Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
previa69
csendes tag
válasz
MrPetya19 #7616 üzenetére
Még egyszer köszönöm a infót :
Közben találtam egy jó kis német oldalt
http://www.tabtech.de/tablet-tests/lenovo-yoga-tablet-2-10-mit-windows-8-1-testÍgy hát meg is győztem magam a vásárlásról
Ezt szeretném megvásárolni 375 euro (117ez ft) de nem szállít magyar országra igaz van Németországban dolgozó ismerősöm de csak október végén jön haza
www.amazon.de/Lenovo-FHD-IPS-interner-Speicher-Touchscreen/dp/B00NHKFFUU/ref=sr_1_2?m=AYQ9IR14Z594W&s=merchant-items&ie=UTF8&qid=1440364299&sr=1-2
illetve egy másik 384,99 euro de itt meg azt írják "1-4 hónap közötti szállítás" illetve trükköznek külön rá kell még kattintani a 4G LTE fülecskére különbem a wifis verziót írja ki egy euróval kevesebbért
383,90 ezt persze küldenék már 3 napon belül. (119ez ft) Ez a (trükközés) valahogy nem tetszik, kicsit gyanús
http://www.amazon.de/Lenovo-FHD-IPS-interner-Speicher-Touchscreen/dp/B00NHKFGL8/ref=sr_1_3?s=computers&ie=UTF8&qid=1439950397&sr=1-3
És találtam korrektnek tűnő céget is ,itt viszont a LTE modell elég drága 459 euro, cserébe a wifis verzió (1051F) van jó áron 359euro. Valamelyik csak összejön ,persze ha valaki tud jobb áron ne kíméljen ..
http://www.notebooksbilliger.de/yoga+2
http://www.notebooksbilliger.de/yoga+2/lenovo+yoga+2+1051l+59429204 -
previa69
csendes tag
válasz
MrPetya19 #7585 üzenetére
Kösz a gyors választ
Jöhet mind a két nyelven a tesztelés
Akkor a német billentyűzetest választom, az még olcsóbb is az angolnál.Különben nem is tudom Mo-n milyen billentyűzettel forgalmazzák. A wines yogával élőben még nem sikerült találkoznom. A forgalmazók is rendszeresen tagadják ,hogy ilyen modell lenne, aztán a pontos típusszám után megtörnek és csodálkoznak. Úgy látszik, talán az ára miatt, nem annyira elterjedt készülék. Azért még reménykedem ,hátha van valaki a fórumon aki már tartósabban használatba vette és megosztaná velük a saját tapasztalatait.
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
MrPetya19 #7411 üzenetére
A win10-ben van külön az alvó módnak és külön a képernyő zárolásának időzítése, ügye a win8.1 esetében vagy ment a kijelző vagy alvás és ezzel együtt a futó folyamatoknak annyi.
(#7421)karandip: Ezt ma nekem is csinálta, nem, hogy a wifit nem érzékelte, de a wifi egységre is azt írta, hogy az eszközzel probléma van, próbáltam újra tenni az illesztő progiját, de azt sem engedte, viszont többszöri újra indításra helyrejött, hát érthetetlen.
-
zsoltnyiri
tag
válasz
MrPetya19 #5627 üzenetére
Tényleg, kevertem már valamivel a t200-at már órák óta ezeket nézegettem
akkor az kapható. Vajon ez frissíthető lesz Win10-re?
Ha jól emlékszem épp itt a fórumban olvastam nemrég, hogy a t100 nem volt tölhető hálózatról, ezt is akkor csak benéztem?
Mondjuk az ára ellenére, a Yoga 2 szimpatikusabb, kár a felsleges LTE ficsőrért.. Bár a t200hoz is kellene még type covert venni. Vagy jár hozzá?
Más opciók akkor nem játszanak?
-
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
MrPetya19 #4730 üzenetére
Nem csak 4xezés érhető el, hanem attól jóval nagyobb asztalterületű felbontás kirenderelése, amit visszaskáláz a natívra. Így pl. az 1440x900-as gépen (ami 2880x1800 retina felbontásban) megjeleníthető az 1920x1200 asztalterülete, de ez 3840x2400-ként kerül ki a memóriába, és ezt skálázza vissza.
-
pengwin
addikt
válasz
MrPetya19 #3962 üzenetére
Ha a laptopot akarod kiváltani, vagy nagyon ki tudnád használni a Wacom toll előnyeit, akkor Surface, ha meg csak második gépnek kell, akkor Yoga 2.
Mindkettő jó gép, de azt hiszem csak a Yogára van magyarországi garancia, Surface-t nálunk nem forgalmaznak hivatalosan. -
pengwin
addikt
válasz
MrPetya19 #3957 üzenetére
nem egy liga a 2 amikre rákérdeztél.
Yoga 2 10: atom proci, 2GB RAM, alap dolgokra elég (film, zene, office, néhány régebbi vagy store-os játék)
Surface 2 Pro: core i proci, minimum 4GB RAM, Wacom digitizer - alkalmas profi rajzolásra, a teljesítménye jóval nagyobb az Atom prociknál.Más: Valaki nézte a Marvel's Agents of SHIELD-et? Egy nagy Surface reklám volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen egeret válasszak?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- MacSzerez.com - iPad Air M1 / 5. generáció / 64GB / Wifi / Pink / Garancia!
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest