- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vindex
tag
-
pengwin
addikt
-
pengwin
addikt
Személyes tapasztalatot szerintem még nem fogsz hallani, csak a review-k és specifikációk alapján lehet találgatni.
Több téren is komoly a visszalépés (vagy csak simán helyben toporgás) a T100-hoz képest: nincsenek rajta normál méretű portok, még a billentyűzeten sincsen csak egy microUSB. Meg az 1200p-s fullHD kijelző sem biztos, hogy mindenkinek előnyös 10,1"-on. És lesz belőle 1GB RAM-os verzió is, ami szerintem egy 10,1"-os, billentyűzetes, fém wintabnál óriási pazarlás. Szoftveres oldalról pedig úgy tudom már csak egy év O365 jár hozzá, míg az első T100-akhoz Office 2013 Home&Studentet adtak.
Emellett viszont fém a háza, és a billentyűzete már mágnesesen kapcsolódik a tablethez, nem pedig egy retesszel, Valamint lesz belőle 128GB-os verzió is, meg már van rajta egy microUSB 3.0. -
fabicska
tag
Ha elfogy, elkezdi használni a virtuális memóriát, ami ugye itt SSD, szóval nem arról lesz szó, hogy eszeveszetten berregne minden, és 3-4 másodperc a válaszidő, azon már túl vagyunk!
Asztali gépemben (Win 7) 8 GB van, indulásnál 3 használva, régen meg 3 volt benne, és azzal is vígan ment krájzisz mellett.
Én is 2GB-os verziót fogok venni, legtöbb kínainál 3-4000 Ft. a különbség, nem ez fog dönteni.z
-
Bogyó bá'
nagyúr
Kikapcsolod a WiFi-t (Here onnan "lopja" a földrajzi helyzetet, ha nem megy a GPS), és kimégy az udvarra. Kell neki 5-10 perc, amíg megtalálja a holdakat. (Lenovo Miix 2 ugyanilyen)
szerk: a Here appban a térkép jobb alsó sarkában a pöttynek folyamatos zöldre kell váltania, akkor működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen videókártyát?
- Windows 10
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest