Új hozzászólás Aktív témák
-
Vindex
tag
Köszönöm. Sikerült a mentés. Még egy kérdés. Amikor Windows-al "Renszerkép biztonsági mentést végzek, akkor a végén kiírja, hogy nemsikerült, mert nem talált pár fájlt. Ez miért van? Négy különböző készülékkel csináltam és az eredmény ugyanaz. Gondolom akkor nem is lehet ebből visszaállítást végezni.
-
gretzky77
veterán
Így olyan marginális különbség nincs köztük,igy szerintem amire én használnám felesleges a jóval drágább gép! Az én felhasználási szokásomnak elég lesz ez a kis Toshiba ennek legalább jó a kijelző felbontása is! Köszönöm
A kis Toshiban még 8as win van remélem működik ez a kis trükk és tudom 10-re frissítenizoltan6: én is a win10-re szavazok nekem is sokkal jobban tetszik mint a 8 v 8.1
-
slett27
addikt
Köszönöm szépen. Nézegettem youtube-os videókat annyi az egész hogy a touch driver meglegyen.
USB HUB-ot kell vennem, van egy USB 3.0 normál a tableten, arra rákötöm a telepítős pent, USB-s egeret és bill.
A Bluetooth, chipset, Audio, VGA stb drivereket a Win10 megtalálja majd vajon ?
-
zoltan6
addikt
tegnap megrendeltem én is gearbest-ről EU raktárról 52 ezer lett a vége szállítással,
előzőleg rendeltem ismerősömnek 46+14 volt a vám.
-
zoltan6
addikt
Ismerősömnek rendeltem chuwi hi10-et nemrég,8 nap alatt itt volt az országban,majd kb 2 hetet ültek rajta a vámon .gearbestről rendeltem 45000ft volt akciósan+14025ft az áfa,ismerősöm nagyon dicséri,kipróbáltam én is miután kibontotta,nagyon tettszik,lenne benne 3G már rendelném én is.
-
-
206 cc
senior tag
Szia!
Nagyon köszönöm az infót! Pont ilyesmi megoldáson gondolkoztam. Most már csak az a kérdés milyen Tabletet ajánlanátok amin van USB 3.0 csati. Illetve azért belefér az említett 200-250 USD-s kategóriába. A kiegészítőket persze nem számolom ebbe bele...billentyűzet átalakító, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Egyedi ékszerdobozka
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest