű, hogy melyiknél nincs vám és adó (EU).
Az EU-Express esetében ha jól értelmezem nincs.
De a leírásban a többi szállító esetében már nem igazodtam ki.
Ebben tud valaki segíteni? -
tunuzaba
csendes tag
válasz
#43783936 #10017 üzenetére
Mogyesz75: Köszönöm szépen a választ. Természetesen nem "gamer tablet" kell, csak egy olyan egy
"zsebrevágós", amit akkor használnék, ha busz/vonat/repülővel utazok és még a netbookom sem akarom elvinni. Kamerára immunis vagyok, soha nem fényképeztem még telefonnal sem, max adatrögzítésre.A kezem elég nagy, de a mobilitás miatt gondolkodtam max. 8-asban. A legfontosabb az üzemidő lenne, pár játék, film, e-könv/pdf lenne rajta time-killernek. Ismersz esetleg típust, aminek olyan jó lenne az üzemideje, mint az 'hurkás'' Yoga 8 inchesnek? Sajnos a lapcsaládon csak régebbi (több mint egy éves) tesztekre akadtam a témában.
Vinyós dokkoló, Sim foglalat nem ártana. Köszi, hogy szóltál a 32 Gb-ért, annyi tényleg kell.
Ami még érdekes lehet, hogy az a navigációs/térkép applikáció (HERE), ami a Lumiákon van, van e win tabletra, akár fizetősben is? Nem is naviként használnám, hanem térképként, persze nem baj, ha navit is tudna, de tényleg nem elsődleges.
-
kisza25
félisten
válasz
#43783936 #9645 üzenetére
értem, nekem egy laptopot váltana, mert arra úgy fest nem lesz szükség, főleg kanapén heverve használnám, de mivel néha-néha laptopot kellene helyetesítenie ezért gondoltam a 11,6"-ra, nézegettem subnotikat, de jelenleg 130eFt alatt gyengébb procikkal vannak, mint ez az atom
jelenleg egy androidos 10,1" ASUS 103-at használok, de az el lenne adva a notival együtt és egy windowsost szeretnék mindenképpen helyettük -
Upo
addikt
válasz
#43783936 #8537 üzenetére
Ugyanerre a tabra van 64bit aktiválás? Milyen tab ez amin megy a 64 bites windows? Miért nem jó a 64 bites? Pro aktiváláshoz csak pro-t telepíthetsz, a home nem fog aktiválni. De levágod a 64 bitest és felrakod helyette a 32 bites pro-t, annak elvileg aktiválnia kellene, a 32-es és 64-es termékkulcsa egyforma szokott lenni.
-
SirAlo
aktív tag
válasz
#43783936 #8080 üzenetére
Adtam egy restartot es masik usb portra dugtam a hubon , masodjara mar tokeletesen felment es kiralyul fut minden, erdekes modon ez a verzioju Windows egybol felismerte az akut, bluetoutht , mig a normal telepitesnel nem ismerte fel ezeket magatol, mikozben elvileg ugyanaz a Windows kell legyen, mind a ketto win10 home.
Amugy most is van 3 Driver ami nevtelen, nincs telepitve az eszkozkezelobe pedig az Allview adta a driver csomagot , meg a touch se ment az allview driverekkel, a touch drivert Eszkozkezelobe nyomtam egy netrol frissitest es onnan rakta fel.
-
-
SirAlo
aktív tag
válasz
#43783936 #8048 üzenetére
Ezt nekem irtad? Nalam az a gond hogy mar a windows nem tolt be miota resetelni akartam rajta a windowst es 66%nal kiirta hogy nem sikerult, azota is ha resetelni akarom a recoverybe 66%nal nem megy tovabb, ha letoltenem sd kartyara a windows 10et es a recoverynel kivalasztanam hogy sd kartyarol vagy iso fajlbol telepitse az ugy jo lenne?
-
TomTeke2
csendes tag
válasz
#43783936 #7966 üzenetére
Teljes siker!!!!
A rendszer helyreállt.
Minden működik, csak a felbontás nem állítható.
Intel Atom Z3735F nem találtam hozzá grafikus drivert, de a windows által felrakottal is pöpecül fut. Egyenlőre így marad. Hatalmas köszönet a leírásért!!!!Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!
-
TomTeke2
csendes tag
-
TomTeke2
csendes tag
válasz
#43783936 #7964 üzenetére
a tabon eredetileg win 8.1 with bing oprendszer van/volt. Ezt hivatalosan nem lehet letölteni. Vagy igen? Én nem találtam semmit se róla. Az uefi shell látja a pendrive-ot, sőt a fájlokat is amik rajta vannak. Lehet a rendszer a bibi...
Akkor most töltök le egy eredeti win 8.1-et. Talán azzal menni fog. Kösz az infót! Még optimista vagyok.
-
fpeter84
senior tag
válasz
#43783936 #7771 üzenetére
Sziasztok!
No én pont emiatt a dilemma miatt választottam a Cube iWork8 U80GT-t! Külön DC csatin lehet tölteni az USB-től függetlenül...
Ugyan léteznek olyan speciális USB HUB-ok, amelyek bizonyos típusokat képesek tölteni miközben az eszközök is működnek rajta - viszont ezeknél a kompatibilitásra semmi garancia, max más fórumosok tapasztalatai alapján lehet próbálkozni a különböző kínai darabokkal - másrészt még ha működik is, esélyes hogy nem lesz elég a töltőáram! Az én tabom ha merülget, mellette rendesen pörgetem, akkor simán 1-5A töltőáramot igényel ahhoz, hogy ne merüljön lassan még töltés mellett is! Ez pedig a kopó lötyögő microusb aljzaton keresztül aligha fog stabilan átmenni...
Ráadásul még csak drágának se nevezném: lehet nem ő a legolcsóbb, de az alapverziót már 100-110, a 3G-s verziót meg 110-120$-ért meg lehet kapni! Fél éve amikor vettem, alaposan körbejártam a lehetséges típusokat, és ebben az ársávban akkor ez volt az egyetlen típus külső tápcsatival - a következő valamelyik Voyo volt röpke ~40$ felárért, miközben funkcionálisan semmivel sem tud többet, pontosan ugyanez...
-
darnics
aktív tag
-
Upo
addikt
válasz
#43783936 #7513 üzenetére
Miért lenne fiókhoz kötöttség? Én a tabon 8.1 és 10 alatt is sima helyi fiókkal használom. Nem reklámozza az első indítás varázsló, de apró betűvel a sarokban valahol ott van hogy helyi fiók használata, arra kell kattintani. A 8.1-nél talán még a microsoft fiók bejelentkezésnél nyomni kell egy új fiók létrehozása vagy nincs még microsoft fókom opcióra (pontosan már nem emlékszem), és ott van eldugva a helyi fiók használata.
-
válasz
#43783936 #7513 üzenetére
Android alatt visszavettem 1.6ghz-re a maxot, az is bőven elég. Kevésbé meleg, és nyilván jobb aksi idő.
Még win alatt is akarok vele kísérletezni, lehet-e kicsit csökkenteni a proci tápfeszültségét. Teljes terhelésen 60-70 fokos, a tablet hátulja meg 50 ha jól mértem. Jó sok hőt kell passzivan elvezetnie.
Win8 Bing van rajta, így frissítéskor kér licenc kódot. Egyem a szívét. Aztán meg közölte hogy nincs elég hely..Egy kérdés :hogy lehet gyári állapotra visszaállítani? Rendszervisszaállításban nincs korábbi dátum, amire lehetne. Ellenben van egy ilyen particio. Onnan hogy? Androidon sima factory reset, az egyszerű volt.
-
Thome
veterán
válasz
#43783936 #7474 üzenetére
Telepítés közepén befagyott, igy rollbackelt, nem jutottam el a használatáig.
Más, ez mitől van, hogy a lenovoban ott van mindenféle beállítás, larkon meg l*fasz se. Recovery partícióhoz nem nyúltam, csak egyszer visszaállítottam, mert mikor hazahoztam, vmi random jelszó volt rajta és virtuál billt előhozva shiftet nyomtam és újraindítottam, igy bejutottam a recoverybe és visszaállítottam.Azóta nem sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest